Дача знаходиться в спокійному і тихому місці,рівна ділянка,молодий садок.Гарний варіант під дачу або під забудову.Поруч ліс,озеро,кінцева маршрутки Бучми.Будинок метало-каркасний.Точка зі світлом входе у ціну.Пропозиція від власника

власник
Продаж дачного будинку зі світлом!
olx.ua

Продам недобудований будинок!Зарванці вулиця Депутатська.світло на ділянці,вода колодязь.Ділянка 10 соток.Затишне місце,поруч озеро,ліс.Плодові дерева,також залишаються два контейнери.

власник
Будинок,земля,ділянка,дача
olx.ua

У продажу дача с Сальник з ремонтом на першому поверсі ,стіни півтора кірпіча, встановлено пластикові вікна , є погріб ,балкон, опалення пічне, лінія 32

власник
Продам дачу Сальник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок ( 3 кімн., коридор) з господарськими будівлями та спорудами в с. Камяногірка, Жмеринського району Вінницької області. Будинок розміщений на ділянці 58сот. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. До районного центру, залізничного вокзалу 15км. Опалення в будинку газ та груба. З.п будинку 50 м² . В дворі є літня кухня (вода, газ, каналізація, ванна), під кухнею є підвал. Також на земельній ділянці знаходяться господ. будівлі (для тримання великої худоби та курей), гараж. До будинку в наявності 2 заїзда. Земельна ділянка (40 сот.) засаджена гарними сортами малини. Дане господарство можна використовувати як для постійного проживання, так і під дачу. Влітку довкола зелень та спів пташок. Тихе , спокійне місце. В селі є школа, дитячий садок, ФАП , магазин, клуб, церква. Нова пошта на відстані 5км (є курєрська доставка до будинку). В селі також є потужне фермерське господарство (з можливістю працевлаштування). Від будинку до фермерського господарства 500м . Через село траса (автобус до 2-ох райцентрів кожні 30хв). Документи на будинок в порядку і готові до продажу.

власник
Продам будинок в селі Камяногірка
olx.ua

Продам будинок в дачному кооперативі Рибаче (Петрик)недалеко від міста. 6 соток.Поруч ліс, озеро, пляж 2 поверхи, 4 кімнати, камін, веранда, велика альтанка, мангал, літня кухня, криниця з насосом, теплиця, літній душ меблі, телевізор з супутниковою тарілкою, холодильник, газова та електрична плита, мікрохвильова піч 6 соток землі, частина засаджена, частина - газон, багато плодових дерев та кущів Також залишається садовий інвентар (газонокосарка та інше) Є лічильник на електроенергію

власник
Дача поруч з містом
olx.ua

Продам будинок ( 2 кімн., коридор,кухня) з господарськими будівлями та спорудами в с. Махнівка, Хмільницького району Вінницької області. Будинок розміщений на ділянці 26,83 соток. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. До районного центру, залізничного вокзалу 13км. Опалення в будинку газ та груба. Заг.площа будинку 67,2 м² . Також на земельній ділянці знаходяться господ. будівлі (для тримання великої худоби та курей) Дане господарство можна використовувати як для постійного проживання, так і під дачу. Влітку довкола зелень та спів пташок. Ділянка знаходиться на березі водосховища,де можна рибалити,та купатись.Тихе , спокійне місце. В селі є школа, дитячий садок, магазини, кафе,маркет, церква,лікарня,Нова пошта та укрпошта. Через село проходить траса Вінниця-Житомир . Документи на будинок в порядку.Все приватизоване. Контактний телефон дружини т.09******87 (Руслана)

власник
Продам будинок в с. Махнівка (Комсомольське)
olx.ua

Продам недобудований дім на дачу с.Брицьке Вінницька область Вінницький район 4 кімнати, загальна площа 105 м², документи присутні город приватизований 35 соток без садиби,світло та інтернет є до м. Вінниці 50 км. Деталі по телефону, торг присутній

власник
Продаж недобудованого будинку
olx.ua

Продам будинок під дачу, Вінницька обл, Жмеринський р-н, с. Олександрівка Ціна 3 тис.дол (договірна) вайбер: 06********03

власник
Продається будинок
olx.ua

Від власника Продається будиночок 5x7м з червоної цегли в тихому та мальовничому місці. На території є молодий садочок з фруктовими деревами, ділянка ухожена, з палок імітовано декоративний парканчик. Територіально знаходиться в селищі Браїлів, третя поляна, вулиця 6 Горіхова. За декілька кілометрів знаходиться відомий Троїцький Браїлівський жіночий монастир. За 100 метрів від будиночку проходить річка Ров. Також неподалік є лісок. Меблі залишаємо. Всередині дому на кухні є функціонуюча піч та підвал глубиною два метри 1.5х2м. На всіх вікнах грати. Також є мансардний поверх, зверху вікна пластикові. Броньовані двері. Будиночок обшитий пінопластом та пофарбований. Є ворота та місце під машину. Проведена електрика. Кімната 3.4х4.5м, кухня з пічкою 3х2.15м , коридор 2.15х1.5м В будиночок вкладена велика кількість зусиль та коштів, душа та творчість. Новий власник буде щодня радіти покупкою :) Продаж у звязку з потребою в оплаті навчання.

власник
Дача у селищі Браїлів
olx.ua

Дача знаходиться біля с. Пултівці, 3 км від траси. Приватизована земля, документи на руках. Будинок цегляний утеплений мінватою, декор сайдінг. Грубка + буржуйка.

власник
Продаж дачі
olx.ua

На учаснику викопана криниця, поставлений забор новий. Є кунг, вигрібна яма. Підвал. Проведене світло, встановлений лічильник, повністю нова проводка та автомати. Закладені труби в підлогу під каналізацію та воду гарячу та холодну. За більш детальною інформацією звертайтесь. Також є підвал, грубка та камін.

