Дача в Новосілках з усіма зручностями, ремонт + меблі. Без комісії! Вишгородський р-н, Новосілки 2-х поверховий будинок 107 кв. м із цегли з утеплювачем, дві окремі кімнати 13.5 кв. м та 12,3 кв. м, хол – 13 кв. м, який теж використовується, як додаткова кімната, кухня – 10.3 кв.м із вбудованою кухнею, газовою плитою та холодильником. У цоколі гараж, с/в та топкова. Відмінний житловий стан, на підлозі дошка та лінолеум, стіни частково обшитий вагонкою, деревяні сходи, розведення опалення зроблено по всьому будинку, твердопаливний котел, гаряча вода за рахунок бойлера. Своя свердловина, септик із переливом. Будувався якісно та з любовю. Продається з усіма меблями та всім, що є в будинку. Ділянка 4,8 соток, доглянута з невеликим садом. Є ще туалет на вулиці та госп. приміщення для садового інвентарю. Територія обгороджена, знаходиться у дачному кооперативі. Дуже затишний будинок, наповнений атмосферою тепла та турботи. Прекрасне місце як для літнього відпочинку, так і постійного проживання. Поруч за 300 метрів від дачі є озеро з пляжем, неподалік Десна, ліс – дуже грибні місця. Гарна транспортна розвязка, прямі маршрутки від ст. м. Героїв Дніпра, або 24 км від Оболоні, машиною теж дуже зручно і швидко добиратися. Ціна: 52000 $ без комісії.

Садова вул.
rieltor.ua

Дача вул. Садова 161( Біла дача) в 3км. від метро "Славутич", зупинка автобуса вул.161 - 4та від метро. На початку вулиці магазин і школа, вулиця частково асфальтована. Повністю асфальтована сусідня по якій теж можна заїхати. Документи 2012 року - в реєстрі нерухомості. В будинок заведена вода зі своєї скважини, вбудована кухня, туалет і душ на першому поверсі, зроблена каналізація, є бойлер, холодильник, електроплита, опалення пічне, лічильник на електрику.На вулиці є колодязь. Сусіди проживають цілий рік.

можливий продаж по єОселя
Садова вул.161
rieltor.ua

Продам 2 будинки на ділянці 8,7 сот. Куренівка Унікальна пропозиція для родини! Продаж 2 будинків на ділянці 8,7 сот. Куренівка, міська адреса (не дача). Новий двоповерховий будинок загальною площею 163,5 кв.м. На 1 поверсі простора кухня-столова 26,3кв.м., передпокій 7,3кв.м, веранда 4,8кв.м., приміщення під сауну з басейном та котельня, гараж 19,3кв.м. На 2 поверсі дві великі спальні 26,9 та 19,4 кв.м., кімната 8,3 кв.м. яка може використовуватися під робочий кабінет або гостьову кімнату, міский санвузол з кутовою ванною, балкон який виходить у затишне подвір’я, де серед іншого розміщена і зона барбекю. Другий будинок одноповерховий, хоч і поступається площею 73,5 кв.м. є теж зручним для проживання. У ньому є дві окремі кімнати 18,1 та 17,6кв.м., одна суміжна кімната 12 кв.м., кухня 6,5кв.м., капітальна веранда 7,8кв.м. і величезний санвузол з ванною, туалетом, зоною для прання і сушки речей. Міські комунікації електроенергії, водопостачання та водовідведення, індивідуальне опалення: електро та твердопаливний котел у новому будинку, газовий котел у меншому будинку. Неймовірна перевага – Ви живете у власному приватному будинку з усією міською інфраструктурою! Класне місце для життя та відпочинку! Ціна за все 260000 дол. США

