ПРОДАЖ квартира у сучасному, молодіжному районі міста - Масани Квартира розташована на 7 поверсі 13ти поверхового монолітного будинку Світлі та просторі 2 кімнати - 17,1 м² та 12,8 м² Кухня - 7,8 м² та великий коридор - 9,5 м² У квартирі зроблено ремонт, оздоблено балкон деревом. Встановлені лічильники (гаряча та холодна вода). Електрична плита, газу немає. Комунальні не високі, по всій квартирі теплозберігаючі вікна та балкон. Охайний підїзд, два ліфти (грузовий/пасажирський), добрі сусіди, на вході в будинок консьєрж. Чудове місцерозташування будинку, все поряд в пішій доступності (перед будинком Велмарт, поряд школа, садок, зупинки, недалеко ринок, поліклініка, ліс). ЦІНА: 37500$ + реальному покупцю знижка Дзвоніть - покажемо дану пропозицію та проведемо вигідну угоду!

Незалежності вул., 40
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру по ул.Независимости, р-н Масаны. Находится на 9-ом этаже 9-ти этажного дома (есть тех.этаж), 2005г постройки, не угловая, утеплена снаружи по всему периметру. Общая площадь 72м2, кухня 8.6м2, лучшая планировка, квадратный холл, три раздельные комнаты, большой санузел совмещен, две лоджии (застеклены). В квартире сделан ремонт, установлены металлопластиковые окна, бронированные входные двери. Автономное отопление (двухконтурный котел), на все коммуникации установлены счетчики. Аккуратный и чистый подъезд, дом обслуживает ОСББ. Тихий двор,есть место для парковки автомобиля, детская площадка. Хорошее месторасположение, все необходимое в шаговой доступности, школа, садик, магазины, рынок, остановки общественного транспорта. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Незалежності вул., 50
rieltor.ua

Дуже затишна двокімнатна квартира з ремонтом, частково з меблями, по вул. Незалежності, загальною площею 86 кв м, на 1 поверсі 9-поверхового будинку (цегла). Простора кухня 17 кв м, великий передпокій 19 кв м, кімнати 21 та 16 кв м, облаштована лоджія на довжину великої кімнати. Встановлено лічильники води, газу та опалення. Охайний тамбур на 2 квартири. ОСББ, облаштована прибудинкова територія, є місце для парковки авто. Перегляди за домовленістю. Агентство нерухомості «Імпульс».

Незалежності вул., 78
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру, яка розташована в районі Масанів по вул. Незалежності 70. Підходить під програму Є-відновлення! Дуже зручний 3 поверх, середина будинку, гарне планування. Загальна площа квартири 41.3 м². Простора кімната 17.3 м² з виходом на велику лоджію 3.6 м². Кухня 8.7 м². Санвузол роздільний. Великий коридор 6.9 м² та шафа/гардеробна. При бажанні можна зробити перепланування та отримати ще зручніше та комфортніше житло. Квартира світла, тепла, стан житловий. Вікна в кімнаті та лоджії металопластикові, на кухні деревяне. На стінах поклеєні шпалери, на підлозі лінолеум. При продажі новим власникам залишаються кухонні меблі, плита, холодильник, диван та крісла. В квартирі встановлені лічильники на все: газ, вода, електроенергія, що дозволить зекономити кошти! Квартира повністю готова до продажу, 1 власник, прописаних немає. Є тамбур на 2 квартири, сусіди дуже гарні. Підїзд досить доглянутий. Є працюючий сміттєпровід. Біля будинку є парковочні місця, дитяча площадка, гарний сквер для відпочинку. В пішій доступності зупинки, магазини, дитячий садочок, школа, аптеки... Тихий та спокійний район, але водночас все необхідне поруч. Телефонуйте, 0938901855, з задоволенням організую перегляд та більш детально розкажу все по квартирі.

Незалежності вул., 70
rieltor.ua

Красива 2-х кімнатна квартира в затишному районі Масани по вул.Незалежності,78 Переваги: 1. Знаходиться на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку (не кутова); 2. Зручне планування, простора, 63м2, дві окремі кімнати, великий передпокій з шафою-купе; 3. Кухня 9м2 з вбудованими меблями, окремий с/вузол; 4. М/п вікна, на підлозі кахель і ламінат, спальня з виходом на лоджію; 5. Встановлені лічильники на опалення в квартирі (значна економія), світло, газ, воду; 6. Чистий підїзд, ввічливі сусіди, місце для авто у дворі; Інфраструктура: супермаркети, магазини, аптеки, банки, ринок, лікарня, садочки, школа, ліс все поруч Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте зараз для детальнішої інформації та організації перегляду З повагою, Світлана

