Продаю двоповерхову дачу, СТ «Нива», за Сливино. Приватизована ділянка, 4 сотки, огороджена територія, Будинок цегляний, одна кімната та санвузол на першому поверсі + друга кімната з терасою на другому поверсі, опалення пічне, критий навіс для машини з ямою. Водопостачання центральне, планове, каналізація - крита яма. Половину комісії оплачує власник. Чекаю на Ваші дзвінки.

Центральна
rieltor.ua

Продається гарна дача в Новобогданівці. СТ Черемха, цегла, 2 поверхи, залізобетонні перекриття, перший поверх житловий, 2 окремі кімнати, кухня-передпокій, санвузол, робоча піч. На другому поверсі одна велика кімната без ремонту та велика тераса з чудовим видом на лиман. Є добрий підвал. Доглянута ділянка 4 сот з плодоносними деревами (абрикос, мигдаль, обліпиха, груша, яблуня), багато кущів чорної смородини, багато квітів, виноград. На ділянці туалет, господарські будівлі, вода подається за графіком.

СТ Черьомуха
rieltor.ua

Продается ухоженная приватизированная дача, Сады-5, находится Между Большой и Малой Каренихой, Заводский район города. 10 соток. Первая линия от реки. Вниз к реке ступеньки. Дом на 2 комнаты на 1-м этаже. Есть дополнительная комната на мансардном этаже. Кухня, печное отопление, газ с баллонный, мебель есть, холодильник. Крыша новая. Хозяйские постройки, душ и туалет, подвал. Огражденный забор, гараж. Сад (яблони, груши, сливы, айва) 100 кустов винограда, огород. Прекрасный панорамный вид на реку. Цена-4000 у. е.

3-е Сади, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дача в кооперативе «Нива» Просторный участок с плодовыми деревьями Своя скважина для воды Двухэтажный дом На втором этаже комната с ремонтом и теплым полом Участок приватизирован

Бузкова
rieltor.ua

Продається дача СВТ "Варховина" з державним актом на 4 сотки землі. Власниця одна. Двоповерховий капітальний будинок, перший поверх утеплений. На першому поверсі 2 окремі кімнати, на 2 поверсі 1 кімната. Кухня окремо, газ в балонах, вода за розкладом садівництва. 2 роки у будинку ні хто не жив. На ділянці ємність для поливу, для душу, та ємність для збору дощової води. Капітальний цегляний душ та туалет, суха схованка для дров. Двір та доріжки до туалету бітоновані, ділянка обнесена якісним, цілим парканом. При вході альтанка обплетена виноградом, можна паркувати маленький автомобіль. Сад складають дорослі дерева персиків, груші, айва, вишня. Ґрунт на ділянці плодородний. Садівництво активне, поруч нормальні сусіди. Поруч зупинка маршрутного транспорту який рухається за графіком з Центрального ринку.

Верхована, 139
rieltor.ua

Продается дача СВО Рябинушка в 20 км от города.Дом каменный.Две комнаты:8 м кв.,печка,нет пола и 15,5 м кв.,полы деревянные.Стены поштукатурены.Веранда 6 м кв.,пол бетонный.Подвал под верандой,забетонирован.Снаружи поштукатурено.Крыша-шифер.Второй этаж предусмотрен под одну комнату.Заведена проводка.Участок 4 сотки.Огорожен сеткой-рабицей.Немного плодовых деревьев.На участке водопровод.На территории кооператива проведен газ.Рядом река.

власник
Дачный домик с участком
olx.ua

Конечная городского маршрута №82, в широкой балке. 7 соток, домик 25квм, участок приватизированный, это значит продажа через натариуса. Участок давно не ухаживался, электричество отрезано. Вода кооперативная, газ у соседей. Фото старые. Выслушаю любые предложения.

