Продам дачу з лазнею СТ Мрія, Марянівка (Старий пором) Бажаєте мати місце для зустрічі друзів на шашлики та інших заходів? У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Тоді ця дача у садовому товаристві "Мрія" – ваш вибір! Тоді до Вашої уваги надається чудова дача з ділянкою площею 6 соток у престижному місці Садовому Товаристві Мрія. у с. Марянівка. район Старого порома. Будинок знаходиться в екологічно чистому районі, причому до центру міста всього 10-15 хвилин їзди на транспорті. Відмінне місце для життя та відпочинку. У будинку зроблено капітальний ремонт, замінено всі вікна на металопластикові. Санвузол усередині будинку, що є великим плюсом. В будинку є душова кабіна. У самому будинку є прекрасна лазня, яка дозволить вам відпочивати та набиратися сил після міської суєти. На другому поверсі великий балкон, на якому можна поставити стіл та пити чай теплими літніми вечорами. У дворі є альтанка та гойдалка, що дозволить Вам та вашим близьким релаксувати на свіжому повітрі. Є заїзд для Вашого автомобіля. Ви можете насолоджуватися риболовлею, прогулянками по березі річки, заняттями спортом на свіжому повітрі або просто відпочивати та насолоджуватися спокоєм. Телефонуйте, приходьте та купуйте чудову нерухомість для Вас чи ваших близьких!

Старый паром, 680
rieltor.ua

Продам чудову дачу СТ Чарівниця, Марянівка У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Хочете щороку першими насолоджуватися полуницею та черешнею? Ідеальне місце для тих, хто шукає затишний куточок для відпочинку та розваг! Пропонуємо Вам чудову дачу, розташовану в СТ Чарівниця. На ділянці площею 12 соток розташований двоповерховий будинок, який підійде для Вас та ваших близьких. Будиное має: 8 кімнат, 2 кухні, 2 санвузли. В самому будинку всі вікна МПО, лінолеум у кожній кімнаті, натяжна стеля во всіх кімнатах крім однієї, нові батареї у всіх кімнатах. Є навіс для паркування вашого автомобіля. Також є дві слівні ями, великий погреб, хоз. приміщення. У дворі та всередені будинку душова кабінка Вода питна цілий рік. На цій прекрасній дачі багато садових дерев, також є виноград. Дача приватизована. Є кадастровий номер. Встановлено відеоспостереження та сигналізація. Не пропустіть можливість придбати цю затишну та простору дачу на великій ділянці землі. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд. Ми впевнені, що ви будете в захваті від цієї чудової дачі!

Вулиця 2
rieltor.ua

Продається 2-х поверховий будинок із земельною ділянкою (10 соток). Будинок у хорошому стані, пластикові вікна на всіх поверхах (крім балкона), з балкону можна зробити ще одну кімнату, оскільки він досить великий. Проживали там протягом 8 років , купували як приватний будинок, а не дача . Не дивлячись на те, що немає батарей в будинку, можна прожити затопивши піч буде дуже тепло. Повністю замінили підлогу на першому поверсі, самостійно переробили сходи, що ведуть на другий поверх, встановлені нові ворота та хвіртка. Є місце для прибудови. Дача знаходиться не далеко від річки, тому натиск води в сезон поливу дуже добрий. Дачний кооператив "Мрія" біля старого порому. Якщо знадобиться, можу вислати дод. фото в особистому повідомленні. З питань дзвоніть або пишіть.

власник
Терміново! Продаж дачі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

На 6 сотках домик баня туалет кухня сараи навес для авто 6соток огород проливной Вода свет

власник
Продаётся дача возле села Кудашевка приватезированная.
olx.ua

Срочно продам дачу ,в " ст Автомобелист " Участок 6 соток .Все вопросы по телефону .На смс не отвечу .Только звонок.

власник
Дача в Марьяновке
olx.ua

Продам Дачу в Кудашево садовое товариство Флорекс. Четыре участка вместе 24 сотки участки 117,118,89,91. На 117 участке дом, питьевая вода, бочка для полива. На 118 орешник 15 деревьев.На 89 участок огород проведена питьевая вода. 91 участок пустой (планировался ореховый сад. К речке 200 метров. Торг Помічникам з продажу не турбувати.

