Чудово коли у твоєму житті є місце, в якому можна провести вихідні з своєю родиною. Там де тільки Ви та тиша, в якій співають птахи! Якщо мрієш про такий відпочинок з рідними з друзями та будь з ким, та щей шашличок на мангалі з запашним димком.) ) ) Це просто БОМБА! Пропоную двоповерхову дачу в прогресивному садовому товаристві міста Фастів. ✔️Будинок можна використовувати, як для відпочинку так і для постійного проживання. ✔️В будинку три кімнати, коридор, кухня, великий погріб. Опалення - газове. Вода - криниця. Ділянка 6 соток. Садок, господарські забудови. ✔️Поруч став та дубовий гайок. До зупинки і крамнички пʼять хвилин ходьби. 25 000 у.о. ( торг)

Дачний кооператив
rieltor.ua

Невеликий дачний будинок в СТ Струмок. Колодязь з питною водой. Молодий сад. Нова альтанка.В буденок заведен та підключен інтернет (оптоволокно)Будинок знаходиться в межах міста Фастів в районі совхоз Унавський. До річки Унава два кілометра. До маршрутки 10 хв. +38********49 Олександр

власник
Продається дачний будинок
olx.ua

Будинок-дача 102.6 м.кв. , 2 рівні, з мансардою, 1993 р.побудови, стіни ракушняк обкладені цеглою. Опалення твердопаливний котел. 1 поверх: коридор-8,7 м.кв ; кухня-8,9м.кв; 2 кімнати-15,8+7,5м,кв.; коридор-4,7м.кв., веранда-3,6м.кв.; мансарда- 14,8м.кв., службові приміщення -15,2+18,7+4,7; сарай з мансардою, погріб, 11,9 сот. приватизованої землі, плодові дерева, кущі. Ціна обговорюється. Можливий обмін на однокімнатну квартиру.

Продається будинок-дача у Фастові.
olx.ua

Продам будинок-дачу біля річки Унава. Загальна площа 118м. На першому поверсі дві кімнати, кухня, санвузол. На другому поверсі ще дві кімнати. На цокольному рівні гараж та сауна. Загальна площа ділянки – 12 соток. На ділянці город 6 соток, невеликий сад, льох, сарай, господарські будівлі для курей та свинок, літній душ, літній будиночок (вимагає ремонту), вольєр для собаки. Проведено газ, електрику, інтернет. Водопостачання-насосна станція з колодязя, опалення та гаряча вода-новий двоконтурний газовий котел. Є каналізація та вигрібна яма на 6 кубів. Будинок та ділянку приватизовані. Можна використовувати як дачу або прописатись і жити постійно. Потребує невеликого внутрішнього ремонту.

власник
Продається будинок. Фастів.
olx.ua

продам дачу земли 12 соток ФАСТОВСКОЕ НАПРАВЛЕНИЕ жд ст-я Трылисы Электричества НЕТУ

власник
продам дачу жд ст-я Трылисы
olx.ua

Продам батьківський будинок. В гарному місті. Використовували як дачу.

власник
Продам будинок. Фастів. Ставки
olx.ua

Продам дачний будинок з земельною ділянкою в межах міста, район Снігурівка. Питання по телефону 06******48, Надія Тихонівна.

власник
Дача в місті Фастів
olx.ua

Популярні запити

Географія Фастів