Продається дача Рожни СТ "Трудовик" вул.Лугова,1 Місце розташування біля затоки Десни на 5 сотках Поруч зупинка транспорту, магазини Дача з добротної цегли, в житловому стані двоповерхова, цоколь гараж на 1 авто Літня кухня, душова, туалет на вулиці, є альтанка з каміном для шашлику, у дворі фруктові дерева, гойдалка. по вулиці проведено газ, вода, електрика. До метро Лісова на авто 35 хвилин. Перегляди за домовленістю ключі на руках.

Продаж дачи в Рожнах СТ "Трудовик" Бровари без%
olx.ua

Продажа дома (по документах дуплекс, но соединен с соседним домом только стеной гаража) в коттеджном городке «Новая Богдановка», Броварского р-на, село Богдановка. Введен в эксплуатацию в 2010 году, но использовался в режиме летнего проживания (как дача), зимой постоянно отапливался (очень сухой, нет грибка и плесени). Расположен примерно в 40 км от станции метро Лесная - 35 минут на машине. От городка до скоростной трассы «Киев-Чернигов» 1, 5 км. Закрытый коттеджный городок на 250 домов, своя инфраструктура, закрытая территория с въездом по пропускам и круглосуточной охраной, освещение и уборка территории, детские и спортивные площадки. В городке проложены асфальтированные дороги и тротуары, территория ограждена забором по всему периметру. Коттедж двухэтажный (смотри план и метраж на фото). 2 спальни (есть возможность сделать третью спальню перегородить большую спальню, площадью 27, 4 кв.м.), гостиная с камином, кухня, 2 санузла (один с душевой кабиной, один с ванной), прихожая, балкон, открытая терраса, деревянная лестница. Дом построен из газоблоков, но внутренние перегородки все из красного кирпича, перекрытие между этажами бетонные плиты. Высота потолков на первом этаже 3, 0 м., на втором 2, 65м. Потолки ровные, поэтому не подшивались. Под домом залита очень толстая бетонная подушка, поэтому дом очень сухой и теплый. Все комнаты по высоте полноценные, скосов нигде нету. Полы везде ламинат; в санузлах, на кухне и на входе в дом плитка. Стены поклеены немецкими обоями, потолки покрашены белой краской. Камин действующий, с прекрасной тягой (отдельный дымоход), без топки, сделан по традиционной технологии из огнеупорного кирпича. Окна деревянные стеклопакеты. Лестница дерево, вскрыта лаком. В доме не жили животные, посторонних запахов нет. Установлен мощный двухконтурный газовый котел Rehau (отапливает до 150 кв.м.), автономная система водяного отопления и горячего водоснабжения. Электросчетчик 2-х фазный (день, ночь). Номер оголошення на сайті компані

Ленина улица, 1, Богдановка (Бровары), Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

.Продам невелику дачу Требухів СТ Ескулан Будинок побудований з цегли, дах шифер, метал.окна. Загальна площа будинку 48м, 2 кімнати по 15.8 та 13м, кухня-8.4м. Своя свердловина, світло, газ по вулиці. На ділянці є літній душ, туалет, невеликий сарай з льохом. Ділянка розміром 6 соток гарної форми, доглянута, виростають плодові дерева. .Закрита територія кооперативу, магазин, поряд зупинка автобуса. Ціна 27 000 у.о.

