В даному дворі знаходиться літня кухня та основний дім, сарай - 3, гараж, погріб - 2

власник
Продам дом в с. Сагайдак Шишацький р-н Полтавська обл.
olx.ua

Продам участок , есть не большой дом не жилой (требующий ремонта) с большой приватизированной территорией находящийся на центральной улице, адрес Дмитровка Полтавская обл ул.Шевченка 75

власник
Продам участок с постройками
olx.ua

Україна, Полтавська обл., Шишацький район, селище міського типу Шишаки, вул.Ставкова. Продається житловий дім 2008 р. будівництва, газ + дрова, всі зручності, 2-і кухні, сан. вузол, склопакети, будинок утеплений. Підвал, 6 хоз.будівель. Загальна площа ділянки 30 сот. На одній з 2-ох частин приватизованої ділянки 12 сот. знаходиться 2-о поверхова недобудова. Збудований з ракушняка, обкладений червоною цеглою. Весь двір обгороджений парканом. На другій частині ділянки 18 сот. розташований 1-но поверховий житловий будинок. Можливий продаж двох частин окремо - 18 і 12 сот. Розташований в екологіч.чістой зоні, біля ставка. Поруч лікарня, супермаркет, відділення нової пошти, сосновий ліс, річка Псьол. Основний номер для запитань 06******24 - Таміла. Додатковий номер для зв`язку 09*********34

власник
Продам 2 будинка, будинок(разом або окремо), Шишаки, Полтавська
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок с. Гоголеве (Миргородський р-н (Шишацький) 60 км від м. Полтава Площа земельної ділянки 51 сотка 21 сотка - забудови/сад 30 соток - город Ділянку приватизованано 2 господарські будівлі з гаражем на 2а авто, встановлено 3и файний електролічильник, та розроблено проєкт на газопідведення. У будинку виконано штукатурні роботи та прокладено стяжку під ламінат. Від колодязя до будинку підведено водопровід (не підключено) Двір доглянутий, сад плодоносить.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок, с. Яреськи, Полтавська обл. Газове опалення, 5 соток землі. Сарай та гараж. Центр селища. Можлива оренда 6000грн/м плюс комунальні

власник
Продам будинок
olx.ua

Дом деревяный, снаружи обложен кирпичом. Стены толстые - дом теплый зимой и прохладный летом. Отопление газовое, индивидуальное. Экономное. Есть и печка. Счётчики на свет и газ новые. Окна и двери новые, 5-камерные, 3-стекольные. К дому подведена вода с колодца. Все удобства в доме. Ванна, туалет. Ремонт начался в 1-й комнате: гипсокартоновый потолок, теплый пол. Огород полностью очищен под сад, виноградник или как сами придумаете. Есть сарай/лет.кухня. Рядом мост через реку и лес. Реальному покупателю торг.

власник
Дом смт. Шишаки будинок
olx.ua

Продам дом в центре пгт Шишаки (Полтавская область ) в жилом состоянии, но нужен ремонт. В доме есть санузел, ванная, установлен бойлер, проведён газ. Так же есть свой гараж, погреб, огород 8 соток, придомовая территория большая. Для уточнения деталей звоните, буду рада ответить на все ваши вопросы!

власник
Продам дом в центре пгт Шишаки (Полтавская область)
olx.ua

СРОЧНО. Продам дачний будинок в кооперативі "енергетик" в тихому затишному місці біля річки Псіл. Бдинок загальної площаді 60 кв.метрів. Побудований з цегли , піч. Земельна ділянка 5 соток. Пишите в личку

власник
Дачний будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продам дачу в с.Романки, 20 км. від Кременчука. 12 соток землі на яких розташований 2-во поверховий цегляний будинок 6*7. На першому поверсі кімната-студія та ванна кімната з душовою кабінкою, бойлером, с/вузлом. Кімната повністю мебльована з вбудованою кухнею, холодильником, кондиціонером, телевізором. Сучасний ремонт. На другому поверсі гостьова спальня, яка повністю обшита деревом. Позаду дома знаходиться чудова зона відпочнику - мангальний комплекс та качелі. Заїзд розрахований на три машини. Також є два господарських приміщення - великий сарай 3*6 та металевий вагончик. На вулиці є туалет та літній душ. Скважина та полив по всій дачі. Увесь простір поділений на три зони - газон для розваг та ігор, садочок (різноманітні молоді дерева віком 4-7 років біля 20шт (черешня, шовковиця, яблуні, вишня, груша, абрикос, персик) та чудові горіх та яблуні віком 20-25 років), огород. Зупинка автобуса в 3хв.

Дача в с.Романки 12 соток
olx.ua

Вашему вниманию предлагается, дом площадью 48кв.р.он Реевка. В доме с высокими потолками три комнаты ( одна проходная), кухня, санузел и ванная . К дому подведены и разведены все коммуникации, вода централизованная, две ямы , газ и т.д. На участке в четыре сотки земли, хоз.постройки ( в очень хорошем состоянии), туалет, выведена вода для полива , фруктовые деревья ( малина, клубника, виноград и т.д.). Отличный вариант для людей, которые хотят жить в частном доме не на проезжей части города. В шаговой доступности остановка транспорта, магазины, школа, садик и т.д. Звоните 06******42. Услуги риелторов оплачиваются отдельно. Дом Вашей мечты уже ждёт вас. Он идеально подойдёт как для проживания с детьми, так и для сдачи в аренду. Недвижимость расположена,р.он остановка,,Магазин,,.

Продам дом Реевка
olx.ua

Продаж будинку Реївка, 65 кв.м., 2 поверхи, літня кухня флігель, душ, бойлер, пластикові вікна, центральне водопостачання, газове опалення, асфальтний підʼїзд, 200 метрів річка Дніпр, 100 метрів зупинка транспорту. Можливий торг!

Продаж будинку Реївка
olx.ua

Продам будинок 1958р. з земельною ділянкою, земля приватизована (30 соток). До м. Горішні Плавні 12 км, до м. Кременчук - 20 км. Поряд є школа та дитячий садочок. Будинок невеликий, дуже теплий, знаходиться на вул. Степова. Є світло, газ, скважина. Є літній будиночок (потребує внутрішнього ремонту), гараж, погріб, сарай, літній душ . З реальним покупцем можливий торг. Якщо маєте питання пишіть або телефонуйте. Будь ласка телефонуйте після 17:00. +38(09**********68 Ганна

власник
Продається жилий будинок с. Дмитрівка Полтавської області
olx.ua

У продажу 1 кімнатна квартира за Полтавою. - Загальна площа 35,6 кв.м. - Кухня 6,5 кв.м з коміркою для речей. - Квартира знаходиться на першому поверсі 5 поверхового цегляного будинку. - Завдяки продуманому плануванню, з однїєї кімнати зробили дві:спальню та вітальню. - Господарі подумали і про гарячу воду (вона буде завжди), є газова колонка і бойлер. - З вікон балкона вид на ділянку з квітами, а ще є додатково 4 сотки землі для городу. - Додатково для нових власників є господарська будівля з погрібом. В районі добре розвинена інфраструктура: садочок, школа, зупинка транспорту, магазини. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном! Код 37736 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Чудова пропозиція для тих, хто шукає квартиру за містом
olx.ua

Продам жилую дачу в с. Романки с/о Магистраль. Участок 9 соток, сарай, Баня. Санузел в доме, горячая Вода, котёл, отапливаются два этажа. Заходи живи. Соседи хорошие. Просмотр по договоренности.

власник
Дача Романки
olx.ua

Две спальни, зал, кухня, ванна, туалет,, коридор, есть вода в доме, газ, канализация, трасса на полтаву, Во дворе погреб входной, сарай, 25 соток земли, есть молодые деревья, которые плодоносят дом знасодиться в с.Соснівка Шишацького району. все вопросы по телеф, 09******94.

