Продам дом с участком,2 огорода с.Великий Хутор,Черкасская обл . по ул Королева Участок 35 соток (двор.огород) Добавка 22 сотки . Можно под дачу Рядом 2 ставка ,хорошая рыбалка

власник
Продам дом ( участок под застройку) с.Великий Хутор,Черкасская обл.
olx.ua

Продается дом-дача 110 км от Киева.Расположение-Демки Черкасская обл. С мансардным этаже.Все коммуникации в доме.Бойлер, ТВ,скважина,отопление газовое(котел).Засажен молодой сад,ягоды.Забор по периметру.50 соток.Все документы на руках,никто не прописан. Тихое спокойное место.В селе есть почта,Новая почта,школа,садик,магазины.

власник
Продается дом-дача
olx.ua

Продається ділянка з будинком та хазяйськими спорудами з городом та садом в тихому, затишному, екологічно чистому селі Тополі, Драбівського (зараз Золотоніського) району, Черкаської області. 45 соток, 25соток двір, 20 город. Велике подвірья, на якому велося господарство – тримали кури, гуси, кролики, свині, кози. Дім будувався для сімї, належав одному господарю. Все не нове потребує ремонту !!, але дім екологічно чистий стіни дерево і глина, обкладені цеглою. Влітку зберігають прохолоду, а взимку тепло. Без шпалер- побілка. У будинку 3 житлові кімнати, коридор, коморя, кухня та велика віранда. Окрема споруда літня кухня- 2 кімнати, піч. Меблювання в цю ціну не входить. Є пара ліжок на перший час і 2 шафи старенькі, пара стільців. В середині голі стіни що потребують побілки чи покраски чи шпалер... на смак вже нового власника. Дорога до села асфальтована. Заїзд з городу –асфальт, від хати – грунтовка, гаража немає. Опалення пічне, в село проведений газ. Випилявши старі дерева хватить на зиму. ВЛАСНИК - НЕ Є ОГОЛОШЕННЯМ ВІД АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ! Якщо Ви зацікавлені чи є питання, то дзвоніть (в розумний час до 20 бажано) чи пишіть. намагаюся всім відповісти.

власник
хата будинок дом дача ділянка участок город сад у тихому селі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТЕРМІНОВЙЙ продаж, ціна договіна. Будинок в жилому стані: 3 кімнати (2 спальні, вітальна), кухня, веранда. На подвір‘ї погреб, криниця, скважина, сарай, сад, 70 сотих городу. Будинок газифікований ( в кімнатах ковектори), вода (криниця, скважина) в дворі. Будинок знаходиться в центрі села поряд школа, 3 магазини, дитячий садок, парк. До найблищої залізничної станції 5 км. (сполучення Гребінка-Київ). Додаткові питання за телефоном: (06*********84.

власник
Будинок, дача, земельна ділянка
olx.ua

Популярні запити