продам невелику дачу  СТ Ескулан
olx.ua

небольшой домик в 10км от Гоголева в Броварском районе. Очень хорошее тихое спокойное место 5минут до остановки автобуса. Село небольшое есть и почта и пара магазинов., добираться с автостанции *Дарница* около часа езды, есть озеро, ставок, лесок -рыбка и грибочки...Всего 25соток_ сад з домом и огород. Дом деревянний обложен газоблоком штукатурка, потому зимой тепло летом не жарко и плюс звукоизоляция, терраса бетонка и отмостка, ремонт обновление затеяли перед войной еще..Печное отопление, газ.плита, еллектричество, во дворе колонка и ел.насос, погреб, сарай.В саду яблони, вишни, айва, черноплод.рябина, калина, абрикос, шелковица, грецк орех и др., также смородина, поричка и др.зелень.. .Очень хорошее место и как для дачи, и как для жизни.. удобно добираться своим авто 25мин. и в киеве.. чому це кращий варіант?, тому що Вам треба наприклад купити ділянку 10сот. потім провестиОформити газ., підключити світло., встановити насос на воду, збудувати погріб., якийсь сарай., відгородити своє хазяйство.._ вже виходить більше 10тис.$.!, цей же час треба десь жити., вирощувати овочі., збирати фрукти., саджати квіти., але у Вас плюс ще 15соток землі на якій хочете будуєте хочете фермерствуєте_ рахуємо виходить набагато більше і плюс час- це роки.., а тут уже все є і доглянуте, не сподобалася хата поставив рядом нову!, але вже є де жити поки нове будуєш,а роки йдуть..і саме головне 40км до києва не 200,а 40.!, приїдьте подивіться це місце- тиша як хутір десь.. Бажано з приводу подробиць та додаткових фото писати сюди або у вайбер..

власник
дача 25 соток  сад земля
olx.ua

Будинок має 2 поверхи,загальна площа-120м.Побудований в 2016р.Будувався для себе,продумано все .Перший поверх-кухня,с/у,кімната з каміном.Другий поверх-3кімнати,с/у,гардеробна.Будинок з газоблоку, утеплений мін.ватою,дах-металочерепиця,вікна великі металопластикові.Сам будинок дуже теплий,світлий.Електрика заведена,труби під с/у заведені.Участок-6сот.Власник займається виготовленням меблями,тому там лежать його речі.На момент продажу все виниситься і прибиреться все .Вода на участку,газ по вулиці.Агенство.Послугу сплачує покупець.Перегляди по домовленності.Будинок дійсно вартий уваги.Більше фото надам.

Продам добротну дачу під чистову в СТ.Академ сади.
olx.ua

Дача в Приліссі. Загальна земельна ділянка - 5 соток. На території підведені вода та електрика. Є літній душ та туалет на території. Присутні плодові дерева (яблуні, вишні, слива та абрикос), виноград та фруктові кущі. На земельній ділянці є вагончик, в якому є двухярусне ліжко, самий вагончик оснащений калориферами для обігріву, є електролічильник. Вікна замінені на пластикові, протягів немає. Придатний до проживання. На земельну ділянку та вагончик оформлені всі документи, є кадастровий номер, ділянка приватизована. Контакти для звязку та перегляду: +38(06*********63 - Катерина +38(06*********78 - Світлана Можливий розумний торг реальному покупцю.

власник
Продам дачу в Приліссі
olx.ua

Київська область, Броварський район, Бобрицька сільська рада, СТ «Дружба» Зараз по картах можна знайти СТ «ПОБУТОВИК», за селом Гайове. Земельна ділянка Кадастровий номер 3221280401:01:005:0115 Залізнична зупинка «Семиполки» Територія 6 соток. На території: - Будинок самострой (тобто без документів) (два поверхи), перший жилий, другий можна ночувати, але без ремонту. Проведена електроенергія, є груба. Вікна стеклопакети, повністю зроблений дах. Правда не знаю скільки метрів будинок, може десь знайду чи потім заміряємо. Кухня та ванна кімната відсутні. - Туалет деревʼяний на вулиці. - Два квадрати газоблоків, - Будка-вагончик (там багато рече. також проведено світло. - Скважина на дві ділянки, нашу і сусідів. - Земля родюча, плоди виростають гарні. - На землі багато кущів смородини та порічки, аґрус, декілька виноградів, пару дерев груш та яблук, черешня дуже смачна, солодка, алича, малина. - На території гора щебню висипана також для ремонтних робіт.

