Будинок розташований в с. Норинці Народиького району. В будинку 4 кімнати, кладова. В будинку є газ, піч, груба. В домоволодінні наявна літня кухня, хлів, присадибна ділянка, два садки. Колодязь, підведена вода. Для реального покупателя торг.

власник
Будинок
olx.ua

Будинок (43.4 кВ м) земельною ділянкою (25 соток) , хлівом та літньою кухнею в Житомирському районі, село Селець В селі є школа, садок, продуктовий магазин, свиноферма і лісопилка. Недалеко озера, річка та ліс. Будинок деревʼяний, автентичний, 2 кімнати і кухня. На ділянці колодязь, фруктовий сад.Є підвал у літній кухні. Опалення будинку пічне, заведена електроенергія. В селі проведені комунікації. Документи готові, господар (Сергій)

власник
Земельна ділянка з хатиною
olx.ua

Будинок розташований в селі Мотійки, Народицького району. Ділянка має площу 0.28 га. На ній розташовані житловий будинок, літня кухня, сарай та колодязь. Поруч з будинком немає сусідів. Ідеально підійде для заміського відпочинку, мисливства та риболовлі.

власник
Продам будинок у селі Мотійки Народицького району
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1/2 будинку в с.Сингаї. По всіх питаннях дзвоніть власнику за номером вказаним в оголошенні! Ми просто виставили оголошення!!! На повідомлення немає часу! Реальному покупцеві хороший торг! Дякую!

власник
Продам 1/2 будинку 5 км від Коростеня
olx.ua