Продається будинок у Винниках вул.Обаранця (молодіжка) район вулиці Кільцева. Ділянка 4 сот. можна збільшити до 5.На подвірї криниця з хорошою водою.Підведена електрика 3 фази,лічильник день-ніч.Є вивіз сміття. Площа 1 і 2 поверхів з гаражем=157м кв, підвал h=2.5м (59м кв) з вікнами.В середині поштукатурено.Стеля 2 пов.утеплена мінватою 20 см.Дах фінська металочерепиця Ruukki з вікном. Вікна REHAU 3х камерні. Планування в будинку дуже зручне. Є 4 кімнати всі з виходом на балкон., 2 санвузла, простора кухня з виходом на великий балкон. В будинку є 3 комини гільзовані для каміну.

владелец
Прдається будинок в Винниках
olx.ua

Будинок Львів Винники 3 пов +цоколь 284 м кв сучасний проєкт Готовність 90 % 1 пов вітальня з каміном простора тераса з грильом. Кухня студія 2 пов 4 кімн, санвузол 3 пов 3 кімн Цоколь 3 кімн є гараж Виконано усі інженерні роботи, будинок підключено до усіх комунікацій, електрика, вода водовідведення, опалення, система охорони Опалення підігрів підлог, батареї, автономна котельня Водопостачання сверловина, розводка води і водовідведення, автономна каналізація7 Електрика, розводка по будинку, сучасна електрощитова, система автономного електропостачання, генератор, акамуляторний, сонячні панелі Система охорони ДСО та відеоспостереження Шпаклівка стін, читова стяжка підлоги,дах утеплений є зовнішнє освітлення будинку. Гарна локація, поряд уся інфрастуктура

владелец
Будинок Львів Винники
olx.ua

Винники, вул. Загороддя.Перший поверх- гараж і технічні приміщення. Два поверхи житлові. Велика мансарда. 6 соток землі засадженої фруктовими деревами. Проведений газ , є центральна каналізація та водопостачання.

владелец
Винники, вул. Загороддя
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж будинку,всі комунікації,є можливість під забудову.Загальна площа ділянки 0.0866 гектара.Площа будинка 156.7м.,житлова 105.7м. Поруч супермаркети,аптеки,спорткомплекси.

владелец
Продаж будинку Винники від власника
olx.ua

Котедж загальна площа 130м2 підігрів підлоги , каналізація , вода, світло , все зроблено. Винники . Деталі за телефоном

владелец
Котедж з частковим ремонтом
olx.ua

Продам незавершений спарений будинок в Львів -Винники. Будинок придатний до проживання 2,3 або 4 сімей. Можна робити документи на окремі квартири з різними власниками. Дім має три повноцінні поверхи і великий мансардний поверх. Вбудовані бетонні блоки для великої лоджії. На першому поверсі можливе перепланування. Є вбудований гараж на дві машини . На фасаді будинку є тріщина, на фото видно. Панелі перекриття заводські, дуже міцні, які використовуються для багатоповерхівок. Не самозаливка. Стіни муровані в півтори цегли. В будинку є всі комунікації. Світло 3 фази, вода своя скважина, каналізація центральна, газ, швидкісний інтернет. Наразі готовий до проживання 2 поверх. Земельна ділянка приватизована 4 сотки, молодий сад. Будинок знаходиться на тихій непроїздній вуличці, хороші сусіди. Вулиця викладена бруківкою і добре освітлена. В 10 хвилинах ходьби є спорткомплекс Старфіт з дитячим і дорослим басейнами, сауною та спортзалом. Також недалеко є музична школа, танцювальні та інші гуртки. До Львова 12 км. Номер телефону +38 09*********88 Вотсап, вайбер.

владелец
Продам будинок незавершений у Львові
olx.ua

Будинок в Винниках, вул. Богуна, 6 на ділянці 9,24 сотки, на ділянці розміщений старий цегляний будинок-52,6м2, сарай-3,3м2, сарай-17,6м2, сарай-3м2, літня кухня-7,6м2, все потребує капітального ремонту або під знос, будинок підключений до електропостачання та газопостачання, колодязь на ділянці, біля ділянки є центральна каналізація та центральне водопостачання.