Продам дачу СТ Дружба Броварський район
olx.ua

Якщо Ви в пошуку будиночку літнього типу, щоб приїхати, відпочити з друзями, позасмагати або з родиною мати свій райський куточок без зайвого шуму, просто насолоджуватись чистим повітрям, солодким ароматом бузку і при цьому щоб у Вас було все під рукою і Ви були в 5 хв від міста Бровари? Пропоную Вам класну оздоблену земельну ділянку з великим вагончиком, обшитим і утепленим всередині та зовні, оздобленим сан вузлом. На ділянці підключено електропостачання, водопостачання, викопаний септик. Ділянкі обгорожена повністю. Ділянка розташована на не проїздній вулиці. Ціна 17 000$ без комісії для покупця.

Продам дачу ДК Дружба
olx.ua

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВИРОБНИКА! Модульний будинок - споруда, що складається з окремих модулів. Модулі виготовляють окремо на заводі: виробляють дерев’яний каркас, обшивають та утеплюють стіни, влаштовують каналізацію, водопровід та електрику. Збирають модульний будинок уже на ділянці. В результаті складання замовник отримує сучасний заміський будинок заводського виготовлення, який придатний і для сезонного, і для цілорічного проживання. Така технологія дозволяє отримати готовий для проживання будинок вже за місяць. Якщо модульний будинок добре утеплити та правильно його зібрати, то в ньому можна жити постійно, як у звичайному каркасному будинку, і простоїть він 50-70 років. Модульний будинок є гарною основою для бізнес-проєктів. Він встановлюється практично в будь-якому місці (у лісі, біля річки, на горі), легко і дуже стильно інтегрується в природний ландшафт. Модульний будинок не є капітальною будовою, а отже, не має обтяжень, повязаних з експлуатацією, його економічна вигода для бізнесу є очевидною. Модульні будинки під ключ також дозволяють повністю переосмислити дачні будинки, адже здатні вирішити це питання в найкоротший термін. Якщо у вас є ділянка, будувати цегляний будинок необхідності немає, але хочеться мати можливість виїжджати за місто і з комфортом відпочивати - і модульний дачний будинок є очевидним рішенням. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НАШИХ БУДИНКІВ: Утеплювач : Базальтова вата BauGut AKUSTIK 45 Товщина вати: 150 мм. Країна виробник: Україна Відмінні звукоізоляційні властивості. Ефективно поглинає шум, створюючи комфортну атмосферу в приміщенні. Теплоізоляційні властивості. Базальтова вата перешкоджає теплообміну, допомагаючи зберегти тепло взимку та прохолоду влітку. Висока міцність і довговічність. Має високу ступінь опору стиску, не деформується і не втрачає своїх властивостей із часом. Пожежна безпека. Не спалахує самостійно та є ізолятором для розповсюдження полумя. Невелика вага. Створює мінімальну нагрузку на несучі елементи і фундамент. Профнастіл: ПС-15 Колір: Матовий х Сірий антрацит (Ral 7024) Країна виробник: Україна Електрика: Освітлення переріз: 1,5 мм/кВм Розетки 2,5 мм/кВм Розводка з заземленням Щит Hager (Франція) Автоматика Eaton (Сербія) Кабель ЗЗКМ (Запорізький завод кольорових металів) Дерево: Сосновий брус 150ммх50мм Сосновий брусок 25ммх50мм Сосновий брусок 25ммх100мм OSB плита 10 мм. OSB плита 22 мм. Дерево оброблене вогне, біо захистом Барʼєри : Паробарєр: Пароізоляційна плівка — паробарєр — захищає конструкцію покрівлі від потрапляння вологи, запобігає конденсації водяної пари в утеплювачі. Гідробар`єр: Гідробар`єр – це гідроізоляційна ПВХ плівка, що захищає верхній шар утеплювача покрівлі або фасаду від руйнівного впливу вологи. Матеріал перешкоджає проникненню вологи з вулиці. Дуже привабливий варіант, є декілька інших планувань. Інші питання по телефону.

Продам модульний будинок з терасою 45 м2 чистовий ремонт ВІД ВИРОБНИКА
olx.ua