Продається будинок в с. Куцеволівка. Місцезнаходження будинку зручне, у тихому провулку поруч з трасою Н08. Недалеко знаходяться сосновий ліс, річка Дніпро. Площа будинку 53,8 м.кв. У будинку пічне опалення, лежанка. Загальна площа земельної ділянки 0,59 га. 0,25 га це присадибна ділянка з господарськими будівлями і садком, яка огоджена по периметру сіткою рабицею; 0,34га - огород. На подвірʼї знаходяться 2 сараї. Більший сарай розділений на 3 відділи, в одному із них літня кухня з піччю. Також є вхідний погріб, криниця, скважина (без насосної станції), вбиральня. Стан будинку жилий.

власник
Будинок/ дача в селі Куцеволівка
olx.ua

В с.Деріївка, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, на березі Дніпра, продається чудова ділянка в 25 соток приватизованої землі з упорядкованим житловим будинком. З городу свій вихід на воду в канал Дніпра, на човні пройти каналом 250 м. і ви на водосховищі. Будинок деревяний, обкладений цеглою. На першому поверсі дві кімнати 15 та 25 м2, та великий коридор, заведена вода, ванна. Другий літній поверх має дві кімнати 6 та 9 м2. У кожній кімнаті є дровяні печі, на ділянці практично не обмежений запас безкоштовних дров. Будинок дуже теплий взимку (якщо топити грубку) і прохолодний влітку, кондиціонер не потрібен. У дворі металевий гараж 8х4м., цегляна повноцінна лазня з літнім душем, водяна колонка з електронасосом та ручним качком, дровяний склад, цегляний туалет. Плодові дерева, виноградник. Вино робимо кожен рік. Новому власнику передаю хороший мотоблок з навісним та причепом, весь городній інвентар та за бажання надувний човен. Поруч дуже добрі сусіди. Місце тихе, поруч рибальська база, якщо не впіймав рибу сам, що складно зробити, можна завжди купити яку і скільки потрібно. У 100 метрах є ще одна моя ділянка в 25 приватизованих соток з недобудованим 4-х кімнатним будинком 80м2. , у дворі колодязь і старий сад. Потребує реставрації та добудови. Кращого місця для дачі недалеко від Кременчука (38 км. від центру) ви більше не знайдете. А враховуючи війну, там можна перезимувати в теплі та з водою( що і робили ми цю зиму при обстрілах). Ціна за перший будинок 15, за другий 6 тис. дол. За обидва 20. Будинки з пропискою. Це особливе місце, для поціновувачів незайманої краси природи, тиші та чистоти повітря. Ми полюбили це місце з першого погляду! Краще огляд, подробиці ТІЛЬКИ за тел..06*********62 та 09*********47 до 22-00, за повідомленнями немає часу слідкувати.

власник
Деріївка, дом, дача на березі Дніпра
olx.ua

Продам дачний будиночок,на ділянці є два будинки,літній новий та старий ,є погреб і сан узел,централізована вода, централізована вулиця по лінії проходить кабельний інтернет, також є послуга вивіз сміття,рядом річка Дніпро,ліс,є Нова пошта Оптовичок.

власник
Продам дачний будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться в дуже зручному місці, поруч жд вокзал, магазини, на асфальтовані дорозі. Поруч в 20 хв пішки озеро для гарної риболовлі. Великий город. Будинок потребує капітального ремонту, використовували як дачу. Три кімнати, кухня, коридор, є вольєр для собаки, сарай для курей. На вулиці є газ, але в будинок не заведений. В будинку: коридор, зал, 2 спальні прохідні, кухня. Пічне опалення. Є підвал в дворі Продається разом з собакою, буде гарним охоронцем і другом

власник
Будинок в Павлиші
olx.ua

Продам дом/дачу на трех уровнях (2 жилых этажа+гараж), на берегу Днепра. Три комнаты: гостиная на 1 этаже (20 кв), 2 спальни на 2 этаже (по 10 кв), кухня, прихожая, закрытая веранда. Земля приватизирована (21 сотка), забор с трех сторон, большой виноградник, фруктовые деревья. Газ, электричество, водяная колонка в граните глубиной 27 м , бак для сбора дождевой воды 3 м куб., выгребная яма, водяное отопление. Возможен обмен на однокомнатную квартиру.

власник
Дом в Успенке с виноградником
olx.ua

Популярні запити