Крутезне місце розташування цього будинку Вас порадує! Добротний, цегляний, 2-х поверховий будинок без внутрішніх робіт. Комунікації (газ, світло -3 фази) підключені до будинку, лічильники встановлені. Вода (глибокий колодязь) у дворі, по вулиці "проходить"центральне водопостачання. Будинок під охоронною сигналізацією. Цокольний поверх - гараж та капітальний, сухий підвал. Бутовий фундамент, ж/б перекриття. На вікнах ковані решітки. Земельна ділянка 14 соток - приватизована, яка засаджена елітними сортами винограду, ділянка огороджена. Чудове місце розташування, 10 хвилин на машині від центру Полтави. Свіже повітря, порядні та інтелігентні сусіди. Документи готові до продажу, є можливість провести угоду в найкоротші терміни та робити сучасний ремонт на свій смак.

Центральна, 3
rieltor.ua

Продаж квартири на 4-му поверсі нового сучасного будинку * Квартира не кутова. * Автономне опалення (двохконтурний котел). * Встановлені вхідні металічні двері та металопластикові вікна. * Продумане планування: простора кухня разом з остекленою лоджією площею 16,7 кв.м; гардеробна площею 2,9 кв.м; кімната площею 15,1 кв.м; ванна кімната площею 4,4 кв.м. * Проведена система водопостачання та каналізації (без встановлення сантехнічних приладів) та електропроводка; * На світло, воду та газ встановлені прилади обліку, що суттєво допоможе заощадити на комунальних послугах Телефонуйте, домовимось про перегляд! Код 37072 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

1-кімнатна в ЖК "Петровський квартал"
olx.ua

Право власності менше 3 років, можливо під Є-оселя. Будинок зданий. Цегляний. утеплений. якісний. Комунікації підведено. Ремонти в квартирах робляться. Адресса вул. Геннадія Біліченка, 41а. Автономне опалення. Стан після будівельників. 1 поверх високий, знизу комерційне приміщення. БЕЗ КОМІСІЙ. БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ. Прохання до ріелторів. без діла та з безглуздими питаннями не турбувати.!

власник
1 кімнатна . ЖК Петрівський Квартал. Власник.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Полтавський район, Щербанівська ОТГ, селище Щербані, провулок Грушевий.Продам капітальний цегляний будинок 165 м2, на 2 поверхи, побудований з застосуванням енергозберігаючих технологій, утеплений та обкладений облікованою цеглою у два поверхи (другий поверх - мансардний), на 4 кімнати,1-й поверх-велика кухня-студія, 2-й поверх 3 спальні.Будинок обжитий 2010 р. побудови, все робилось для себе, вікна-м/пластик, кахлі, ламінат, великий с/вузол на першому і другому поверсі, дах-металопрофіль, велика топічна, 2 котли газовий та твердопаливний. Комунікації:вода свердловина, вигрібна яма, газ, електрика-одна фаза.Гараж цегляний, капітальний із погребом, місце для стоянки авто.Земельна ділянка 15 соток-приватизована. Сад, город, плодові дерева, альтанка.Усі переваги заміського життя, чисте повітря, лісочок, водойми, парк, церква, школа, зручний підїзд, нова асфальтована дорога до міста-три хвилини, також регулярно ходить міський транспорт.Магазин, дитячий майданчик тощо.Документи як на будинок, так і на землю підготовлені та юридично перевірені.Будинок будувався не на продаж, для себе..Відео для перегляду доступне тут:https://youtu.be/BbHnsXmZBJs?si=EOjsjpVxeuxM27LJ,https://vm.tiktok.com/ZMMuLaguT/.

Продам будинок 165 м2 у Щербанях, із ділянкою 15 соток
olx.ua

Терміново продам будинок на 160 м2 75000 євро!!! Новобудова, газоблок з вулиці втеплений пінопластом , штукатурка та покраска, всередині евроремонт новий всі меблі та техніка дорога , стіни покращені дорогою крапкою! Подвіря молодий сад та ялинки! Сам участку 16 соток під забудову! До Макдональдца 3 км С.Щербани. побудований у 2022 році!

власник
Продам будинок за ціною квартири!!!
olx.ua

В продажу 2-кімнатна квартира розташована в ЖК Європейський квартал. Зручний 4 поверх, будинок заселений, працює ліфт . Квартира не кутова. З кухні має вихід на балкон. Найближчим часом територія ЖК буде закрита. У вартість квартири входить кладова на поверсі та два підвальні приміщення. Продаж по договору купівлі-продажу.

ЖК Європейський квартал, 75 м2
olx.ua

Продам 1/6 будинку по вул Підмонастирській. Поряд школа, зупинка, до центра міста 15 хвилин пішки. Земля для обслуговування будинку змагального користування мешканців будинку, приватизована, має кадастровий номер. Опалення, як пічне так і газове окремо. Вода в будинку. Туалет на дворі. Є сарай. Зручний підїзд. На плані 4-1, 4-2, 4-3, 4. Реальному покупцю дуже хороший торг!

власник
Продам в Полтаві частину будинку на Підмонастирській
olx.ua

Продам житловий будинок, загальною площею 108 кв.м. Земельна ділянка 7,62 сотки Розташований в селі Щербані, в парковій зоні, неподалік траси Київ-Харків. Наявні гараж, господарські будівлі, погріб, доглянутий садок. Будинок має велике горище по всій площі. Три окремі кімнати, розділений санвузол, автономне газове опалення та бойлер. Стан будинку-житловий.

власник
Продам будинок у Полтаві, 2 хвилини від McDonalds
olx.ua

Житловий будинок (технічний паспорт завантажений у фото) загальною площею: 251,6 кв.м., та житловою площею: 79,3 кв.м., який знаходиться за адресою: Полтавська обл., Полтавський район, с. Щербані, вулиця Зоряна, будинок 14, разом з приватизованою земельною ділянкою кадастровий номер: 5324087701:01:001:0567, цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею: 0.1359 га.

власник
Продам будинок з земельною ділянкою в с.Щербані
olx.ua

Географія Щербані