власник
Дача Кудашево. Флорекс
olx.ua

Продам заміський будинок в мальовничому, екологічно чистому місці в селі Грузька Григоровка з особистим виходом до річки Боковенька, в пяти хвилинах від пляжу ! Двоповерховий будинок з трьох спалень, залу з каміном, терасой, двома санвузлами, кухнею, коморою і просторим гаражем. У будинку є підвал. в дворі бруківка, більярдна, нова альтанка зручний вїзд на дачу, є санвузол у дворі, душ. 25 соток землі ,велика кількість плодових дерев, хвойних , малини та винограду. Відмінне місце для відпочинку і для життя круглий рік.

Продам маєток з каміном, з виходом до річки Боковенька.
olx.ua

Продам 2-х этажную дачу на 29 скважине недалеко от озера. В доме 4 комнаты, печное отопление, хоз постройки, туалет и летний душ на улице. Участок 5 соток. Скважина. УСЛУГИ АГЕНТСТВА ОПЛАЧИВАЕТ ПОКУПАТЕЛЬ.

Продам 2-х этажную дачу недалеко от Озера
olx.ua

Продам дачу в садовому товаристві "Ягідка-Марянівка", поряд з Карачунівськім водосховищем. На території дачі є літній будиночок, доглянута територія, багато гарних плодових дерев. Вода, світло цілий рік. Вода питна! В кооперативі є відеоспостереження та власний доглянутий пляж. За усіма питаннями телефонуйте, із задоволенням відповім.

власник
Продам дачу, поряд Марянівка.
olx.ua

Продам дачу, Верхні сади за Баглієм, на ділянці є будиночок, два капітальні сараї, приміщення для зберігання дров, душ, туалет, бочка для води. На території багато молодих дерев, полуниця, малина, ожина, багато кущів троянд. Більше інформації за телефоном 06******56 Євгеній. Торг есть.

власник
Продам дачу за Баглієм
olx.ua

Продам дачу ст Аист .сообщение в чат пока нахожусь не в стране , дачу покажут.

власник
Дача на Аисте
olx.ua

Три ділянки по 4.3 сотки, разом майже 13. Є скважина. Ділянки виходять на дві вулиці. По вулицям є світло та питна вода. Можливий продаж окремо ділянок. Можливий торг. Та оплата на декілька частин частин

власник
Дача в Червоних Подах Кривий Ріг
olx.ua

Продам дачу со всеми удобствами. 10 минут до речки ,пляжа. Большой участок . Звоните пишите .

власник
Продам дачу
olx.ua

Продается дом в с Радионовка 20км от города прикрасное тихое место Экологически чистый район. Удобно под бизнес. Под Дачу много места. За более подробной информации обращайтесь по телефону. Всем удачных покупок.

власник
Продается дом с.Радионовка
olx.ua

Продаёться дачный участок с постройками...и напротив домика есчё участок на котором есть скважина,фрукт.деревья..Дача находиться на29 скважина .дом жилой но требует внимания и ухода на участке есть фрукт.деревья.Летний душ.сарай.туалет.небольшой сарайчик для живности.рядом озеро.лес.Если заинтересовало звоните.можно подъехать посмотреть

власник
Продам дачу и напротив участок.
olx.ua

Продам дачу в садовом обществе " Ремонтник" ( отдаленность от города 10км) приватизирована , участок 8 соток,на даче сделано всё с любовью и продумано до мелочей комфортного отдыха за городом. Все удобства! Более детальную информацию можете получить по телефону

Продам дачу с/о ремонтник
olx.ua

Продам дачу в Вольный Посад.На участке есть одноэтажный дом 6*5,Хоз постройка для хранения садового инвентаря и душ,в доме есть погреб.Площадь усастка 12 соток,вода для полива по графику 2-3 раза в неделю, свет круглый год,есть своя скважина но нужно почистить.На участке много фруктовых деревьев,черешни белая, красная, яблони,груши , смородина,слива, абрикос персиковый.. Желающим порыбачить и покупаться озеро находится в 5 минутах ходьбы от участка.

