Хозяїн . Пропонуеться будинок, Баришівка, Коржи, СТ Садовод, вул. Виноградна, дача, 2 земельні ділянки по 6 соток, будинок 100 кв.м. в нормальному стані, в якому можна повноцінно жити, є теплиця, зрошувальна система, великий сад. скважина. бойлер, інтернет 27000у.е. Без комиссии!

владелец
Виноградна
rieltor.ua

Дача находиться в 2 км от Барышевки и 1 км от с Коржи (магазины, аптеки и т.д). Рядом детский профилактический санаторий "Поляна" (диагностика, лечение), речка Трубеж, озеро, лес. Станция электрички в пешей доступности- 10 минут. В доме есть вода, отопление, газ и санузел. Телефон связан с Вотцап и Вайбер.

владелец
Продам дачу в кооперативе "Трубеж-3"
olx.ua

Одноповерховий цегляний будинок в хорошому стані, готовий до заселення, присутні всі комунікації, теплий, охайний, централізоване газове опалення. На ділянці багато плодових дерев, влітку можна робити закрутки на зиму. 25 соток землі! Київська область, Броварський р-н, село Корніївка, 85 км. від Києва. ПЕРЕГЛЯД можливий по побуднях та особливо на вихідні. Рієлторів прошу НЕ ЗВЕРТАТИСЯ! Продаж від власника, ТОРГ МОЖЛИВИЙ РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ!!! Пишіть/дзвоніть, я завжди на зв‘язку!

владелец
Будинок цегляний
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Земельна дiлянка 0,20 га чорнозему, огорожена оценкованим парканом. На територiї є оцинкований вагончик, скважина, родючий сад ( черешня, вишня, абрикос, виноград, горiх). Недалеко зариблений ставок, рiчка Недра. Поруч залiзнична станцiя Березань, продуктовий ринок.Статус участка: частная собственность. Целевое назначение: строительство и обслуживание жилого дома.

владелец
Продаю.  СОЛНЕЧНУЮ дачку !!!
olx.ua

Продам дачу кооператив . Барышивский район 12 соток. Дом с пеноблоков( 2комнаты на первом этаже,2комнаты под крышей), летняя кухня( холодильник, плита +балон газовый, насосная станция, чайник электро, есть выход на чердак) , душ (баня) ( бойлер, стиральная машина), колодец, беседка , контейнер с погребом, большой садик и много разных цветов ( розы ,тюльпаны, пионы...) . Рядом лес. Не далеко есть платное озеро( рыбалка). Тихая , комфортная местность. Цена 21000 (торг только на месте)

владелец
Продам дачу Барышивский район
olx.ua

Продам 3х кімнатний цегляний будинок, повністю в житловому стані, з меблями, "заходь та живи". Будинок знаходиться у с. Корніївка(чорнобильське селище), Баришівський р-н, Київська обл., 75 км. від Києва. Рік будівництва будинку 1994-1995. Загальна площа будинку близько 115 кв.м. У будинку є 3 повноцінні кімнати, туалет і окрема ванна кімната, комора, кухня і є веранда з виходом на вулицю. Якщо двері на вулицю у веранді закласти, то вийде акуратна і світла 4-а повноцінна кімната. У будинок заведено газ, воду та вихід каналізації у вигрібну яму. Опалення у будинку газове, встановлений новий економний котел. Також, встановлена газова колонка, для нагріву води. Плита природно газова. Замінені старі вікна на металопластикові. Ремонт у будинку було зроблено у 2010-2011 роках, стан на тверду 4ку! Ділянка під будинком 15 соток, з цільовим призначенням "Для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд". На ділянці є наступні будівлі - сам будинок, цегляний сарай, гараж добудований до сараю, літня кухня з піччю, погріб і госп. будівля, вуличний туалет та навіс для авто. Так само, добру площу ділянки займає фруктовий сад, в якому ростуть яблуні (3-4 види), груша (2 види), волоський горіх, слива, вишні та 3 види винограду. Плюс до цього за сараєм є ділянка, площею 20 соток, яка за призначенням ОСГ, так завжди й використовувалася. За більш детальною інформацією телефонуйте.

владелец
Продаж 3к будинку, в с. Корніївка, Броварський р-н, Київська обл.
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою 16 соток та господарськими будівлями (літня кухня, сарай, гараж, погріб). Будинок придатний для проживання. Будинок деревʼяний, обкладений цеглою. Дах будинку кілька років тому перекритий. Вікна металопластикові. Є газове та пічне опалення в робочому стані. Вхідні двері нові, металеві. Огорожа навколо подвірʼя нова. Металеві ворота і хвіртка. Біля двору є криниця з питною водою. Є садок з фруктовими деревами. Будинок знаходиться в 3х км від залізничної станції Переяславська. До електрички щодня курсує маршрутка. Їхати електричкою до Києва півтори години. Машиною до Києва година їзди. В селі є школа, спортивна зала, будинок культури, кілька магазинів, нова пошта, Укрпошта, медпункт із сімейними лікарями, аптечний кіоск, футбольне поле, церква.

