Адреса: Житомирська область, Попільнянський район, с. Харліївка, вул. В. Житомирська 36 До найближчого міста Попільня 17 км Кадастровий номер: 1824787800:03:002:0037 Площа землі на якій розміщено будинок + два городи = 50 соток (приблизно) Будинок деревяний у нормальному стані для таких років. Має 3 кімнати (приміщення). Площа будинку близько 55 м кв . У будинку є меблі, холодильник, плита. На подвірї розміщується залізобетонний басейн, літня кухня з сараєм та погріб. З комунікацій тільки електрика. На подвірї є колодязь. Вдале місце розташування у селі та рівна ділянка городу. Поруч ліси, ставки, річка де можна активно відпочити, надзвичайно гарна природа. Земля родюча - чорнозем найвищої категорії. Поруч залізнична станція на якій досить часто зупиняються електрички. Відстань до Києва - 120км. Машиною їхати близько двох годин. Відстань до Житомира 80 км. Все приватизовано, документи в повному порядку.

власник
с Харліївка приватний будинок під дачу площа 55 м кв
olx.ua

Житомирская обл., Попельнянский р-н., с.Парипсы, ул.Ленина, 177. От Киева 120км. 1,5 - 2часа на машине, либо с Попельни (5км от дома) ходят электрички и маршрутки. Дом старый, но кирпичный. Площадь 65кв.м. Дом расположен на старой, давно обжитой улице. В доме проведен ГАЗ и, само собой, свет. Дом стоит на большом, шикарном участке 51сот. (25сот. под строительство и 26сот. под ОСГ). Широкий фасад 40м, длина 150м. Самый широкий участок на улице. Участок выходит на ставок, со своим берегом. На участке есть еще деревянно-глиняный сарай с хорошим кирпичным погребом. Также фруктовый сад с яблонями, грушами, сливами, алычой и орехом. Не далеко от райцентра. Отличный вариант как для дачи так и для постоянного проживания..

власник
продам дом с.Парипсы (Попельня)
olx.ua

Продається будинок в с. Ходорків. Загальна площа будинку -64 м2. Встановлені металопластикові вікна. Проведений газ. Пічне опалення + підключені газові конвектори. Два сарая, гараж, погріб, циркулярка, трьох фазна електрика. Город 35 соток. Молодий садок з фруктовими деревами (яблука, груші, сливи, вишні, виноград) У дворі своя сважена з дуже доброю водою. Ворота і загорожа з металопрофіля. Тиха вуличка, поруч ліс, ж/д зупинка в межах 1 км. Підійде, як для постійного проживання так і під дачу.

власник
Хата в селі Ходорків
olx.ua

Популярні запити