Продам дом дачу без внутрянки в СО «Текстильщик», район ЗАЗ, отличное месторасположение, вода колодец и скважина, ухоженный сад, бетонный забор. Подробности по телефону 0631413175 Светлана

Кільцева
rieltor.ua

Продам 2-х поверховий цегляний дачний будинок 42 м2 і земельну ділянку 5 соток в с\т Динамо, дачний масив Березанка

Озерна вул., 211
rieltor.ua

РІДКІСНА ПРОПОЗИЦІЯ! Найкраща локація міста - Стрілецька Набережна. Дача на 1 ЛІНІЇ Стрижня! Престижне садове товариство: Авіатор! Цей будиночок стане затишним куточком для відпочинку, а може й постійним житлом. Комунікації: світло, ГАЗ. Свій колодязь у дворі! Будинок побудований з цегли. 2 кімнати, простора кухня, коридор. Гарна діюча ПІЧКА! 3 сот приватизованої землі. Ростуть ягідні кущі, фруктові дерева, квіти. У дворі цегляний сарайчик, гараж, літній душ. Поряд гарні сусіди. ПЕРША ЛІНІЯ ВОДИ! Вид на ЛІС! Ідеальне поєднання природи та цивілізації: чудова набережна для прогулянок, кафе, ресторани та магазини - все поруч. Розглянемо ОБМІН на квартиру або частину будинку! За усіма питаннями- телефонуйте: з радістю покажемо дачу та відповімо на всі питання.

Стрілецька вул., 170
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Мрієте про вихідні на природі подалі від міської метушні? - Тоді ця унікальна пропозиція саме для Вас! Особливості та переваги: 1.Двоповерховий цегляний будинок (дві кімнати, кухня); 2.Дача облаштована меблями необхідними для проживання та відпочинку; 3.Пічне опалення, електрика в будинку, вода на ділянці; 4.Встановлено лічильник на електрику; 4.Земельна ділянка приватизована; 5.По периметру ділянки встановлено паркан; 7.Шикарне розташування: 5 хвилин від зупинку автобуса, 500 метрів до Десни.

СТ Комунальник
rieltor.ua

Продам 2-х этажную дачу в "СО" Сокол. Большой участок 10 соток. Капитальная постройка из белого кирпича, перекрытие плиты. Первый этаж : гараж и кухня. Второй этаж : две комнаты. Есть груба, подключено электричество. Соседи проживают круглый год, остановка общественного транспорта рядом (5 минут пешим ходом). От Заза до дачи 5км, транспорт ходит часто. Рядом лес и озеро. Более подробная информация по телефону. Звоните отвечу на все вопросы и организую показ.

СО Сокол, 205
rieltor.ua

Продаж приватизованої ділянки с/о « Ветиран» (р-н Кільцева, у місті) . Доглянутої землі 5 соток, є будиночок ( бетон , дах шифер, підлога- дерево у гарному стані). Охайний , не великий: веранда, підсобна кімната зі стелажами та кімната з діючою грубою 14м2, стіни - штукатурка короїд. Загальна площа будинку 23м2. Істотні переваги: дача може мати адресу, під забудову, по вулиці газ та центральне водопостачання. Навкруги постійно проживають сусіди, ідеально під забудову приватного будинку. Поруч з с/т зупинка Вартість 13000у.е

Кільцева, 1
rieltor.ua

Продається чудова дача в затишному місті Деснянка. Двоповерховий будинок, потребує ремонту, дах не тече, цегляний, на ділянці в наявності вода , поруч сосновий ліс, водойма на відстані 2 км, можна рибалити та купатися. Гарний підїзд для авто, асфальтована дорога, 16 км від центра міста, 20 соток городу, обробляється. Чудова можливість придбати дачу, як для відпочинку так і для садоводства. Ділянки приватизовані, якщо зацікавились, телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Незалежності, 27
rieltor.ua

Продам дачу в черте города, в с.о. Колос, р-н ЗАЗа. Общая площадь домика 35 м2, 2 комнаты, кухня, веранда. Дача в обычном жилом состоянии, требуется косметический ремонт, есть груба. Земельного участка 6 соток. Хорошая инфраструктура, недалеко остановка транспорта и магазин. Звоните, с удовольствием организую показ и отвечу на все Ваши вопросы.