владелец
Будинок з землею в селі з господарськими будівлями
olx.ua

Продається будинок в с. Гостролуччя, Київська обл. Загальна проща 42,9 кв.м., земельна ділянка 0,45 га. Будинок газофікований, на території наявні скважина, погріб, сарай тел.05******06

владелец
olx.ua

Продам будинок в м. Баришівка 60 км. від Києва має гарне розташування в тихому місці з хорошою інфраструктурою яка в 15 хвилинах дає змогу прийти пішки в центр міста, ж.д. вокзал та інші. По зручностях: газове опалення; газова колонка; центральний водогін; всі зручності в будинку; інтернет . Загальна площа ділянки 8 соток, має сарай. Всі документи в порядку тільки зроблені. Можливий невеликий торг, обмін на квартиру без доплати.

владелец
Продам жилий цегляний будинок
olx.ua

Продаж від власника За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 38********13

владелец
Продам будинок в селі Бзів
olx.ua

В будинку два види отоплення , 16 соток двора , є сарай для тримання худоби та не великий сад

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Поділля Броварський р-н, Баришівська громада. Землі - 37 соток, на ділянці - будинок деревʼяний, обкладений цеглою - 60 кВ м, опалення в будинку пічне, пічка працює, до будинку проведена вода з власної свердловини. Вікна - склопакети. Літня кухня з газоблоку окремо 20 кВ м, з проведеним газом, другий поверх кімната. Окрема будівля на ділянці - великий сарай з газоблоку. По документах: 1. Акти на землю. 2. Затверджений проект на встановлення газового обладнання в будинку. 3. Технічний паспорт на будинок. Сусіди постійно проживають. В селі магазини, церква, школа, пошта, прямий автобус з села до Києва метро Позняки. До дому хороший підʼїзд- асфальт. До Києва 60 км, до Переяслава 15 км. На ділянці багато плодоносних дерев - горіхи, яблука, груші, а також магнолія та розкішні туї. Продаж від хазяїна. АН прохання не турбувати. Додаткова інфо за телефонами: 09******95 09******27

владелец
Продам будинок в селі Поділля
olx.ua

Продається будинок загальної площі - 72 кв.м. Має 3 житлові кімнати, веранда, кухня. Піч та газ, світло, при вході великий навіс з каміном. Літня бесідка на подвірї, погриб. Земельна ділянка 21.9 соток з садочком та городом. Є також кухня окремо, баня з душем, сарай, окремий туалет, гараж, сарай для дрів, сарай для сіна та соломи, господарський двір з колодязем. Окремий город на 21 сотку. Чудове і затишне місце для проживання та відпочинку.

владелец
Продаж будинку село Поділля
olx.ua

Продам дом в Барышевском районе, 60 км от Харьковской площади. Дом - сруб, обложенный силикатным кирпичем, 65 кв.м, две комнаты, 26 и 7 кв.м соответственно, кладовка, прихожая, кухня - веранда 13 кв.м. Ремонт в комнатах, прихожей, веранде в 2016 году. Отопление печное, на веранду заведён газ, есть газ.плита. Все окна зарешечены. Участок 20 соток, 50*40 метров, огорожен. На участке скважина, колодец, кирпичный сарай, гараж, погреб, летний душ, удобства. Участок ухоженный, молодой и старый сад, огород, много цветов. Хорошие соседи, новая дорога. Собственник, договор купли продажи 2006 года.

владелец
Продам дом в Барышевском районе.
olx.ua

Можливий варіант обміну на авто з вашою доплатою. І доробка фасаду, тощо, як знижка. затишне місце, рівна ділянка є плодові дерева. 2 хвилини від чистого лісу.на фото видно.річка озеро 300-500 м. залізничний вокзал.15- хв є маршрутки на київ.Дах метал словакія.підлога ламінат частина будинку Німеччина частина укр. 2 .вікна два євробрус Німеччина інші укр.деревяні.свердловина 76 м.електрика зроблена з урахуванням опалення на кожну кімнату можна до 3 кв. стоїть стабілізатор напруги. Твердотоплевний котел, також в систему можна поставити газовий чи електро котел.поряд. Нова дорога! Та лінія електропередач! Звертайтесь за вказаним номер 09******18 Світлана