Незалежності вул., 78
rieltor.ua

Продаж будинку в районі Олександрівка. Двоповерховий 102 м2. Матеріали: - фундамент- моноліт; - підлога утепленний поліестиролом + армований моноліт 20см+ утеплення 10см, допоміжні матеріали та тепла підлога вже зроблена! - стіни піноблок, цегла, - дах- металочерепиця, гідро паро барєр. - СВІТЛО заведено в будинок та зроблена якісне та функціональне розведення. - ВОДА централізована з сучасною системою та у власній шахті. Зроблено розведення повністю. -ГАЗОПОСТАЧАННЯ приеднанне та працюе повністю. - Зроблені дві вигребні ями з дренажною системою та переливом... Будинок повністю готов під чистове оздоблення. Всі документи повністю зроблені та зареєстровані. Земельна ділянка 5 соток, приватна! Асфальтований підїзд. Вартість зі знижкою!

Новий будинок 102м2. Олександрівка.
olx.ua

Дом в селе Савинка Козелецкого р-на .,крыша и сарай покрыта металлом ,сарай большой ,погреб бетон ,асфальтная дорога до двора ,лес 500 метров ,озеро 100 метров. Звоните договоримся. Дом и земля приватизированы ,все документы в норме,. возможен торг.

владелец
Продам дом в селе Савинка, Козелецкий р-н Черниговска .обл
olx.ua

Продам дом в хорошем жилом состоянии. 65м2. Г.Корюковка. Рядом с центром. В доме проведены вода , газ, канализация. Рядом находится вокзал, базары, больница, садик, школа, церковь . Рядом с домом есть не большой огород (~6соток). Возможна пристройка , места хватает. Есть возможность заезда машины во двор. За детальной инф обращайтесь сюда или по тел. 06******91 Возможен обмен на жилье в Чернигове. Реальному покупателю возможен хороший торг.

владелец
Срочная продажа! Дом в г. Корюковка (центр)
olx.ua

Дім в селі переділ біля радуля не далеко річка Дніпро свіже повітря ліс. Дім не маленький з великим двором. стоїть окремо без сусідів. (Не підтоплює води немає) проведено 3 фази. У дворі колодязь. Та інші постройки як гараж, хлів, погреб.

владелец
Дом в селі переділ
olx.ua

Продаж гарного окремого будиночка в місті Корюківка по вулиці Шевченка, по вулиці асфальт Загальна площа 57 кв.м деревяного будинку.+добудова санвузол та кухня з газоблоку 10 соток приватної земли Капитальний ремонт санвузла з підігрівом полу Всі основні робити виконані Єлектричне опалення, скважина, є груба Заходь та живи! Поруч є школа, дитсадок Ціна 17400$ Т.05*********17 Т.09*********42

Продаж гарного будиночка в центрі м.Корюківка
olx.ua

Продам 1-комнатную квартиру практически в центре города Корюковка. В пешей доступности больница, аптеки , школы а так же садик , магазины, центр города. Квартира не угловая с индивидуальным газовым отоплением, имеются счётчики на все коммуникации ( газ, вода, свет) Квартира находится по улице Бульварная 34 в городе Корюковка, Черниговская область. Намер для связи 05******48 Цена 11 тысяч долларов.

владелец
Продам 1-комнатную квартиру
olx.ua

Доброго дня. Будинок знаходиться за адресою м. Корюківка Чернігівська обл., вул. Маяковського 11. Нажаль фотографій у мене не має. Ми купили його у вересні для батьків але тепер мусимо продати. Будинок з 1975 р.,деревяний, дуже теплий, сухий, високий. Прихожа, зал, спальня, кухня. В кухні є піч-груба, яка обігріває всі чотири кімнати. Ми її осінню частково переклали. Ще є сіни, комора, веранда. Загальна площа 61,30 м2. Потрібен косметичний ремонт. Там не має воріт, але вони є окремо. Ми їх зробили, та не встигли встановити. Є надвірні будівлі. На землю є право власності. Загальна площа ділянки 10 соток. Всі документи готові до продажу. Зі мною можна звязатися по вайберу +38********27- Алла. Або подзвонити 05*******84 Олександр Анатолійович

владелец
olx.ua

Продаж будинку в с. Наумівка Чернігівська область 93м2. Земельна ділянка 12 соток. На території є погріб, гараж, лазня. Всі деталі за телефоном

владелец
Продаж будинку 93кв
olx.ua

Продається участок 0,25га Будинок в доброму стані, деревяний,обкладений цеглою загальною площею 56,9м,є погріб,сарай До Київа 75км. Поряд з будинком є город 0,50га

владелец
Продам будинок в с.Піски Бобровицького рай.Чернігівськой обл
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста по вул.І.Франка,5.Квартира в жилому стані,потребує косметичного ремонту.Встановлені металопластикові вікна,є котел індивідуального опалення.На поверсі є комора,капітальний тамбур закритого типу,є підвал для зберігання.Кімнати всі окремі,вікна виходять у двір.Торг доречний.

