Продам хату у с.Савчуки, Дубенського р-ну, в гарному стані! Зроблений косметичний ремонт, поруч ліс, річка усі умови для проживання. Продаж з меблями, з оргтехнікою. Всі питання по телефону! Найкращий варіант для переселенців у співвідношенні ціна і якість! Є 5 із фруктовими насадженнями, літня кухня, гараж.

власник
Продам хату в гарному станні
olx.ua

С Добривода.вул. Перемоги . Рівненська обл . Радивилівський район.в будинку є Газ парове опалення. Два котли тверде. І газ паливо. Дві ділянки площею 0,25 га і 0 , 27 га . В будинку є підвал. Є літня кухня в неі заведений газ і там є піч.булинок в центрі села.в селі є магазин .тех станція.дітей возить дитячий автобус в Школу.в сусіднє село 3км.вода. скважина надворі. септік. Олександр Євгенійович. Агентство нерухомості Цитадель.

Будинок ! С. Добривода . Автономне опалення!
olx.ua

Продається трьох поверховий будинок. Загальна площа 20 сотих. Підведена вода і світло. Є родючий садок. Дзвоніть пишіть.

власник
Продається незавершене будівництво у передмісті Радивилова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається капітальна будівля з господарським приміщенням та літнею кухнею, в якій зроблений якісний ремонт - покладена плитка, металопластикові вікна. Заведена електрика. Будівлю Можна повністю переробити під житловий будинок. Викладений гарний щебневий підїзд

Господарська будівля та літня кухня з ремонтом
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою. Також в наявності є господарські споруди Розмір земельної ділянки:1 гектар, 19 сот. Будинок знаходить від Острога 10 км. До Рівного 40 км. По трасі Рівне-Остріг.

власник
Продам будинок з земельною ділянкою.
olx.ua

Продам земельну ділянку з будинком деталі по телефону 100 метрів трасса Київ-Чоп хорошому покупцю дуже хороший торг. 06******13 09******28

власник
Продам Будинок. Земельну ділянку
olx.ua

Продається будинок в с.Добривода Дубенського р-ну. Є газ, світло, вода. Ділянка 24 сотки. Хлів, літня кухня, погреб, сад.

власник
Будинок, земельна ділянка
olx.ua

За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону вказаному в оголошенні. Торг присутній

власник
Продам житловий будинок
olx.ua

Продаю 2 х кімн.квартиру у м.Радивилів - навпроти автовокзалу в спокійному тихому місьці - недалеко ліс. Є невелика присадибна ділянка також сарай та місце під гараж.Близько школа дит.садок і різні магазини. В квартирі є всі вигоди - газ світло автономні вода та отоплення. Всі документи готові. Будинок цегляний - заходь і живи.

власник
Продаю 2 х кімн. квартиру. м.Радивилів
olx.ua

Продам житловий будинок в селі Теслугів Дубенського району. Будинок цегляний, 4 кімнати. На подвірї є цегляний хлів та погріб. Підведена вода, газ та електроенергія. Приватизована земля для обслуговування житлового будинку. Біля будинку є сад з фруктовими деревами.

власник
olx.ua

Продається цегляний будинок 70 кв.м в чудовому стані. В будинку є грубка, піч, світло, газ ( газовий котел], скважена. Також господарські будівлі ( гараж, хлів, літня кухня, льох], 90 сотих землі. Поруч ліс, озера, річки. Можливий торг. Можливість докупити ще 1 гектар. Можливи обмін, або розтермінування при внесенні 50% вартості.

