❗❗❗Пропонуємо вашій увазі чудовий затишний будинок🏠 з частково капітальним ремонтом, утеплений по всьому периметру, поштукатурений та пофарбований. Декілька років тому робили повну ревізію даху та заміну покриття👆. У будинку три окремі кімнати, вітальня, велика кухня-студія обладнана всім необхідним, роздільний санвузол🛀. В кухні-студії та санвузлах закладено теплу підлогу від газового котла, в жилій частині будинку батареї. Додактово є невелика баня, погріб для збереження консервації, над одним з гаражів приміщення для сушіння білизни. Великою перевагою😻 є доглянута ділянка викладена тротуарною плиткою з виділеними зонами ландашфтного дизайну, розарію🌸. Є велика капітальна альтанка з сучасним мангалом, підводом води, освітленням. По периметру альтанки невеличкий ставочок з фонтаном та водоспадом🌈. Два капітальних гаража плюс автонавіс перекритий полікарбонатом. Територія огороджена парканом з подвійного профнастилу з відкатними воротами з автоматичним приводом. Встановлено сигналізацію🔑 з лазерними датчиками руху у дворі та вздовж паркана. Окрім цього є відеоспорстереження. Є ще дуже багато цікавих моментів, які краще побачити наживо👌 Телефонуйте 📱, проведемо оперативний показ. Зебезпечимо повний супровід Заощадимо ваш час🕛 та кошти💵

Леваневского
rieltor.ua

Продається затишний будинок. Складається з нового і старого будинку, в старій частині три кімнати в ній є пічь з грубкою і конвектор. В новій частині на першому поверсі розташовані кімната з конвектором, кухня з каміном і конвектором,простора ванна кімната суміжна, в ній розташований туалет і душова кабінка, бойлер. На другому поверсі, велика кімната конвектор, без внутрішніх робіт. Приватизований участок, є кадастровий номер. Проведений інтернет. Велика присадибних ділянка, на якій розташовано три квітника, сад з фруктових дерев і виноградників як дають врожай. Також малина, смородина, полуниця. І велика ділянка для вирощування овочів. Також є баня і літній душ. Великий двір де може розміститись, до трьох авто. Вольер для собаки. Літня кухня газифікована, під нею розташован підвал для зберігання овочів і консервації. Стан будинку заїхати і жити :) Дуже гарне розташування, близько дит садок, школа, магазины, нова та Укрпошти, сільрада і зупинка міського транспорту, безлічь магазинів і аптека. Сусіди тихі і дружелюбні.

владелец
Продам дом в Кушугуме
olx.ua

Дом находится в 5 минутах ходьбы от остановки автобуса ( маршрутки) Вода, газ по улице. Возможна оплата частями !!! Рассмотрю все предложения. Вся остальная информация по телефону. А также возможен обмен на 2-х комнатную квартиру в Запорожье с моей доплатой !!!

владелец
Дом пгт Кушугум ост. Осетровка
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам дом в жилом состоянии, требует ремонта. Печное отопление , новая печь. Есть летняя кухня на 2 комнаты, хозпостройка, подвал. По улице газ, интернет, асфальт. В хорошем удобном месте . Маршрутки на Запорожье ходят каждые 10 минут. Рядом ЖД станция , центр, магазины. Подробности по телефону. Собственник. Только породажа, НЕ СДАЮ !!!!

владелец
Продам дом в Кушугуме
olx.ua

Продам 2 загородных дома на одной Территории (12 соток) ПГТ КУШУГУМ На Территории 2 гаража! Откатные Электро Ворота! Есть вольер для собаки! Дом с дизайнерским ремонтом! На участке выполнен ландшафтный дизайн. Есть уличная терраса,озеленение хвойными породами деревьев! Детская площадка,песочница,горка и т.д Постройка 2019 года (в постройку и ремонт вложено больше 200.000$) Дома утеплены пенопластом(100) и вскрыты короедом ! Утепление крышы 40см Строилось все с нуля! Дома с ремонтами,техникой,мебелью! Вся Территория под видео наблюдением,охранной сигнализацией! Вся территория в тротуарной плитке и застелено рулонными газонами! Построена русская баня,бассейн профессиональный! В домах заведены все коммуникации ,заложены тёплые полы! Остановка транспорта прямо на против дома! Рядом есть Больницы,супермаркеты,садики,школы(все в пяти минутах) В доме есть все для полноценной,радостной,счастливой жизни!) Торг уместен!