власник
Продам дачу в Турбівський масив
olx.ua

Продам дом в Винницкой области, Казатинского р-на, село Вернигородок. КН 0521480800:01:004:0158. Площадь дома 120 м.кв. 5 комнат. Есть небольшое хозяйственное помещение для животных. В 200 метрах озеро. Есть средняя школа, садик и новый православный храм. В селе прекрасный чернозем. Купить дом в селе с участоком земли 55 соток - это подарок за такие деньги. Все детали о продаже дома в селе по телефону. Спросить Анатолия Васильевича.

власник
Продам дом в Виницкой обл. Дача в селе. Будинок у селі Вернигородок
olx.ua

Продам дачу САЛЬНИК,17лінія,ділянка 5соток,бутинок,загальна площа 35,садок,город,світло.

власник
Продам дачу Сальник
olx.ua

Продам дачу в Сальнике. На электричке от ЖД Винницы до Сальника ехать 25 минут. Дача моя. Участок приватизированный 5 соток. Есть акт на землю. В домике есть только электричество. Ремонта нет. Колодец есть в 20 шагах от дачи. На территории дачного кооператива есть продуктовый магазин. Местоположение дачи: Сальницкий. Цена 129 000 грн + ТОРГ УМЕСТЕН

власник
Продам дачу дом в Сальнике
olx.ua

Отличная двухэтажная дача, рядом лес и прекрасный ставок, река Южный Буг. Есть газ, газовое отопление, горячая и холодная вода. Электричество и спутниковое телевидение. Гараж. В дачном посёлке в районе села Селыще (недалеко от Гниваня), недалеко центральная магистраль, до Винницы 15 минут, от самой магистрали до дачи - 2 минуты ходьбы.

власник
Продажа дачи в Селыще (Винница)
olx.ua

5 соток земельна ділянка,дві кімнати.Є світло, підвал, літня кухня.Є город та фруктові дерева. За 30 метрів озеро.Деталі в приват або за номером телефона

власник
Продам чудову дачу ,житловий стан
olx.ua

Продається будинок на Котово. Біля ставка. Поруч ліс. Гараж, підсобні приміщення, 3 кімнати та кухня, балкон, туалет, ванна. Світло, вода, газ. Цегляна баня, колодязь, два сарая. 18 соток городу, садок + ще окремо 9 соток. Вїзд із двох сторін. Фундамент 1,7 метра від землі. Землю приватизовано.

власник
Дача заміський будинок дом
olx.ua

Приватизированная дача находиться не далеко от трассы. Около села Петрик Литинского района. Автобусное сообщение каждых 20-40 минут. Рядом лес, озеро. Дом теплый, в два этажа, крыша крытая шифером, на первом этаже комната 17-20 м2, веранда закрытая. На втором этаже комната 36 м2, балкон - крытый. Забор - плоский шифер, сетка рябица. Есть летний павильон, сарай, кирпич для постройки печи в доме или на улице. Оставляем мебель, холодильник и много хоз. "безделушек" для ведения садовода-огородничества. Есть камин в доме. Пол на первом этаже выложен в плитку, на втором этаже линолеум. Можно жить от ранней весны до поздней осени. Так же есть возможность рассмотрения вопроса о прописке, через сельсовет. Все вопросы по телефону.

власник
Продам дачу SMSками(я их не читаю) и РИЕЛТОРОВ не беспокоить
olx.ua

Продам дачу ТОВ. Заріччя . Вулиця Пісочна . Усі питання сюди чи вотсап .

власник
Продаётся недобудована  дача ТОВ "Зарiччя"
olx.ua

Продаємо милий будинок або дачу в Могилів-Подільському районі неподалік від маленької річки.Прикордонна спокійна зона. Земельна ділянка 24 сотки, будинок 93 кв.м. У будинку 4 кімнати, в трьох з яких косметичний ремонт, дві нових грубки, пластикові вікна, деревяні двері. Є власна криниця, обладнана насосом, є можливість провести воду в хату. На ділянці є літня кухня, гараж, підвал, сарай. Біля будинку є кіоск з продуктами. Маршрутки з Могилева-Подільського ходять 4-5 разів на день, гарні сусіди, хороше спокійне місце. В селі є дитсадок, школа, лікарня, магазини, нова пошта. Звертайтесь, реальним покупцям можливий торг.

власник
ТЕРМІНОВО! Продам будинок в с.Яришів
olx.ua

Цегляний будинок.В затишному міст,дачний масив..На вулиці усі сосіди живуть..Е прописка. Світло.

власник
Дачний будинок з цегли.. 5 соток землі, приватизованої.
olx.ua

Продам дачу в місті Козятин, район Телемонівки. Участок 10 соток. Криниця, погріб, вода проведена в будинок

власник
Продам дачу Козятин
olx.ua

Продається дачний будинок із земельною ділянкою в селі Славна Липовецької тер.громади Вінницької області Вся територія обгороджена металевою сіткою, ростуть: фруктові, горіхові, ягідні дерева та кущі+садок. Поблизу знаходяться ставок, школа, дитячий садок, магазин, клуб. Тихий та спокійний район, хороші сусіди.

власник
Продається дачний будинок із земельною ділянкою в селі Славна
olx.ua

Продам дім-дачу с. Серебринець. На території будинок, літня кухня, колодязь. Біля будинку молодий сад 160 дерев сливи, яблуні, горіхи. Тихе місце. На землю є кадастровий номер. Звертатись за тел. 06******53

власник
Будинок з ділянкою
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів