Продається дача біля с. Мацьківці, масив "Рассвет" 5 км від Катіона. Земельна ділянка 6 соток, на якій розташований невеличкий цегляний будиночок із гаражем та погребом. Встановлені металопластикові вікна, проведено світло і газ в будинок. На подвірї викопана криниця, є невеличкий садок із плодоносними деревами. Документи оформлені на землю і будинок.

Кленова
rieltor.ua

Продам будинок неподалік від ресторану "Клен" просторий капітальний гараж в цокольному поверсі , на основному поверсі веранда кухня коридор, також є можливість спланувати кімнати на мансардному поверсі.Чудова ділянка ростуть фруктові дерева .

Чудова дача  село Мацьківці
olx.ua

Будинок в мальовничому селі Бахматівці. 68,8 кв.м. Земельна ділянка 50 сот. Тиша, поряд ліс, озеро, річка. Будинок під ремонт, не в житловому стані. Є дизайнерський проект.

власник
Будинок, дача Бахматівці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам ділянку в Стуфчинцях в дачному масиві “Ранкові зорі”. На ділянці є не велика дачка з топкою в середіні, будівля з селікатної цегли має підвальчик і поверх. Часткво є огороджа, ворота та хвіртка. Електроенергія на вулиці, електроопора за парканом відразу. З підключенням електроенергії проблем не буде. На вулиці є дві криниці загального користування на відстані до 20 метрів. Мальовниче місце, затишне. Поруч ліс і копанка. Біля лісу свіже повітря, чудово для відпочинку. В масиві є люди які проживають круглорічно. Ділянка з будовою має 6 соток, навпроти ще ділянка майже 3 сотки. Продається разом, ціна за дві ділянки Документи всі в повному порядку. Переоформлення без проблем. Продаж у звʼязку з сімейними обставинами, терміново потрібні кошти. Торг вітається, готовий вислухати вашу ОБʼЄКТИВНУ ціна!

власник
Дача масив «Ранкові зорі». Власник. ТЕРМІНОВО, реальному покупцю торг
olx.ua

Дачний будинок в садівничому товаристві Надія

власник
Дачний будинок в садівничому товаристві Надія, с. Карпівці
olx.ua

Продаю домик в селе Прибужчкое (Червона Зірка) 7км. от Хмельницкого по цене стройматериалов. Квитанции на стройматериалы в наличии. Строил сам и для себя. К домику бесплатно прилагается 10 соток земли с молодым садом. Электричества нет, но до трансформатора 100 м. Земля чернозем с торфом, для огородника-рай.

власник
Дача в Прибузькому (Червона Зірка)
olx.ua

Мацьківці, масив "Рассвет" 5 км від Катіона. Земельна ділянка 6 соток, на якій розташований невеличкий цегляний будиночок із гаражем та погребом. Встановлені металопластикові вікна, проведено світло і газ в будинок. На подвірї викопана криниця, є невеличкий садок із плодоносними деревами. Документи оформлені на землю і будинок.

Лесная улица, Мацковцы, Хмельницкая 22500.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити