Продам будинок 48м2 с.Артемівка (дачний кооператив). Ділянка 6 соток. 4 кімнати, піч, світло, колодязь. Поблизу озеро, електричка (7хв пішки), маршрутки на Київ, ринок. Гараж, сарай. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 48м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам будинок 95м2 с.Артемівка (дачний кооператив). Ділянка 6 соток. На будинок і ділянку документи впорядку (готові до угоди). Коридор, 2 кімнати, гостьова, кухня, душова, туалет, гараж, підсобне приміщення. З чердачного поверху можна зробити 2 кімнати. Система очищення води. Будинок капітальний, утеплений, дизайнерське рішення (дорогі меблі). Відеоспостереження, сигналізація, кондиціонери, супутникове, телебачення. До озера 2 хв пішки (купання, риболовля). До м.Бориспіль до 10км. До електрички, маршрутки на Київ до 7-10 хв пішки. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 95м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам 1/3 будинку 45м2 с.Артемівка (Бориспільський р-н), ділянка 15 соток. Кухня 19м2, кімната 19 м2, душова та туалет у будинку. Газове опалення, бойлер, свердловина 65м2, гараж. Будинок вздовж центральної дороги, є можливість поставити магазин, СТО. До електрички станції «Травнева» 2 хв пішки. Під будинком зупинка автобуса на Київ, Бориспіль, Баришівку. До центру Борисполя 10 км. Або обмін на кімнату у Києві. Залишається 10 котів і одна собака. Дивіться всі обʼяви автора.

Продам 1/3 будинку 45м2 с.Артемівка (Бориспільський р-н)
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаэтся великий БУДИНОК цегляний 382 кв.м, в 5 км від Борисполя в с. Артемівка. Від Київа 30 км Будинок зміщений на 11 сотках землі - кімнат 6 - зал великий - кухня 25 кв.м - підсобні пріміщення 3 - гараж на 3 АВТО - санузлів 2 окремий - котельня - прімищення комора - КОММУНИКАЦІІ: - газ котел та твердетоплений котел - КАМИН - єлектріка 30 кв.т 380 в - вода - свердловина 65м - канализація 10 куб - участок облогороженний - на участке БАНЯ - літня кухня - комора - БАРБЕКЮ - погреб Будинок ЖИЛИЙ , мебльованній, технично оснащенний В сілі є єлектричка, маршрути до Киева та Борисполя Магазині, школа та інше. Цена за будинок 382 кв.м - 100000 у.е АН ВАЛИОН 09******72

Цегляний БУДИНОК 382 кв.м (+382)  на 11+11 соток земли Гараж 4 авто
olx.ua

Продам житловий будинок ( Бориспільський район с. Артемівка , 30 км від Києва). Ціна 95 тис дол США можливий торг). Ділянка 6 соток з садом. На ділянці - гараж, сарай, літня кухня, погріб. В будинку -всі комунікації ( світло,газ,опалення,вода, каналізація). Ванна кімната та кухня повністю облаштовані. Дорога до будинку- асфальт. Сполучення з Києвом- маршрутка, електричка. Інфраструктура села: -школа -дитячий садочок -продукт магазин 9 шт -господарський магазин -медична амбулаторія (прийом лікарів) -аптека -Нова пошта -Укрпошта -АЗС -2 озера в окрузі -пожежна станція

владелец
Продам будинок біля Києва, Артемівка, Кучаків, Бориспіль
olx.ua

Шикарна утеплена дача 80 кв. м., земля 6 соток, недалеко від м.Києва 30 км., 8 км. До м.Бориспіль. Вода в домі проведена по всьому будинку (гаряча та холодна), два туалети, на першому та другому, на першому ванна, опалення котел на управлінні через вайфай через телефон, розводка опалення на радіатори по всьому будинку. Є груба на дровах (віконце груби прозоре). Є смарт датчики (розумний будинок). Є кухня, холодильник. Сходи деревяні. Є захист від коливання електронапруги, виведено через спеціальне реле вихід на генератор. Встановлений лічильник електроенергії день ніч. Каналізація проведена на кухню та сенузли. Септик - дві ями з переливом. Хозблок, літній душ, альтанка. Дерева всі молоді, плодоносять. Є фундамент та підлога з ямою під гараж. Цілодобовий відеонагляд по всьому периметру ( через WIFI камерами можна управляти через телефон), 4 відеокамери. Проведений швидкісний інтернет. Є туалет на вулиці. На території паркомісця для двух автомобілів. Також є дві скважини, одна 70 метрів заведена у будинок, друга 25 метрів на вулиці в робочому стані. Недалеко знаходиться озеро. В селі є продуктові та будівельні магазини, відділення Нової пошти, шиномонтаж, газова заправка. В суботу кожного тижня з ранку в центрі села влаштовують ярмарок. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 80м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Популярные запросы