власник
Продам будинок в с.боратин, радивилівський район, рівненська обл
olx.ua

Продається частина будинку Дубенський район, с.Крупець ділянка 0,2110 га, окремий вхід та територія. 82,3 кв. м/3 житлові кімнати Зроблений ремонт по всьому будинку. Меблі та побутова техніка залишаються. Газове опалення + груба на дві кімнати На ділянці є літня кухня(підведений газ), 2 погреби , гараж, хлів, стодола, та ін. Садок та город, хороше розміщення та асфальтований доїзд. Поруч будинку магазин, дитячий майданчик, озеро. Всі деталі за номером: 09******42

власник
Частина будинку Крупець
olx.ua

Продається 3-кімнатний будинок с.Балки: газифікований, з водопідведенням (бойлер у робочому стані, санвузол), скважина. Двір загороджений від стороннього ока. На території є літня кухня, баня, гараж, льох, сад, город 7сот. + 9сот. городу окремо (на круглику с.Балки). Все приватизоване. Тел. 06******12

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок із земельною ділянкою в с. Боратин Дубенського р-ну. Рівна ділянка землі площою 50 сотих. На території господарства є будинок, новий цегляний хлів, літня кухня та погріб. Виноградник та плодові дерева у садку. У хату підведено газ та світло, є грубка, криниця у дворі. У будинку 3 кімнати, коридор, кухня та веранда. Загальна площа будинку 71 м2. Можливе використання для обслуговування житлового будинку і господарських будівель або лише для ведення особистого селянського господарства. Вартість 5 тис $. Розумний торг доречний. Всі деталі за тел. 06*********10 Марія.

власник
Будинок в Дубенському р-ну
olx.ua

Продається будинок у м.Радивилів, вул. Проста 55. З частковим меблюванням( спальня , 2 телевізори, кухня залишається). До центру близько 500 м, асфальтована дорога, поблизу є дитячий садок, школа… На подвірʼї є літня кухня( всередині погреб) є сарай. За деталями телефонуйте.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається хата недобудована с Зарічне Дубенського району

власник
Продається недобудована хата
olx.ua

Продається привате господарство-цегляний будинок 9 на 11м.Хлів,гараж,льох.Поряд озеро,залізнична станція,0,5км до центру.Опалення-газ і є грубки.Є вода цетральна і приватна.

власник
Радивилів.Вул.Галана 34.Приватний будинок
olx.ua

Деревяний будинок, колодязь, літня кухня, хлів. Газ, погреб. Приватизовані дві ділянки! Поруч ділянка для садівництва, також продається.

власник
Земельна ділянка, будинок, дача.
olx.ua

Продам будинок поблизу Козина у с. Зарічне, Дубенського району, Рівненської області, вул. Перемоги 60 Газифікований, проведена вода в хату 25 соток землі ділянка Є платикові вікна усі, але замінили тільки частину. Опалення грубка підключена до газу. Будинок сухий та теплий. Поблизу річка, магазин, садочок. Школа в с. Козин. Деталі за телефоном

власник
Продам будинок господарство хату поблизу річки
olx.ua

Продається житловий будинок та земельна ділянка 0,09га Детальніше за номером телефону

власник
Продається житловий будинок село Левятин
olx.ua

Продається 3-х кімнатна двоповерхова квартира в центрі міста(поруч парк). З власним подвірʼям на якому знаходяться 2 цегляних споруди( можна використовувати для своїх потреб). За більш детальною інформацією звертайтеся за номером 06******14(тільки Viber)

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру м Радивилів
olx.ua

Продам Старий деревяний будинок, з великою приватизованою земельною ділянкою. Площею 50 сотк. Є газ світло, підведена вода. У дворі до літньої кухні підведений газ, силова . На подвірї колодязь. Тел. 06*********93 . Село Бугаївка , Радивилівського району, Рівненської обл. Біля траси : Київ-Чоп

власник
Продається будинок з великою земельною ділянкою.
olx.ua

Продається деревяний будинок 90кв.м. з ділянкою 6 соток. Житловий стан. Водопостачання централізоване, також є помпа. Опалення можливе автономне, також є пічка. Є світло та газ. На території господарські приміщення, погріб Запрошую на огляд, деталі за телефоном 09********77

власник
Продам будинок в м.Радивилів
olx.ua

Продається будинок. Рівненська область, с.Пляшева. 60 кв.м 4 кімнати стіни зі шлаку, газ, котел, город 25 соток, приватизовано Поруч річка та ліс Мінімальний ремонт в середині

власник
Продаж будинку
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів