Продается уютный, семейный дом в Бориспольском р-не, с. Иванков. Общая площадь дома 128.2м2, участок 16.7 соток. Дом состоит из 3х спален, просторной кухни-гостиной, 2х санузлов и террасы на первом этаже. Красивый фасад! Парковка на 2 авто, плюс на фасаде еще 3 паркоместа. В доме выполнен качественный ремонт, полностью укомплектован мебелью и техникой. Теплый пол, кондиционеры, видеонаблюдение. Коммуникации: - Электро котел на 15 кВт; - Твердотопливный котел на 15 и 40 кВт. - Скважина (70м), фильтры мелкой очистка воды; - Септик; На территории участка свой сад с плодовыми деревьями, ландшафтный дизайн с клумбами, более 30 кустов роз. Вечнозеленые прекрасные голубые ели, туи, самшиты. Установлены: забор по периметру, зона барбекю с крытой альтанкой, вольер для собаки. Удобное месторасположение и выезд на трассу, до центра Борисполя 7 минут на авто и 25 минут до Киева!

Продажа дома (128м2), участок 17соток, Иванков, Борисполь
olx.ua

Продається 1-о кімнатна квартира в селі Іванків Бориспільского района з індивідуальним газовим опалення, квартира в житловому стані, потребує ремонту, балкон застеклен. Просмотр квартири за домовленістю.

Продам 1-о кімнатна село Іванків
olx.ua

Продам 2 поверховий будинок в с.Іванків Бориспільського району. Загальна площа 150 м.кв. В будинку 3 спальні кімнати, кухня -вітальня, передпокій, 2 санвузли, бойлерна. Ділянка 15 соток з виходом в ліс. Поряд озеро. Фото реальні. Ціна 77000$

Продаж добротного будинку в с. Іванків
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Будинок 42м2, Зем.ділянка 31соток , Центр , С. Іванків, Бориспіль Іва́нків — село у Бориспільській міській громаді, Бориспільського району. Розташоване вздовж автошляху М03 Київ — Харків за 8 км від Борисполя та за 10 км від залізничної станції Бориспіль. До Вашої Уваги ПРОПОНУЮ : Земельна ділянка 0.1815, кадастровий номер 3220884001:01:034:0089 Будинок 41.7 м2 , технічний паспорт на будинок ( 2014 р. ) На територія є Скважина та погріб . Неймовірно чудовий Сад фруктових дерев . Поруч дружелюбні сусіди . Асфальтований заїзд . Максимально розвинута інфраструктура . Школа , садочок , магазини , Нова пошта та Укр. Пошта , Аптека . До магазину на велосипеді 5-7 хвилин . Надзвичайна природа , спів пташок та свіже повітря , ліс та озеро поруч . Чекає на власника ділянка 18 соток під будинок Вашої Мріі . Поруч також ділянка продається , так що зможемо 2 ділянки разом придбати по хорошій ціні . Розглянемо всі варіанти : обмін на квартиру в Києві та інші . Тому чекаємо пропозицій , до зустрічі з Golden Key With Irina.

Продам Зем.ділянка 31 соток , ЦЕНТР . Іванків, Бориспіль
olx.ua

Продам будинок с. Іванков, земельна ділянка 25 соток під будівництво. Фасад 100метрів можливий поділ на 5ть участків, асфальтований підїзд. Будинок дубовий, 3ри кімнати. Світло заведене. Вода колодязь. В селі є школа, дитячий садок. Гуртки з футболу 2ва ухожених стадіона, озеро, ліс. Поряд траса на м. Київ. Ціна 17500дол. Торг

Продам Будинок, участок 25 сот. Фасад 100метрів! Можливий поділ!
olx.ua

Продаж недобудованого будинку в селі Іванків, Бориспільський район. Недобудова в два поверхи. Провулок Польовий, 6. Поруч є невеликий двокімнатний будиночок з комунікаціями: кухня, дві кімнати, санвузол, котельня. Тепла підлога на кухні. Опалення від електричного котла + Додатково є твердопаливний котел. Своя свердловина. Своя каналізація. Три фази, 18 кВт. Інтернет. Відеонагляд. Ділянка 24 сотки. Гараж для автомобіля з ямою. Великий підвал з монолітним перекриттям. З часом можна добудувати великий будинок, матеріал для другого поверху в наявності. Газоблок. Зручне розташування: швидкий виїзд в бік Борисполя/Києва, окружної дороги до Броварів. Перегляд за домовленістю.

Без % Будинок село Іванків бориспільський район
olx.ua

Географія Іванків