Продам будинок 118м2 4 кімнати 2-а сан вузла гардероб, топочна та велика кухня студія з виходом на задній двір.

власник
Продам будинок в гарному тихому місці
olx.ua

Продаж тауна від власника на Масиві Окружний, пров Весняний. Площею-95 кв.м, земля - 2 сотки. Всі комунікації. 1 й поверх - кухня-студія, кімната, санвузол. 2й поверх - 2 кімнати, санвузол.

власник
Таун на Весняному- власник
olx.ua

В Продажі Двоповерховий Таунхаус Що Знаходиться в Місті Вінниця Агрономічне Всі комунікації підведено,документи в порядку! Гарна Інфраструктура! Поруч: Продуктові Магазини,Зупинка де ходить маршрутка,Дитячі Садочки,Школа. Можливе Індивідуальне Планування на Етапі Забудови. Продаж Нерухомості Без Комісії Агентства! Вигідна Пропозиція за свої Кошти! Запрошую на Огляд! Для більш детальної інформації звертайтесь за номером телефону.

власник
Двоповерховий Таунхаус
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Можливий обмін на авто з вашою доплатою! Таунхаус здається в такому вигляді: -2 повноцінних поверха + горище. -2.2сотки землі -Дизайнерський проект -Парковка на 2 машини -Централізовані комунікації [Центральна каналізація, світло, вода] -3 спальних кімнати+великий гостьовий зал -2 санвузла -Панорамний вихід на задній двір -Індивідуальне опалення [Котел + розведенні радіатори] -Залита підлога -Поштукатурені чорнові стіни -Повністю розведена електрика -Перед будинком територія 7м*5м -Задній двір 7м*9м _ _ Розміщення в Центрі села, біля великого Озера та Лісу. Гарна інфраструктура, поруч транспорт, школа та садочок. ТЕЛЕФОНУЙТЕ та поспішайте придбати Якісне житло своєї Мрії. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Поспішіть оскільки зі зрозумілих причин майно буде тільки дорожчати. Готова розглянути обмін на авто з вашою доплатою!

власник
Новий таунхаус в центрі Аграномічного 115кв. 2 повних поверха дешево!
olx.ua

Сучасний будинок з панорамним вікнами - тиша та спокій замісського життя! ЯКІСНЕ БУДІВНИЦТВО, НЕ економ-варіант, побудовано, як для себе! - Площа 128м2, два поверхи + ділянка 2 сотки. Комфортне внутрішнє та зовнішнє планування! ---Власне закрите подвір’я, відгороджене парканом від сусідів ---Своя криниця ---Своя окрема вигрібна яма 8м3. ---Електроенергія 14кВТ, підведено та оформлено повністю ---Газ заведений в будинок. ---Каналізація розведена по будинку. -Фундамент монолітний з.б, 1.2м глибини -стіни газоблок (Аерок) + утеплений 10см пінопласт + якісні фасадні матеріали Ceresit. -Перестінки товщиною 15см!!! -Дах металочерепиця Італія, утеплений 25см мінеральної вати. -Енергозберігаючі панорамні вікна. ---Будинок розташований в престижному, зручному районі, НЕ в полі! Працює поряд 2 міських маршрута-таксі, тролейбус (вул. Юзвинська(перемичка)) 5-10хв до школи та дитячого садочку. СМ. Окружний, пров. Гостинний. Є вуличне освітлення, вивіз сміття, інтернет і т.п. Готовність будинку 100%. Можливий продаж в кредит через банк.

власник
Дизайнерський будинок в гарному районі
olx.ua

Географія Агрономічне