Продам затишний, теплий 2 поверховий будинок в с. Трушівці. Загальна площа 100 кв.м, будинок має три види альтернативного опалення, а саме: електро з 4-ох тарифним лічильником, твердопаливний котел та пічне опалення. Є своя скважина зі смачною водою. Охайний та великий двір з прибудинковими спорудами, а саме: 2 гаражі, літня кухня, банкетна кімната, сарай та великий підвал. Також є присадибна ділянка 13 соток та сад. Загальна площа ділянки 26 соток. Є все для комфортного проживання. Запрошуємо на перегляд.

Різдвяна, 4
rieltor.ua

Продам будинок із приватизованою ділянкою, правильної прямокутної форми 25сот в с.Топилівка (Черкаського р-ну, 40км від Черкас). Топилівка - мальовниче село на березі Дніпра, входить до Сагунівської територіальної громади. На подвір`ї пробита скважина та є центральне водопостачання, газовий стояк доведений тільки до будинку (є прекрасна можливість газифікувати будинок). Стан будинку дозволяє зайти і жити! В будинку залишаються всі меблі, що є на фото. Будинок в охайному жилому стані, має велику кухню із дров`яною плитою, одну прохідну та дві ізольованих кімнати із грубою. Планування будинку дозволяє облаштувати санвузол, тому що в будинок заведена вода. Документи готові до продажу, в хаті ніхто не зареєстрований.

Благовісна, 7
rieltor.ua

Продається 1 кім квартира в Чигиринському р-ні. Продаж 1 кімнатної квартри в с. Вітово Чигиринського р-ну Черкаської обл. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Будинок панельний. В квартирі є всі зручності. Загальна площа 36,1 м2, кімната 17,5м2, кухня 7,2м2. В квартирі великий балкон. Індивідуальне газове або електро опалення. Будинок розташований біля лісу в екологічно чистому місці. Поряд ліс, річка. Відстань до дит. садочку та школи 3 км, до м. Чигирин 7 км. Телефонуйте, відповім на Ваші запитання та покажу по домовленості.

Орбіта, 43
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х поверховий новий будинок у м. Чигирин. Площа будинку 300м2. 20 соток приватизованої землі. Велика кухня . розташована на першому поверсі з виходом на терасу. На другому та третьому поверхах розташовані п’ять кімнат . В будинку три санвузла. Меблі залишаються . Стіни з ракушняка. Утеплений пінопластом. Оздоблення зовнішніх стін з короїду. Дах – металочерепиця. Вікна – склопакет. Опалення – котли твердопаливний та електричний. Зроблено євроремонт на 1 та 2 поверхах. Заїзд для автомобіля. Теплий гараж. Город 20 соток. Будинок огороджений капітальним парканом із бутового каменю. Будинок розташований на центральній вулиці міста. Поряд магазини, школа, дит. садочок, зупинка транспорту та ін.. Телефонуйте, відповім на Ваші запитання та покажу у зручний для Вас час.

Шевченка, 111
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж будинок в екологічно чистому районі. Будинок розташований в с. Новоселиця Чигиринського району. Загальною площею 60кв.м., земельна ділянка 25 соток(ще 9 соток за бажанням). В будинку 2 кімнати та велика кухня 24м2. Будинок доглянутий, має акуратний жилий стан. Опалення пічне. В дворі є багато господарських будівель, велика літня кухня, сарай, сінник, гараж, погріб, а також багато фруктових дерев, кущів, виноград, тощо. Колодязь. Дуже добра та чиста вода. Природа біля цього села має багато чудових місцин - поруч ліс, а також недалеко річка Тясмин. В центрі села є магазини, сільрада, будинок культури, пошта, також в цьому селі є працююча ферма, колгосп. В школу та дитячий садочок кожного дня дітей возить автобус. Від будинку до зупинки автобуса пішки 10 хв, до центру села 15 хв. Будинок продається разом з усіма меблями та технікою. З усіх інших питань, за додатковими фото та відео або домовитися на перегляд телефонуйте за телефоном.

ексклюзив
Гагаріна
rieltor.ua

Будинок окремо стоячий, з надвірними спорудами, розташований на земельній ділянці розміром 600кв.м., саманний, обкладений цеглою, покритий шифером, (без ремонту), вода, газ в дворі, є погріб, літня кухня на дві кімнати, гараж збірний, фруктові дерева, огорожа, поряд город. Ціна договірна! Перегляд за домовленістю!

Продам будинок в м. Чигирин, по провулку Я. Брюховецького!
olx.ua

Дом обложен кирпичом, высокий фундамент, кухня, веранда, сарай, погреб, газ, водопровод, участок 25 соток, рядом р. Днепр.

