Срочно продам дачу для проживания СТ Мечта ( бивш. им. Тимерязева( за аеропортом) по улице Граничной,6сот,земля приватизирована, можно прописаться,так как кооператив в черте города. Кирпичный дом, с наружи утеплен обшит пенопластом, территория двора огорожена, есть въезд для авто. В доме свет,вода холодная/горячая,интернет по улице. Ванна и туалет в доме,1 комната,кухня,ванна и небольшой летний коридорчик,погреб, сарайчик В комнате ремонт сделан полностью, свежие обои,пол утеплен и сверху утеплённый толстый линолеум. В кухне нужна косметика,в ванной нужно сделать стяжку и косметику, есть бойлер на 80л. Крыша не течет. Въезжать можно сразу и понемногу делать. На территории кооператива есть продуктовый магазин Маршрутка 283 ездит возле кооператива каждый час. Цена 6500$ оформления ваше.За дополнительными фото и видео пишите в Вайбер, Телеграм Тел. +38********83

власник
Дача для проживания СТ Мечта  (бив. им. Тимерязева)
olx.ua

Продам шикарную дачу. Дом два этажа из белого кирпича. На первом этаже спальня, кухня( в кухне вода и бойлер, канализация-сливная яма 8 м3), на втором огромная спальня. На участке отдельно стоящая баня на дровах. Душ, сарай, бак на 3 куба воды. Скважина с питьевой водой.Участок огражден добротным забором из металопрофиля, высота забора 2.20 м. Участок 18 соток. На участке молодые деревья и кустарники, виноград. Звонить по делу, просто поговорить с вами времени нету. Земля не приватизирована. Приватизировать могу, но налоги от продажи платит покупатель. Я с продажей не тороплюсь. Всем мирного неба!

власник
Продам дачу Кооп Геолог
olx.ua

Продается дача 60кв м..с участком 6 сот земли в дачном товариществе Новопавловские сады. Напротив ворот можно ещё купить участок земли 6 соток без хоз построек за 300 долларов все вместе будет стоить 1800 долларов или по курсу в гривнах. Переоформление у председателя дачного кооператива займет всего несколько минут !

власник
Дача Новопавловские сады
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дачний участок в кооперативі "Комунальник" земля приватизована! Є будиночок в якому наявні 2 кімнати. В великій кімнаті є ліжко, стіл. Всередині ,підключене світло і новий лічильник. На території проведена вода та зроблена яма. Наявний великий бак для води. Посадженні плодові дерева:яблуні,груша,черешні,слива та абрикоса. Огороджена територія з 4 сторін, сусіди живуть постійно. Телефонуйте, торг можливий.

власник
КОМУНАЛЬНИК продам дачу.Дача(дачный домик) дачний будинок
olx.ua

Продається дачний участок в кооперативі "Комунальник" земля приватизована! 12 лінія (вулиця) Є будиночок в якому наявні 2 кімнати. В великій кімнаті знаходиться ліжко на якому можна відпочити в спекотний день або заховатися від зливи, також стоїть стіл та стільці. До будинку підключене світло, наявні розетки,новий лічильник. На території проведена вода та зроблена яма. Висаджені плодові дерева: яблуні, груша, черешні, слива та абрикоса.

власник
КОМУНАЛЬНИК ДАЧА. Дачный участок.
olx.ua

Продам дачу в садовому товаристві Гідросила. На ділянці в 6 соток находиться: літній домік 5 х 4 м.(без пічного опалення )Бак для води 4 куба, хозблок з туалетом, ділянка по периметру має паркан. Домік підключений до енергопостачання. Централізований полив два рази в неділю.Автобусне сполучення по вихідним.Добрий сад. Хороші сусіди.

власник
Продається дача з доміком 5х4м
olx.ua

Продам дачу СТ Мрія(за аеропортом) До центру міста 15хв Світло є,вода в дворі! Вулиця Салютна 103 біля будинку правління,центр товариства! Не приватизована! Переоформлення займе 15 хв на офісі товариства! Ціна 5500$(договірна)

власник
Продам дачу СТ Мрія(колишній СТ Тімірязєва
olx.ua

Продам дачу в кооперативі «Ятрань». Гарний двоповерховий будинок з великим балконом-мансардою з неймовірним краєвидом. У будинку 3 кімнати, коридор та кухня, є великий погріб. Ділянка розміром 18 соток з чудовим забетонованим вʼїздом, металевими воротами та має огорожу по всьому периметру. Потребує косметичного ремонту в середині. Неподалік є криниця та річка. Є металевий бак для води . Росте багато фруктових дерев, різноманітні види винограду, полуниця, малина. Ділянка ПРИВАТИЗОВАНА.

