Продається дача в садовому товаристві "Мечта". Повноцінний будинок на 2 поверхи + чердак. 6,5 соток землі. На участку є літній душ, туалет, скважина. Влітку централізований полив. Будинок опалюється піччю. Дача оброблялась до активних бойових дій. Продаж від хазяїна. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Дача Березанка Мечта
olx.ua

Дубовий зруб 6 на 8 метрів. Великий сарай, колодязь, льох, душ, туалет, дровник. Запас дров, трохи вугілля.Будматеріали та інструменти дачника. Ділянка 25 соток, пахоти 16 соток. Дерева - горіхи, абрикоси, вишні, яблука. Господарство та земельна ділянка огороджено сіткою. Чернігівська обл. Ніжинський район село Крути. Сполучення Ніжин, Київ.Конотоп.

власник
Дача в селі, без зручностей
olx.ua

Терміново!!!!Продається 1 поверховий будинок, складається з веранди, коридора на трьох кімнат, є піч. Загальна територія 55 соток. Село Чистий колодязь, вул.М.Орла 75, знаходиться на відстані 30 км м.Ніжин та 150 км м.Київ. У дворі колодязь та погреб. На відстані 1 км є дитячий садок, школа та магазини. У селі є зупинка електрички та ходить маршрутка. Будинок підійде як для дачі так і для постійного місця проживання 06******44 Любов

власник
Терміново!Продається будинок 150 км від Києва
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається садиба в селі Мала Кошелівка за 10км від міста Ніжин з хорошим транспортним сполученням.Зацікавленним покупцям дуже суттєвий торг і оформлення документів за мій рахунок!!!

власник
Хата в М.Кошелівці
olx.ua

Порадам дачу в садовому товаристві «Динамо» (Березанка). Дачний будинок у два поверхи розміром 5х3,5: - збудований з білої цегли; - в гарному стані фундамент та дах; - присутня груба; -півдвал. Будинок підходить як для літнього відпочинку, так і для постійного проживання. На ділянці є сарайчик для зберігання садового інструменту. Земельна ділянка 5 соток правильної форми не приватизована, переоформлення у товаристві. На ділянці є сезонний полив. По вулиці всі дачі доглянуті, багато хто проживає на постійній основі. Недалеко зупинка транспорту. Телефонуйте!!!

Дача в с/т "ДИНАМО"
olx.ua

Продається жилий будинок в гарному стані в с.Вертіївка Ніжинського району. Гарна транспортна розв’язка: 140 км від Києва, 70 км від Чернігова, 10 км до Ніжина. Будинок деревяний, утеплений та оббитий сендвіч панелями з наповнювачем з мінеральної вати. загальна площа 80 кв.м., три житлових кімнати, кухня і санвузол. Будинок міцний та завжди підтримувався в гарному стані, вікна замінені на металопластикові. В будинку зроблено все для комфортного проживання. Є сан.вузол, вода - скважина, гаряча вода від електробойлера, встановлена пральна машина. Каналізація - септик, друга яма виконана півтора роки назад. Також є облаштовані господарські приміщення: сарай, погріб, літня кухня і приміщення під дрова, літній душ, туалет на вулиці. 25 сотих землі приватизованої, город рівної прямокутної форми (обробляється кожного року). Будинок продається мебльований і розташований в чудовому місці, близько до центра, навпроти церкви. Можливий розумний торг.

власник
Продається будинок с. Вертіївка, Чернігівська область
olx.ua

Продам дачу в СТ « Березань» Гарне сполучення з містом! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), постійно обробляється, є плодові дерева, виноград. Центральний полив. 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є гарна груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: простора кімната. Поряд хвойний ліс! Гарна пропозиція, як для відпочинку, так і для постійного проживання! Є інші пропозиції, дзвоніть!!!

Продам гарну дачу, Березанка
olx.ua

Продаються два будинки по центральній вулиці недалеко біля школи. Будинки знаходяться на суміжних ділянках. Перший - добротний кріпкий будинок, деревяний, обкладений цеглою. Загальна площа 120 кв.м., житлова 63 кв.м. В будинку 4 житлові кімнати, зал 27 кв.м. та три спальні кімнати 11, 12 та 13 кв.м. Кухня 19 кв.м. Крім того є коридор, веранда, комора та приміщення для ванної кімнати. Опалення пічне, піч в робочому відмінному стані з вбудованим водяним котлом, по дому в усіх кімнатах батареї. Будинок теплий та затишний, в гарному житловому стані. Всі вікна деревяні, нові. Біля будинку збудований гараж та сарай на декілька приміщень. Вода від скважини виведена у двір. Земельна ділянка 17 соток, приватизована. Двір загорожений, город обробляється. Другий будинок деревяний, невеликий, в будинок підведена вода, земельна ділянка 25 соток+ Найкраще розташування - в самому центрі, недалеко від зупинки автобуса, рядом школа, сільрада та магазини, та недалеко від залізничної станції. Ціна 21000 доларів за два будинки, можливий торг.