власник
Продается дом в с. Рацево
olx.ua

Продається малогабаритна двокімнатна квартира в м.Чигирин (новий Чигирин), 1 поверх, девятиповерхівки, не кутова, житловий стан, електроопалення, бойлер, електроплита, частково мебльована, є підвал прямо з квартири. Деталі за телефоном 06******25

власник
Продаж малогабаритної двокімнатної квартири Новий Чигирин
olx.ua

Продам 2к. кв. в Центре Чигирина 2/2/К, 47/28/6. Балкон, французские окна стеклопакеты в пол. Полный евроремонт. Автономное отопление с подогревом полов, крыша перекрыта - импортая металлочерепица, натяжные потолки, замена проводки на медную с большим сечением. Утеплена квартира по наруже экструдером, проштукатурина и покрашена. Входная бронированая дверь. Квартира продаётся с техникой: бойлер, плита, душ. кабина - всё новое. Сарай с погребом. Економные коммунальные: тепло- 350 - 400 гр. в месяц. Цена: 16000$

Продам 2к. кв. в Чигирине.
olx.ua

Пропонуємо до продажу будинок в с. Зам’ятниця в екологічно чистій місцевості біля лісу та річки Тясмин. Будинок із цегли та самана дуже теплий дах залізо перекрите шифером, загальна площа 68 кв.м., має чотири кімнати та кухню, опалення твердопаливне водяне та пічне в будинку є можливість облаштувати санвузол. Ділянка правильної форми 25 соток. На ділянці колодязь з гарною водою, сарай, літня кухня, гараж, погріб, та інші господарські споруди, фруктові дерева та кущі. По вулиці проходить оптоволоконний інтернет який можливо підключити. Можна використовувати для постійного проживання так і під дачу. Для ведення особистого господарства можливо придбати ділянки поруч. Показ по домовленості.

Продаж будинку в селі  Зам’ятниця
olx.ua

Деталі по телефону 09******14 Можливий торг Не дороблей ремонт Покручений гіпс на потолку Нові групки Залита стяшка на пінопласт 5 см Погрип Сарай Колонка в дворі Вода в дім проведена в колонці підключить осталось Вікна нові пяти камерка 3 стікла

власник
Будинок з прекрасними сусідами
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги окремо розташований будинок 53 м.кв у селі Топиловка. Прибудинкова територія 4 сотки та город 22 сотки по обидві сторони від будинку. Знаходиться по вулиці Гагаріна. Недалеко від заїзду у село зі сторони Сагунівки. Будинок обкладений цеглою. Стеля та вікна деревяні в хорошому стані. Криша гарна, шифер . Будинок без просаду та підтікань. На ділянці є літня кухня времянка та господарські приміщення з двома підвалами. Опалення газове та пічне. На території багато фруктових дерев. До будинку підведений газ, світло з лічильниками, сільська вода на ділянці. Територія прибрана, всі комунікації працюють та пройшли тех. огляд. В будинку пічь та пічка, у времянці 30 м .кв також є газ. Є відео обєкту та більше фото. Слухаємо всі пропозиції! Телефонуйте Олександр 06******71.

Капітальний будинок з газом та лічильниками
olx.ua

Продается дом в Чегыринском районе, село Рацэво Обложен кирпичём Печное отопления Центральное водоснабжение В доме туалет и душевая кабина Есть Гараж, сарай, погреб, курятник.

власник
Дом в селе Рацево
olx.ua

Пропонується до продажу домоволодіння в с. Трушівці. Цегляний будинок, підсобні приміщення, погріб, свердловина, криниця, заїзд, металева брама та огорожа. Будинок побудований в 90-х роках. Стіни -- біла цегла, фундамент -- бетон , дах -- шифер. 4 кімнати (вітальня + 3 спальні), веранда, кухня, санвузол. Хороший жилий стан, зроблений косметичний ремонт: склопакети, нова ел/проводка, стяжка стін та стелі, заміна міжкімнатних дверей, сучасні радіатори опалення, плитка в кухні та санвузолі, заміна труб та с/техніки, вх. мет. двері. Нове опалення: електромодуль + твердопаливний котел. Бойлер, кондиціонер. Зем. ділянка - рівна, правильної форми. Поруч ліс (50м), зупинка (200м). Регулярне транспортне сполучення. Можливий обмін на квартиру в Черкасах.

