Продається гарний будинок !Дзвоніть пишіть в приват! Розташування гарне недалеко до центру міста!

владелец
Продається просторий будинок у місті Галич !!!
olx.ua

Продається новобудова, в місті Галич,заді нової лікарні. Можливий обмін на 2-3 кімнатну квартиру, детальніше по телефону.

владелец
Новобудова Галич
olx.ua

Продам житловий будинок з земельною ділянкою загальною площею 0,32г. Територія підійде під будівництво та бізнес. Хороше розташування. Житловий будинок загальною площею 100кв.м повністю придатний для життя. Світло, газ, опалення, є також пічки на дрова, вода, є газова колонка на теплу воду, септик.

владелец
Будинок, земельна ділянка, земля під будівництво 0,32г
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається житловий будинок з літньою кухнею в м. Галич. Тихе та спокійне місце розташування біля річки Дністер. Є всі комунікації, світло, газ, вода. Територія подвіря складає 0.1га. Деталі за тел.

владелец
Житловий будинок / особняк
olx.ua

Продам стару глиняну хату на Галич-горі, під знос або реконструкцію. Підведені комунікації - газ, світло, криниця на подвірї. Також на подвірї є велика стодола і льох. Загальна площа ділянки 10 соток.

владелец
Продається Будинок на Галич-горі.
olx.ua

Від власника! Приватизована земельна ділянка 1,25 га. Двоповерховий окремостоячий двохквартирний будинок. Для великої сім’ї, притулку, будинку переселенців або реабілітаційного центру. Для приватного відпочинкового комплексу, готелю, виробничого або сільськогосподарського бізнесу. Знаходиться у місті Галич Івано-Франківської обл., на березі Дністра. На території велика кількість дерев, фруктовий сад, город. Будинок окремостоячий, двоповерховий, складаєтся з двох житлових квартир з окремими входами, господарських приміщень, а також виробничого цеху та складських приміщень. Використовувався для проживання, готельно-відпочинкового, виробничого та сільськогосподарського бізнесу. Загальна площа 1029 кв.м. Приватизована земельна ділянка 1,250 га Площа житлової частини будинку – 460 кв.м Площа виробничого цеху зі складськими приміщеннями – 350 кв.м Висота приміщень 3,0 м. Гараж. Сауна. Камін. Котельня. Металочерепиця. Бруківка. Кам’яний паркан. Автономне опалення, водопостачання та водовідведення. Металопластикові вікна, тепла підлога. На території дерева, кущі, фруктовий сад, город. Ідеальне місце для великої родини, сиротинця, церкви, реабілітаційного центру, будинку літніх людей тощо. Для підприємців – під реконструкцію готельно-відпочинково-розважального закладу, виробничого або сільськогосподарського бізнесу. Розглядаються будь-які варіанти продажу, розтермінування оплати, обмін, продаж частинами!

владелец
Двоповерховий будинок. Приватизована земельна ділянка 1,25 га.
olx.ua

Популярные запросы

География, Галич