На території є літня кухня, гараж,погріб. В будинку проведена вода . При продажі частично меблі залишаються. За будинком розташований город розміром 34 сотки, город виходить на берег ріки. За всіма питаннями звертатись за номером телефону ,який вказаний в оголошенні . Торгу немає.

владелец
Продається будинок , в оренду не здається , тільки продаж
olx.ua

Продається будинок в жилому стані в смт.Стеблів, вул. Дружби Будинок в хорошому стані, є господарські споруди, газове та пічне опалення, 0,25 га городу.поряд річка,ліс

владелец
olx.ua

Продам хату в с.стеблів.корсунь-шеченків район.всі питання по телефону.жила хата.всі меблі як на фото.добрі сусіди.город.

владелец
Продам велику затишну хату с.Стеблів
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок в смт.Стеблів, вул Чехова 21. Газове та дровяне опалення. На подвірї є літня кухня з гаражом, повітка, підвал. Біля будинку великий город(46 соток). Недалеко від будинку є озера та річка Рось. Тел. 09*********73, 09*********68.

владелец
Продається будинок в смт. Стеблів
olx.ua

Предлагаю дом в пгт Стеблёв, Корсунь-Шевченковского района, Черкасской области. С одной стороны находится старое русло реки (сейчас просто яр), с другой стороны, через дорогу в 50 шагах, речка Рось, недалеко лес и кругом живописная природа. Прекрасный отдых круглый год. Летом можно купаться, рыбачить, кататься на лодке, собирать ягоды и грибы, а зимой рыбалка, санки, коньки, лыжи и все что душа пожелает. Дом в жилом состоянии, частично требуєт ремонта. Три отдельные комнаты, кухня-столовая, тёплая кладовка и холодный чулан. Отопление печное и електро. Удобства (капитальный туалет, баня)во дворе. Есть летняя кухня, сарай для инвентаря, сарай для кур, погреб. На участке плодовые деревья (яблони, груша, сливы, вишни, орехи), ухоженный огород. Есть удобное место для застолий на улице, заезд для нескольких автомобилей. К дому ведет асфальтированная дорога. Если возникнет желание построить новый дом, удобная планировка участка позволяет это сделать без ущерба для уже имеющихся построек. Пишите, звоните.

владелец
Дом, дача в пгт Стеблёв, Черкасская область.
olx.ua

Продається будинок в Стеблеві, Черкаська область за адресою І. Нечуя-Левицького 65,загальна площа 65,7 м кв. Будинок деревяний обкладений цеглою. Газ по вулиці, був проект. На подвірї є криниця, сарай. річка Рось за городом. Площа земельної ділянки 0,1269 га. Ціна 7500 доларів, торг. тел.09********07.

владелец
Продаю будинок в Стеблеві.
olx.ua

Будинок у мальовничому селищі Стеблів, недалеко від столиці, на батьківщині І.С. Нечуя-Левицького, автора "Кайдашевої сімї" та "Миколи Джері", де змальовані наші чудові краєвиди, а яке тут повітря!.. Поруч поле, ліс, річка Рось, Недалеко розміщені бази відпочинку, щоліта розміщується неподалік спортивно-туристична організація "СПОК", що характеризує територію, як спокійну, тиху, прекрасну для відпочинку. До хати прокладено асфальт, що робить зручним для підїзду будь-яким транспортом.

владелец
Продам будинок у Стеблеві
olx.ua

Видеообзор участка на YouTube: youtu.be/JTSctz209NE Я владелец. Участок приватизирован, 0,4га. Черкасская обл., с.Стеблев, ул. Горького. Прекрасная локация, в конце огорода выход к реке Хоробра, которая через 50м впадает в р. Рось. Большой участок прямоугольной формы. На территории: сад, огород, погреб, сарай, летняя кухня и сам дом на 100кв.м. Дом кирпичный. В доме есть газ, электричество, газовый конвектор, печь, набор мебели. На улице установлены камеры видеонаблюдения. Реально хорошие соседи. Просмотр возможен практически в любой день недели. Цена обсуждается индивидуально с реальными покупателями) Больше фото и видео скину на мессенджер по запросу.

владелец
Будинок біля річки
olx.ua

Пропоную глиняний будинок, якщо цегла і пінополістирольні блоки містять у собі шкідливі речовини, що виділяються у формі газів, то глина, навпаки, поглинає шкідливі випаровування. Глина гарно взаємодіє з дерев’яними матеріалами, значно подовжуючи їхній термін придатності. Глина – довговічний матеріал. Будинки з глини будують на сотні років. Глина може використовуватися повторно, тому не призводить до утворення будівельних відходів. Будинок з глини самостійно дихає, адже глиняні стіни здатні пропускати 40-60% повітря. Як наслідок, у глиняному будинку менше пилу. Глиняний будинок здатен зберігати тепло всередині при мінімальних витратах палива. Глина має історичну репутацію «божественного» матеріалу. У християнській і кабалістичній міфології глина була матеріалом для створення людей. Стіни з природного матеріалу, - глини, легко обробляються, Глиняний будинок здатен зберігати тепло всередині при мінімальних витратах палива. В будинку є піч для обігріву та приготування їжі, в дворі проведено холодну питну воду з скважини. Огород з чорноземом, пять років поспіль висаджувались кормові трави, що надають плодючості земельному покрову для майбутніх врожаїв. Прогулянка 5 хв., надасть можливість відпочинку на березі річки Рось. Навпроти воріт будинку притока Росі, заросла очеретом. Всюди по вулицям села асфальт, двічі на день автобусний маршрут до Києва, залізничний вокзал Корсунь 25 км. По вулиці проведено газопостачання. будинок приватизований. Будинок охороняється, поруч постійно проживають сусіди, за необхідності побутові послуги та будь-які будівельні за доступними цінами та відмінної якості. Послуга доставки свіжих домашніх продуктів (молоко козине, коровяче, яйця, мед, мясо, сало і т.д) Є деревяна лодка (потребує обслуговування). Окремі сільськогосподарські будівлі, погріб.

владелец
Будинок біля річки Рось в селі Стеблів, до пляжа "Островок" 450 м
olx.ua