Загородный дом дача жилой дом 2 дома на одной территории
olx.ua

Продам будинок в смт Кушугум 42 м. кв, глиняний, потребує ремонту, вода питна, технічна, без газу, земельна ділянка 9 соток. Кадастровий номер 23221556006:05:014:1254 06*********16 09*********61

владелец
Продам будинок в смт Кушугум
olx.ua

Продам дачу. Домик 6х6, контейнер, стоянка, бак для воды, туалет. Участок 6 соток: сад, виноградник,, смородина. Экологически чистый район, рядом дубовая роща, родники .озеро.Домик электрифицирован ,вода поливная по графику.Есть возможность расширить участок до 12 сот.(рядом продается) дополнительный телефон 09*********21. Жду .

владелец
Продам дачу в Кушугуме
olx.ua

Продажа жилого дома в экологически чистом месте Кушугум , пригород Запорожья, вторая линия. До центра 10 мин. ходьбы. Гараж, летняя кухня, хоз. постройки Есть бассейн для питьевой воды, газифицирован, газовый котел и 2 газовые печки в доме и времянке .Также имеется печка! Запас дров и угля для печки на случай блэкаута. Асфальтированная дорога, регулярно ходят маршрутки. В шаговой школы, садики, магазины!

Продам   дом в Кушугуме
olx.ua

Продам дом в пгт Кушугум с шикарным видом на плавни. Сад, огород. Газ, вода в доме, имеются хоз. постройки,погреб. Без посредников. Реальному покупателю хороший торг уместен.

владелец
Продам дом в пгт Кушугум
olx.ua

Продается дом в собственности давно на сегодняшний день это показатель. 2 эт -х этажный дом под чистовую отделку. Просторный большой 140 кв.м, стены, потолки ровные поштукатурены. Свет, вода в доме. Земли 13 сот, ланшафд, Пруд с карасями. Большая территория для отдыха и выращивания овощей и многого другого. Есть немного видео обзор. Есть много прелестей на дополнительные вопросы отвечу по телефону. Звоните мои дорогие покупатели. Ваш риэлтор Лариса! Торг реальному покупателю. К цене + оформление.

Дом 2 этажный под чистовую отделку Прикольный вариант
olx.ua

Будинок по центральній вулиці в Кушугумі. Також є господарська будівля. В будинку є газ та вода, санвузол в будинку.

владелец
Продам дом в кушугуме
olx.ua

Продам дачу за Кушугумом.20 км від міста. Стіни цегляні.криша шифер .2 кімнати.Здорова кімната обложена вагонкою.В 20 метрах є родник з смачною питною водою. Ділянка 3.5 сот.Багато фруктових дерев та кущів.За подробицями пишіть у повідомлення.На дзвінок можу не відповісти.Швидке оформлення за час.Не приватизована.

владелец
Продам дачу                     .
olx.ua

Дачний кооператив "Озон". Зуп. Дачна. Ділянка 6 соток, є будинок на 50 м2, з усіма зручностями. У будинку дві кімнати, кухня та санвузол. Світло, вода питна та технічна. Опалення пічне. Усі лічильники. Є інтернет та телебачення. Залишаються всі меблі та техніка. Будинок придатний для постійного проживання. Можлива розстрочка. Державний акт.

владелец
Дачна ділянка з домом
olx.ua

Продается дача в Осетровке (ПГТ Кушугум ) с развитой инфрострктурой. Есть кадастровый номер на землю! Дом 40 м^2. В доме имеется : - две комнаты; - чердак ( с возможностью оборудовать под комнату); - подвал. В доме печное отопление, решетки на окнах. На участок (5 соток) имеется: -баня; -веранда; - уличный туалет; -множество фруктовых деревьев; - вода для полива. Питьевая городская вода заведена в дом. Есть место для парковки автомобиля . Добраться до дачи можно на маршрутке с Запорожья-1 за 30 минут. Транспорт ходит каждые 10-15 минут.

