Продаж будинку в селі Шамраївка, що в 18 км. від Білої Церкви. Будинок розташований в самому центрі села. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, сільська рада, церква. Земельна ділянка площею 27,7 сотки. Будинок загальною площею 89,3 м2, жилою 49,1 м2. Має три окремих кімнати, сіни, коридор, комору. В будинок заведений газ ( газові конвектори) та робоча груба та світло. У дворі є криниця. Висаджено фруктовий садок. Ціна 12500$. Пропозиція від АН Злагода.

Городище
rieltor.ua

Продаж будинку с Шамраївка Старенький але доглянутий. Глина, 3 кім та веранда. Літня кухня, повітка. Вода криниця, світло, газу немає. Земля 28 сот Не далеко від центру. Ціна 5000$ торг 09******75 Лена АН АЛЬЯНС

Продаж будинку с Шамраївка
olx.ua

Продам Будинок в с. Шамраівка ( 18 км від Білої Церкви). Будинок цегляний, вкритий шифером, опалення газове + груба і лежанка ( дрова), вода заведена в будинок, є зручності. Зручне планування, велика вірарда об‘єднана з кухнею, на першому поверсі вітальня і спальня, на другому поверсі велика спальня (25 м2), на мансардному поверсі можна обладнати більярдну чи ігрову кімнату ( є будівельні матеріали ). Ділянка 37 сот входить в штучне озеро ( природне джерело), на ділянці є господарчі споруди, гараж, погріб, криниця, чудовий сад з різноманітними кущами, плодовими деревами. Чудове розташування, поруч ліс, від зупинки до будинку 7 хвилин пішки по асфальтованій дорозі, з БЦ кожні 20-хвилин рейсовий автобус. 40000$т 06*********19 «НашДім»

Продаєм будинок с.Шамраївка
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається цегловий будинок в селі Шамраївка,село в Україні, у Сквирській міській громаді Білоцерківського району Київської області. Відстань до центру громади становить близько 13 км і проходить автошляхом 10 км від Сквири, та 20 км від Білої Церкви Тип стін: Цегляний Cанвузол: Суміжний Опалення: Власна котельня Ремонт: Житловий стан Побутова техніка: Без побутової техніки Мультимедіа: Швидкісний інтернет Комфорт: Ванна, Огорожа, Гараж, Підсобні приміщення, Сад,. В селі є школа, садочок, амбулаторія, кафе, ресторан, мотель, церква, Нова пошта, аптека, продуктові магазини, опорний пункт поліції, будівельний магазин, гарне транспортне сполучення. Біля дому ліс ( через дорогу), річка. Загальна площа 92,4 кв.м., 4 кімнати, Газ: опалення, газова плита в домі, газовий конвектор, газовий котел (не використовуємо), в літній кухні газова плита , 3 груби: топимо переважно дровами, іноді брикетами та вугіллям. Санвузол спільний 8,8 кв.м. Вода Центральна, (від цукрового заводу), лічильник встановлений, Криниця в дворі, гараж. Будинок розташовується на земельній ділянці площею 25 соток з ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ: для БУДІВНИЦТВА, зараз використовується під огород. Комісійні АН сплачує Покупець! Юридична консультація з купівлі нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно! З повагою Ideal Home Номер оголошення на сайті компанії: SH-183-984-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продається будинок в селі Шамраївка
olx.ua

Продам цегляний будинок в с. Шамраївка , 23 км від Білої Церкви, Київської області. Загальна площа будинку - 62 кв.м. Загальна площа садиби - 25 соток. Знаходиться в самому центрі села, 5 хв до магазину, 15-20 хв пішим ходом до зупинки ( маршрутки до БЦ їздять кожні 15 хв), до магазинів, аптеки, нової пошти. В будинку висока стеля, чотири кімнати ( дві прохідних, дві окремих), коридор, кухня, віранда, Опалення газове та пічне, суха, чиста, На подвірї є сарай та поргіб. До річки, пішки, 10 хв. Пропозиція від агенції нерухомості "Сакура"

Продам будинок в Шамраївці
olx.ua

Старый дом в с. Шамраевка, Сквирского района, в 19 км от Белой Церкви, общей площадью 56,5 м2, в жилом состоянии, отопление газ, есть и печное. Во дворе погреб, сад. Хороший участок 25 соток огорода и 13 соток (сад и двор) приватизирован.Очень живописное место, рядом лес, речка. Дом с хозяйственными сооружениями, колодцем, гаражом, очень большой двор. Цена 5000 у.е, возможен торг

владелец
Продам Дом в с. Шамраївка
olx.ua

Пропоную Вашій увазі продаж чудового будинка який знаходиться в селі Шамраївці.Будинок опалюється двома групами,моє 2 кімнати,кухню,коридор.Колодязь у дворі,город 10 соток,є гараж ,погріб,сарай.

Продам будинок у Шамраївці
olx.ua

Продається будинок в селі Шамраївка. Незакінчене будівництво. Житловий стан. Газ, світло, вода (скважина), санвузол всередині, двохтрубне опалення, газовий котел. 32 сотки землі На території ще є стара хата. Деталі за телефоном

владелец
Будинок в селі Шамраївка
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція на ринку нерухомості продаж сучасного будинку введений в експлуатацію 2021 року.Знаходиться в с.Шамраівка до маршрутки 3 хв.Землі 6 соток . Перший жилий поверх з 3-х окремих кімнат .Одна прохідна .Великий санвузол 8.4м2,кухня 13.4м2,веранда 16м2.Мансандра 39м2 з сучасними деревʼяними сходами.Газовий новий котел та опалення підключені но ще не користувались.В наявності опалення дровами по бажанню.Використовували як дачу на літній період.Ремонту 3 роки.Запрошуємо на перегляд за домовленістю.Також розглядаємо обмін на квартиру.Подробиці за телефоном 09******50.

Продаж сучасного будинку або обмін на квартиру
olx.ua