владелец
Селичівка .продаю  Новий будинок біля лісу
olx.ua

Продається затишна дача у садовому товаристві "Лісова поляна", розташована в екологічно чистій місцевості, оточена сосновим лісом. Ідеальне місце для відпочинку та віддалення від міської суєти. Розташування дачі неподалік від села Коржі, зручне розташування забезпечує легкий доступ до магазинів та ресторанів. Лише 5 хвилин пішки до озера з пляжем та зоною відпочинку, ідеально для любителів активного відпочинку та риболовлі. У будинку є всі необхідні зручності для комфортного проживання: газовий котел, водопостачання (свердловина), оптичний інтернет, 2 великих телевізора, нові сучасні меблі, обладнана кухня з холодильником та газовою плитою, гараж для автомобіля та підсобні приміщення на цокольному поверсі. На території багато фруктових дерев та ягідних кущів. Також ви будете насолоджуватися великою терасою з чудовим краєвидом на оточуючу природу. Будинок в дуже гарному стані. Можливе проживання весь рік. Всі документи повністю "білі". Для отримання додаткової інформації та організації перегляду будинку, звертайтеся за телефоном. Не упустіть можливість придбати цей прекрасний заміський будинок для вашого відпочинку та відпочинку вашої родини!

владелец
Будинок в с. Коржі
olx.ua

Продається 2-во поверховий комфортний шлако-блочний будинок,утеплений та оздоблений сайдингом, загальною площею- 100 м2, на другому поверсі в наявності 3 житлові кімнати площею – 40м2, на першому поверсі є гараж 23м2, 2-ва підсобних приміщення, та підвал-10м2. В будинку пічне опалення, дуже теплий будинок. Є можливість газифікації, так як в селищі є проведений природній газ. Будинок електрифікований. Земельна ділянка у приватній власності-0,12га(12 соток) гарно оброблена, є садок з фруктових дерев, кущі смородини та малини та різноманітних насаджень. Вода на ділянці є, свердловина глибиною 75м. На території ділянки є споруди літня кухня, вбиральня та літній душ. Ділянка повністю огороджена парканом Будинок розташований в селищі Паришків, Баришівського району, Київської області. Віддаленість від м. Києв- 70км. Вулиця для під’їзду до будинку асфальтована. З м. Київ можна доїхати автобусом до селища Паришків, або ж/д електричкою до Баришівки і далі автобусом до Паришків. Ціна -15тис. доларів. можливий розумний торг. Оформлення за договором куплі-продажу. Всі документи для продажу готові. За більш детальною інформацією звертатися за телефоном: 067_185_31_62, Анатолій Григорович.

владелец
Продається будинок (дача) Баришівка
olx.ua

Продам будинок в районі вокзалу.Затишний будинок у мальовничому містечку Баришівка, що знаходиться в Київській області. Розташований на 9,5 сотках. Будинок знаходиться в гарному стані і повністю готовий для проживання. Будинок має всі комунікації - світло, газ, воду, опалення, каналізацію. На ділянці знаходяться також дерева та кущі, що створюють приємну атмосферу та можуть бути використані для ландшафтного дизайну. Розташування будинку дуже зручне - до центру міста можна дійти за 20 хвилин, до школи за 15, а до станції електрички - за 5. Ціна вказана за будинок разом з магазином. Всі деталі за телефоном: 09******67

владелец
Продам Будинок біля вокзалу разом з магазином
olx.ua

Дом 2-эт. (1-ый эт.-кирпич, 2-ой эт.-ракушняк) 275 кв.м. в чернобыльском поселке в с Корнеевка. ПОД ОККУПАЦИЕЙ НЕ БЫЛ.Крыша - металлочерепица. Фасад и полы утеплены пенопластом 8-10 см.Толщина кирпичн.стен - 60 см.Полы -стяжка.Затраты на отопление - минимальные. Цифровой двухконтурн. настенный газ.котел и батареи сейчас демонтированы-на складе.Перекрытия между 1 и 2 этажами - бетонные. В поселке централизованный водогон. В доме газ, вода, электричество. Все водо- и отопительные коммуникации современные, ванна и туалет в доме, сантехники там нет.На территории 7 канализационных колодцев. Площадь участка - 30,85 соток, огорожен бетонным наборным еврозабором. Есть 2-эт. гараж-сарай, крыша - металлочерепица, погреб-бомбоубежище из больших бетонных фундаментных блоков с бетонным перекрытием сверху. Много различных плодовых деревьев - вишни, сливы, абрикосы, яблони, черешня, алыча, а также березы, сирень. Рядом -5 мин.ходьбы-Сельсовет, 2 магазина, автобус,лесопосадка. Есть Укрпочта, Новая почта, садик и школа. Дорога от метро Бориспольская -65 км только асфальт до ворот дома. Есть прямое автобусное сообщение с Киевом от метро "Лесная" до с.Корнеевка. Дом требует внутренней отделки, работы и денежных вложений. Все приватизировано. Документы готовы, проверены нотариально. Посредникам - не беспокоить. Продавец реально находится в Киеве. МАЛЫЙ ТОРГ УМЕСТЕН.