власник
Дача Кооператив Ятрань
olx.ua

Кропивницький район, дача розташована в коооперативі ,,Радист,,. Зацікавлені особи можуть сконтактувати через вайбер 05******88 Олена

власник
Дача . Продаж. Кооператив ,,Радист,,
olx.ua

Продаж Дачі в кооперативі "Будівельник" + будинок близько 15кв.м., одна кімната та коридорчик (під кухню)+ мансарда, також є горище, весь будинок пофарбований гумовою фарбою!!! + в будинку є всі меблі для комфортного проживання + авторський ремонт + земельна ділянка 6 соток + фруктовий сад + вікна всі металопластикові + паркувальний майданчик під авто + вуличний цегляний туалет + будинок господарчий з баком для води + в дворі є вуличне освітлення + новий електролічильник + літній душ + мангальна зона + зона відпочинку (гойдалка + великий стіл з лавками) + дуже гарне розташування будинку, недалеко річка + дуже гарні сусіди Дачею будете дуже задоволені))) телефонуйте все розповім. Терміново!!! Можливий торг.

власник
Продаж Дачі «Будівельник»
olx.ua

Продам дачу в СТ "Спутник". Возле "Радиста", ближе к реке Сугоклея. 12 соток земли. Расстояние от г. Кропивницкий до 10 км. Хороший дом, около 60 кв. м. с пластиковыми окнами. Состояние жилое, без евроремонта (Советский Союз)) Капитальный красивый забор с воротами. Душ и туалет во дворе, в современном кафеле, 2 пластик. бака. Беседка с барбекю. Капитальный кирпичный сарай. Навес для авто, терраса. Поливная система - пластик. Ухоженный молодой фруктовый сад, шикарный виноградник, розарий, сирингарий. Много хвойных растений. Подготовлена щебневая основа для укладки тротуарной плитки. Отличное тихое место, возле центральной дороги с хорошим заездом. Достойные соседи. До центрального речного пляжа 60 - 70 метров. Моб. 09******10 Доп. фото скину по запросу. Возможен обмен на легковое авто (до 8 т. $) +доплата...

власник
Продам дачу СТ "Спутник"
olx.ua

Приватизована ділянка площею 6,4 соток у межах міста. Є цегляний будиночок. Ділянка доглянута. Є фруктові дерева та сарайчик. Світло і вода по вулиці. Дзвонити за номером: 05******99

власник
Продається дача с/т «50 лет Октября»
olx.ua

Продається дача.Земля приватизована.Будував особисто - відповім на любі запитання.Дачний кооператив «Будівельник». Посаджений моолодий сад: колоновидні дерева, кущі. Електрика підключена, вода на полив за розкладом кожен тиждень, є для цього і бак(єврокуб). Ділянка знаходиться в кінці вулиці - ( ніхто під вікнами не їзде ). 150 м до ставка. При в’їзді в кооператив - бак з питною водою ( скважина 50 м ). Є охорона. Навпроти живуть люди на постійній основі. Інші питання по тел. Будинок на фото здається меншим ніж є в реалі!!! Торг мінімальний. Перекупам та на обмін - не турбувати!!!!

власник
Дача, будинок, недобудова
olx.ua

Продаётся приватизированный участок с кирпичным домиком в СТ им.Тимирязева, возле аэродрома Кировоград, на улице Лагидна. Света, воды, интернета нет, но можно провести! Соседи есть.Территория охраняется.

власник
Дача в СТ "им. Тимирязева"
olx.ua

Продам дачу, можно под застройку , в черте города, можно прописаться,микрорайон Садовой, от остановки 10 минут, есть свет , фруктов деревья (кизил,груша ,виноградник) садили агрономы , 6 соток. Торг. НЕ АГЕНСТВО!

власник
Дом/дача в черте города
olx.ua

Продається дача під житло в кооперативі "Геолог" м. Кропивницький загальною площею 70 кв.м., 2 поверхи, 2 кімнати, площа земельної ділянки 6 соток, стіни цегляні, санвузол у дворі, є меблювання, плита, камін, огорожа, балкон, грати на вікнах, сад, город.

власник
Дача під житло "Геолог" м.Кропивницький
olx.ua

Продаю дачу садове товариство «Геолог». 12 соток, приватизована. Є світло з лічильником. На земельній ділянці - двоповерховий житловий цегляний будинок, одна кімната потребує ремонту. Металевий бак. Половина території огорожена. Два вʼїзди, один з центральної дороги другий з вулички. До водойми 25 метрів.

власник
Дача, Геолог, 12 сот.
olx.ua

СТ. КОЛОС. Два этажа. Вода централизовано. Кап ремонт. Декоративные растения,забор по всему периметру, беседки из дерева. Все документы на собственность.

власник
Продам дачу . СТ КОЛОС
olx.ua

Географія Кропивницький (Кіровоград)