Одоєвського вул., 5
rieltor.ua

Продається будинок-дача в с. Проців Бориспільського району на закритій території дачного кооперативу «Папірус», поруч канал з гарним пляжем. Відстань від дачі до бориспільської траси (с. Гора) по гарній дорозі – 19 км. Дачна ділянка 12 соток: сад, газон, дві теплці з поливом, ділянка для городини, квітники, резервуар для збору дощової води для поливу. Будинок площею 100 м2 : велика кухня-студія, кімната з каміном, три спальні, два санвузли, великий балкон, душова кабіна, підсобне приміщення, прибудо-ваний гараж, підвал. Будинок з меблями, побутовою технікою, кондиціонери, інтернет, супут-никове телебачення. На дачній ділянці знаходяться альтанка, мангал, літній душ, вуличний туалет, дитячий майданчик, стоянка на три автомобілі. ДЕТАЛІ. Дача: 2 поверхи та мансарда. Матеріал стін –цегла, декоративна штукатурка, фарбування; фундамент – залізобетонні блоки; перекриття – залізобетонні плити; покрівля – метало черепиця. Внутрішнє оздоблення: стіни – шпалери, стеля – фарбування; підлоги – паркет, лінолеум, плитка; сходи – дерев’яні; вікна металопластикові. Мансарда обшита дерев’яною вагонкою. Висота стелі – 2,6 м. Інженерне забезпечення: природний газ, холодна вода – свердловина 55м з насосною станцією, гаряча вода – бойлер (розводка-металопластикові труби), каналізація – автономна, опалення – газові конвектори, система автоматичного поливу газону. Документи: право влосності на землю та нерухоме майно.

Івана Кудрі вул.
rieltor.ua

До продажу пропонується будинок у с.Новосілки (Вишгородський р-н) по вул. Київська (поблизу КГ Боровик). Будинок розташований на ділянці 35 соток, ділянка укріплена монолітною спорудою. Зроблена огорожа та ворота на 2 сторони. На ділянці штучне озеро, теплиця, дорожки та озеленення, є можливість зонування ділянки та облаштування додаткових споруд (альтанка, дитячий майданчик, баня, тренажерна зала і тд) . Будинок на 2 поверхи загальною площею 268 м2, є просторий фундаментальний підвал 96м2, який на цей час може використовуватись як укриття. Побудовано у 2019р. Житло не використовувалось після ремонту. На 1 поверсі: простора кухня-вітальня 34м2 із виходом на терасу, гостьова кімната, санвузол, передпокій, окремий вхід до господарчого приміщення-котельня та сходи до підвалу; 2 поверх: 2 окремі спальні зі спільним балконом, спальня із гардеробною кімнатою, санвузол. Будинок побудовано з галоблоків, обшитий пенопласт+сітка, декоративне фарбування, дах металочерепиця, заведено 22кВТ електрики, свердловіна 35м, інтернет, газ, опалення індивідуальне - альтернативно: газовий котел, твердопаливний, електричний, бойлер 140л, підготовлено підключення генератора. В будинку повністю зроблено ремонт та частково мебльовано. Будинок вдало розташований недалеко від Києва, що дозволяє використовувати і як місце постійного проживання, так і як дачу.

Київська, 30б
rieltor.ua

🌿 Продається дача біля озера в Оболонському районі міста Києва🏡 Якщо коротко то… 📍Місце розташування: м. Київ, садове товариство Оболонь-2, вул. 2-га Продольна ⭐️ Основні характеристики: - Площа ділянки: 4,74 соток (по факту у користуванні близько 8 соток). - Площа будинку: 122 м2, двоповерховий, з силікатної цегли (стіни та перекриття у гарному стані). - Планування 1-го поверху: простора зала, компактна сауна, душова, туалет, кухня з кладовою. - Планування 2-го поверху: велика вітальня з шатровою стелею та каміном, дві спальні. - Комунікації: електромережа, власна свердловина глибиною 20 метрів, локальна каналізація. 🌳 Місцевість: - Зручне розташування поруч з озером з пляжем. - Спокійні та привітні сусіди. - Відстань від метро "Героїв Дніпра" - 8 хвилин на машині. - До зупинки громадського транспорту - 15 хвилин пішки. 🔑 Привабливі переваги: - Унікальна можливість жити біля озера в Києві з чудовою природою. - Відсутність комісії для покупця. Якщо більш детально, то читайте нижче) 🏡 Дача розташована в садовому товаристві Оболонь-2, на вул. Продольній, 2 📍. У садовому товаристві спокійні та привітні сусіди 👨 👩 👧 👦. Площа дачної ділянки 8 соток. Дача двох поверхова, площа 122 м2, побудована з силікатної цегли, стіни та перекриття у гарному стані. Планування дачі передбачає, що з подвіря є два входи, один на перший поверх та інший по сходам з подвіря на другий поверх. Зайшовши на перший поверх будинку ви потрапляєте до великої зали у якій можна влаштувати більярдну 🎱 або спортивний зал 🏋️ ♂️. Зала суміжна з невеликою сауною, душовою, туалетом та кухнею з кладовою. У залі також є сходи якими можна піднятись на другий поверх. Піднявшись сходами на другий поверх ви потрапляєте, до великої вітальні з каміном 🔥 та високою шатровою стелею у якій є світлові фонарі, які наповнюють вітальню сонячним промінням ☀️, за рахунок чого у вітальні завжди затишно та світло. Також, на другому поверсі є дві спальні 🛏. Із зали можна вийти на сходи, які ведуть на подвіря. Дача підключена до електромережі ⚡️, є вода із власної свердловини глибиною 20 метрів та локальна каналізація. Ділянка на якій розташована дача виходить до гарного озера з пляжем. Продаж без комісії для покупця! В цілому, ця дача це чудовий варіант для тих, хто шукає затишне місце для відпочинку та життя біля озера в Києві з гарною природою! Якщо проаналізувати ціни на земельні ділянки в цій локації то по факту ця дача продається по ціні земельної ділянки Не втратьте можливість купити вигідно ділянку з будинком в супер локації на Оболоні! 📲 Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду!

2-а Продольна, 28
rieltor.ua

Садівниче товариство «ветеран», найкраще місце в цьому товаристві, дача знаходиться біля річки, ділянка 3 сотки, так все заросло, ось точні координати (50.2626185, 30.6305229) Світло є, скважина є, все що необхідно, руки, душа і кошти)) вся детальна інформація звертайтесь за телефоном Торг присутній…

власник
Старокиївська вул.
rieltor.ua

Продається дачний будинок зі зрубу плюс власна шашлична. Знаходиться в Бориспільському районі , Київської області, село Сошників, обслуговуючий кооператив «Рідна Гавань» Кадастровий номер: 3220887000:03:002:0940, цільове призначення: для індивідуального садівництва, площа: 0.0546 га. Будинок виконано з екологічних матеріалів,заведено 12квТ світла з можливість збільшення до 30квТ,своя скважина глибиною 105 м. В будинку є власна українська піч!!! На першому поверсі розташована велика гостина кімната з кухнею і виходом на терасу,на другому поверсі три великі спальні кімнати дві з яких також з виходом на затишну терасу. Є паркомісце під навісом для 4-х авто.Також на ділянці побудована власна шашлична з кухнею,заведеною водою,великим обіднім столом і кондиціонером.Поряд знаходяться мисливські і рибальські угіддя з власним виходом на Дніпро. Вся комплектація будинку залишається на фото. Навколо території ліс і Дніпро,що не залишить байдужими мисливців і рибалок. Кооператив повністю закритий і має власну цілодобову охорону. З червня місяця даний кооператив буде внесено в межі села,що дасть змогу зареєструвати там місце проживання(прописатися). В будинку ніхто не жив, власники продають в звʼязку з переїздом. Продаж без комісії для покупця! У власності вже більше 3-х років,мінімальне оформлення!

Обслуговуючий кооператив Рідна Гавань, 2
rieltor.ua

СТ Шевченково, Броварського району.Розташована біля села Богданівка. Поруч зупинка транспорту. На відстані 1 км зупинка електрички. Продам дачу в живописному місці. Земельна ділянка 6 соток, розташована на центральній вулиці. Друга ділянка від вїзду в кооператив. Будинок дуже теплий, має одну кімнату, кухню, сан вузол та вітальню, побудований з брусу, утеплений всередині мінеральною ватою. Має пічне опалення. В будинок заведена вода зі скважини з кришталево чистою водою, септик на 3 кільця. На ділянці розташована літня кухня та вольєр . Висаджено багато дерев, виноградник та велика кількість квітів. Ціна 21 700$ без комісії для Покупця.

Центральна, 154
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна дача у дачному кооперативі "Лісова поляна", Таценки, Обухів, в оточенні соснового лісу. На території кооперативу є озеро, ділянка виходить на канал, розміром 5 соток, зелена, є фруктові дерева. Будинок 80 м2, окремо на ділянці будиночок в якому розташовані с/вузол, сауна та кімната відпочинку, 20 м2. В основному будинку 2 поверхи, на першому кухня, побутова кімната, вбиральня, вітальня з каміном, на другому дві спальні. Будинок цегляний, є зовнішнє утеплення та штукатурка. Є пряме сполучення з Київом, на маршрутці 25 хв. Дуже вигідна вартість . Запрошуємо на перегляд!

лісова
rieltor.ua

Продам будинок разом з земельною ділянкою в селі Антонів Сквирський район. Будинок 70кв.м. Дві кімнати, кухня, окремо зберегли піч, та плиту, опалення пічне. Нова електрична проводка. Будинок будували з екологічного матеріалу глиняний саман. В будинку літом прохолодно а взимку тепло. Ділянка 40 соток , садок , город. У дворі є криниця. Ділянка огорожена забором, дорога асфальтована. Будинок можна використовувати як для постійного проживання так і під дачу. В селі є магазини, чудове молоко голандських корів. 15 км районний центр Сквира , в якому є лікарня , аптеки, супермаркет АТБ, Фора.

можливий продаж по єОселя
Першотравнева, 4
rieltor.ua

Продається дача в гарному стані. Село Кощіївка, Фастівський район. Дачна ділянка площею 6 соток приватизовано, доглянута, з деревами, кущами. Недалеко річка, де можна купатися, поруч ліс. На ділянці цегляний будиночок з мансардою площею 53 кв.м, житлова 25 кв.м., кухня 5,8 кв.м., веранда, 2 кімнати частково мебльовані,кухня, обігрів-грубка, газові конвектори. У будинку світло, інтернет. На ділянці сарайчик, погріб. Криниця. Документація вся в порядку. Мальовнича тиха спокійна місцевість для сімейного відпочинку . Чекаємо Ваших звінків. 14500 у.о

Кощіївка, 23
rieltor.ua

Продається будинок (дача) с.Лишня (Макарівський район) 35 км від Києва (маршрутка з Нивок) Дві кімнати Санвузел Опалення газ або груба Скважина Криниця Септик 7 соток землі Підсобні приміщення Погреб В 200 метрах водойма зариблена, ліс. +380506433070

можливий продаж по єОселя
40 років Перемоги, 2 А
rieltor.ua

Продається будинок-дача, с.Кожухівка,с\т Дружба, 2х поверхова цегляна, ділянка 8 соток, 90/42/11 Кв.м.. М. До Києва до 30 км. На ділянці плодові молоді дерева та чагарники. Затишний будинок огороджений та ділянка прикрашена квітами. Санвузол у будинку, болер. Гараж.Опалення твердопаливний котел у системі залитий антифриз. Можна проживати цілий рік.

Дачна
rieltor.ua

💥 ВНИМАНИЕ!!! 🏡 Продаётся дача в пгт.Березань, Барышевский район, Киевской области до Киева 80км. (1 час езды электричкой до ст.м.Харьковская), от электрички 10 мин. маршрутка (до 0.5 часа пешком). С/т. "Мрія-3" 🏡 ИНФРАСТРУКТУРА: Маршрутки рядом с домом. Недалеко речка, где можно купаться. На вокзале магазины АТБ, Фора, рынок. 🏡 ПЛОЩАДЬ. Участок 6 соток. Дом двухэтажный, деревянный (брус), утеплён по фасаду. Окна деревянные. Крыша -шифер. Фундамент - бетон. Общая площадь дома 110кв.м. Год постройки - 2003. 🏡ПОМЕЩЕНИЯ. На первом этаже 3 жилых комнаты, прихожая. Второй этаж - 1 комната. 🏡 КОММУНИКАЦИИ. Электричество, печь для отопления, скважина, колонка, электронасос. 🏡 ОБОРУДОВАНИЕ. Сарай, теплица, погреб, беседка, летняя кухня, туалет на улице. Забор - сетка-рабица. Врослый сад 2003г., вишня, слива, груша, виноград, цветник и огород. 💥 Без комиссии.

