Проща будинку 100мкв, завдяки своєму розташуванню може бути перероблений в бізнес. Все в досяжності 5-10 хв. Відповім на всі запитання в телефонному режимі.

владелец
Продам будинок в центрі Корсуня
olx.ua

Будинок цегляний, 5 кімнат, лоджія, металопластикові вікна . В будинку заведений газ, вода, каналізація, є діюча груба. Гараж, заїзд для машини з навісом, є погріб, господарські споруди. Ділянка рівна, правильної форми.

владелец
Продам будинок в м.Корсунь-Шевченківському
olx.ua

Продаю просторий будинок з чотирма жилими кімнатами + санузел/ванна, кухня, простора веранда. В будинку вбудоване газове і пічне опалення. Ремонт охайний, деякі меблі та фурнітура залишаються. Можна заїжджати і жити. Біля будинку на величезному подвірї є споруда з підсобними приміщеннями та літня кухня, погріб, сад та город. В пішому доступі річка, ліс, школа, магазин та автобусна зупинка. Детальніше за номером телефону 06*********02.

владелец
Продам будинок з величезним подвірям
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Не здаю. Продам, глинобитный дом площадью 32.2 кв. метра, жилая- 17,1 кв. метра….Общая площадь участка- 12,7 сот (огород- 10,4 сот). Газа нет, но на улице проведен, проходит сразу же возле участка. Туалет на улице. Вода во дворе ( кран). Во дворе есть погреб, 2 сарая. Все приватизировано !!!. До Ж.Д. вокзала, автобусной остановки и магазинов- 3 минуты ходьбы.

владелец
Продам дом Корсунь-Шевченковский
olx.ua

Пропонуємо до продажу шикарний двоповерховий будинок загальною площею 150 кв. в спальному районі Тартак м. Корсунь-Шевченківський, провул. І. Змієвського, до центру 1,5-2 км. Будинок новий, цегляний, дах шифер, вінка МПВ, стяжка, меблі на кухні, зроблено частковий ремонт, плитка, лінолеум, сантехніка та проводка нові, санвузол сумісний, підвал та котельня. Земельна ділянка 0,6 га., молодий фруктовий сад, шикарнючий малинник, сортовий виноград. Також є всі надвірні господарські будови, гараж на два автомобіля, під гаражем великий погріб, літній душ, каналізація септик. Дуже розвинута інфраструктура, все поряд у радіусі 100 м. – 300 м. : школа, садочок, лікарня, магазини та річка. Всі документи на руках. Перегляд по домовленості, детальна інформація по телефону. Запрошуємо на перегляди, палац чекає свого нового власника!!!

Продаж  двоповерх. будинку в м. Корсунь-Шевченківський.
olx.ua

Продається земельна ділянка під забудову за адресою: м, Корсунь- Шевченківський. вул Грушевского 103,(район лікарні), площею 10 соток. Ділянка має збудований фундамент розміром 9 х 12 метрів під двоповерховий будинок. з гаражем. В межах фундаменту збудований погріб 4х4х3 м,(вхід з будинку), глибиною 4,5 метри ,бетоноване перекриття з відсипкою шаром глини товщиною 1,5 метра. .Ділянка рівна, розміром : 20 х 50 метрів, грунт- чорнозем, фруктові дерева , вулиця тиха,має тверде покриття (асфальт) , газифікована . Водяний горизонт- біля 20 метрів На ділянці знаходиться контейнер для будматеріалів , в який підведена електроенергія (3 фази 380 вольт) під охоронною сигналізацією.. До центру міста -3 км,а до найближчого супермаркету і лікарні- 800 м. Можливий обмін.Більш детальна інформація: 09*********77.

владелец
Ділянка в районі лікарні  з фундаментом, погрібом і електрикою.
olx.ua

Продаж будинку (51 м2) за 1.5 км від центру міста. Будинок знаходиться на земельній ділянці площею 0.09 га. Поблизу Мартанський ставок. Магазини на відстані від 950 м. В будинку опалення газове та пічне. Колодязь в дворі Велике гарне дворище зі всіма необхідними надвірними спорудами: погріб, сараї, літня кухня (газифікована).

