Продаж від ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЇ ! БУДУВАЛИ ДЛЯ СЕБЕ , з найякісніших матеріалів . До Вашої уваги пропоную Новий Сучасний Будинок, який знаходиться в Київський області , Бориспольському району , село Мартусівка , вулиця Чубинського ( 20 км від Києва ) . По Бориспільському Шоссе дуже зручна розв’язка , та завжди максимально швидко добратися (20хвилин ) до М. Бориспільська . Затишний Будинок площею 90м2 + терраса 18м2+ земельна ділянка 7 .5 соток Призначення під будівництво будинку . Побудований в 2024 році. План будинку ( 2 спальні кімнати по 14м2, Вітальня 28 м2 , Кухня 9.12 м2 , Санвузол 6.7 м2 Гардероб 4.8 м2 Котельня 3.5 м2 Хол 10.8 м2 Терраса 18 м 2 Детальний опис : Побудований з Газоблоку 25 та утеплений 10 пінопластом . Фундамент 130 , монолітна плита . Електроенергія заведено 3 фази 10 КВт . Вся вода заведена в будинок . Криша металочерепиця . Утеплення перекриття мінеральна вата 20 см . Дерев’яне перекриття . Вікна та двері 7 см 3 скла Viknalend. Скважина 25 метрів . Септик 7.5 м3 . Є всі документи на кожному етапі будівництва , детальний опис та фотографії. Водостічна система - 120 діаметр труби . Фасад - декоративна штукатурка барашек в білому кольорі . Огорожа Фасад НОВИЙ Деревʼяний забор із бруса , виготовлений по європейським стандартам , виглядає нереально круто ! Та розпашні ворота з профнастилу . Є місце для каміну в вітальні . Опалення : тепла підлога , теплові насоси , електрокотел , кондиціонери , камін , та газ по вулиці також можливе приєднання . Паркомісце на 2 авто у Вашому дворі . На території залито бетонні доріжки ( для укладення тротуарної плитки на Ваш смак . Завезено на територію чорнозем , тому скоріше купуйте та сміло можете займатися ландшафтом на території . Асфальтований під’їзд , вулиця освітлюється . Поруч все забудовано сучасними будинками . Поруч дружелюбні сусіди . Чудова локація та максимально розвинута інфраструктура . Перегляди в будь - який зручний для Вас час . Будинок з нетерпінням чекає на нового власника . До швидкої зустрічі, з Goldenkeywithirina.

возможна продажа по єОселя
Чубинського
rieltor.ua

Продається житловий будинок в тихому селі Мартусівка Київської обл. 20км від Києва, 12км від Борисполя. • Будинок 1979р., має 2 входа • заг.площа 95м2, житлова 50м2, кухня 10м2 • стіни - дерево+цегла • опалення - одно контурний газовий котел • вода - свердловина 45м • каналізація - скептик • світло - 7кВт, лічильник стандартний • провідний Інтернет • кабельне телебачення • встановлена сигналізація Всі меблі та техніка, які є на фото, залишаються. Ділянка 25 соток, приватизована. У дворі: літня кухня з піччю, гараж, де є оглядова яма та погріб, сарай, город, каркас для теплиці та молодий фруктовий сад. В будинку ніхто не прописаний, документи готові до продажу, право власності більше 3 років. Можливий продаж по СОЦІАЛЬНИХ ПРОГРАМАХ! У селі є школа, дитсадок, магазини, парк, поштомат Нової пошти. Дуже гарний варіант для проживання чи дачі. Перегляд можливий в будь-який день. Є відео - при вашому запиті скину у Вайбер чи Телеграм.

возможна продажа по єОселя
Мойсеєва
rieltor.ua

ТОРГ Вашему вниманию отличный двухэтажный эко дом из крымского ракушняка. с. Мартусовка, Бориспольский р-н Дом облицован кирпичом, дополнительно утеплен слоем пенопласта и оштукатурен декоративной штукатуркой. Дом 2000 года постройки, 17 км от Коп Киева Бориспольской трассой. Площадь придомового участка 12 соток. Два санузла, на первом и втором этаже соответственно. Отопление газовое, при необходимости можно модернизировать на комбинированное (газовое и дровяное). Дом очень тёплый, даже при минимальном газовом отоплении держится температура. Прекрасное планирование - все комнаты большие и раздельные, высокий потолок. Капитальное панельное перекрытие между этажами. Есть все необходимое для жизни. Документы готовы к продаже. Одна владелица более трех лет

