До Вашої уваги пропоную будинок в смт. Мотовилівка, Фастівського району. Будинок площею 150м2 має 3 поверхи зі зручним плануванням. На 1-му поверсі розташовані коридор з вбудовананою шафою-купе, велика простора кухня, столова, ванна кімната та кладова. Деревяні сходи з підсвіткою ведуть на інші два поверхи. Де на 2-у поверсі розташовані дві спальні, на 3-му поверсі велика простора кімната з каміном. В будинку газове та пічне опалення, кондиціонери. Територія 8 соток на якій розташований доглянутий сад з плодовими деревами, квітами та туями, також є бесідка, гараж, сауна, дві свердловин (технічна 44м, питна 25м) та дві переливні ями. По периметру все огорожено парканом. Гарно розвинена інфраструктура: до електрички 10хв пішки, до пляжу 10хв пішки, поруч 2 школи, магазини. Торг. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

8-а Садова, 320
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги будинок в смт. Мотовилівка, Фастівського району. Будинок площею 120м2 має 3 поверхи. На 1-му поверсі розташовані веранда, кухня, ванна кімната. На 2-му поверсі (вхід з вулиці) кухня та 2 кімнати, на 3-му поверсі спальня. Територія 12 соток на якій розташовані плодовиті дерева, квітник, город, сарай та гараж, свердловина. По периметру все огорожено парканом. Гарно розвинена інфраструктура: до електрички 10хв пішки, до річки Стугна 10хв пішки та 3хв на автомобілі, поряд 2 школи, магазини. Торг. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

8-а Садова, 315
rieltor.ua

Продам єврокотедж (150 кв.м) під Києвом, з внутрішнім оздобленням! ,с.Червона Мотовилівка. Мотовилівка (залізнична станція Півні), сучасний 3-х поверховий єврокоттедж, 150 кв. м., Будинок: 3 спальні, кухня, їдальня, камінний зал, ванна кімната, сауна, гараж. Мiсце для вiдпочинку в саду. Комунікації (світло, газ, вода, каналізація), власна свердловина 30 м. Оздоблення: зовні: будинок (цегла, сайдинг, ондулін), паркан (облицювальна цегла та рвана цегла-фагот пісочний), альтанка (натуральний камінь, металочерепиця, плитка) всередині: вагонка (вільха та сосна), підлога (сосна, ламінат, плитка), сходи (ясен), іспанська плитка (кухня, ванна). Вікна в будинку та альтанці: TROCAL (2 камери)Сантехніка: парове опалення (італійський котел (Hermann) та батареї), італійська сантехніка, підлога з підігрівом, італійський насос (Pedrollo). Труби опалення та водопостачання (пластик та металопластик) – гарантія 50 років. Меблі: вбудовані меблі (шафи купе, кухня (дуб)), вбудована побутова техніка. Додатково: супутникове ТБ, інтернет, кондиціонери, ландшафтний дизайн, двір викладений червоним каменем, ставок на ділянці, плодовий сад. Місцевість: мальовнича місцевість, поруч сосновий ліс, озеро. Транспорт: хороша транспортна розвязка (маршрутки, електричка 10 хв., До траси Київ-Одеса 15 хв.). Віддаленість від Києва 45 км.

Мотовилівка, Фастовський район, Продам будинок!! -83 000уе.без %
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається чудовий будинок в мальовничому селі Червона Мотовилівка, яке знаходиться біля одеської траси в 45 км від Києва. Поруч станція Півні та Борова в пішій доступності, електричка прямує з Києва до Фастова та маршрутка. Ділянка 20 соток. Загальна площа будинку 60 м2. В будинку є вітальня, 3 кімнати, кухня, санвузол. Є газ, автономне опалення, вода, бойлер. На прибудинковій території декілька підсобних приміщень, зокрема гараж, погріб, сарай з літнею кухнею, курник. На задньому дворі сад та присадибна ділянка. Розміщений будинок в екологічній місцевості, який може бути як для дачі так і для постійного проживання. В селі є вся потрібна інфраструктура. Інші деталі за телефоном. Не втратьте шанс отримати у власність такий будинок в безпечному місці сьогодні. Телефонуйте – у нас найкращий варіант для вас. Допомога в будь-якому питанні нерухомості- купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою Агентство Нерухомості "HousePlus". Номер об’єкту в базі агентства #1752

‼️Продаж Будинок Червона Мотовилівка Фастівський р-н
olx.ua

Добротний 2х поверховий будинок 120м.кв. 1пов. - коридор, вітальня, зала, кімната, с/в та кухня; 2пов. - 3 спальні та коридор; Всі вигоди та комунікації. Є гараж на 2 авто , хоз побудови, сауна з басейном, котельня, сад, 10 сот.землі. До вокзалу , магазинів, зупинки маршруток 10 хв. ходу. Торг.

