Продам частину будинку у затишній частині міста.Частина будинку являє собою житлову кімнату. На земельній ділянці розташовані сарай,навіс та вбиральня у гарному стані. Також на ділянку підведене світло та є місце для добудови. В глибині ділянки посаджено фруктовий сад. Реальному покупцеві торг. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 38********32.

власник
Січових стрільців, 122
rieltor.ua

Продається цегляний будинок по вул. Г. Виговського р-н Новосілки. 3- поверховий з гаражем. В будинку є всі зручності! Водопостачання, газ, світло, . 1 поверх-Велика зала з каміном, кухня, ванна туалет, спальня. Опалення газове . 2- поверх - спальня з балконом. Є підвал в якому розташована кухня велика , погріб, котельня та кладова. Біля будинку є криниця, баня, сарай, гойдалка до будинку йде 3-х фазна лінія. Здано в експлуатацію 2007

власник
Продам дом зі зручностями
olx.ua

Дом с участком в хорошем районе.Академика Павлова 13,возле городской больницы.Рядом остановка,рынок,магазины,хороший и тихий район.Возможен торг!!!

власник
Дом с Участком
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам частину будинку в районі автопарку(вул.Житомирська)загальна площа 22м.кв.,одна кімната,коридор,кухня,без ремонту і зручностей,можливо використання в комерційних цілях.не дзвонити,пишіть всім відповім!

власник
Продам частину  будинку(фасад)
olx.ua

Продам земельну ділянку із старою хатою, земельна ділянка 10 соток, фруктові дерева яблуня, вишні, добротний глибокий бетонний льох, колодязь, деревяний високий сарай, туалет, проведений газ, електрика, є готовий проект під реконструкцію. Дивіться фото. Район Корніловки, вулиця Піонтковського. Торг реальному покупцю.

власник
Стара хата із земельною ділянкою
olx.ua

Продам будинок у затишному місці, по вул. Низгірецькій. 4 кімнати. Житлова площа 86,6. Новий, раніше ніхто не проживав. Без меблів та побутової техніки. Велика світла кухня. До зупинки 1 хв., поряд дитсадок, продуктові магазини, 15 хвилин до вокзалу. Під будинком знаходиться великий підвал. Потребує завершення деяких робіт. Централізоване водопостачання. Торг можливий.

власник
Продам великий світлий будинок
olx.ua

Продамо будинок з великою приватизованою ділянкою по вул. Осіпенка. Будинок не є для житла, можливий під знесення або реконструкцію. Є вода, газ ,світло. Вигрібна яма. Є можливість підключення до центральної каналізації. Всі питання по телефону. Можливий обмін на 3х-4х.кімнатну квартиру.

власник
Продам будинок з ділянкою під забудову
olx.ua

Продається будинок неподалік центра міста Бердичів. Район Загребелля. Неподалік від заводу « Три ведмеді». До центру 2 км. Там є річка Гнилоп‘ять та фортеця Босих Кармелитів. Будинок розташований по вул. Комарова. Будинок 1981 року. Загальна площа 79,4 кв. м. Земельна ділянка 6.1 сотки. Будинок з червоної цегли. На території будинку знаходяться хлів на двоє дверей( цегляний), металевий гараж, колодязь. Два капітальні приміщення для тримання курей, льох, цегляний туалет. В будинок підведена вода, є каналізація. Газове опалення. На території також є фруктові дерева.

власник
Будинок у Бердичеві від власника
olx.ua

Продається цегляний будинок в районі Елінгу, в будинку 4 кімнати, кладовка. Є криниця, погріб, сарай, фруктовий садок. Будинок розташований на приватизованій земельній ділянці площею 10 сотих (по факту територія більша).Затишне і спокійне місце з можливістю розширення. А також чудове місце для створення бізнесу.В будинку є світло (можливість підключення трьохфазного лічильника ). Зручності на вулиці. 3 хвилини до зупинки автобуса. Власник. Можливий торг. Детальна інформація по тел.09******11, 09******12.

власник
Продам цегляний житловий будинок
olx.ua

Частина будинку в районі автопарку.Тихий,затишний район, майже центр.В будинку 4 кімнати,кухня,коридор,санвузол. Вода централізована,каналізація-септик.Є гараж та газифікована літня кухня.Облаштоване місце під грядки,є місце під забудову або город,сад(кому що ближче до душі)).Без ремонту, але можна вїхати і жити.Торг присутній.

власник
Продаж частини будинку
olx.ua

Продається незавершений будівництвом одноповерховий житловий будинок розміром 14,6 на 15,2 м., на приватизованій земельній ділянці площею 10 сот. Зведена коробка, викинуті балки перекриття і армопояс. Є фундамент під терасу. Вікна заплановані панорамні. Ділянка огороджена по периметру парканом, ворота відкатні. Підведено світло. Вул. Кіма, 4

власник
Будинок (Незавершене будівництво)
olx.ua

Продам Дачный участок!Кооператив от завода Прогрес! 7км от города. 6 соток огорода.небольшой деревяних домик..ул 14 /302.Торг.