владелец
Дом 275 кв.м. 2эт., кирп.Корнеевка Барыш.р-н,31 сот, без окупации
olx.ua

Продам дачу! Без комісійних! Власник! Київська обл., Броварський (колишній – Баришівський) район, с. Власівка, 43 км від Києва (від станції метро «Бориспільська»). Дачна ділянка 6 соток із будинком. Будинок 120 м.кв., газоблок, електрифікований. Перший поверх повністю готовий до проживання (2 великі кімнати по 25 м.кв; кухня, близько 20 м.кв., має окремий вхід (електроплита, холодильник). Другий поверх після будівельників, має окремий вхід з вулиці (металеві сходи). На другому поверсі дві однакові кімнати по 25 м.кв. Дах – профнастил, утеплювач, гідро- та паробар’єр, водостічна система – все від компанії Pruszynski (Прушиньскі). Вода та газ у будинок не заведені. Навколо ділянки сітка-рабиця, від дороги – металевий паркан (металопрофіль), ворота для авто, хвіртка. Власна свердловина (70м) зі станцією, туалет (біо) та душ (бойлер) на вулиці (окрема будівля), госпблок. До озера з пляжем – 100 м, до лісу – 300 м. Спокійні сусіди. З Києва їде маршрутка від станції метро Харківська. Біля зупинки маршрутки у с. Власівці – 2 продуктових магазини та 1 з господарчими товарами (в магазині розміщене відділення Нової пошти). За 200 м, ще один продуктовий магазин. В 5 км від с. Власівка розташоване смт. Баришівка (колишній районний центр). В Баришівці є 2 великі супермаркети (АТБ та Фора), лікарня, школа, музична та спортивна школи, аптеки, базар, заклади харчування, салони краси. Щосуботи біля ж\д станції «Новотроянда» великий ярмарок продовольчих та промислових товарів.

владелец
Продам будинок!!!
olx.ua

Продам будинок Загальна площа: 126 кв.м. Земельна ділянка: 12 соток. Власна свердловина та септик Заведено три фази 380 V Планування: 1 поверх -велика тераса -санвузол -робочий кабінет -кухня-студія 30 м2 з каміном 2 поверх -2 спальні по 14м2 -1 спальня 17 м2 - гардеробна Окремо добудовано котельня + хоз приміщення . Є теплиця, невеликий вольєр, дровник, на подвірʼї є магнолії, троянди , сакури, виноград

владелец
Продам будинок
olx.ua

Продається Жилий Будинок,з усіма зручностями,є Свердловина.На прибудинковій території є Літня Кухня,Гараж,Сарай,та Земельна Ділянка для ведення домашнього господарства.Будинок та земля Приватизовані.Поряд з будинком є ще одна ділянка на 25 сотих, для ведення домашнього господарства.Без Ділянки 25 сотих,ціна Будинку Дешевше.В селі є продуктові магазини.Є водойма.Школа садочок,ФАП.З села їздять маршрутки до ЖД-вокзалу,м.Березань,та маршрутки до Києва.Ціна будинку без ділянки 25сот.,ДЕШЕВШЕ .09********45 Ліна Миколаївна.

владелец
Продається Будинок
olx.ua

Продаю свій будинок. Будинок двоповерховий має 4 кімнати,кухню,ванну,кладову.Територія 15 соток,окрім будинку ще є баня,гараж,погреб,колодець,туалет.Підключений газ та світло. Недалеко від будинку є ліс. Інші питання по телефону 06******13. Можливий торг. Допомога для продажу не потрібна.

владелец
Будинок Селичівка
olx.ua

Продається чудовий будиночок! Деталі по телефону В 23 році залита відмостка, зроблена нова криша дорогим металом! В хаті є світло,газ! Стоїть газовий котел надо змінити пару батарей !! 17 соток землі, на участку колодязь! Хороший торг!!! Можливий обмін на квартиру!!!

владелец
Дім в Баришівці не дорого
olx.ua
123...5
1 - 24 из 115 результатов

Популярные запросы