С/т Мрія-3
rieltor.ua

Проців Продається дім дача 320 м2 три поверхова Проців, СТ"Крила" . 30 км від метро Осокорки. Капітальний цегляний будинок Поряд Дніпро, канал, ліс 30 км від ст. метро "Славутич". Зручне транспорте сполучення. Поряд озеро, луг, змішаний ліс. Заповідна зона, чисте повітря. Закрита територія. - Три поверхи 320 кв.м обща площа; - ділянка 10 соток В будинку підключена електрика три фази. Газ в домі,скважина , каналізація, камін, газові конвектори . Цегляний. Вода заведена в будинок. На ділянці простора альтанка. Перший поверх: коридор, хол, сан вузол, кухня, спальня . Другий поверх : чотири окремі спальні, хол, сан вузол( треба доробити) Третій поверх: більярдна повністю оборудована. Окремо є гараж.. Сусіди поруч всі забудовані, деякі проживають цілий рік. Супер місце для рибалки, полювання. Будинок вільний, перегляди за домовленістю. Телефонуйте. Вартість: 89 000 дол. Комісійні для покупця відсутні!

Калинова
rieltor.ua

Дача в ДК “Біла береза” район Дальні сади. Земельна ділянка 9 соток Будинок 40,5м² (є горище та підвал по розміру будинка) Комунікації: -газ по вулиці; -каналізація вигрібна яма; -електрика; -вода колодязь. Вартість: 15000$ Опис: Житловий будинк в дачному кооперативі, дві кімнати та кухня з коридором, є вихід на горище з середини будинку де також можна облаштувати житлову кімнату. Опалення комбіноване, електрообігрівачі та груба, де можна готувати їжу. На території є гараж з оркемим вїздом. Взагалом є три вїзди на територію, один піший, другий для машини до гаражу, третій для тяжкої техніки під вигрузку дров землі… Поруч із ганком є літня кухня де можна обідати а за необхідності і ночувати в літній час. В кінці городу сарай для заготовлі дрів та збереження садового інвентарю. Земля розподілена на садок та оголод. Садок зонований на 5 невеликих клумб для висадки цвітів та окрему частину для плодових дерев типу вишня, слива, чорнослив, шипшина, алича, абрикоса, для огороду виділено три сотки землі. Колодязь з питною водою за сім метрів від порогу. Місцевість типова для дачного кооперативу, де триста метрів від воріт велике озеро поруч із лісом, в літню пору року є де освіжитись, а по дорозі додому восени можна назбирати грибів на вечерю. Взагалом на тереторії кооперативу є все для чого і потрібна дача щоб відпочивати душею: озеро, сосновий ліс, свіже повітря та привітні сусіди.

Соняшна
rieltor.ua

До продажу пропонується будинок-дача у закритому садовому товаристві Арсеналець-6 у с. Підгірці, Новообухівська траса, 200м до Блакитного озера ;власний пляж у садового товариства). Авто 20 хв до метро Видубичі. На вЇзді до садового товариства шлагбаум та пункт цілодобової охорони. На участку землі 5 сот розташований будинок, навіс для машин, підсобне приміщення, висаджений сад. Будинок 2 поверховий - спальня на 2 пов, вітальня, кухня та санвузол на 1 пов. Каналізація септик, свердловина та насос для води, газ, бойлер. Будинок цегляний, утеплений ззовні, металопластикові вікна, огорожа по периметру участка, автоматичні розсувні ворота.