владелец
Продаж будинку в місті Корсунь-Шевченківському
olx.ua

Продається будинок в центрі міста Корсунь-Шевченківський. У будинку чотири кімнати; кухня, санвузол, бойлер і є груба. Також є два види опалення: газове та твердопаливне (дровяний котел), центральне водопостачання та інтернет. Біля будинку знаходиться гараж, літня кухня, сарай, погріб, баня, літній душ та сад.

владелец
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківському
olx.ua

Дом находится в живописном месте в 5 километрах от центра Корсунь-Шевченковского,140 км от Киева,60 км от Черкасс. Асфальтированный подъезд,улица газифицированная,во дворе есть гараж 8×4 и большой погреб 25кв.м ,дом утеплен керамзитом.В доме 3 уровня 2 этажа + цокольный этаж.В проекте предусмотрено помещение под зимний сад/аранжерею. Земля 17 соток приватизирована,проект на дом в наличии. Цена 38000$.

владелец
Продам дом в живописном месте
olx.ua

Продам будинок, розташований на відстані 4 км. Від центру. біля будинку знаходиться город 20 соток, двір сам ще + 10 соток, нижче города протікає ставок, за ним ліс. Біля будинку знаходиться літня кухня, також є фундамент великий під сарай. Будинок складається з 3 поверхів:. 1 цокольний етаж в якому знаходиться великий гараж, підвальне приміщення, погріб, і ще 2 підсобні кімнати. 2 поверх повністю жилий з ремонтом і опаленням, великий зал, 2 спальні, кухня, ванна. 3 поверх не желий, але планіровка зроблена під 2 кімнати. Вулиця до будинку вся асфальтована, ходе міський автобус. Більш детально по телефону.

владелец
Продам дом біля лісу
olx.ua

Продається будинок на тихій вул Корольова.До базару 10хв.до центру 20хв,В будинку є газ,вода,4 кімнати площею 77.4кв метри.В дворі 4 сотки городу,погреб,сарай ,знаходиться в мальовничій місцевості біля р.Рось.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в місті Корсунь-Шевченківський(Черкаська обл).Газ, вода.каналізація. Двір знаходиться біля річки Рось. У дворі є погріб,сарай,літня кухня. Деревяний будинок, обкладений цеглую і плиткою - теплий! В будинку 3 просторих кімнати, кухня,веранда. Вода колонка на території будинку,біля входу в будинок . Криниця на вулиці загальна. Опалення - газ,тверде паливо,електрика. Земельна ділянка 5 сотки.В межах пішохідної доступності - залізнична станція. Дім від власника. Розстрочку не надаємо! Прошу звертатись за всіма питанями до Юлії Ковтун - (06********76.

владелец
Продаю дом в городе Корсунь- Шевченковський (ул.Черняховського 49)
olx.ua

Продам хату район ж-д вокзала є газ, сарай, погріб кімнат 3 фруктові дерева,місце для машини..По всіх питаннях дзвоніть 09******59 або 09******33.

владелец
Продам хату ж-д вокзал.
olx.ua

Корсунь-Шевченківський, Черкаська область. вул. Абрамцева. Продаж будиноку із земельною ділянкою. Будинок площею 96м². Будинок після якісного ремонту, доглянутий, нові вікна, опалення, встановлено конвектори, вода, нова проводка, встановлена насосна станція, бойлер, тощо. Розташованій на схилі, поруч з озером. На ділянці фруктовий сад, є город, криниця, довкола ділянки паркан. Поруч озеро, для людей що займаються риболовством це чудова можливість придбати будинок поруч з улюбленим хобі.