владелец
Продаж Квартири м.Корюківка
olx.ua

Все вопросы по телефону либо в сообщении. Цена без мебели . Река в огороде .лес через дорогу .два сарая больших . Летняя кухня . Есть по мимо дома рядом ещё один огород .смт.Холмы не далеко . Село Козиловка .район Корюковский , смотрите по карте . От села до Корюковки где то 30 км . В селе школа , садик ,магазины .до центра села километра 4-5 .

владелец
Дом село Козиловка
olx.ua

Продам будинок. Можлива оплата частинами. Знаходиться біля стадіону. Для детальної інформації телефонуйте за номером 09******38

владелец
Продам будинок в Корюківці
olx.ua

Будинок 73м2 деревяний обкладений цеглою в м.Корюківка;відокремлений на два входи.Господарькі споруди:сарай,погріб. Земельна ділянка,кадастровий номер. Центральний водопровід та газ підведений до будинку.Опалення: твердопаливне. До супермаркету АТБ 15хв. пішки. Знижка. Телефонуйте 06******34

владелец
Терміново !!!   Будинок 73м2,відокремлений на два входи;госп.споруди;
olx.ua

Будинок знаходиться в с.Переділ, недалеко від дороги, що веде до селища Радуль, в живописному місці, недалеко від р.Дніпро. Навкруги ліс. В дворі є колодязь. В хаті піч і груба. Хто полюбляє тишу, рибалку та гриби - це ідеальне місце для відпочинку.

владелец
Будинок для дачі ---
olx.ua

Продам будинок в смт Холми Крюківського району Чернігівської області. Будинок дуже теплий та економний по комуналці. З документами, земельні ділянки приватизовані - одна для ведення особистого селянського господарства, а інша для будівництва та обслуговування житлового будинку. Один власник,прописаних немає. Всі зручності в домі. Є баня. Стан - переходь і живи, без вкладень (перекритий дах, нова огорожа, пластикові вікна, пластикові двоє вхідних дверей, деревяні сучасні міжкімнатні двері). Залишається інвентар до будинку, частково меблі, віконне та покриття підлоги, посуд, ковдри та багато іншого. Будинок знаходиться недалеко від центру та біля лісу з річкою. Власник. Документи готові до вчинення нотаріальних дій.

владелец
Власник. Будинок с-ще Холми біля лісу та річки
olx.ua

Продаж будинку в пригороді міста, Новоселівка . Будинок побудований для комфортного проживання, з урахуванням всіх необхідних деталей. Опалення двухконтурний газовий котел, розведена повністю проводка. Загальна площа будинку 154 м2 1 поверх 77 м2 Кухня-їдальня,кімната,санвузол, коридор,сходи 2 поверх 77 м2 3 кімнати,санвузол, гардеробна, балкон,сходи. На ділянці електрика, вода,газ. Ділянка 7,8 сот приватизована Кадастровый номер 7425585700:02:000:0453 Є дизайн проект будинку в подарунок. Більш детально за телефоном

Продаж новий будинок
olx.ua

владелец
Стрельца улица, 21, Наумовка, Черниговская 12000.0 USD
dom.ria.com

Приватизований будинок, ділянка під будинком 23сотки приватизована. Напроти будинку знаходиться ділянка 20соток також приватизована (під город) Власна скважина, опалення електро, газове та дровами. Гарне, доглянуте подвірʼя . Погріб глибокий який не підтоплюється, сарай, гараж, баня. Також за сараєм є невеличке хоз подвірʼя з можливістю тримати хозяйство. Гарне місце, поруч водойми для рибалки.

владелец
ул. Первомайская, 7, Холмы, Черниговская 35000.0 USD
dom.ria.com

Поруч є вся інфраструктура: школа, магазин, будинок культури, фап, пошта, церква, контора та зупинка і все це в радіусі 400 метрів

владелец
Коцюбинского улица, Савинки, Черниговская 10000.0 EUR
dom.ria.com