Арсеналець, 116
rieltor.ua

Без коміссії продаю будинок-дачу для цілорічного проживання у с/т Івушка, с. Миколаївка, Макарівського району, Київської області, за 26 км від Києва. Будинок цегляний, подвійні склопакети, дах шиферний. 2 поверхи, 2 спальні, хол, кухня 8 кв.м, санвузол у будинку, суміщений; ванна, електричний бойлер, піч (котел) булерян. Криниця, септик, газ по вулиці, можливе підключення. Ділянка 12 соток, правильної форми, фасад 40 м, огороджена. Доглянутий сад, город. Поруч ліс, три озера, магазин, зупинка маршрутки. Один власник, документи готові до продажу. 36000 у.е. Покупець комісію не платить, з колегами співпрацюю без дублів у рекламі.

с/т Івушка
rieltor.ua

Продам капітальну дачу для постійного проживання на відстані 7 км від метро Теремки, с. Круглик, СТ Теремки, Хотівська сільська рада. Теплий цегляний будинок площею 140 кв.м., побудований в 1996 році. Має три поверхи. На першому поверсі кухня, санвузол, котельня. Сходи з натурального дерева ведуть на другий поверх, де дві спальні, вітальня і балкон, на третьому поверсі велика спальня. Опалення газове, двохконтурний котел. Вода зі скважин. Каналізація - переливний септик. В будинку є великий гараж на два авто з окремим заїздом і великий підвал. Перекриття залізобетонні. Ділянка доглянута 6 соток. Поруч проживають порядні сусіди. Зупинка маршрутки до метро Виставковий центр 50м від дачі. Поруч є озеру і ліс. Комфортне і безпечне місце для проживання. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

ексклюзив
19 Садова, 8
rieltor.ua

Дача в Ровжах, Вишгородський район Пропонуємо до продажу затишний будинок с. Ровжі, Вишгородського району, СТ Патріот, 50км від Києва, вздовж Київського водосховища. Мальовничі місця. Ліс, гриби, риболовля, пляж на каналі та водосховищі. Свіже повітря, чудова природа, тиша! Є магазини: господарчі, продуктові, кафе, ринок, Нова Пошта, дитячі майданчики. Професійна охорона містечка. Маршрутки від ст.м. Героїв Дніпра. Будинок двоповерховий, цегляний, площею 60 м.кв.,чотири кімнати, кухня, веранда. Літній блок – гараж, теплиця, душ, вбиральня, дровник. Пічне опалення. Встановлений кондиціонер, супутникова антена. Меблі та дрібна техніка залишаються. Доглянута земельна ділянка- 5 соток, рівної квадратної форми. Фруктовий сад: яблуні, сортовий виноград. Декоративні та вічнозелені рослини. Свердловина для поливу, насосна станція. Зливна яма. Новий сучасний паркан по всьому периметру. Чудові сусіди. Є можливість підключення газу. Телефонуйте! Чекаємо Вас на перегляд!

Цветочная, 121
rieltor.ua

Продам дачу, з великою ділянкою землі 23 сотки. Ділянка огорожена забором по всьому периметру. Фасад ділянки : Забор , автоматизовані ворота , також на ділянці залита площадка з якісного бетону на якій побудований капітальний гараж. Є невеличкий літній будиночок на кілька спальних місць, який чудово підійде для майбутніх будівельників.

Набережна
rieltor.ua

Продается хорошая дача на Осокорках. Метро в пешей доступности. 4 комнаты плюс гардероб. Есть необходимая мебель и техника. Земля 6 соток, закрытый двор, фруктовый сад. Рядом три больших озера в 100 метрах с пляжами. С коллегами не сотрудничаю. Актуальна и готова к продаже.

Садова вул., 56
rieltor.ua

Без комісії. Продається дача на к на Осокорках. 87-а садова, до Дніпра 250 метрів. Невеликий старий будиночок, 45 метрів, на 2 поверхи. Нижній поверх -кирпична кухня, верхній деревяний, 2 кімнати. Ділянка правильної форми, асфальтований підїзд, світло і газ по вулиці, вода - свердловина. Багато дерев, кущів та квітів. Доброзичливі сусіди. Поруч метро Славутич. ціна 42000 у.о. Покупець комісію не сплачує

87 садова
rieltor.ua
1 - 24 з 803 результатів