Два будинки на суміжних ділянках в центрі села Вертіївка
olx.ua

Продається дача в садовому товаристві «Вогник» в Березанці від власників. Дача не приватизована. Комфортний атмосферний будинок трикутної форми – ідеальний варіант для вашого відпочинку. Друга лінія від дороги, поруч зупинки. До зупинки 3-4 хвилини. Зручно добиратись до міста. (15-20 хвилин) Є як дачний, так і будь-які попутні автобуси. Будинок двоповерховий з піччю та каміном. (Усе працює) на першому поверсі: веранда, кімната-кухня та основна. На другому: дві кімнати. Вода - скважина, залишаємо мотор. (Усе працює) Отоплення - піччю В основній кімнаті зроблений косметичний ремон: стіни обшиті гіпсокартоном, на підлозі осб, поклеєні шпалери та покладений леноліум. Є камін. Із меблів та техніки залишається: два дивани, що розкладаються, столи, шафа, холодильник. Усі встановлені вікна - пластикові, окрім веранди. Є сарай та туалет, літній душ на вулиці. На території є два дерева вишні, одне аличі та одна слива. Ростуть піони та тултпани .

власник
Дача в Березанке
olx.ua

Продається садиба в селі Березанка з меблями. Газифікований.Є сарай,погріб,літня кухня,майстерня.Загальна площа 70,3 кв.м. ,10 км від Ніжина. Ціна 3500долл. Деталі за тлф 06******61

власник
Продам дом в с.Березанка Ніжинського району,Чернігівської обл
olx.ua

Продам дачу в СТ « Динамо » Зручне сполучення з містом ! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), є плодові дерева, виноград, квіти. Центральний полив 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: кімната. Поряд хвойний ліс!

Продам дачу в СТ « Динамо», Березанка
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 53 кв.м. 1 поверх 2-поверхового будинку (всього 24 квартири) в передмісті м. Ніжин (1.2 км до міста). Раніше цей будинок належав до міста, зараз він в підпорядкуванні с. Кунашівка. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Є балкон незасклений. Індивідуальне газове опалення, водопровід, каналізація. З комунальних послуг до оплати тільки газ, електрика і вивіз сміття. Прямо біля будинку знаходиться кінцева зупинка громадського транспорту "Підстанція" (15-20 хв до центру Ніжина). Житло підходить як для постійного проживання, так і для дачі - свіже повітря, грядки, садок (вже з вишнями, яблунею та виноградом). При бажанні можна зайнятися сільським господарством. В комплекті з квартирою також йдуть господарські будівлі: - сарай - погреб - металевий гараж - літній будиночок та ін. В гаражі є циркулярна пилка та ін слюсарні інструменти.

власник
Двокімнатна квартира Ніжин/Кунашівка (Підстанція) ТОРГ
olx.ua

Продам дачу в Заячьих Соснах. Черниговская область. Кооператив Юность, находится 12 км от г. Нежин. ПРИВАТИЗИРОВАНА. Продаётся с старой мебелью. Участок 12 сот. На территории 2 домика.(3-х этажный дом+летняя кухня). Гараж, погреб, колодец, сад, участок под посадку, фундамент из камня, рядом лес (грибной лес),чистый воздух,экологически чистое место, ж/д станция. Место где отдыхает не только тело но и душа.

власник
Продам дачу в Заячьих Соснах.Черниговская область, Юность. Бери и живи
olx.ua

Доглянута дача в Березанці СТ Віраж . Недалеко від дороги і зупинки . Земля оброблялася весь час . Двоповерховий деревʼяний будиночок обкладений цеглою . Опалення камін і груба . На другому у поверсі залишилось доробити ремонт . На першому поверсі прихожа з грубою і кімната з каміном , є погреб . Ділянка не приватизована , оформлення у голови товариства .

Дача в Березанці СТ Віраж Дешеве оформлення
olx.ua

Продам приватизированную дачу на Березанке в обществе Здоровье. Находиться чуть дальше середини от траси. На участке есть домик, беседка, душ, туалет. Есть фруктових деревья, виноград.

