Продам дом дача возле с Старые Воробьи Малина Житомирская обл 100км от Киева 65 сот приватизированной земли есть скважина 30м плюс колодец 3 фазное питание (380в) молодой сад 35 деревьев небольшая баня в доме металлопластиковые окна канализация и бойлер внутри отопительная печь и камин требуются внутри косметические работы тихое место не далеко в лесу озеро (возможен обмен на гараж Буча Ирпень)

владелец
продам дом дачу Малин
olx.ua

Продається терміново. Дім розташований в с. Гірки Звягельського (Новоград-Волинського) р-ну Житомирської області. Для постійного проживання необхідний ремонт приміщень. Опалення пічне, освітлення електричне. Водопостачання - криниця у дворі. Будинок можливо використовувати під дачу. Наявні будівлі сараю та літньої кухні. На повідомлення не відповідаю, усі питання по телефону. Ціна некінцева, присутній торг.

владелец
Продається дім в с.Гірки Звягельський (Новоград-Волинський) р-н Житоми
olx.ua

Продам дачний участок, можна під забудову 60 сот. землі. .

владелец
Продам дом-дача-земельна ділянка
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається земельна ділянка 0.17га за пів ціни плюс 0.17га друга ділянка плюс2/3 деревяного будинку (2 кімнати, кухня, коридор, веранда) 43кв м хлів цегляний 33кв м, погріб, криниця, підведений газ. Центр села.

владелец
Дача Нові Озеряни
olx.ua

Пропоную вашій увазі добротний камінний будинок в повноцінний двоповерховий . Готовий до постійного проживання. Грубка Камін. Чудовий стан як для будинку 1991 року . До будинку, що на ділянці 4.5 соток землі в подарунок ще ділянка 6 соток городу через дорогу. Своя криниця ( джерельна вода ) Приємні сусіди , що постійно проживають . Будинок в санаторній зоні Житомирської області. Від міста 20 км по дорозі з ідеальним покриттям. Три окремі кімнати . Балкон . Та великий з боку двору . Теплий будинок .

владелец
Будинок дача масив Тетерівський
olx.ua

Продається будинок в селі Грубське Коростишівського району. Житловий стан, будинок світлий, теплий. Частково є меблі. Потрібно доробити косметичний ремонт. Має три кімнати + коридор-кухню, веранду, кладову (в якій можна облаштувати ванну кімнату). Опалення груба , яка опалює три кімнати, збудували новий сучасний камін. Подвіря огороджене з усіх боків. У дворі господарчі будівлі: літня кухня, сарай, погріб, криниця. Земельна ділянка приватизована. Доглянутий великий садок. На участку багато плодових дерев, город оброблявся. Асфальтована дорога. Поруч Коростишів, до Києва 100 км, Житомир 50 км. Тихе гарне місце, поруч ліс (ягоди, гриби), озеро. Недалеко гарні місця для відпочинку Коростишівський карєр, блакитні озера. Реальному покупцю торг

владелец
Продам будинок, дачу біля Коростишів, 100 км від Києва, 50 км Житомир
olx.ua

Продается дача в Чижовском масивве. Есть земельный участок 12 соток,комната , кухня,пристройка,имеется погреб в доме,електрика, отопление. твердопалевное.Положены новые полы и поштукатурены стены в прошлом году.. В 200 метрах автобусная остановка.Все вопросы по телефону 09******11.

владелец
Недвижимость дача
olx.ua

Продається деревяний будинок в селі Кримок в харошом стані. Чудовий варіант для дачи. До київськой області +-5 км. До Київа близько 70 км. Будинок можна розібрать та перевезти в інше місце.(Щитовий дом) Знаходиться в чудовом та мальовничому селі, де є дуже багато різни озер, та величезні ліса ,чудове місце для риболовлі, збирання грибів та ягід ( є фото місцевості) На території знаходиться сарай та літня кухня які знаходяться в аварійному стані їх під знос, також є погріб. Загальна площа дому 89.6 кв.м. Можливий торг, кого цікавить пишіть та дзвоніть.

владелец
Деревяна дача в селі Кримок.Будинок в селі Кримок. Дача біля Київа
olx.ua

Продамо дачу,село Раївка,житомирський район,25 соток під забудову!На території у частку два дома, 40 мКв и 55 мКв з підвалом,сарай,фруктові дерева,колодязь,інтернет,участок огорожений забором.Поряд з домом великий ставок і ліс.Дуже мальовниче місце!Дукументи в порядку,Власник

владелец
Продам дачу,село Раївка житомирський р-он
olx.ua

Продається житловий будинок, як альтернатива дачі в с.Бабичівка, Пулинського району( 30км від міста Житомира) Затишне село з гарним асвальтованим підїздом. Вихід до зупинки залізничної станції та до траси Київ-Чоп(Звягельська траса). Земельна ділянка правильної прямокутної форми (50 соток) садок з фруктовими деревами, город. В будинку є газ, газові конвектори для обігріву, велика піч, грубка, все в діючому стані. Також на подвірї є колодязь, сарай та літня кухня з сараєм для утримання свійських тварин, що додають комфорту та забезпечують практичність у повсякденному житті. Будинок має функціональне планування з трьома просторими кімнатами, окремою кухнею, кладовою з виходом на дах будинку, коридором, та верандою. В будинку є два погреби. Будинок потребує не значного ремонту так як довгий час ніхто не живе, але придатний для проживання. Звертайтеся за деталями та домовленістю про перегляд за телефонами вказаними в оголошені. Я власник. Подробиці по телефону.

владелец
Продам Будинок село/дача від власника, торг
olx.ua

Продається дача (за В.Пятигіркою), 16 км. від м.Бердичів. Кооператив. Будинок без внутрішнього ремонту. Гарне розташування, оброблений город, насаджені молоді фруктові дерева, кущі ягід, виноград. Ділянка (6 сот.) знаходиться в 20 метрах від великого лісу. Є в наявності сарай, погріб. 2 поверх не жилий. З переваг ( чисте повітря, віддаленість від міста, порядні сусіди, постійна наявність лісових ягід та грибів, приємне та затишне місце).

владелец
Дачний будинок. кооператив "Зірка".
olx.ua

Продаю будинок у Малосілці, що знаходиться 19 км від Бердичіва. Будинок із дерева, обкладений цеглою містить 2 кімнати. Стіни побелка. У дворі знаходиться криниця, газова труба підведена до воріт (не підключана).

владелец
Будино, хата, дача в селі Малосілка
olx.ua

Дача недострояна деревьяна е колодязь гараж прямо в будівлі металеві ворота. землі 10 соток прямий участок. рівний.тихе с.кринички ( буймер ). Кругом ліс до села асвальт.дача в центрі села рядом магазин е в селі ставок. До Житомира близько 25-30 км. До Коростишів 20 км.тел 06******92....можливий обмін на авто

владелец
Дача дом деревьяна
olx.ua

Продам дачу в с. Гульськ, всі питання по телефону

владелец
Дача 6 соток землі
olx.ua

продам або обміняю, дачний будинок з прибудинковою територією, земельна ділянка приватизована.

владелец
olx.ua

Продам дачний участок 11 сот приватизований світла нема потрібно прикласти руки довідки по тел дача на Ветерані. торг присутній

владелец
Продам дачний приватизований
olx.ua

дача кооператив Медик дом 6,6+5,45 сарай 3,6+2,55 свет вода магазин остановка 200м земля 15,1 сотки торг хозяин

владелец
продам дачу Соколовский массив хозяин торг
olx.ua

Продам недобудований деревяний будинок 10×10 м. в непоганому стані, ПІД РОЗБОРКУ!! МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ БУДИНКУ ЧАСТИНАМИ, ціна відповідна. По всім питанням звертатися по телефону! Під дачу, баню, магазин, склад, невеликий цех. Дах шиферний , двоскатний, не протікав. Є піч, грубка що не були в експлуатації, цегляні перестінки також на глині. Ціна 3500 доларів (договірна). ВСІ ПИТАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ!

владелец
Деревяний будинок ПІД РОЗБОРКУ!! Можливий продаж будинку частинами
olx.ua

ПРОДАМ ДОМ. ВДАЛИ от складов , трасс, и скоплений народа.тп..Житомирска обл. Радомышельский район.С Заболоть. Дом деревянный ,на фундаменте. Состояние жилое.Площадь 76 кв м.Отопление печное.3 комнаты, кухня. веранда,кладовая,колодец. большой сарай.Земли 40 соток. Плодородная. Не песок.. Фруктовый сад(требует обрезки), виноград.Рядом огромный луг с пастбищем. Отлично подойдет для фермерства.Лес недалеко. экологически чистое место. .

владелец
Продам дом , дачу ,земля
olx.ua

Садиба підходить для проживання та дачі, знаходиться біля центру села, поблизу асфальтованої траси Київ – Попільня. В селі два магазини, пошта, школа, амбулаторія. До Києва 80 км (1год, - маршруткою), - до Житомира 78км, київські маршрутки курсують щогодини, до міста Брусилів - 8км . За селом озеро, ліс . Будинок типового планування: деревяний, обкладений цеглою: 4 кімнати, коридор, веранда. Стан житловий ,потребує косметичного ремонту, опалення пічне (грубки) ,електрика. Будинок світлий , високі стелі, розміщеній серед тінистого саду, у дворі колодязь, за будинком: погріб, сарай, город та молодий плодоносний сад .Документи в належному стані. 06********47 Людмила сергійвна

владелец
Садиба, дача с.Соловіївка Житомирська область
olx.ua

Продаеться земельна дільянка з будинком(без внутрішніх робіт) В будинку є баня на дровах і кімната відпочинку.На ділянкі знаходиться:гараж,погріб.теплиця

владелец
Будинок-дача, 15 соток приват земли, Саенко, гостевой домик!
olx.ua

Продам цегляну дачу в Соколовському масиві. Будинок від власника. Розташований у 200 м від магазину та зупинки громадського транспорту (автобус ходить кожні 20 хв). Ліс знаходиться в 50 м від ділянки. Внутрішні роботи відсутні, майже всі вікна нові металопластикові. Територія будинку доглянута, огороджена. На території дачі знаходиться також цегляний сарай, плодові дерева та кущі.

владелец
Дача Соколовський масив
olx.ua

Дача требуются небольшие внутренние работы, первый этаж гараж, кухня, второй этаж веранда, коридор, 2 комнаты, 3 этаж комната. Дом деревянный дубовый обложен кирпичем, газ, свет, колодец. Сан узул на улице, земля 6 сот на землю держакт. Плодовые деревья, виноград, орех, смотродина малина. Отопление печное. Есть котёл. 06******27 Владимир.

владелец
Продам дачу кооператив лесовод
olx.ua

Продається дачний будинок від власника в ДК "Дачний". 33кв.м. будинок + 11.5кв.м. допоміжні будівлі. В 5 км від Житомира. Участок правильної форми 4 сотки. Будинок 2 поверхи з червоної цегли. Всередині зроблено ремонт. Перероблена і обкладена плиткою піч, є погреб. Є криниця з хорошою водою. Планування будинку видно на останніх фото. Від власника, документи в порядку, без комісії. Допомоги з продажем не потребую. Деталі за телефоном.

владелец
Дача Новогуйвинськ, від власника
olx.ua
1 - 24 из 70 результатов