ТЕРМІНОВО!!!НЕДОРОГО!!! 12 000 у.о. Продається житловий будинок в смт Стара Вижівка по вулиці Польова,24А.Розміри 12х9.З підвальним приміщенням на весь розмір.Є світло з трьохфазною лінією,газове опалення,водопостачання та приватизована земельна ділянка 7 соток. Ціна договірна.Деталі за телефоном 09******69,Наталія Петрівна.

власник
Терміново!Продам житловий будинок у смт Стара Вижівка
olx.ua

Продається деревяний будинок у смт Стара Вижівка Ковельський район площею 94 кв.м. та земельною ділянкою 11 соток. Хороше місцезнаходження, поблизу залізничний вокзал та автостанція. Вулиця асфальтована, поруч криниця, є фруктові дерева.

власник
Продаж будинку в смт Стара Вижівка
olx.ua

Продам деревяний будинок в с. Сереховичі. Є чудовий сад, велика земельна ділянка, господарські споруди. Хороші, дружні сусіди. В селі є газ, школа, дитячий садок, гарне озеро. Прекрасне місцерозташування.

Продам деревяний будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В будинку три спальні, кухня, коридор та кладова кімната, великі вікна, проведений газ, опалюється газовим котлом. Земельна ділянка - 57 соток. На території є гараж, хліви та велика літня кухня (спальня, кухня, кладові кімнати, є погріб, піч, підведений газ). Є сад з плодовими деревами. В пішій доступності гарний сосновий ліс. Село прогресивне - є магазини, велика школа, дитячий садок, озеро. 7300$

власник
Продам цегляний будинок. с. Мизове
olx.ua

Житловий будинок побудованний із шлакоблоку обкладенний цеглою!Загальна площа 80м2,житлова 51 м2!Біля будинку є два сараї,колодязь,стара хата.Площа ділянки 25сот.Адреса:с.Секунь,Старовижівський район,Радянська 53!

власник
Продам житловий будинок с.Секунь,Старовижівський район
olx.ua

Будинок під перевезення,або проживання .Поряд річка Припять 50 м,до лісу метрів 500.

власник
Будинок на перевезення або можна жити 50м біля річки Припять с.Яревище
olx.ua

Продам бабину хату в селі із землею. Гарне місце на висоті як для дачі, або під забудову, збоку росте сосновий лісок. Стан господарства на фото. Доїзд - скрізь асфальт. 12км від повороту вліво у Заборолі (10 хв. якщо машиною їхати) Жити можна, є газ в хаті і в літній кухні. Одна грубка для обігріву в хаті, ще можна підключити одну, є пічка на дрова і брикет. Висота стелі в хаті 2.5м, всього три житлових кімнати і комора. Є підведена вода і окремо криниця. Хлів потребує заміни даху, шифер новий є. Площа землі по документах 0,85 га в тому числі сільскогосподарських угідь 0,62 , під будівлями 0,23. Земля гарна, родюча, чорнозем, можна господарювати.

власник
Будинок із землею в селі Сьомаки, 25 км від центру Луцька
olx.ua

Є ставок крениця газ хлів город магазин близько

власник
Продаєця Хата С. Глухи
olx.ua

35 км до Ковеля , село Соловʼї . Додаткова інформація по номеру 06******73

власник
olx.ua

Продається будинок не добудований в смт.Стара Вижівка.12 соток землі,невеликий садок,будинок строївся для себе з якисних матеріалів.За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Сереховичі. Велика присадибна ділянка, фруктовий сад. На вулиці є газ. В селі є школа, дитячий садок, чудове озеро.

Будинок в с. Сереховичі
olx.ua

Будинок в селі Буцинь Ковельського ( Старовижівського ) району Волинської обл. Є зал (+ грубка), кухня (є піч та плита), господарська кімната з газовою плитою, комора, прихожа, дровітня. В дворі: хлів, льох, колодязь з дуже смачною водою, є садок і ставок. В гарному мальовничому місці, неподалік - ліс. За 100м є ще й 4 цегельні ставки з рибою. До о. Пісочне всього 3 км.

власник
Продам будинок з приватизов. землею,с. Буцин Ковельського р-ну Волинь
olx.ua