владелец
Продам дачу в  Осетровке
olx.ua

Дача на три жилих кімнатии коридор кухня.Меблі залишаються. Вода та світло заведені в будинок,лічильники є. Підвал під будинком (як бункер) Всё на вінтових замках Земля приватизована За подробицями дзвоніть 06******71

владелец
Продам Дачу.В кінці Кушугума.Реальному покупцю Торг!!
olx.ua

06*************03 Дача после строителей, проведено электричество, в доме есть стол, диван, проведена вода, рядом от остановки маршрут 201, 202 , электричка остановка 1123 км, Рядом с товариществом "Мукомол" Место для рыбалки внизу, коховское водохранилище На территории питьевая вода дополнительные вопросы по телефону 06******03,06******49,06******03

владелец
Продам дачу Кушугум ,рядом остановка
olx.ua

Граница Кушугум-Малоекатериновка, остановка маршрутки прямо на входе в садоводство. Соседи живут постоянно весь год. Дача в стадии реконструкции Заведены санузлы в цоколе и на первом этаже (на первом установлены новые раковина и унитаз) Пластиковые окна хорошего качества Залита стяжка на полу, сделана разводка электрики, потолок подшит и утеплен. Новые двери в санузел. Сделана огромная беседка обшитая деревом, зона отдыха выложена плиткой, есть классный деревянный стол и лавки , добротный мангал сделаный под заказ. Новая сливная яма , в которую заведены пластиковые трубы из санузлов дома (т.е. вам уже ничего не нужно копать и подключать). Запорожская вода есть на территории садоводства Полив и в доме - скважина Т.е. после завершения реконструкции у вас будет полноценный жилой дом с удобствами. Проведен интернет На территории высажен молодой сад: деревья привиты по 3 сорта фруктов, хорошие сорта виноградников, мелитопольская черешня, карликовые вишни, яблони, груши, сливы, персики, инжир (плодоносит ведрами), голубика, брусника, дерево малина, смородина красная, черная и белая, клубника которая плодоносит до декабря, фундук. Есть сосны разных видов, ели голубая и зеленая, туи, кипарисы, можжевельники, глицинии на беседке, гортензии , юкки, красивейшие плетистые розы, гибискусы. Три больших павловнии, дающие летом полутень. Большинство террас заново укреплены и отлиты на века.

Терміново! Дача, участок Кушугум пригород Запорожья. Дом. Будинок
olx.ua

Продам Дім в смт Кушугум. Загальна площа 8 соток

владелец
Продам Дім в смт Кушугум
olx.ua

Продається будинок в затишному екологічному селищі Кушугум. Недалеко від нового парку та лікарні , до зупинки 10 хв, до річки 10 хв. В будинку є санвузол ( туалет та ванна ) , газове опалення, двух контурний котел. Каналізація зливна яма. Є ділянка 7 соток , господарські споруди ( сараї ) та капітальний гараж. Будинок має два входи , в одній частині одна кімната кухня і спільний між двома частинами санвузол . В другому будинку ( більшому )ще 4 кімнати. Дуже зручно для життя великої родини. В будинку збереглася піч-груба, працює відмінно. Зроблено косметичний ремонт. Стан житловий . Телефонуйте , щоб записатися на перегляд.

Продаж будинку в Кушугумі (зупинка Лікарня)
olx.ua

Продам дачу в садівництві "Связіст 2" в Кушугумі, зупинка автобуса поруч. Земельна рівна ділянка 5,6 соток приватизована,має кадастровий номер є невеликий будиночок: кімната і кухня, хоз.будови. Багато плодових дерев, кущів, гарні сорти вінограду. Металевий паркан по всьому периметру. Можливий обмін на автомобіль.

владелец
Дача Кушугум "Связіст2"
olx.ua

Будинок площею 62м, 4кімнати та коридор. Всі зручності в будинку(туалет,душ,вода,водонагрівач),інтернет, опалення газове та пічне. Земельна ділянка 10соток, хоз.будівлі. Кадастровий номер є. 5хвилин до зупинки маршрутки та до електрички. Вид на річку. Стан жилий. Подробиці по телефону.