СО Колос, 12
rieltor.ua

Продам 2-х этажную дачу в с.о. Лесная, в Полуботках, в 5-ти км от города Чернигова. Общая площадь летнего домика 20 м2, комната, кухня. Состояние жилое, есть свет и скважина, а также погреб. Земельного участка 5 соток ( приватизированы). До остановки транспорта 1,5 км. Звоните, с удовольствием организую показ и отвечу на все Ваши вопросы.

с.о. Лесная, 10
rieltor.ua

Продам дачу , придатну для постійного проживання в садовому товаристві " Квітневе"- від міста до десяти хвилин машиною (перед поворотом на Халявин). Недалеко від дачного масиву - ліс і невелике озерце . Зручне сполучення по асфальтованій дорозі, постійно курсують маршрутки . -Міцний , утеплений будинок опалюється функціональною грубою . Зроблений свіжий ремонт з якісних екологічних матеріалів. Перший поверх- кухня з виходом в підвал і кімната . Другий - простора кімната. Устаткована зручна лісниця. -Велика ділянка має заїзд для автомобіля з двох вулиць, огороджена і розмежована. Висаджені молоді дерева .На території є альтанка ,підсобне приміщення з туалетом, літній душ. Розведений централізований полив плюс особиста свердловина. -Пропозиція зацікавить тих , хто не готовий витрачати свій час на довгосторокові ремонтні роботи, а хоче вже зараз зустрічати літо в найближчому передмісті. Будинок і п`ять соток під ним- приватизовані. Ще п`ять соток - переоформлення в садовому товаристві. Пропоную пергляд, відповім на ваші питання. АН КварталCity Ірина.

Листопадова, 36
rieltor.ua

Пропоную на продаж міцний дачний будинок в садовому товаристві Снов`янка. ( Березанські дачі). Невелика відстань від міста - 8 км, можливість під`їзду з двох сторін, певна вітдаленність від шумного трафіку - ідеально для відпочинку . Дача в приємному житловому стані з гарним наповненням: - Гараж і кухня на першому поверсі , окрема душова, гостодарська споруда, простора альтанка, мансарда, балкон, дві ізольвані спальні на другому поверсі. -Опалюється грубою, є свердловина і централізований сезонний полив. - Ділянка 5 соток , не приватизована- швидкє переоформлення в садовому товаристві. Огороджена по периметру. - Приємний бонус- залишаються меблі, газова плита з балоном, садовий інвентар, дві розбірні теплиці - все в доглянутому стані. Пропоную перегляд, відповім на ваші запитання - не соромтеся подзвонити, не лінуйтеся подивитися особисто!

садова
rieltor.ua

Продається дача в престижному садовому товаристві " Розлив" - Жавинка. Неймовірна локація - безпосередньо перша лінія від озера, поруч ріка Білоус, неподалік Десна. Зручний під`їзд . Міцний двоповерховий цегляний будинок 50 м 2, на високому фундаменті, є великий підвал, комора с запасом дров і брикету . Опалюється грубою. На першому поверсі кухня і вітальня, другий поверх дві ізольовані спальні і просторий передпокій. Горище можна використовувати для господарськийх потреб . Все в гарному житловому стані. Ділянка зонована на дві приватизовані частини- для огородництва і відпочинку, огороджена, доглянута. Є особиста свердловина. Бонус новому власнику- плита, два заправлених газових балони, холодильник, меблі, нові ортопедичні матраци, садовий інвентар, насос для свердловини. Поруч багато сусідів, проживаючих на постійній основі. Озеро зариблене .На сусідній вулиці є гарний колодязь. Запрошую на перегляд! Не соромтеся подзвонити ! Ле лінуйтеся подивитися!

Берегова
rieltor.ua

Продам дачу придатну для постійного проживання в передмісті Чернігова - престижне садове товариство "Пілот" . -Приватизована ділянка 7 соток, межує з сосновим лісом , обробляється , огороджена , з заїздом для автомобіля . -Є сезонний централізований полив і електрика (в стані ремонтних робіт). До споруди прибудований вмісткий сарай. - Двоповерховий будинок знаходиться в хорошому житловому стані . -На першому поверсі простора кухня з функціональною грубою і кімната. - Другий поверх - спальня і підсобне приміщення. - Садове товариство активно забудовується . Гарне транспортне сполучення з містом - 15 хвилин маршруткою. ( напрямок- Якубівка.) - Новому власнику залишаються всі меблі , газова плита з балоном , холодильник. Запрошую на перегляд. Відповім на всі ваші питання .