владелец
Будинок в Винниках, вул. Богуна, 6.
olx.ua

Продається 1/2 житлового будинку площею 85.8 кв.м , підвал з гаражем 31.7 кв.м, сарай з земельною ділянкою 19.8 сотих

владелец
Продаж земельної ділянки з 1/2 будинку у Винниках, вул.Забава,69а
olx.ua

Вишукані котеджі розташовані поруч з лісом в мальовничій зеленій зоні на початку вулиці Міхновського. Якщо Ви цінуєте власний комфорт, турбуєтесь про екологічність і безпеку - ці котеджі саме для Вас, адже виконані з високоякісних енергозберігаючих матеріалів . Кожен котедж має власне подвір’я, звідки відкривається гарний краєвид. Зранку, виходячи з філіжанкою кави на власну терасу, Ви не почуєте гамір ранкового міста, лише тиша і спів пташок. Вдале місце розташування дозволяє швидко доїхати до центру Львова. Поряд новий дитячий садочок, школа. До найближчого спортивного комплексу 2 км. Будівництво завершене !!! Будинок з довільним плануванням загальною площею 168м2: 1 поверх 84м2, 2 поверх 84м2, мансардний поверх 43 м2, плюс тераса і балкон. Збудований з якісних матеріалів. Стіни з цегли товщиною 38 см. Утеплення пінопластом 10 см. Монолітне перекриття. Утеплення даху мінватою 20 см. Покриття профнастил. Вікна Brugmann Salamander AD-5кам. 73мм, склопакет 3 скла, 2 енергозберігаючих, фурнітура Maco. Каналізація центральна. Вода зі свердловини. Світло 7 кВт. Газ підведений в будинок.

владелец
Котеджний комплекс в м.Винники
olx.ua

78 кв.м кухня Баня и туалет 1 поверх.2 спальни ком 2 поверх.3 поверх большое мансарда с болконом закрытого типа панарамны окны на 3 стороны.передний окно прекрасный пизаж озеро и лес.земля с 2 земелних участок по 4 соток.надо видет.срочно связи с выездом. Тендир мангал печ под Казанок яма для ремонта машин всё всякого курятник с куркою

владелец
Дом жилой с всема удобство.2 км с улицы зелена.смт вулка бережани.
olx.ua

Продаю котедж практично в центрі міста в дуже затишному місці на 100м2. На фото вже збудовані в іншому місці. В Винниках стадія будівництва.

владелец
Котедж в Винниках
olx.ua

Продаж двохповерхового будинку з сучасним ремонтом та гаражем на 2 авто загальною площею 295 м.кв. у затишній частині Винник. Будинок розташований на приватній ділянці 10 сот, огороджений парканом з усіх сторін з ланшафтним дизайном та благоустроєм, автоматичні ворота. Підключені газ, світло, каналізація, власний септик та водопостачання з очистною системою в будинку. Збудований з цегли за індивідуальним проектом, продумано все до дрібниць. Дах з керамічної черепиці, велике та світле горищще, два повноцінних поверхи з бетонним монолітним перекриттям. Будинок оснащений системами сигналізації, відеоспостереження, домофоном. Встановленні якісні пластикові вікна, вхідні дубові двері. На першому поверсі знаходяться велика вітальня з каміном і кухнею з кладовою, сан вузол з душем, кабінет, гардеробна кімната, котельня, пральня, велика тераса під накриттям. Підлога з підігрівом викладена елітною італійською плиткою, дубові сходи на 2 поверх. На другому повесі 4 спальні, 2 санвузли, простора гардеробна кімната. Підлога з паркетної дошки, міжкімнатні деревянні двері. Сантехніка Villeroy&Boch, змішувачі Hansgrohe Якісна побутова техніка та меблі виконані за індивідуальним дизайном. Котельня оснащена двохфункційним котлом (є можливість підключення твердопаливного котла), бойлером, системою очищення та помякшення води. ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЇ!!!

владелец
Будинок з сучасним ремонтом та меблями
olx.ua

На території протікає два джерела,які впадають в ставки.Перед попаданням в ставок,вона попадає в дім.Вода прекрасна і смачна.Робили аналіз.Джерела витікають з лісу.Добре приживається в ній форель.Є ще старий будинок не зовсім придатний для життя,але в ньому є і світло і газ на окремих лічильниках.Тому можна будуватись.Є можливість продати старий будинок і ділянку 40соток за половину ціни.Там можна як для бізнесу використовувати типу сауна,котеджі, риболовля...так і для себе,для душі.В новому будинку є всього по два.Дві кухні,дві ванни,два входи,два котли(газовий і твердопаливний)Все для зручності.На першому поверсі підігрів підлоги.Всі питання по телефону відповім,або пишіть.Територія огороджена сіткою.Плівку з ставка витягли.Там . фото до і після. При бажанні все відновлюється.В страху очі великі,тому показала,як було,а можна і ще краще.Но це не для лінивців.

владелец
Хто любить тишу,Вам сюди.
olx.ua

География, Винники