Земельна дiлянка 0,20 га чорнозему, огорожена оценкованим парканом. На територiї є оцинкований вагончик, скважина, родючий сад ( черешня, вишня, абрикос, виноград, горiх). Недалеко зариблений ставок, рiчка Недра. Поруч залiзнична станцiя Березань, продуктовий ринок.Статус участка: частная собственность. Целевое назначение: строительство и обслуживание жилого дома.

владелец
Продаю.  СОЛНЕЧНУЮ дачку !!!
olx.ua

Продаж будинку в селі Садове, 1,5 км. від м. Березань, 75 км. від Києва, 3 кімнати, загальна площа 72 м2, кімнати: 1-24м2, 2-15м2, 3-5,5м2, будинок цегляний, с/у в будинку, земельна ділянка 25 соток, на ділянці знаходиться цегляний гараж, сарай, погріб, сад: горіх, яблуня, груша, абрикос, вишня, в селі є школа, дитячий садок, магазини, нова пошта, зовсім поряд залізничний вокзал 5 хв. маршруткою, від вокзалу кожну годину прямує маршрутка на Києв, та кожні дві години електропотяг на Київ.

Продаж будинку в селі Садове, 72 м2 до м. Березань 1.5 км. ж/д поруч.
olx.ua

Продається 1 кім. квартира в селі Садове поряд з містом Березань, загальна площа 24 м2, встановлене індивідуальне газове опалення, металопластикові вікна, санвузул сумісний, квартира знаходиться на першому поверсі 2 поверхового цегляного будинку, поряд залізничний вокзал, під кожний електропотяг їздить маршрутка, поруч школа, дитячий садок, магазини, нова пошта, автобусна зупинка.

Продаж 1 кім  квартири в с. Садове до Березані 4 км поряд зал. вокзал
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам дачу недалеко від м.Березань. Дуже затишне місце для відпочинку. Будинок деревяний, є піч з грубою, вода - скважина. Туалет на вулиці. Землі - 6 соток, але вистачає і на городину, і на квіти та садок. До електрички (зупинка Березань) 15 хв. пішки та ходять і маршрутки.

Дача поруч з м.Березань
olx.ua

Продаж 2 кім. квартири в селі Садове, будинок цегляний, 2/4, загальна площа 48 м2, кімнати роздільні, не углова, балкон, встановлене індивідуальне газове опалення, санвузол роздільний, , до міста Березань 4 км., до залізничної станції 4 хв. маршруткою, до Києва 70 км. тел. 09*********57 Антон - ріелтор по м. Березань

Продаж 2 кім. квартири в селі Садове, 48м2, поряд залізнична станція,
olx.ua

Продаж 3 кім квартири в селі Садове, загальна площа 44 м2, житлова 30 м2, квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового цегляного будинку, балкон, санвузол суміжній, встановлений одноконтурний газовий котел, поряд автобусна зупинка, магазини, школа, дитячий садок, до залізничного вокзала 4 км.

Продаж 3 кім. квартири в селі Садове до Березані 4 км. поряд з/вокзал
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в київській області, с. Садове В квартирі ніхто давно не жив, тому під капітальний ремонт. Дуже світла та простора. Туалет та ванна кімната роздільні. Великий коридор, балкон світлий і сонячний. Є дві невеличкі комори. Власниця.

владелец
Квартира
olx.ua

Будинок цегляний. Є всі комунікації. До жд станції м. Березань 3 км. Дороги асфальтовані. Маршрутки регулярні. Всі питання які виникають в приват чи по телефону.

владелец
Продам хату в селі
olx.ua

Продаж комфортного для життя будинку в селі Садове, Київська обл., 3 кімнати, загальна площа будинку 62,2 м2, житлова 39.1 м2, підсобна 23.1 м2 , площа веранди 15.5, будинок цегляний, дві кімнати роздільні одна прохідна, утеплений ззовні, перед верандою і за будинком дах по всій ширині споруди, відкрита тераса, с/у в будинку сумісний, ванна простора, є всі комунікації, електрика, індивідуальне газове опалення, земельна ділянка 15 соток, на ділянці знаходиться цегляний два цегляних сараї з новим перекриттям, погріб, вбиральня,огорожа (є закуплені матеріали на нову огорожу), дерева на території: горіх, яблуня, груша, вишня, виноград. В селі є школа, дитячий садок, магазини, нова пошта, зовсім поряд залізничний вокзал 5 хв. маршруткою, від вокзалу кожну годину прямує маршрутка на Києв, та кожні дві години електропотяг на Київ. Розташування 1,5 км. від м. Березань, 75 км. від Києва

Продаж капітального будинку в селі Садове, поряд із м. Березань
olx.ua

Без комісії для покупця! Продам чудову двухкімнатну квартиру в селі Садове по вулиці Шкільна 5. Дві окремі кімнати, є газовий котел, холодильник, плита газова, бойлер. Квартира в хорошому стані, можна одразу заїжджати і жити. Зручне місцерозташування. Поруч школа, магазини, лікарня, стадіон. Дитячий майданчик. Тихий спальний район. Мінімальне оформлення. Телефонуйте! Перегляди по домовленості.

Без % Дві окремі кімнати в центрі с. Садове, поруч школа, магазини
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в с. Садовому Броварському р-н. Київської обл. В комплексі біля квартири є прибудинкова земельна ділянка близько 2 соток. та гараж розміром 32 кв.м.

владелец
Продаж 3-х кімнатної квартири с. Садове Броварський р-н.
olx.ua