Березова, 25
rieltor.ua

Якщо ви втомилися шукати дачу в гарному стані - не зволікайте! Пропонується на продаж с.т.Здоровя - Березанські дачі! Варіант охайний, достойний, відповідає "ціна-якість"! - 8 км від Чернігова по гарній дорозі . -Доглянута земельна ділянка 5 соток . Поруч з з будинком - колодязь, розведений централізований сезонний полив, заїзд для авто. На ділянці - підсобне приміщення,туалет.У будинку - підвал. -Приємний стан будинку: облаштовані два поверхи , опалюється функціональною грубою і каміном. Бонус- залишаються всі меблі , посуд. Не соромтеся подзвонити! Не лінуйтеся подивитися!

соснова
rieltor.ua

Бюджетна пропозиція ! Заходь- живи! Облаштовуй особистий простір ! -Під житло в географічних межах міста! -Як дача для відпочинку! -Для ведення бізнесу! Пропонується на продаж частина будинку в Трисвятській Слободі. ( документально - окрема одиниця) . Постійне міське сполучення - автобус № 33, маршрутка № 135, два кілометри від кільця в районі " Хімволокно". Від зупинки " Бетонка"- 5 хвилин пішки. Приватизована земельна ділянка 11 соток. Загальна площа по першому поверху 66м2. На мансардному поверсі - 55 м2 , потребують подальшого удосконалення. Проведено три фази 380 В, своя свердловина , централізоване селищне водопостачання ( договір з КП Киїнське.) Встановлені лічильники і насосна станція. Каналізація- септик. Газорозподільча мережа проходить по вулиці .Повністю розведена система під автономне опалення, встановлені радіатори. Опалення - пічка-стінка. Будинок утеплений, з новим дахом і металопластиковими вікнами, роздільний санвузол. Відокремлено котельню, облаштована дуже гарна майстерня ( при бажанні можна переобладнати в житлову кімнату) Новому власнику залишаються меблі,пральна машинка, варочна панель. Пропоную перегляд , відповім на ваші питання . Ірина АН КварталСiti

Дачна, 13
rieltor.ua

В продажі Дачний будинок в ст Віраж, Киселівськоі селищної ради. Відстань від Чернігова 7 км; Приватизований будинок та земельна ділянка 5 соток; Загальна площа 40 м2, дві кімнати, кухня; Електрика, центральний полив,газовий балон; Є можливість розбудови; За більш детальною інформацію телефонуйте. Іванчук Наталія АН Шлях Додому.

Віраж, 148
rieltor.ua

Пропонується на продаж дача на Старій Подусівці . Престижне садове товариство ім. Мічуріна активно забудовується , домовладіння поруч використовуються для постійного проживання. ПЕРЕВАГИ: -Приватизована рівна земельна ділянка під одним кадастровим номером . -Гарне сполучення , до зупинки міського транспорту - 5 хвилин, вся інфраструктура міста . -Два літні будиночка , при бажанні цілком придатні для використання , є електрика , підвал, сезонний централізований полив. -Красивий сосновий ліс, річка Білоус, незамерзаюче джерело- в 15 хвилинах повільним ходом. -Пропозиція ідеально підходить для капітальної забудови, є можливість міської прописки, боргів немає. НЕДОЛІКИ: - Дача не оброблялася на протязі останніх трьох років. Дзвоніть , перегляд і більш детальна інформація Вайбер, Телеграм.

Ф. Уманця, 115
rieltor.ua

Продам дом-дачу в с.Горица с участком 25 соток. Общая площадь 53м2, кухня и две комнаты. Состояние полностью жилое, есть печь и груба. В дом заведен газ, а также вода и электричество. Хорошее месторасположение рядом лес до р.Десна 1 км. Рядом остановка общественного транспорта и магазин. От города Чернигов 25 км. Более подробная информация по телефону. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Партизанська, 2
rieltor.ua

Нова пропозиція - ДУЖЕ ПРИЄМНИЙ СТАН! Пропонується на продаж дача в садовому товаристві" Полісянка" (Березанські дачі). - До десяти хвилин машиною по гарній асфальтованій дорозі! Постійне транспортне сполучення з містом цілий рік ( до зупинки- три хвилини). Вигідне розташування в садовому товаристві. - Кутова , огороджена , приватизована земельна ділянка 6 соток, яка межує з лісовою галявиною і оточена лісовим масивом. Є місце для парковки , можливість зробити заїзд для машини, при необхідності. - Невеличкий капітальний будиночок для відпочинку, тираса, альтанка. - Централізований сезонний полив. Запрошую на оглядини.

