Продам дачу г. Никополь бухта Чернышевского есть баня гараж кухня до воды 200 метров

власник
Продам дачу
olx.ua

Срочно продам дачу в городе Никополь, район Никопольстроя! Площадь 6 сот. Дом 8,5х5,5 кирпичный, двухэтажный. Есть вода, мебель, холодильник, печное отопление. Сад, так же есть скважина возле сторожки. За Дополнительной Информацией Звонить По Номеру 06*********22 Светлана, сообщения могу не увидеть!

власник
Срочно продам дачу!
olx.ua

Дача з двоповерховим будинком в дачному кооперативі Зелений Гай. Ділянка огорожена з усіх сторін, навіс під два авто. Велика альтанка, в будинку зроблений ремонт, встановлено метало пластикові вікна, потужний булерян якого вистачає взимку на обігрів будинку. Всі меблі залишаються. Відкатні вїздні ворота. До зупинки електрички Нікопольстрой 200 м. В будинку є сухий підвал.

власник
Дача з двоповерховим будинком
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продамо дачу 12 вулиця. Участок 4 сотки, два поверхи. Є газовий балон та газовий обігрівач, холодильник, меблі, проведений wi-fi, є туалет на літній душ, на кожному вікні залізні ставні які зачиняються з середини, у дворі два залізних шкафи на замках для інструментів.

власник
olx.ua

Продам дачу в садовом товариществе Волна. Участок 3.7 соток .2 теплицы 4*3 метра и 6*3метра.туалет душ во дворе.плодовые деревья кустарники.

власник
Продам дачу в сад тов Волна
olx.ua

Популярні запити

Географія Нікополь