власник
Дача приватизированная
olx.ua

Продам дачу в Березанці. Дача знаходиться в 10ти хв. їзди від міста. Площа: Ділянка 5 соток. Будинок двоповерховий, цегляний, всередині сруб, вікна деревяні. Дах - шифер. Ділянка огорожена. Комунікації: Електрика, вода (свердловина власна + централізований полив). До зупинки 3 хв. пішки. Є як дачний так і будь-які попутні автобуси.

Продаж чудової дачі в Березанці.
olx.ua

Продаємо дачу в БЕРЕЗАНЦІ ! Земельна ділянка 10 соток , дача доглянута. Електроенергія , вода , полив !! 5 хвилин від зупинки , СТ "Лаванда" вул. Озерна Груба , 2 великих кімнати ! Є туалет на вулиці та сарайчик! Фруктові дерева та кущі вже на ділянці!! Звертайтеся за номером!

Гарна дача В БЕРЕЗАНЦІ
olx.ua

Продам дачу Беразанка товариство "Здоровя"ділянка 10 соток приватизованої землі, будинок 6 на 5м2, два поверхи, дві кімнати, кухня, кладовка, веранда. Світло, свердловина, квіти, кущі, плодові дерева все це є, Фото відповідає . Все що є залишається. Додаткова інформація за телефоном. Агенція нерухомості ПРОГРЕС Олександра

Продам дачу  Березанка
olx.ua

Дачный домик в рн. Березанке не долеко от остановки, домик брус обложечный кирпичом без внутренних робот. Без торга.

власник
Дача рн.Березанка
olx.ua

Чудово, коли є місце, куди ти можеш поїхати на вихідних всією сімєю і просто відпочити від міської метушні. Пропонуємо Вашій увазі дачу в Березанці, дві ділянки по гарній ціні. Трохи подробиць: - 10 соток землі з гарним жилим будиночком. - Є додаткова будівля, яку можна переобладнати під гостьову. - В будинку є світло. - Також працююча груба, яка обігріває два поверхи. - Дві повноцінні кімнати, невеличка кухня. - Є сухий погріб. - На ділянці літній душ, туалет. - Плодові дерева, полуниця. - Поруч проживають сусіди цілий рік. Телефонуйте вже зараз і влітку Ваша сімя відпочиватиме на СВОЇЙ дачі! Реальному покупцеві, торг!!! Можливий продаж кожної ділянки, окремо!!!

Продам дві дачні ділянки в Березанці.
olx.ua

Продається будинок і ділянка при ньому сад а город в селі Світанок 120км від Києва. Дом опалюється конвектором, є піч якою раніше обігрівався весь будинок. На участку є 2 погреба, сарай. В самому центрі села, поруч магазин, школа, садочок. В селі є жд станція, ходять автобуси на Київ. Найближчі міста поруч 30км Ніжин, Прилуки. Інфраструктура (до 500 метрів): Школа, Дитячий садок, Залізнична станція, Відділення пошти, Магазин, кіоск

власник
Будинок 120 км від Києва село Світанок 40 соток
olx.ua

Продам чудову дачу в селі Хвилівка Чернігівської обл., кооператив "Родничок". Будиночок відмінний, затишний, з балконом, зроблений за класичною технологією і обкладений білою цеглою з повітряним прошарком у стінах. Сама ділянка повністю обгороджена парканом. Земля приватизована -12 соток, чорнозем, удобрена, висока врожайність. Город щороку обробляється. Є сад: яблуні, груші, абрикос, вишня, горіх та виноград. У будинку є електрика, грубка, а також є льох. Є цегляний, добротний, сарай. Дачею залишитеся задоволені! Торг присутній!

власник
Дачний будиночок із землею
olx.ua

Продається затишна дача в Березанці! Характеристики: * Велика земельна ділянка 6 соток, де ви зможете облаштувати зону відпочинку, город або сад. * Цегляний двоповерховий будинок загальною площею 48 м2. * На першому поверсі: коридор, простора кімната з каміном та грубою, а також підвал. * Опалення пічне, додатково є камін. * Комунікації: * Електрика: підключена. * Водопостачання: скважина на 4 ділянки. Ділянка не приватизована, тому при купівлі вам не потрібні додаткові витрати. * Спокійне місце для відпочинку від міської метушні. * Можливість насолодитися природою та свіжим повітрям. * Місце для вирощування власних овочів та фруктів. Для більш детальною інформацією , телефонуйте. (Вайбер, Телеграм)

Продається затишна дача з великою ділянкою та будинком
olx.ua

Продам дачу в Березанці Цегляний будинок. 5 соток. Телефонуйте відповім на всі питання: 09*******29

власник
Продам дачу в Березанці
olx.ua
123...5
1 - 24 з 116 результатів