Продам дачу Київська область, Макарівський р-н, с. Колонщина, с/к Лісовий-1, вул. Приозерна, 6 соток, будинок цегляний 3 поверхи 126 метрів, дах металочерепиця, гарний стан, с/в на вулиці в прибудові, сауна з басейном. Будинок газифіковано, опалення - газові конвектори, є піч-камін. На території скважина з підводом води в будинок і по всій території полива. На участку фруктові дерева з виноградом. Є гараж. Поряд ліс 150 метрів, озеро 200 метрів, свіже повітря, до Києва - 30 км. В будинку 12 спальних міст. Пультова охорона, магазин на территорії кооператива.

Приозерная
rieltor.ua

Продам дачу для сезонного проживання (весна-осінь) Київська область, Макарівський р-н, с. Колонщина, с/к Лісовий-1, вул. Приозерна, 6 соток, будинок цегляний 3 поверхи 126 метрів, дах металочерепиця, гарний стан, с/в на вулиці в прибудові, сауна з басейном. Будинок газифіковано, опалення - газові конвектори, є піч-камін. На території скважина з підводом води в будинок і по всій території полива. На участку фруктові дерева з виноградом. Є гараж. Поряд ліс 150 метрів, озеро 200 метрів, свіже повітря, до Києва - 30 км. В будинку 12 спальних міст. Пультова охорона, магазин на території кооператива.

Дача Колонщина 126 метрів, гарний стан, для сезонного проживання
olx.ua

Продається будинок у селі Колонщина, Макарівський район за 25 хвилин їзди від Києва, (м.Житомирська). Будинок площею 72 кв м, камін, вихід на горище, 3 спальні, сходи, хол, кухня-студіас виходом на задній двір, з/в, комірка, підлога тепла в кухні та с/в, будинок за канадською технологією, утеплення, гідроізоляція , провідний інтернет. На даху можна зробити мансардний поверх 20 кв. Будинок розташований на 6 сотках землі. Молодий фруктовий сад. На ділянці є госп. приміщення. Велика гойдалка. З боків і позаду європаркан. Попереду із метало-профілю. Вікна виходять на поле та великий яблучний сад. У 5 хвилинній пішій доступності зупинка маршрутки на Київ та Макарів, нова пошта. У 7 хвилин пішої доступності озеро з пляжем. Софійський сквер. Два дитячі майданчики. Розвинена інфраструктурою (дитячий садок, супермаркет, школа, ресторан Дон Балон, кавярня, піцерія, Нова Пошта, Укрпошта, дитячий розвиваючий центр, спортивний центр, садові центри, 2 ФАПи, повітроплавне товариство, в сусідньому селі Северинівка величезний центр з басейном, хамамом, тренажерним залом). Місце для прекрасного розмірного життя. Чекаємо на ваші дзвінки.

власник
Дача, дом, Колонщина, Макаровский р-н, Киевская обл
olx.ua

Популярні запити

Географія Колонщина