#7321 До продажу пропонується будинок в с. Михайлівка-Рубежівка, Бучанський р-н, 20 км від Києва Вул. Садова ( вул. Виноградна) Будинок розташований на ділянці 12 соток. Двухповерховий цегляний, загальна площа 170,0 м2, складається з 4-х кімнат, то кухні-вітальні з окремим виходом на терасу. На 1-му поверсі- кухня-вітальня, підігрів підлоги, санвузел+ біде (душева кабіна). На стіні першого поверху натуральний Італійський Травертин. 2- поверх склвдається: три окремі кімнати, ванна кімната, тераса- (зі спальні) Мраморні сходи. Новий котел. Газ свердловіна 35м Всі матеріали високоякісні. Будинок будувався для власної родини. Гараж Окрема Барбекю зона. Критий басейн. Чудовим ландшафт, голубими ялинками та фруктовим садком. Більше фото у Вайбер Будинок вдало розташований недалеко від Києва, що дозволяє використовувати і як місце постійного проживання, так і як дачу. Зручно добиратись на транспорті від метро Житомирська .

вулиця Садова
rieltor.ua

Продам дачу на 5 сотках, 2 этажа+ подвал. До озера меньше 1 минуты, рядом лес. Тихое место, дачный кооператив "Озёрный". До Киева 40 км, рядом магазинчик, остановка маршрутки №759 до ст.м. Нивки. Есть огород, сад, виноград, гараж, мангал. Дача меблирована. Есть электричество, колодец, возможность подключения к газовой трубе. Продажа от собственника. Возможен торг. Наталья, звонить по номеру +38***********62

власник
Продам дачу 5 соток в Михайловке-Рубежовке
olx.ua

Вашій увазі пропонуються будинки( дачі) 16км від Києва, Михайлівка-Рубежівка. 60 м2, 5 соток землі. Фундамент: стрічковий Матеріал стін: газоблок Дах: двоскатний Утеплення : пінопласт 100 мм Вікна : металопластик Електроенергія : 5 кВт. При потребі-підключення газу

olx.ua

Вашій увазі пропонуються будинки( дачі) 16км від Києва, Михайлівка-Рубежівка. 60 м2, 5 соток землі. Фундамент: стрічковий Матеріал стін: газоблок Дах: двоскатний Утеплення : пінопласт 100 мм Вікна : металопластик Електроенергія : 5 кВт. При потребі-підключення газу

продаж будинків ( дач) 45м2 16 км від Києва с. Михайлівка-Рубежівка
olx.ua

Продається затишний будинок-дача в с.Михайлівка-Рубежівка в дачному закритому кооперативі. На ділянці із 5 соток Цоколь: гараж, підвал. 1 поверх-кухня-вітальня,санвузол 2 поверх-дві спальні,вітальня, 3 поверх-спальня,санвузол. В чудовому стані, з вишуканими деревяними деталями інтерєру. Будинок комфортний, в ньому приємно знаходитись. Будувався будинок для себе. Поруч в 10-15 хвилинах Ірпінь Буча Ворзель, на вибір 3 дороги на Київ. Озеро, ліс, гарне місце для життя! Запрошую на перегляд!

Продам будинок від власника Михайлівка-Рубежівка. ТОРГ!
olx.ua

Красивое живописное место, чисто, культурно, сосновый лес и уникальный микроклимат с чистым воздухом. Рядом здравница "Ворзель" и кардиологические санатории, оздоровительные базы отдыха. Генеральские озера, свой чистый и закрытый пляж, дикий смешанный лес, дорога (брущата) до самого озера с освещением и видеонаблюдением. Добраться можно, на маршрутном автобусе №759 от станции метро "Нивнки" или на автомобиле по Житомирской трассе, а также со стороны Ворзеля — это Варшавское шоссе. Приличные соседи, живут круглогодично, у товарищества свои: трансформатор 100кВт, своя скважина с водонапорной башней. Газифицирована улица, газ в дом не заведен. Дом, находится по средине кооператива, до озера 800 метров и 600 метров к лесу. В пешей доступности магазин и остановка общественного транспорта. Участок 0,0616га в частной собственности. Дом из желтого кирпича (площадь 100 м2), построен на 0,0051га земли - два этажа, на первом кухня с газовой плитой и керпичной печью на дровах, так же есть помещение под душ и туалет. С входа отдельная лестницей в подвальное помещение, гараж с отдельным входом. На втором этаже две комнаты, в одной камин. Крыша из металла. Санузел на улице. В доме электричество со стандартным счетчиком, можно установить счетчик день/ночь для зарядки электромобиля, газ в дом не заведен (по ненадобности, баллона с газом хватает на два года), место для автомобиля рядом с домом с раздвижными воротами. Участок ухожен и под постоянным присмотром, на участке кран с питьевой водой из общей скважины, земля готова под посадку с садом. Возле входа в дом, зона со столиком и угловыми скамейками под виноградом, в саду есть большая качеля для прекрасного отдыха. свой песчаный пляж, живописное место с чистым воздухом. *Санатории, оздоровительные базы отдыха, уникальный микроклимат, смешанный лес, озера,; все для Вас.

власник
Продам дачу "Генеральские озера", Михайловка-Рубежовка, Красный хутор
olx.ua

Продам будинок-дача 150м2 в Михайлівці Рубежівці, Київська область, вул. Озерна. Цегляний, теплий будинок-дача, укомплектований необхідними для проживания меблями і побутовою технікою. Стан будинку хороший, можна зразу проживати. 5 соток земельна ділянка з молодим садом і альтанкою. До Києва 30 км. по Житомирській трасі. Дзвоніть.

Продаж будинку-дачі 150м2 в Михайлівці Рубежівці
olx.ua

3 поверхи+мансарда, кухня-столова, вітальня, велика тепла веранда з тренажерами для занять спортом, 3 спальні, 2 санвузли, весь комплект меблів, два смарт телевізори, більярд, побуттехніка (холодильник, плита, духовка, мікрохвильова, пральна машина та ін.) Загальна площа будинку - 260кв.м, підсобна - 120 кВ.м. Площа земельної ділянки - 6 соток. 15км. від м. Житомирська до Капітанівки, поворот біля Мегамаркета до с. Михайлівка Рубежівка. Поряд /50м/ «Генеральські озера». Всі комунікації, гараж, баня, газове опалення. Можна з сусідньою ділянкою, купити чи користуватись. Торг до "перемоги".

Будинок Дача Житомирська траса, біля Ірпеня, генеральські озера.
olx.ua

Популярні запити

Географія Михайлівка-Рубежівка