Парусный переулок, 13

Продам 1 комнатную квартиру ЖМ Парус. - отличный 2-й этаж, вы не зависите от лифта. - установлены МПО - санузел в кафеле, поменяны трубы - просторная кухня - 2 лоджии, где есть места для хранения - счетчик на отопление - удобно для семьи с ребенком, рядом школа. - отличное расположение, рядом тупик маршруток, магазины, аптека, почта. Звоните, новый вариант на рынке, достойный вашего внимания. Риелтор Виктория и ваш надежный юридический партнер АН Инфосервис. Офис пр. Яворницкого, 82 ( нотариус, оценка, техпаспорта).

Парусний пров., 13
rieltor.ua

Терміново продам 2 кім квартиру не кутова 56м2 три лоджії. Меблі та техніка залишаються. Косметичний ремонт. В будинку два ліфта. Електрофікований будинок. Готові до швидкої угоди. Телефонуйте.

Терміново продам 2 кім 56м2 пров. Парусний, 13
olx.ua

Продам простору 2к квартиру на ж/м Парус. пров. Вітрильний з гарним краєвидом. Квартира з двома окремими кімнатами з лоджіями, одна і яких збільшена за рахунок лоджії, велика кухня, суміщений санвузол, передпокій. У кімнатах і кухні зроблений капітальний ремонт, в санвузлі поміняні труби і сантехніка. залишилося оновити кахель. Чистий доглянутий підїзд, два ліфти вантажний і пасажирський. У пішій доступності три школи, три дитячих садки, супермаркети і ринок, зупинка транспорту. До центру 30 хв на транспорті.

Парусный переулок, 13, Новокодакский, Днепр, Днепропетровская 38900.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Днепр