власник
Продам Дачу Кривой Рог Вольный Посад
olx.ua

Продаж дачної ділянки з будинком в садовому товаристві "Мрія" на річці Інгулець. Ділянка 6 сот. На ділянці: будинок з гаражем та льохом, вуличний с/в, цистерна для води. Будинок площею 70 м2, має чотири кімнати - дві на першому поверсі, дві на другому. Опалення будинка пічне. Новий дах з металочерепиці, новий димохід. Перекриття між поверхами бетонне. Без ремонту, потребує внітрушніх оздоблювальні робіт. Централізоване постачання води для поливу. Молоді дерева, ягоди, квіти, виноград. Широкий проїзд вулицею. Чудові сусіди, котрі проживають круглий рік. Звертатися за тел.: +38************98 - Олександр За необхідності надішлемо відео з більш детальним оглядом.

власник
Дача, Дачний будинок, СТ "Мрія", с. Марянівка
olx.ua

Продаю дачу. Не приватизирована. 2-х этажный домик. Первый этаж без окон. На втором этаже комната. Балкон. Заезд для автомобиля. Туалет на улице. Электричество от соседей. Вода из реки в сезон по графику, обычно 2 раза в неделю. Участок 6 соток. Если мало земли, рядом есть незанятая дача. На участке много яблонь, груша, вишня, абрикос, черешня, виноград, лещина, слива.

власник
Дача. СТ Ягідка-Марянівка. Между Марьяновкой и Лозоваткой
olx.ua

Продам приватизированный земельный участок с кадастровым номером, 12 соток в заповедной зоне за Новолозоваткой, кооператив "Междуречье". ( Карачуновское водохранилище )- с 3х сторон вода, впереди остров "Тайвань". Место рыболовное . Дом состоит из 2х комнат, кухни, санузла и гаража для машины. Толщина стен 1,5 кирпича. В стенах 2 слоя пенопласта, пол и потолок утеплен тоже пенопластом. Летом - прохладно, а весной и осенью- тепло. На даче имеется большой бассейн, гараж для прицепа, гараж для лодки, глубокий подвал, летняя кухня с туалетом, душевой и кладовой. Отдельное помещение- для садового инвентаря. Участок 2х уровневый, выровненный, обнесён высоким укрепленными опорными стенами из камня и бетона. Завезено 17 кразов чернозёма . Выход на 2 стороны. Все дорожки выложены бетонными плиточками. Бассейн находится на возвышенности- самостёком поливается вся дача. На участке растет яблоня, слива, шелковица, виноград и 8 молоденьких карликовых яблонь. Участок ухожен. Звоните, все вопросы по телефону. Ирина (09**********33

власник
Продам дачу кооператив Междуречье
olx.ua

Дача в садовом товариществе "Рудана" недалеко от села Христофоровка, на живописном берегу реки Боковенька с пирсом для купания и рыбалки. Участок 12 соток, небольшой дом 5×5 метров, летом централизованный полив, электроэнергия. Торг уместен. Писать в OLX или VIBER.

власник
Дача, загородный дом
olx.ua

Продаётся хата без документов с большим земельным участком (можно под дачу). Много хорошего винограда, малины, смородины, клубники и молодых деревьев. Дом находится в Терновке на улице Павла Тычины (Приточиловка). Дорога асфальтирована. Подведены централизованная вода. Есть скважина для полива и вагонетка. Хата требует ремонта. Из документов есть домовая книга в которую вписан дед, но дед умер а в право наследства никто не вступал.

власник
Хата без документов (под дачу), дом
olx.ua

Продаётся двухэтажная дача на Чайке «Каскад». Кооператив находится возле трассы,отличный подъезд, недалеко пешком от остановки. 6 соток. 3 комнаты на первом этаже, второй не достроен. Забор, ограждение по периметру , охраняемая территория. Сад, огород, плодовые деревья, виноград. Скважина (ручная и насос), басейн, хозблок, туалет, летний душ. Недалеко лес, речка, отличное место для отдыха. По всем вопросам звонить Инна 0 ************49

власник
Продам дачу Каскад
olx.ua

Продам дачу с/т Дніпро. На ГРЕБЛІ. Господарчі будівлі. Дві кімнати. Гараж. Скважина. 6 соток. 5000. По усім питанням звертайтеся за номером телефону 09******64.

Дача в с/т Дніпро за 4999. На Греблі.
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів