Продам будинок в селі Вовчківці Снятинського району. Будинок підійде як і для життя так і для знесення і купівлі земельної ділянки для ведення бізнесу. У будинку 4 кімнати. Можливий огляд потенційним покупцям.

Шевчнка
rieltor.ua

Продається житловий будинок площею 100м.кв. В смт. ЗАБОЛОТІВ . Ширина будинку 12м., довжина 18м. Відстань до центральної траси - 300м, до центру смт.Заболотів - 500м. Підведено водопостачання,три фази-світло, інтернет, є газове опалення, три септики, криниця. Біля будинку є літня кухня, два гаражі, підвал, господарські будівлі. Загальна площа земельної ділянки - 0.3789га Вся земельна ділянка огороджена, озеленина фруктовими деревами, клумбами і грядками. Ідеальне місце для тих , хто любить природу і спокій.

власник
Продається будинок в затишному місці
olx.ua

Продається господарка в с.Белелуя. На території будинок, гараж, стайня, стодола, комора, курник, півниці та криниця. Ділянка розташована на підвищинні, проблем із підтопленням не виникає. !!!Реальному покупцю, РЕАЛЬНИЙ ТОРГ!!!

власник
Будинок, господарка в с.Белелуя
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в місті Снятин по вул. Польова, GoogleMAP(48°2723.7"N 25°3306.2"E) зовні та в середині стіни штукатурені та фарбовані вапном, підведено газ та електрику, по будинку та кімнатах розкинутий електропровід.На - 0 поверсі 2 підвальні приміщення на площу будинку, на 1 поверсі будинку є гараж на 2 машини та кімнати під сауну та басейн господарське приміщення під пральню. На 2 поверсі 2 великі кімнати з виходом на балкон, на 3 поверсі 4 кімнати, 2 балкони, санвузол та вихід на горище.

власник
Продається будинок
olx.ua

Півтора поверховий будинок, всередині поштукатурено, вставлені металопластикові вікна. 1-ий поверх: коридор, санвузол, кухня і кімната 2-ий поверх: 3 кімнати Є сарай, криниця. Є город і сад, разом 25 соток. В саду росте багато фруктових дерев. Неподалік річка. До Заболотова 3 км

власник
Продам будинок разом із землею 25 соток. Село Іллінці
olx.ua

Продається домогосподарство-комплекс в с. Завалля Снятинського отг. Коломийського району. Будинок двох кімнатний та коридор, зроблено євро ремонт, натяжні стелі, утеплений та оббитий сайдингом, євро вікна і двері. Парове опалення. Окремо Велика кухня , ванна кімната, коридор і велика кімната, побудована недавно. Також зроблено ремонти. Рядом велика стодола та велика стайня, дві півниці, курник, ще один туалет на вулиці, коптильна. Є світло, газ, вода, септик. Все огороджено. Біля центральної дороги, рядом магазин, школа, сільрада, зупинка автобуса. Місце тихе та затишне, заходи і жий. Загальна площадь 25 сотих з яких 15 город. Ціна договірна 09******21 Маряна

власник
Продається Будинок в с. Завалля
olx.ua

Продаю господарство в гарному місті Снятин. Місто Снятин вул.Млинська. На подвірї присутня: Житловий будинок: 2 кімнаті,коридор,комора. Літня кухня. Сарай. Два гаражі. Огорожа. Криниця. Торг присутній. При бажанні скину додаткові фото.

власник
Продам господарство)
olx.ua

Гарний будинок в тихому спокійному місці. Дуже гарна природа. Близько місто, все доступно. Велика ділянка довкола будинку а також велика ділянка під город. В будинку частково зроблено ремонт дві спальні готові. Всюди нова проводка, нове опалення, нові батареї, котел. Також частково готова ванна, проведено воду опалення, зроблено септик, унітаз, ванна, пральна машина все функціонує, недороблений ремонт у ванні. Тепла підлога в коридорі, ванні, кухні також все нове. Другий поверх мансарда без ремонту. Кухня все підведено ремонт не дороблено є газова плита старий умивальник меблів немає. В усьому будинку рік тому роблено ремонт це нова проводка, опалення, теплі підлоги та чистова штукатурка всюди. Дзвонити 09******14 Богдан Як мене немає на зв’язку можна дзвонити по цьому номеру вайбер телеграм вацаб

власник
Будинок на продаж
olx.ua

Продається господарство в центрі с.Тулова. 300 м. від центральної дороги,6 км. від Снятина. Будівлі цегляні. Є газ,світло 380вт. криниця,господарські будівлі,велика прибудинкова територія,город. Деталі по вайберу. Можливий торг.

власник
Будинок,господарство,хата.
olx.ua

Продається незавершене будівництво житлового будинку в с. Зібранівка Снятинського району, івано-Франківської області. Будинок двохповерховий, перекриття шифер,євровікна. Деталі по телефону!