владелец
Продам будинок у Кушугумі (Осетрівка)
olx.ua

Дом находится недалеко от реки, рядом жд остановка, но поезда по понятным причинам пока не ходят. Дом жилой, но требует ремонта и уборки, как и двор. Большой земельный участок. Из коммуникаций только вода во дворе и электричество. По дороге идет газовая труба, интернет. Есть старая мебель. Несколько сараев, погреб. Переулок Плановый 21.

владелец
Продам дом в экологічно чистому районі
olx.ua

У продажу видовий будинок з великою територію у дуже красивому місті Кушугума. З будинка відкривається вигляд на Кушугумський залив. Поруч вихід до берега. Рай для рибалок - вода є і в ній водиться дуже смачна рибка. Будинок 60 кв. Може підійти, і як дача для відпочинку і для постійного проживання не дуже великої родини. Кухня 6 кв, є меблі і необхідна техніка. 3 кімнати - вітальна і дві спальні. Великий санвузол, комора, котельна. Кондиціонер, котел, колонка, шафи купе , мякі меблі. В будинок заведені всі комунікації - зливна яма, газопостачання, газове опалення, колонка для підігріву води. Вода йде постійно, але на випадок відсутності продумана система аварійної безперебійної подачі - бак та насосна станція. Та території багато господарських споруди, заїзд для авто, сад, зона відпочинку. Земельна ділянка має кадастровий номер, 12 соток землі.

Зниження ціни - видовий будинок в Кушугумі
olx.ua

ПРОДАМ СУЧАСНИЙ ДВОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК НА КОМПАКТНІЙ ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНІ СЕЛИЩА КУШУГУМ. 119.7 КВ.М. БЛИЗЬКО 4,7 СОТОК ГОСПОДАРСЬКА БУДІВЛЯ. ТИХА ВУЛИЦЯ. ХОРОША АЛЬТЕРНАТИВА МІСЬКІЙ МЕТУШНІ. 39999$ Продам сучасний пятикімнатний будинок, розташований на тихій вулиці у центральній частині Кушугума. Будинок знаходиться на відстані близько 0,5 км. від центру селища. Підїзд практично до самого будинку асфальтований (80-100 метрів грунтова дорога, однак щільно закатана автотранспортом). Житло є хорошим варіантом для проживання родини, яка гідно оцінить переваги спокою від міської метушні, водночас з безперешкодним доступом до різноманітних послуг та соціальної інфраструктури. Характеристики будинку. Будинок побудований на бетонному фундаменті з бутовою подушкою із черепашника, утеплений пінопластом та облицьований цеглою. Покритий дахом із металочерепиці. Окремо від будинку розташована кухня та вбиральня, побудовані із цегли та утеплені пінопластом. Будинок потребує незначного ремонту. Загальна площа - 119,7 кв.м. Житлова площа – 83,9 кв.м. Складові частини будинку (згідно техпаспорту): - пять кімнат - два коридори - три гардероби - кабінет - балкон - підвал На подвірї також розташовані літня кухня, ванна, добудова, господарська будівля (сарай, літній душ). Наявне обладнання, комунікації: - будинок підключений до електропостачання; - опалення індивідуальне газове (одноконтурний котел та мережа алюмінієвих радіаторів); - водопостачання централізоване; - водовідведення - індивідуальне (септик); - швидкісний інтернет та супутникове ТБ. Частково вмебльований (газова плита, водонагрівач). Будинок знаходиться на земельній ділянці прямокутної форми площею близько 0,047га. Документи на будинок впорядковані, оформлена приватна власність, на земельну ділянку кадастровий номер. В селищі добре розвинена медична, торгівельна, транспортна та розважальна інфраструктура. У пішій доступності – аптеки, чисельні різноманітні магазини, кафе, дитячий садок, зупинка суспільного транспорту. В селищі своя лікарня та школа. Вартість - 39999$. Детальніша інформація за телефонам: 063 *** ** 21.

Двоповерховий будинок в центральній частині селища Кушугум
olx.ua
1 - 24 из 45 результатов