Корсунь-Шевченківський. Продам чудовий будинок поруч з озером!
olx.ua

Продається будинок з ремонтом в м. Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) - Будинок біля мікрорайону, 5-7 хв. від лікарні та базару. 15 хв до центру міста і школи. - Загальна житлова площа – 80 м2. В будинку 3 кімнати, є всі зручності. Абсолютно новий ремонт, зроблений декілька місяців тому. Дорогі меблі, частина яких залишається. - Біля будинку 8 соток земельної ділянки. - Металопластикові вікна, зроблені нові сходи до будинку. - Індивідуальне газове опалення. - Огорожа з металопрофілю, нова навіса на вулиці, літня кухня.

Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківський
olx.ua

Земельна ділянка (0,1га) з цегляним будинком загальною площею 250м/кв. Будинок двох поверховий + цокольний поверх (гараж +-50м/кв) Будинок без ремонту, зовнішня стіна цегляна, в середині весь будинок утеплений саманом.

владелец
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продам квартиру в районі з/д станції. Можливий продаж на виплату з першим внеском. Нова електропроводка, каналізація, водопостачання. Індивідуальне опалення. Безперебійне світло. Свіжий ремонт. Детальніше по телефону.

владелец
Продам квартиру на виплату
olx.ua

Продається чудовий будинок в м. Корсунь-Шевченківський В домі є всі комунікації, газ, вода, світло. Велика земельна ділянка 10 соток. Будинок розташований по центральній вулиці міста. Поруч міська лікарня. 5 хвилин до центру міста. Поруч пляж

владелец
Продаж будинку м. Корсунь-Шевченківський
olx.ua

Продаю будинок в м. Корсунь-Шевченківський, вул. Артема (Хутірська) 28. Площа будинку 37 м2, площа земельної ділянки 12 соток. Будинок побудови 80 років, обкладений білою цеглою. Підведено централізоване опалення, газ, електрика. Все приватизовано, земельна ділянка перебуває в кадастровому реєстрі. ТІЛЬКИ ПРОДАЖ БЕЗ ОРЕНДИ.

владелец
Продам будинок в м. Корсунь-Шевченкіському
olx.ua

Будинок під реставрацію для дачі і як для постійного проживання. В чудовому місці поряд великий ставок. Поряд ліс чудова природа. Поряд школа дитячий садочок магазини. До центру міста 6 км. Є свердловина світло підведене. До Києва 140км, до Черкас 65км До р.Рось 1.5км. Деталі за номером 05*********42

владелец
Будинок не дорого під реставрацію
olx.ua

Продаю пол дома погреб 2 сараї небольшой участок 3 сот в центре города . Зверніть по тел 09******43

владелец
Продам половину дома
olx.ua

Пропонуємо до продажу будинок в м. Корсунь-Шевченківський, площею 69 кв.м., 4 кімнати. - Гарне місцерозташування, район 2-ї школи, в 10 хвилинах пішого ходу пляж, в 100 м від будинку ставок. - Опалення індивідуальне газове і пічне. - Вода в будинку заведена, є всі зручності. - На вулиці колодязь. - Каналізація - септик. - Ділянка під будинком - 10 соток приватизованої землі, на ділянці є гараж, літня кухня і сарай. Також є огород - 12 соток, біля будинку. 25 000 у.о. слухаємо пропозиції. Оксана

Продаж добротного будинку в м. Корсунь-Шевченківський
olx.ua

Продаю гарний будинок по вул.Палія,14. В будинку 4 кімнати,кухня,коридор, санвузол. В дім заведені газ та вода,є каналізація. Опалення газове та дровяне(лежанка) Є літня кухня (в ній гарна піч).Вулиця асфальтована,поряд магазини, автошкола,пожежна частина. Торг присутній.За більш детальною інформацією звертайтеся по телефону:09******99

владелец
Продам будинок в Корсунь-Шевченківському
olx.ua

Шукаєте тихе місце і в одночас поряд з гарно розвиненою інфраструктурою тоді це саме такий варіан.Поряд річка,ліс до ж/д вокзалу 350 метрів,вулиця асвальтована.В будинку є газ,вода,опалення великий зручний погріб.Черняхівського 8.

владелец
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківський
olx.ua
1 - 24 из 58 результатов

Ищите квартиру по локации