власник
нерухоме майно  ..
olx.ua

продаж будинка в мальовничому селі Джурів Івано-Франківська область... коридор 3.8квм кухня 10.7квм кімната 20.7квм Можу скинути відео будинка

власник
Продаж будинка в Джурові
olx.ua

Продам хату .Подвірʼя площею 0,2га.Проведено газ,світло нове 380В.В хаті зроблено мідне опалення ,ванна,туалет,нова проводка.За даною адресою можна встановити сонячні панелі .

власник
Продам хату в селі.Дача.Курорт.
olx.ua

На подвірʼї є криниця, півниця, стайня, стодола, курник. В кожній кімнаті пічне опалення. Будинок потребує косметичного ремонту. Всі документи готові до нових власників. Деталі за телефоном 06******54

власник
Житловий будинок, село завалля
olx.ua

Терміново продам трьох кімнатну квартиру +підвал 5 Поверх будинок 5 поверхів повністю з усіма меблями які є на фото ціна договірна

власник
Терміново продам
olx.ua

Продається будинок в селі Княже. 12 км від міста Снятин. Будинок розташований при головній дорозі. Є стайня, стодола, 25 соток городу.

власник
Продається будинок в селі Княже. Від міста Снятин 12 км.
olx.ua

Продається 3-х кімнатна кв. в с. Хутір-Будилів Снятинський р-н, пов. 1 площа 112 м2; Велика прихожа; Кухня: Коридор: Ванна; Кладовка: Будинок обладнано газо-, електропостачанням. Ціна договірна.

власник
Трьох кімнатна квартира в с. Хутір-Будтлів
olx.ua

Продається газифіковане господарство в центральній частині села Іллінці (через стадіон від центральної дороги), 5 км до Заболотова. Поруч магазини, школа, СТО, автобусна зупинка, ФАП. Дерев’яний будинок 3 кімнати + кладовка, дах – мансарда з балконом, перекриття бляха, опалення – газовий конвектор. На подвір’ї криниця, гараж з оглядовою ямою, стайня, дві стодоли, підвал, підсобні приміщення, сад та присадибна ділянка. Площа 25 сотих (для будівництва і обслуговування житлового будинку) + 29 сотих (с/г призначення).

власник
Продається газифіковане господарство в с. Іллінці Снятинського р-ну
olx.ua

Продається жилий будинок.Перший поверх: Є два гаражі, коридор, кухня з пічкою на дровах ( в печі вмонтовано бак- нержавійка на воду 1000 літрів) кімната і ванна- туалет. Другий поверх: Коридор, дві спальні, загальна кімната, зал з каміном, ванна- туалет. Балкон, тераса. Прибудова з 3-х кімнат і великою котельнею. Є септик, криниця і 25 соток приватизованої землі.

Продається жилий будинок
olx.ua

Продається квартира у Заболотові, 3 кімнати, загальна площа 102 м.кв: - квартира 63.5 м.кв. плюс гараж і кладовка. Центральна каналізація та водопостачання. Двох контурний газовий котел. Металопластикові вікна, частково паркет.

власник
Продаж квартири 3-х кімнатної + гараж
olx.ua

Продається будинок в смт Заболотів по вул. Шевченка Тихий район, 5 хв до центру, поряд школа та дитсадок. За детальною інформацією телефонуйте

власник
Продається будинок по вул. Шевченка
olx.ua

Продаю деревяний будинок за вигідною ціною.

власник
Продаю будинок за вигідною ціною
olx.ua

Продається житловий будинок (104 м.кв.) ідеально розташований всього за 5 хвилин пішки від центру міста м.Снятин.Це ідеальний варіант для тих, хто шукає зручне та комфортне місце проживання поруч з усіма центральними зручностями міста. Будинок знаходиться по вул.Хроновича ,39А—потребує ремонту!!! На подвір‘ї недобудований великий гараж(на фото праворуч) Є газ,електрика,каналізація,ценралізований водопровід,город,сад—-(загальна площа 0,1922га.) Атмосфера вулиці сповнена затишку та спокою, ідеальна для відпочинку від міської метушні.

власник
Дім будинок житло 104 м.кв. центр дом
olx.ua

Будинок в центрі села.(Горі́шнє Залу́ччя — село Снятинського району Івано-Франківської області.) Площа ділянки з городом 50 сотих.Площа будинку самого 125 кв.м. Гараж та літня кухня 98 кв.м. Велике подвіря. Є літня кухня,стодола,стайня,курятник,гаразж,близько школа,церква,магазин. До річки Черемош 1000 метрів. До ЖД вокзалу 2 км.В місто Снятин 9 км.

власник
Продам будинок в селі Горiшнє - Залуччя. Івано- Франківська обл.
olx.ua

Будинок,дві кухні,гараж,півниця,підведений газ,трьохфазка,керниця,стодола

власник
Все по телефону
olx.ua
1 - 24 з 58 результатів