Бузкова, 11
rieltor.ua

🏡 Продається затишна дача в р-н ЗАЗ, с/о «Октябрьское»! 🌳✨
 📍 Ідеальне розташування для відпочинку та постійного проживання! Є можливість прописки. Сусіди проживають на постійній основі, створюючи доброзичливе та безпечне оточення.
 🌲 Дача знаходиться неподалік лісу, де можна насолоджуватися співом птахів, збирати гриби та дихати свіжим повітрям.
 🏠 Будинок: двоповерховий, цегляний з високим цоколем та терасою. На першому поверсі - простора кухня та затишна кімната, на другому - комфортна спальня. Опалення - грубка. Проведено електрику, є сухий підвал. 
 🌸 Ділянка: доглянута та рівна, щороку обробляється. Родючий ґрунт (пісок з чорноземом), на якому ростуть фруктові дерева (персик, абрикос, груша, яблука), кущі, виноград та сортова полуниця. Безліч квітів створять затишок та гарний настрій.
 🚪 Сарай: великий та капітальний, може бути використаний для різних потреб.
 🚽 Інфраструктура: туалет, душ, сезонна вода, інтернет проведений по вулиці.
 🔑 Готові до нового життя? Свіже повітря, природа та затишний будиночок чекають на вас!

Абрикосова
rieltor.ua

Продаётся Дача в со «40 лет Победы». Качественная постройка из белого кирпича, 2 этажа, есть погреб и печка. Хозпомещение из белого кирпича дополнительно. Участок приватизирован. Посажены плодовые деревья, орех и виноград. Есть централизованный полив. Рядом хорошие соседи. Район ЗАЗа. Просмотр по предварительной договорённости, Ключи.

Садова, 4
rieltor.ua

Продам дачу в садовому товаристві «Октябрьский» район ЗАЗу. Гарний невеличкий двоповерховий цегляний будинок + земельна ділянка 4 сотки. Земля приватизована, будинок узаконений. Вода сезонний полив. Гарне місто для відпочинку на свіжому повітрі. Якщо ви відчуваєте, що дана пропозиція для вас – телефонуйте.

пр.Мира ст Октябрьский
rieltor.ua

Пропонується продаж частини будинку в затишному місті по вул.Кругова ( за готелем Градецький). Будинок на 3 частини. Матеріал будівлі- цегла. Розташований всередині будинку. Гарні та дружні сусіди. Загальна площа частини будинку 42,3 м2. Дві кімнати 14,9 м2 та 13,8 м2. Кухня-вітальня - 9,1 м2. Коридор. Дах, стіни залу та коридор було відремонтовано в 2022 році: дах перекритий шифером; стіни обшитіі деревʼяною вагонкою. В будинку є світло, газ, опалення твердопаливне ( грубка). Вода-колонка. В наявності надвірні будівлі: сарай та погреб з освітленням. Зручності також у дворі. За частиною будинку закріплено 3 сотки землі, яка постійно обробляється. Наразі висаджений охайний горОд. Дуже затишне місце.Влітку можна використовувати як дачу. Або за бажанням можно облаштувати зону відпочинку, санвузол в будинку, альтанку, тощо. Зі всіма питаннями звертайтесь за наданим номером телефону. Організую перегляд в зручний для вас час.

Кругова
rieltor.ua

‼️Продам дачу з будинком ‼️ 📌Р-н ЗАЗ ✔️Садове Товариство ,, Луч ,, ✔️ ділянка 4,5 соток , приватизована На ділянці розташований двоповерховий цегляний дачний будинок ✔️в будинку є світло ✔️груба ✔️своя скважина На ділянці є сарай Ціна :4100$ Запис на перегляд за телефоном: 📱063 8417917 ( Вайбер, телеграм) 📱099 7244548 Оксана АН Чернігівська губернія

Проспект миру
rieltor.ua
1 - 24 з 383 результатів

Популярні запити