Продається добротний 2х поверховий будинок у с. Мотовилівка.
olx.ua

Продається садиба-будинок Червона Мотовилівка, підсобні приміщення (сараї на три відділення, сарай для малої с/г техніки, старенький будиночок де складені будматеріали, на веранді будиночка встановлений куб на 1000 літрів води для поливу). Ділянка 17 соток. Є криниця з двома, моторами, один мотор працює коли води мало, другий глибинний. Криниця, чистили цього року влітку. Будинок утеплений пінопластом ( 10 см), загальна товщина стін 45 см. Будинок з гарною теплоізоляцією ( на вулиці було +31, в будинку 24) У будинку 4 кімнати, веранда-їдальня, санвузол поєднаний з душовою кабіною, бойлер, газова колонка з пєзопідпалом . Дуже економний газовий котел, взимку при позначці 1,5-2 температура в будинку +20-21(хто знає - оцінить).Добре продумана система опалення, нагрівання всього приміщення рівномірне. Залишаємо весь посуд, чашки, ложки, виделки, постільну білизну. На кухні газова плита, мікрохвильова піч, електричні чайники (3шт, на вибір), холодильник, окремо морозильна камера (на веранді-їдальні). Була підключена пральна машина, (але ми її продали) тобто є можливість підключити. Будинок із приємною атмосферою, добрі сусіди. На ділянці посаджений молодий сад (яблуні, груші, вишні - вже плодоносять) 4 абрикоси (київська рання, великі пізні, марелька), сливи (2 сортові, угорки), агрус, смородина, ожина, три шовковиці багато сортів винограду, декоративні кущі (форзиція тощо) , спірея, хости, клематиси, ехінацея, конвалії, крокуси, конвалії, астильба, флокси, сантоліна кипарисова.

Продається будинок-садиба 100 кв.м, Червона Мотовилівка
olx.ua

‼️Продаю свій будинок. Усі ДОКУМЕНТИ готові до ПРОДАЖУ! ПРОДАЄТЬСЯ двоповерховий будинок 5 кімнат, 100 квадратів, на 10 сотках землі. Виведені усі комунікації, стяжка. На ділянці є літня кухня 3 кімнати, 65 квадратів. Ще на ділянці стоїть пів будинку, заізджай і живи, 2 кімнати, кухня, туалет, душова. В будинку усі нові лічильники, світло, газ, вода зі своєю насосною станцією. На ділянці 2 колодязя, насосна станція, 2 септики, висувні ворота, молодий сад, виноградник. Відео ділянки і усе що є на цій ділянці, можна подивитися у мене на сторінці в ІНСТАГРАМ anna.arabuli Дорога АСФАЛЬТОВАНА, поруч 5 продуктових МАГАЗИНІВ, кафе КУЛИНИЧІ, 2 ШКОЛИ, САДОК (по вулиці проходить ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС везе дітей до школи і привозить з уроків додому), сільська РАДА, пошта, 2 церкви, два великих ОЗЕРА з качечками, лебедями і двома пляжами, ліс, АМБУЛАТОРІЯ, пожежна станція. Дуже гарна транспортна розвязка. По вулиці проходять МАРШРУТКИ до Київа, до Фастова, до Боровой, дві ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ Мотовилівка і Білки. Анна (06********57 Торг доречний.

Продаю свій будинок. Усі документи готові до ПРОДАЖУ! 42 100 $
olx.ua

Дім недобудований 160м2 Мотовилівка Київськой обл. 40км.від метро Теремки. Обміняю на авто бус або електро. Або гостинку смарт-квартиру моєю доплатою і відсрочкой до 3 років для добудови Будинок знаходиться в 200метрів від центральної вулиці.Маршрутка на Київ.Электричка Київ-Фастов. Документи оформлені.

владелец
olx.ua

Продається чудовий будинок за 45 км від Києва по Одеській трасі. Розвинений населений пункт, з прекрасною транспортною розвʼязкою та інфраструктурою, в пішій доступності залізнична станція, електрички до Києва ходять кілька разів на день. Ділянка 12 соток прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці безліч декоративних рослин, плодових дерев, кілька видів винограду, кущі малини та полуниці, є альтанка та теплиця. Половина ділянки використовується під город. Будинок 98 року, можна заїхати вже сьогодні. Відеоогляд будинку по запиту!

