Продается дачный дом с участком 8 соток и гаражом на берегу Южного буга, в дачном поселке "Южный буг", возле с. Константиновка. Дом двухэтажный с большим балконом на втором этаже, шикарный вид на реку. Есть площадка для стоянки машины, крытая беседка, летний душ и туалет на улице, полноценный гараж, детская площадка.

власник
Продажа дачи на речке Ю. Буг, возле с. Константиновка, 15 км от центра
olx.ua

Продається двоповерхова дача, розташована на березі річки. Цей надзвичайно затишний та спокійний простір є ідеальним втіленням вашої мрії про відпочинок та насолоду природою. На території є просторова ділянка, яка ідеально підходить для вирощування овочів та фруктових дерев. Ви зможете насолоджуватися свіжими овочами та смачними фруктами, які ви вирощуватимете самостійно. Наявність басейну для питної води забезпечить постійний доступ до чистої води, що дозволить вам з легкістю задовольнити ваші потреби у воді. Крім того, на вулиці розташовані туалет та душова кабіна, які додадуть зручності вашому перебуванню на дачі. В будинку є просторі кімнати, які забезпечать вам відпочинок у затишній обстановці. З великими вікнами, що виходять на річку, ви завжди будете насолоджуватися чудовими краєвидами та свіжим повітрям. Додатковою перевагою є скважина, яка забезпечує постійний доступ до води для поливу вашого саду та інших господарських потреб. На території також є гараж, який забезпечить безпечне зберігання вашого автомобіля або інших транспортних засобів. Це ідеальне місце для відпочинку, релаксації та насолоди прекрасними природними пейзажами.

власник
Продається двоповерхова дача в 10 км від м. Миколаїв
olx.ua

СТ Південний Буг. Двоповерховий будинок. Пічне опалення. Участок 7 соток. Сад з плодовими деревами, город. Кухня, 3 жилі вмебльовані кімнати, підвал, газплита, холодильник Є газовий балон

власник
Дача з участком 7 соток
olx.ua

Популярні запити