власник
Дача приватизированна в "Зорька" Широкая балка
olx.ua

Продается дача возле реки.Район Сливино космос2 хорошее место для отдыха и рыбалки.т09******05

власник
Продается дача космос2
olx.ua

дача оборудована природным газом. вода хорошего качества подается 4 раза в неделю. Подъезд к даче имеет твердое покрытие. кооператив обеспечен мусорными контейнерами. Маршрутки ходят каждый час с а/в ц.Рынка От дачи до с. Кирьяковка 500м. в котором есть магазины. почта.рынок. К реке Южный Буг 50м. Рядом дубовая роща. тел.06******93 Юрий

власник
продаю дачу возле Кирьяковки
olx.ua

Продається дача. Двоповерхова, рівна ділянка, на участку плодові дерева, віноград, персік! Плити перекриття, блочний фундамент. Гараж і подвал! Телефонуйте, повідомлення не завжди читаю!

власник
Продаю дачу зупинка Берізка
olx.ua

Дачный участок 6 соток,двухкомнатный одноэтажный домик с верандой и кухней постройки 60 х годов,требует ремонта,хозпостройки,сад,виноградник.Есть городская прописка,на улицу подведён газ,соседи живут постоянно,ходит городская маршрутка 163. Расположение за Медгородком перед Сливино. Недалеко река.Территория садоводства охраняемая.

власник
Дача садоводство "Дружба"
olx.ua

Продам дачу в Сады 1. Дача в начале кооператива. 6 соток земли, плантация ежевики. На участке возведен 2-х этажный домик из белого кирпича. Дом нужно достраивать. Прекрасное место для отдыха и жизни. Рядом соседи, живущие круглый год.

Продам дачу в Рад.саде
olx.ua

Продаються две дачі. В СВТ Березка. Первая дача за 1600$, вторая дача за 2500$. Торг присутсвует. Остальная інформація по телефону.

власник
Продаються две дачі 1600$
olx.ua

Продаю дачу, 100 метрів від річки! 20 хвилин від центра города! Поруч зупинка, магазини, школа, ігровий дитячий майданчик! Пляж з білим піском поруч та великий центральний пляж! Два етажа! Дві кімнати. Буржуйка! Бочка для води приблизно на 2 Куби! На всі питання відповім по телефону 09******11

власник
Продаю дачу!
olx.ua

Звязок частково може бути відсутній або ж на роботі не маю змоги відповідати на дзвінки. Тому пишіть або на олх повідомлення, чи Вайбер закріплено за номером що в оголошенні. Продається дача район Сливино(С. Т. Зеніт). Земельна ділянка не приватизована. Ділянка 6 сотих. Будинок добротний, стіни товсті(Кримський ракушняк в середині, ззовні обкледений білою цеглою) будинок теплий, є пічне опалення яке зігріває весь будинок, оскільки піч зроблена в коридорі але грубка розподілена на дві кімнати. Перший поверх коридор та дві окремі кімнати, 2 поверх коридор не великий та кімната 2 поверх без ремонту , сходи на другий поверх з середини будинку (з коридора) Потребує ремонту. Високий гранітний цоколь, фундамент високий, залитий бетоном. Світло є круглий рік, вода подається по сезону для поливу (з середини квітня по середину жовтня) в 10 хвилинах є скважина з чистою питною водою, для жителів садівництва. Є басейна на 3 Куби з насосом. Туалет та душ на подвірї. Магазин в 10 хвилинах пішки. Є виноград та фруктові дерева. Є сарайчик під інвентар. Є заїзд з траси до зупинки 8-10 хвилин пішки кінцева 163, також йдуть маршрутки 153,160. Спокійно можна заїхати автомобілем у двір, з двох сторін вулиці дорога і заїзд з двух сторін. Не приватизовано Дзвінки і повідомлення на Вайбер, оскільки часто відсутністній звязок. Продаж по садівничій книзі. Торг відсутній. Ціна остаточна! На виплату не має такого варіанту. В оголошенні останнє фото дачі зроблено з кінцевої зупинки 163, з зупинки її видно.