Продається будинок 97кв.м.  с.Мотовилівка / СТ "Каштан"
olx.ua

Продається будинок у селі Мотовилівка, Фастівський район. Площа 115 кв.м (це без урахування веранди, яка не вказана в техпаспорті, реально площа більша), ділянка 10, 62 соток, сад. 3 окремі спальні, санвузли на кожному з 2 поверхів (на 1 поверсі з ванною, на 2 поверсі з душем), кухня, коридор, веранда. Криниця, система помякшення води (фільтр у цокольному поверсі), септик на 12 кілець (новий, зробили у травні 2022). 2 підвали (під будинком велике приміщення та окремий підвал).Газ, електрика.Автономне енергозабезпечення: генератор 6к.в. + інвертор + акумулятори (забезпечують будинок електрикою до доби без використання дизеля). Газовий котел, бойлер у санвузлі на 2-му поверсі. Кондиціонери в кожній кімнаті та в кухні (4 шт, гріють до -25 °). Будинок заземлений.Хороше місце розташування близько до центру села, близько школа, магазини, укрпочта, зупинка на маршрутку в Київ до ВДНГ. Відстань від Києва 50км.

Продаж будинку 115кв.м.  с. Мотовилівка / станція Півні
olx.ua

Продам свой дом в селе Мотовиловка, Фастовский район. Площадь 115кв.м (это без учёта веранды, которая не указана в техпаспорте, реально площадь больше), участок 10,62 соток, сад. Дом: 3 отдельные спальни, санузлы на каждом из 2х этажей (на 1ом этаже с ванной, на 2ом этаже с душем, совершенно новый), кухня, коридор, веранда. Колодец, система умягчения воды (фильтр в цокольном этаже), септик на 12 колец (новый, сделали в мае 2022). 2 подвала (под домом большое помещение и отдельный погреб отдельностоящий). Газ, электричество. Автономное энергообеспечение: генератор + инвертор + аккумуляторы (обеспечивают дом электричеством до суток без использования дизеля). Газовый котел, бойлер в санузле на 2-м этаже новый. Кондиционеры в каждой комнате и в кухне (4 шт, греют до -25°), установлены перед войной. Дом заземлен. Для машины есть навес, место для второй машины со вторых ворот. Хорошее месторасположение близко к центру села, близко школа, магазины, укрпочта, остановка на маршрутку в Киев до ВДНХ. Электричка в 20 минутах ходьбы. Просьба писать в Вайбер или телеграм, на звонки отвечать не могу, за границей.

владелец
Продам дом в Мотовиловке, Фастовский район
olx.ua

Продам будинок, який будувався для себе і придумувався до дрібниць. Гарне планування, спроектовані сходи, внутрішнє оздоблення під чистову. Має багато кімнат та велику площу Зроблена електропроводка гарної якості Покладена тепла підлога Частково положена плитка в санвузлах Гарна земельна ділянка відкрита для власного дизайну А також ремонт ви можете оздобити на свій смак Перегляд у зручний час

Продаж добротного великого будинку в сучасному селищі
olx.ua

Продаж будинку у садовому товаристві Лісова Пісня. Двоповерховий капітальний будинок з цегли потребує внутрішнього оздоблення, але для цього є чудова база. Електрифікований. Площа будинку 90кв два поверхи. Для господарських потреб є капітальний цокольний підвал, який може слугувати сховищем або підсобним приміщенням для котла, правки і т.д. Ділянка приватизована, будинок з правом прописки. Неймовірно гарна дача чекає на господарські руки П.С. Сусіди живуть круглий рік До жд станції Півні 20хвилин пішки