Цегляний будинок з ремонтом, с. Трушівці (п3)
olx.ua

Продається будинок в жилому стані. Є два гаражі, дві кухні, сараї, погріб, скважина та інші будівлі. Город 30 соток поруч із двором, а за двором сосновий ліс. Всі інші деталі будь-ласка по телефону 09******92 Дякую

власник
Продам будинок с. Трушівці 3500$
olx.ua

Продається будинок в селі Трушівці Чигиринського району, 40 км від м. Черкаси. З заднього двору є вихід до лісу, перед будинком є великий город Ділянка під будинком 0,1161 га, ділянка під городом 0,3064 га. Документи в порядку! Телефонуйте, якщо маєте питання!

власник
Продається будинок с. Трушівці
olx.ua

Продається будинок біля лісу в селі Худоліївка. Будинок складається з двох кімнат коридору та веранди. На території двору є літня кухня, два гаражі, погріб, та інші господарські будівлі. Також є криниця, скважина та централізоване водопостачання. Поруч з будинком город. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 06******64.

власник
Продам будинок біля лісу
olx.ua

продається будинок біля лісу , в центрі Холодного Яру , с Головківка 5 хвилин до магазину , 15 до джерела Живун і 2 до Лісу та Жукової гори з видом на ліс та Дніпро(2 хв пішки) .

Будинок продаж сГоловківка , живун ,Холодний Яр 40км до Черкаси
olx.ua

Пропоную 2-х кімнатну квартиру, яка знаходиться по вулиці Артеменка №30Б. Квартира розміщена на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В під’їзді знаходяться 10 квартир. Є грубка. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******77 (Наталя).

власник
Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

Запрошую розглянути варіант - то просто ШАРА! Тих, хто шукає жилий економ-варіант, в тиші, поближче до природи, подалі від міської метушні... В с.Зам"ятниця Чигиринського р-ну, в 30км від м.Черкаси, продається будинок (дерево/глина, обкладений цеглою) 1968 року забудови. 4 кімнати, кухня, коридор та веранда з великою кладовою. Вікна, двері, підлога деревяні. Опалення грубами дров"яне. Також є 2 лежанки та 2 плити для приготування всіляких смаколиків на дровах. І при тому чимала ділянка землі - 60 соток, разом город та дворище. На ній розміщені жилий будинок, літня кухня під одним дахом з сараєм, погріб, гараж, сарай, огорожа, 0,5 колодязь. Село відноситься до Медведівської ОТГ. На відстані 3км є магазини, школа, дитячий садок, лікарня, аптеки, нова пошта та інші блага цивілізації. Є ставок, річка, ліси, банкомат, готель. До Ваших послуг довірена особа власника: 06********64, 06******36 Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам будинок с.Замятне Черкащина №249
olx.ua

Будинок для життя, зі всіма зручностями! Є газ та пічне опалення, вода в хаті, каналізація, туалет і душ( також є і на вулиці туалет та літній душ). Великі кімнати з меблями. Є літня кухня, великий погріб і два маленьких, Великий сарай. Молодий сад, більше 100 дерев, город 16 соток. Поруч річка Дніпро. Продає власник! 06******21 Марія

власник
Будинок для життя
olx.ua

Продаж будинку неподалік парку Шевченко,побудований в 1982 р Також поруч магазини, автобусні зупинки Школа і садок дитячий в 10-15 хвилин ходьби,лікарня і аптеки поруч Вода заведена в будинок, каналізація присутня Проведено інтернет Опалення пічне,дві стоячі груби,хата тепла.При бажанні можна провести газ, розподільчий через дорогу Ремонт в будинку не робили, так як кожен покупець робитиме його під себе, але стан жилий Дві невеликі спальні,зала велика,прихожа,дві кухні,комора з вилазом на горище, коридор і ванна При бажанні можна зробити другий поверх На подвірї є господарські споруди і літня кухня, колодязь з насосом По всіх питаннях відповім -телефонуйте Торг реальному покупцю можливий

власник
Продаж будинку неподалік від центру
olx.ua

Продається земельна ділянка в с.Топилівка. зі старим будинком.Вулиця газифікована,у дворі колонка,новий сарай,сам будинок не жилий.Подвіря велике, вулиця біля будинку асфальтована,город 25 соток.

власник
Будинок старий для повної реконструкції
olx.ua

Продається будинок в селі Івківці ( Медведівська сільрада), Чигиринський район. Фундамент з бетонні плити, трапеції. Перший поверх-гараж, сарай з фундаментних блоків. Бетонні перекриття. Каналізація, бойлер, 3 фази. Всі зручності у будинку. Стіни гіпсокартон, пол- полова доска, вкритая лаком. Камін, вікна аркові, меблірована. Колодяц, скважина, насосна станція. Усі документи готові до продажу. Сергій Гаврилович

власник
Продається будинок, село Івківці, Медведівська с-да, Чигиринський р-н
olx.ua
1 - 24 з 87 результатів