власник
olx.ua

Продам дом с участком , газ, вода всё заведено, более подробно по телефону

власник
Продам дом 88 кВ/м
olx.ua

Доглянуті двір та будинок з трьома просторими кімнатами та кухнею. У будинку: заведена вода з власної скважени, котел газовий та твердопаливний безелектричний, інтернет, погріб, місце для облаштування санвузла. Зостаються меблі,холодильник, пральна машина, телевізор. У дворі велика літня кухня з газом та піччю та горищем. Сараї з погребом, колодязь.Величезна територія,можна добудувати гараж. Підведена електрика 380 v. Огород та садок на родючому чорноземі. Садиба знаходиться у мальовничому куточку села біля великого зарибненого ставка. До річки Псьол та грибних лісів 10 хв. машиною. Зручне, красиве місце для життя та відпочинку.В селі є магазини,школа та будинок культури.

власник
Будинок у мальовничому місці.
olx.ua

Продам дом 58,8 кв. м. (житлова 37,1). Во дворе летняя кухня, гараж, сарай, хозяйственные постройки, погреб. Отопление газовое. Вода проведена в летнюю кухню. Продается как есть, со всей мебелью, хоз. инвентарем. Подробности по телефону.

власник
Дом в с.Яреськи возле леса
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ БУДЕ ЦІКАВА ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ПАСІКИ АБО ЛЮБИТЕЛІВ ВІДПОЧИНКУ. Будинок знаходиться на території Полтавської обл. , в селі, що розташоване на землях агрогосподарства "Агроекологія", відомого НЕ ВИКОРИСТАННЯМ для вирощування агропродукції хімікатів. Село входить в зону дії екологічного заказника "Короленкова дача". Заказник створено з метою охорони та збереження флори і фауни водно-болотних комплексів річки Псел. Тут у незайманому стані збереглися природні ландшафти нагірних дібров та степових ділянок в комплексі з луками, озерами та обводненими болотами заплави Псла. Будинок цегляний, перекритий бетонними блоками, не протікає. Підлога - дошки, стіни доволі широкі, теплоізоляція непогана. Потребує косметичного ремонту. Електрика 2 роки назад відєднана. В РЕС можливість відновлення обіцяють. Поряд проходить труба центрального водогону. Є можливість приєднання. В дворі є колодязь, але аварійний стан. Додаткову інформацію, а також додаткові фото та відео надам зацікавленим покупцям. На будинок та земельну ділянку є документи. Спілкування в чаті.

власник
Будинок цегляний та підсобне приміщення
olx.ua

Продам будинок с.Вишневе Земельна ділянка 12 соток Будинок великий,потрібен ремонт,але можна заїхати і жити.Звертатися за телефоном 09******84.

власник
Продаж будинку в сільській місцевості
olx.ua

Продається будинок із господарськими будівлями. 4 кімнати, на два входи, газ підведений до будинку. Є літня кухня, погріб, колодязь. Огород 25 соток. Потребує ремонту.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам срочно дом ! Полтавская обл,Шишацкий район, село Низовая Яковенщина Дом находится в тихом и уютном месте ! В дворе есть гараж с смотровой ямой ,сараи для малого и большого скота,погреб ,летняя кухня ,колодец.. Возле дома имеется 1.25гектар приватизированной земли Тихое уютное место Есть где порыбачить Чернозем Родючая Земля Больше информации по телефону ! Цену уточняем по телефону 06******25 Максим 0 ************75 Тамила

Продам срочно Дом
olx.ua

Продам дачу в с. Романки. Земельна ділянка 0.10 га, двоповерховий сарай з жилою кімнатою на 2-му поверсі і кухнею на 1 поверсі. Є недобудований будинок з шпал, є контейнер для інвентаря.

власник
Продам дачу в с. Романки. 0.10 га. Приватизована. 160 тис.грн.
olx.ua

Участок 1,4+0,2(под домами), на участке 2 дома по 2 этажа . Первый дом -4 жилых комнаты +2 сан узла + кухня + большая гостевая комната + подвал + 2 веранды на верхнем и нижнем этаже . Второй дом - жилая комната + этаж охраны ( спальня + общая комната + кухня ). На территории свой больной сад и виноградник в 100 кустов , своя скважина , своя трансформаторная будка и своя линия электропередач , так же есть коптилка . Никаких соседей в радиусе 5-7 километров, комплекс находиться в очень красивом уединённом месте , рядом лес , поля , водоём . Отлично подойдёт любителям охотятся и рыбалки)

власник
Частный дом, котедж
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів