Дача в ДК “Біла береза” район Дальні сади. Земельна ділянка 9 соток Будинок 40,5м² (є горище та підвал по розміру будинка) Комунікації: -газ по вулиці; -каналізація вигрібна яма; -електрика; -вода колодязь. Вартість: 15000$ Опис: Житловий будинк в дачному кооперативі, дві кімнати та кухня з коридором, є вихід на горище з середини будинку де також можна облаштувати житлову кімнату. Опалення комбіноване, електрообігрівачі та груба, де можна готувати їжу. На території є гараж з оркемим вїздом. Взагалом є три вїзди на територію, один піший, другий для машини до гаражу, третій для тяжкої техніки під вигрузку дров землі… Поруч із ганком є літня кухня де можна обідати а за необхідності і ночувати в літній час. В кінці городу сарай для заготовлі дрів та збереження садового інвентарю. Земля розподілена на садок та оголод. Садок зонований на 5 невеликих клумб для висадки цвітів та окрему частину для плодових дерев типу вишня, слива, чорнослив, шипшина, алича, абрикоса, для огороду виділено три сотки землі. Колодязь з питною водою за сім метрів від порогу. Місцевість типова для дачного кооперативу, де триста метрів від воріт велике озеро поруч із лісом, в літню пору року є де освіжитись, а по дорозі додому восени можна назбирати грибів на вечерю. Взагалом на тереторії кооперативу є все для чого і потрібна дача щоб відпочивати душею: озеро, сосновий ліс, свіже повітря та привітні сусіди.

Соняшна
rieltor.ua

Дом-дача в СТ Садко(дальние сады) Три комнаты, кухня,коридор и совместный санузел.Отопление електро. Бойлер.Скважина.По улице есть интернет.Участок 6 сот.Рядом лес,тихое место.Просмотры по договорённости.

Дом дача в Клавдиево-Тарасово
olx.ua

Продам добротный кирпичный дом71 м2 в СТ Ветеран в два этажа с полноценным подвалом, перекрытие бетонное, крыша шифер, построен на 5 сотках земли 1988 года 4 комнаты Отопление в доме печное , газ и конвектор. Вода для полива, туалет на улице. Остановка транспорта 5 минут, автобусы ходят часто по расписанию До Киева 20 грн. Электричка 4км Счетчики на свет , газ. Есть хоз. блок. Просмотр по договоренности. Никто не прописан, собственник один.

Клавдиево-Тарасово продам кирпичный дом дача в  СТ Ветеран
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дачний будинок з металевим каркасом, обшитий зверху металопрофілем, в середині мінвата, а з внутрішньої сторони - ОСБ. Будинок теплий, без пртягів, екологічний. Підведена електроенергія, опалення електрокамін. Дачний утеплений будинок ( 250 х 600 ) см. на великому ( 950 х 600 ) см. фундаменті. Фундамент був залитий декілька років назад, для будівництва повноцінного будинку. На ділянці 6 соток, багато винограду изабела, та других сортів фруктові дерева, підсобні приміщення. Багато будівельних матеріалів. Будиночок знаходиться в 20 м. від лісу ( є гриби, ягоди ), за 5 хв. ходу велике озеро. Є магазин. Непогана транспортна розвязка. До Клавдиево електричка або автобус, далі 3 км. маршруткою .

власник
Дачний будинок в лісі с. Клавдієво з будматеріалами
olx.ua

Клавдієво-Тарасове (Пороскотень) СТ Здвиж Будинок або добротна дача Площа 102 .кв Ділянка 7 соток Повністю укомплектований, залишається все Септик з переливом Скважина 40м робили кожен рік експертизу "питна вода"+ фільтра Газ Опалення газові конвектора + пічка на дровах Цегла + 150 пінопласт, перекриття ж/б плити, накриття металочерепиця Є сауна. Оформлення земля - 1% Оформлення будинок - 2% полупідвал: - баня - 2 кімнати - ванна кімната - кладова 1 поверх кухня-студія + веранда 2 поверх - вільний простір на весь поверх - 2 кладові

Будиночок в мальовничому місці
olx.ua

Популярні запити

Географія Клавдієво-Тарасове