Дача під Києвом. На територіі лісу
olx.ua

Здравствуйте. Красная Мотовиловка - Продается дом - дача 2 этажа 2 комнаты. Все ДОКУМЕНТЫ в порядке 1 ЭТАЖ : Веранда - Кухня - Печка - Комната по лестнице на второй этаж 2 ЭТАЖ : Комната Дом находится в Фастовском районе Красная Мотовиловка станция Пивни. От Киева 20 км. Свободно можно добраться как машиной так и электричкой. Отапливается дом печкой. Тепло держится до утра и в морозы хорошие. Вода в колодце. Колодец на два участка. Туалет на улице. Напротив дома участок сотки 2 использовали как огород или стоянка для машины. Есть сарай закрытый и навес под дрова. Участок 6 соток. Много плодовых деревьев с вкусными плодами. Соседи хорошие. Район тихий. Все магазины рядом - продовольственные и хозяйственные. Есть несколько аптек рядом. САД 1. Яблоня : 4 обычных + 1 зимняя 2. Груша : 2 шт. 1 очень сладкая 3. Вишня : 3 штуки 4. Слива : 1 штука 5. Абрикос : 2 штуки 6. Черная рябина 1 штука 7. Красная рябина : 1 штука 8. Виноград : 3 штуки 9. Черная смородина и ешта : 11 кустов 10. Красная смородина : 1 куст 11. Шелковица : 2 штуки 12. Персик : 3 штуки Звоните и пишите +38************19 - Алексей ( WhatsApp - Viber - Telegram ) +38************89 - Тамара ( WhatsApp - Viber - Telegram )

владелец
Дом Красная Мотовиловка станция Пивни
olx.ua

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА Мотовилівска сільрада , садівницьке товариство «ОТКЛИК» Цегляний будинок 108 м.кв Перший поверх - 54 м.кв - дві кімнати + кухня + санвузол + веранда . Також є кладова кімната, під якою знаходиться погреб . Перший поверх введений в експлуатацію Другий поверх - 54 м.кв. Будинок має підведений : газ , гарячу та холодну воду , світло , каналізацію , централізоване опалення , двухконтурний котел , також є пічка-камін Приватизований , переведений в житловий будинок , є прописка . У дворі є криниця , сарай (можна побудувати баню чи сауну) , прибудоване до будинку приміщення під гараж . Також ростуть фруктові дерева , горіх , виноград , є два городи ЗАГАЛЬНА ТЕРИТОРІЯ 12 соток приватизація До будинку підведений інтернет До станція «Вишняки» 20 хв пішки . Година їзди електричкою до центрального ЖД вокзалу Києва , 15 хв до Фастова. Також можна придбати дві ділянки поруч з будинком під городи . Кожна ділянка площею 9 соток Телефон - +38************14

владелец
ПРОДАМ ДАЧУ Фастівський район село Мотовилівка
olx.ua

Продаю капітальний цегляний дім в центральній частині села Борова (Мотовилівка). Будинок дуже затишний і доглянутий. Заїжджай і живи, вкладати кошти не треба. Будинок на два хазяїна, тобто продається половина будинку. Доглянута земельна ділянка 5 сотих. Багато фруктових дерев, квітів, гарний виноград. Вікна деревяні та металопластикові. Планування зручне: 3 кімнати окремі і 1 прохідна. Свіжий косметичний ремонт. Висока стеля. Простора літня кухня 20 кв.м складається з двох кімнат. Капітальний сухий погріб. Газ в будинку і в літнвй кухні. Газовий котел і опалення. Смачна вода з власного колодязя. Туалет і літній душ. Позитивна енергія. Фундамент капітальний бетонний. Зареєстровані відсутні. Близько багато магазинів, базар. Залізнична станція Мотовилівка 15 хв. пішки. Річка Стугна. Місце чудово підійде як для дачі, так і для постійного проживання. Ходить пряма маршрутка до Києва. До Фастова 20 хв. електричкою.

владелец
Мотовилівка пів будинку під ключ
olx.ua

Пропонується на продаж чудовий будинок за 45 км від Києва по Одеській трасі. Розвинений населений пункт, з прекрасною транспортною розвʼязкою та інфраструктурою, в пішій доступності залізнична станція, електрички до Києва ходять кілька разів на день. Ділянка 6 соток прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці безліч декоративних рослин, плодових дерев, кілька видів винограду, кущі малини та полуниці. Половина ділянки використовується під город. Будинок 160м2, можна заїхати вже сьогодні з сучасним ремонтом з екологічних матеріалів. В будинку наступне планування: цокольний поверх -кухня, сауна, гараж, котельня. Тепла підлога. 1 поверх -вітальня, 2 окремі спальні, санвузол, 2 поверх-2 окремі спальні, санвузол, загальна кімната. В будинку газове опалення з віддаленим керуванням, що дає змогу економно опалювати будинок. Також відеоспостереження, очищувальна система води ecosoft, інтернет оптика, септик з переливом, погреб. Вода- свердловина. Село «Червона Мотовиловка» Садове Товариство «Каштан» Поруч ліс та озеро, де можна купатися та рибалити.