Бориспільска, 16а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок загальною площею 295,9 м.кв с. Мартусівка Бориспільського району , який розташований на 21 сотках землі Будинок побудований із піноблоків, із середини цегляна кладка ( шириною в 0,5 цегли) , утеплений пінопластом , зверху оздоблений клінкерною фасадною плиткою. Товщина несущих стін 60 см. Висота стелі 2.75м. Будинок складається з трьох поверхів, тераси і мансарди. Загалом має 5 кімнат. На першому поверсі розташована мебльована велика простора вітальня суміжна з кухнею. В кімнаті є діючий камін та вихід на терасу, яка розташована з середини двору. Кухня вбудована з усією необхідною побутовою технікою: свч піч, газова плита, електро духовка, витяжка, електрочайник, посудомийна машина, холодильник. Встановлені очисники води фірми osmas. Двухконтурний газовий котел , який забезпечує опалення в будинку та безперебійну подачу гарячої води з власної скважени. Також на першому поверсі є суміжна з туалетом ванна кімната та вдало прихована гардеробна з коморою для утримання хоз.речей. Стеля натяжна, стіни пофарбовані, декоративно оздоблені. Гарна освітлення по периметру всього першого поверху. Підлога якісний ламінат у вітальні та керамічна плитка на кухні, в коридорі і в ванній кімнаті. Всюди де лежить плитка вбудована підлога з підігрівом. На другий поверх вмонтовано деревʼяні сходи. 4 окремі мебльовані просторі світлі спальні кімнати правильної форми. В одній з кімнат розташована мансарда. Також є суміжний санвузол з кутовою ванною. Третій поверх вільного планування загальною площею 70м.кв. На земельній ділянці, яка обнесена забором з профнастилу побудований сам житловий будинок, металевий навіс ( де можна припаркувати 4 авто ) , баня- сарай ( діюча баня з кімнатою відпочинку оздоблена деревом, яку можна використовувати як гостьовий будинок), альтанка, погріб , колонка ( скважена), вигрібна яма ( септик). Також є окремий город. Навколо дома кладка. Будинок великий, просторий , але з дуже вдалим плануванням без зайвих кутів та з максимально якісно використаною житловою площею готовий до проживання ! Земельна ділянка під забудову, будинок не введений в експлуатацію. Інфраструктура: поблизу садочок, магазини, супермаркет, аптека, зупинка громадського транспорту. До Києва 20 км. До метро Харківська 23км. До міста Бориспіль 14 км.

Травнева
rieltor.ua

Продам будинок 150м2 с.Мартусівка (Бориспільський р-н), 40 соток землі. 1 поверх: кухня, ванна, туалет, кімната. 2 поверх: 3 кімнати. Гараж, можна над ним зробити ще кімнату. Стіни: цегла, мінвата. Газове опалення, бойлер, газова колонка, додатково твердопаливне опалення, свердловина близько 100м, септик. На ділянці залитий фундамент під альтанку, погреб. Поблизу садочок, магазини, зупинка транспорту. До Києва 20км. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 150м2 с.Мартусівка (Бориспільський р-н)
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира!!!20км від Києва в селі Мартусівка. Гарний,якісний ремонт,квартира дуже тепла,не углова.. Загальна площа 69.3 кв.м Планування роздільне. 09******81 Володимир

владелец
Продається квартира  20 км від Києва,13 від Борисполя
olx.ua

Заходи и живи! Продам отличную трьошку, уютную и теплую квартиру в селе Мартусовка, территория очень ухожена, дом построен по европейским стандартам с использованием передовых технологий - стены из кирпича, , ремонт в квартире сделан качественно, на полу ламинат и плитка, теплый пол на кухне, газовое отопление - установлен двухконтурный котел, бойлер, централизованная канализация и водопровод, балкон застеклен, потолок - гипсокартон, по договоренности в квартире может остатся бытовая техника и мебель. Возле дома есть вся необходимая для жизни инфраструктура - детский сад, школа, продуктовые магазины, аптеки, детские и спортивные площадки, Новая почта, кафе и многое другое, удобная транспортная развязка ходят маршрутки каждые 20 минут к метро Бориспольская. Приезжайте на просмотр в любое удобное время по предварительной договоренности. В аренду не сдавалась и не сдается. В связи с периодическим отключением электричества, пишите сообщение в OLX или Viber, WhatsApp, telegram.

Продам  уютную квартиру в с Мартусовка  в 22 км Киев и 13км  Борисполь
olx.ua

с.Мартусівка, Бориспільський район, Київска обл., 18км від ст.м Бориспільська, добротний 2-поверховий будинок на ділянці 22 сот, 2010 р. побудови із якісних будівельных матеріалів, будували для себе, 270/ 127/27 , всі комунікації , меблі, побутова техніка, вітальня 42 кв.м з каміном, 5 житлових кімнат з окремим входом, 3 с/вузли, 2 великі ванні кімнати с підігрівом підлоги, одна с гідромасажним боксом, в будинку 2 входи, також гараж на 2 автомобіля, погріб, ділянка охайна с фруктовими деревами та кущами. На ділянці також є літній будинок 60 кв.м Добротна огорожа, асфальтована вулиця, поважні сусіди, поблизу центр села с ТРЦ, дуже гарне транспортне сполучення. Будинок готовий для комфортного та щасливого проживання великої сім"ї.

Добротний будинок  270 кв., та літній будинок 60 кв.м, меблі.
olx.ua

18км от Киева,5км от Борисполя.Бориспольский р-н,с.Мартусовка.Дом 6 комнат,103кв.м, Все коммуникации в доме,электричество,вода,газ.Отопление газовое,есть ещё два печных.На участке,хоз постройки,два гаража,сад,огород.Участок 35 соток(10сот под огород,25сот под застройку)Можно потом разделить участок и половину продать под застройку.Дом готов к заселению,современная мебель и техника остаются.Чердак с балконом,можно оборудовать ещё комнаты. В пешей доступности магазины,супермаркет,кафе,школа,садик,парк,клуб.

Продаётся Дом,Бориспольский р-н,с.Мартусовка
olx.ua

География, Мартусовка