власник
Продам Дачный участок
olx.ua

Продається будинок по вул.Пригородна (район Завідня). Мальовниче місце, навпроти лісова посадка. До зупинки пішки хв15. Біля будинку 10 сот. приватизованої землі, садок, в дворі криниця, сарай, погріб. В будинку 3 кімнати, кухня, коридор. Вода введена в будинок, бойлер, опалення газовим котлом. тел. 09******63 Тетяна. Ціна 18$.торг

власник
Продається будинок
olx.ua

Просторий будинок. Преваги: - Розташування: Район "Мясокомбінату". Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркет, школа, аптека, автобусна зупинка; - Будинок з цегли, дах - металочерепиця - Загальна площа: 116 м2. Три просторі кімнати - у кожного свій простір. Також є ванна кімната, просторий коридор - Автономне опалення; - Централізоване водопостачання та каналізація; - залишаються всі меблі та побутова потехніка; - Земля приватизована (6 соток). Є гараж з ямою, альтанка, сарай та погріб;

власник
Продам будинок на мясокомбінаті
olx.ua

Продається будинок біля лісу без ремонту. Загальна площа - 46,3 кв.м. 2 кімнати та коридор на першому поверсі, кімната та коридор на другому. Унікальне розташування, неподалік від природи. Ідеальне для тих, хто цінує спокій та красу. Двір для творчих ідей та ландшафтного дизайну, 6 соток До будинку проведено світло постачання, та викопана криниця, посаджений молодий садок. Зателефонуйте для деталей та перегляду. Місце розташування: Товариство садівниче «Садівник» Великонизгірецька селищна громада 20 хвилин в пішому порядку до міста

власник
2-поверховий будинок
olx.ua

Вільно розташований будинок з великою земельною ділянкою та чудовою локалізацією. Повністю укомплектований меблями та технікою. Докладніше за контактом на Viber (06******02].

власник
Продам будинок в центрі міста
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається частина будинку, 3 кімнати, в центрі міста. з усіма комунікаціями в центральній частині міста. Метало-пластикові вікна, газ вода, санвузол в будинку, встановлений двоконтурний котел, де ви регулюєте комфортну для вашої родини температуру, та маєте завжди гарячу воду. Локація дуже зручна, поряд супермаркети та магазини, школа, дит.садок. Телефонуйте

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Продам територію , ферму . ( є всі документи на земельну ділянку на відновлення фермерського господарства) Всі документи є.

власник
olx.ua

Продається 5ти-кімнатний будинок. Район Новосілки. Загальна площа 125м2. Площа земельної ділянки 10соток. Будинок утеплений. В будинку усі зручності, особиста скважина (артезіанська вода). Нове опалення, двоконтурний котел. Ділянка повністю обгороджена новим парканом. Велика простора кухня (20 м2). Будинок мебльований. Має два виходи (на передній і задній двори). Будинок та територія облаштована для комфортного проживання та приємного відпочинку.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається двоповерховий будинок, Можливий Обмін на 1, або 2, кімнатну квартиру, по вулиці межвова ( серова ), всі питання по телефону, реальному покупцю гарний торг.

власник
Двоповерховий Обмін будинок
olx.ua

Продам будинок, р-н Цегляного заводу, початок вулиці, зручна транспортна розвязка. Поруч школа, магазини. Чудовий район, гарні сусіди. Територія велика 13,5сот. Посаджений молодий садок, зроблено збір води і нею - капельний полив Будинок площею 78 м.кв, добротний, 80-х років побудови, високий цоколь, без ремонту. Три кімнати. Гараж. Два види опалення газове і твердопаливне, працює навіть при відсутності електропостачання. Можливий варіант обміну на квартиру з доплатою. Ціна 45000$

власник
Продам будинок, р-н Цегляного заводу
olx.ua

Продам частину будинку. ДВІР ОКРЕМИЙ, є свій невеликий город і садок. Площа всього двору - 3 сотки. Є майстерня. Зроблений свіжий ремонт. Дві кімнати (одна невелика та прохідна, друга велика - 16 кв м), є абсолютно всі зручності. Двухконтурний котел. Опалення, водопровід, каналізація - всі труби замінені на пластик. Своя криниця, своя чиста вода. Підлога - ламінат, змінена підлога, змінена проводка. Вікна великі, всі замінені на пластикові. Будинок теплий взимку, та економний по комуналці. Хороші та тихі сусіди. Затишний будиночок без проблем, продаємо у звʼязку з виїздом з Бердичева. Телефонуйте

власник
Продам частину будинку, окремий двір, коло Ортеку
olx.ua

Продається будинок 220 м2 На дві половини. р-н Новосілок. Будинок має 2 поверхи, гараж, сарай, баня, 2 погріба. Участок 16 соток. Під хатою, двором, садом 9 соток. Під чистим городом 7 соток. В дворі є скважина. Є газовий котел та економічний твердопаливний котел. Хороший підʼїзд- Поруч автобусна зупинка, продуктовий магазин, до річки 300 метрів. Будинок гарний для проживання 2-х сімей. Дітей та батьків. Телефон - 06******28

власник
Двоповерховий будинок 220 м.кв. м.Бердичів
olx.ua

Продам частину будинку в центральній частині міста. Окремий вхід, 2 кімнати. Центральні водопровід і каналізація. Нова електропроводка. У ванній кімнаті свіжий ремонт, зроблена тепла підлога. Опалення газове, автономне. Бойлер на 100 л для гарячої води. На кухні окрема проводка для електроплити, також є і ввід для підключення газової плити. З кухні вхід у  сухий вентильований погріб. Фасад утеплений,  вікна металопластикові.

власник
Частина будинку 2 кім, квартира
olx.ua
1 - 24 з 31 результатів

Популярні запити

Географія Бердичів