продаж будинку Червона Мотовилівка
olx.ua

Продається будинок село Мотовилівка (станція Білки) 42 км. до Києва, Фастівський район, Київська обл. 10 хв. пішки до зупинки маршрутки та залізнична станція Білки. Поряд ліс. Будинок – одноповерховий, другий поверх літній варіант. Цегляний в шубі пофарбований, покрівля / шифер, фундамент / бетон, площа -50кв.м., 2-кімнати та кухня. Газ, електрика, централізована вода в дворі. На ділянці є не великий сарай, убиральня , літній душ. Земельна ділянка - рівна – 6соток, дерева плодоносять. Додаткова інформація по телефону. Ціна 18000 USD.

Продаж будинку село Мотовилівка
olx.ua

Продам жилой дом в Мотовиловке 34.5 м.кв, газовое отопление, в доме холодная/горячая вода, бойлер, спутниковое тв, необходимая мебель. Участок 12,6 сот, гараж совщен с сараем 36 м.кв, добротный погреб, летняя кухня, колодец, сад, земля для огорода, большой ровный двор.

владелец
Продам жилой дом в Мотовиловке
olx.ua

Комісія-1000 у.о. Мотовилівка, цегла, стяжка, черепиця, стан: після будівельників без оздоблення, 2 поверх., площа: 100,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 6,0 сот, газ: до 100 м, електрика, каналізація: на вулиці; До вашої уваги на продаж пропонується земельна ділянка 6 соток з капітальним будинком з цегли, розташована в дачному кооперативі в с. Велика Мотовилівка (Одеський напрямок) в 45 км від Києва. Ділянка рівна, правильної форми, сусіди забудовані. Будинок 2 поверхи, всередині без оздоблення, заведено електрику, газ по вулиці.

Мотовилівка Одеське  направлення Будинок/Дача
olx.ua

Уютная мега зеленая дом-дача, 12 соток, скважина 47 м,санузел в доме, камин, печка,стеклопакеты, вагонка по всему дому, ланшафтный дизайн, декоративное озеро. Все для отдыха и релакса.ВИДЕО ПО ЗАПРОСУ.

владелец
Дом дача Мотовиловка
olx.ua

Продаж великого добротного заміського котеджу у найкращому місці! Місцерозташування найкраще Сучасне селище під Києвом, асфальтований підʼїзд, заможні сусіди. Ліс 10 хв Річка 15хв Школи, садочки, ринок, супермаркети До районного центру 20хв їхати, до столиці 45хв Залізнична станція 10хв Про будинок: теплий добротний- піноблок обкладений цеглою, всередині задутий піною Два поверхи, 170м2 Має велику терасу, господарчу кімнату, велику кухню, 5кімнат, дві великі ванни та божественні деревʼяні східці Будувався для себе, грошей не шкодувалось Євроремонт але не супер новий Велике дворище, все загороджено, молодий садок, погріб, гараж та гостьовий будинок Гарні ворота Електрика, газ, вода з криниці Лише переваги, жодного недоліку Запрошую на перегляд

Продам великий будинок у гарному місці
olx.ua

Продам гарний великий дім з великою земельною ділянкою. Прямий вихід до озера в кінці городу. Велике подвірʼя та господарські будівлі. Власна криниця та септик Вода проведена до будинку Всі зручності та комунікації Вулиця заселена та жвава, багато діток та молоді Зручний дрізд та розташування відносно шкіл та садочків Три окремі кімнати, дві прохідні, кухня, вітальня Є Невеличкі підвальники

Будинок з виходом до озера
olx.ua

Чудова новина: отримали на продаж новий обєкт! Село Мотовилівка, надійний цегляний будинок 1967 року побудови. В селі є вся інфраструктура: школа, фельдшерський пункт, магазини, поблизу, до 15 хвилин є електричка. Є газ, криниця, електроенергія, насосна станція, бойлер. Холодна і гаряча вода заведена в хату. Є господарські споруди, льох. Родзинкою є частина ( 1/3 від ще одної, старої хати, розташованої на цьому ж подвірї).Вона здавалася квартирантам. Природа Вам точно сподобається- є і ставки, ліс. Документи перевірено: можна іти на оформлення. Набирайте, вже показуємо на цих вихідних, хата вільна. Комісію сплачує продавець.

Купуйте будинок в Мотовилівці, вигідна перевірена  пропозиція!
olx.ua