власник
Дача район Сливино (ст ЗЕНІТ)
olx.ua

Будинок з ділянкою та садом. Універсальний проект будинку, як для постійного проживання, так і відпочінку. Відкритий простір. Від міста кожні 30 хв. прямий маршрут 163. (сад-во Степное). Будинок 80 кв.м. готовий до проживання і продається разом з меблями. Залізобетонні перекриття. Зовнішні стіни з блоків, обкладені цеглою. В середені штукатурка виготовлялась з глини, тому будинок теплий і "дихає". Несучих стін немає - можливо перепланування. Косметічний ремонт 2021 рік. Можливість обладнання третього поверху. На першому поверсі є технична кімната для встановлення: котла, аккумуляторів, бойлера і т.п. Будинок звернений на південь, тому тепло та завжди є тінь. Є постійно проживаючи сусіди. Можливість підкдюченя газу. Ділянка спланована (8сот.) - зроблені бетонні тераси. Сад, плодовий виноград, поруч город (4 сот.). Гарним людям знижка) Додадкові фото за запитом, перегляд можливий за домовленностью. Широта 47,0230 Довгота 31,8321

власник
Будинок. Дача. Ділянка.
olx.ua

Продаю дачу в связи с тем, что нет возможности за ней ухаживать. Есть место под машину. Небольшой огород, на участке скважина, также три раза в неделю подаётся центральный полив. Использовалась как дача, только когда тепло, т.е. отопления нет. Газ в баллонах. По улице проходит газовая магистраль, можно подвести газ к дому. На окнах решётки. Хорошие соседи. Туалет, летний душ во дворе. Рядом лес, речка, магазин, остановка.

власник
Продам дачу в Сосновом, за Матвеевкой
olx.ua

Дача в кооперативе " нива". До маршрутки 20 минут, до центра Николаева 15 км. Два этажа, заезд во двор сарай- гараж, фруктовые деревья, кусты. Балкон, подвал. Накопительный бак 1,8 куб., бассейн 6 кубов. Нагреватель воды.

власник
Продаю дачу в сливино
olx.ua

Продам 2 дачи на одном участке 8 соток, в СВТ Червоні Маки. Один домик жилой с светом и печкой, второй коробка. На участках есть скважина а также вода от кооператива . Также имеются фруктовые деревья виноград ежевика малина фундук. В даче есть подвал для хранения консервации. Участок находится в конце кооператива , соседи только с одной стороны. Есть спутниковые тарелки и возможность провести интернет газ по улице.

власник
Продам 2 дачи
olx.ua

Продается дача - 2 этажа, 2 жилые комнаты, хухня, коридор. На участке фруктовый сад, беседка, отличный вид на реку на октябрское. Тех помещение вагончик для инструментов, Сан узел, душевая. 2 беседки, одна на веранде другая отдельно. Есть печь для дров или угля внутри дома. Собственная скважина с отличной вкусной питьевой водой. Бетонный фундамент под каркасный бассейн.

Дача - Новая богдановка
olx.ua

Продається дача, село Стара Богданівка, 20 км від міста Миколаїв, 2 поверхи, 2 кімнати, літня кухня, пічне опалення, госп побудови, 4 сотки, 2 хвилини до річки, поруч зупинка.

власник
Дача, село Стара Богданівка
olx.ua

Продаю двухэтажную дачу возле берега реки уютный домик на окнах решётки, есть беседка ,сад, отдельный огород 2 сотки ,и заезд для машины ,летняя кухенька контейнер для садовых инструментов бак для воды,хороший чистый сухой подвал.Вода есть круглые сутки не по часам...все вопросы по телефону звоните Фото еще скину если нужно пишите

Продам дачу Новая Богдановка
olx.ua

Продается дача 7 соток СТ «Волна» Старая Богдановка. На 7 сотках есть домик на 2 комнаты с печным отоплением мебелью и всем имуществом для проживания. Земельный участок и домик приватизирован. Есть большой гараж для машины и еще один гараж для лодки.Куня отдельная.Зоны для отдыха с навесами и столами. Скважина, душ, туалет. Есть бак для воды, насос. Дача расположена на берегу реки Южный Буг, в красивом месте.

власник
Продам дачу
olx.ua

Товарищество "Надбузьке", это ПОСЛЕ Сливино!! Дача 2х этажная. Требует правильных рук. Свет. Полив по расписанию. Есть печь. 2й этаж не жилой, на первом 2 комнаты. Лесница на второй этаж внутри. Лучше звоните. Риелторам не беспокоить.

власник
Продаётся дача за Сливино
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів

Популярні запити