Продаж будинку, 600 м2, Бучанський р-н, с. Забуччя, вул. Світла. Продаж ексклюзивного двооповерхового будинку в бутанському районі. Ділянка 30 соток. Функціональне планування: -6 спалень -3 санвузли -кухня-їдальна -вітальня -більярдна зала -тренажерний зал -сауна -джакузі-кімната -бар -ігрова кімната -басейн в будівлі будинку -гараж на два авто -тераса -будинок для персоналу -басейн у дворі Загальна площа будинку з цокольним поверхом, підвалом, більярдною і тренажерними залами, басейном -900 кВ.м. Будинок повністю готовий до проживання, але є пару недоліків. Будинок збудований у 2009 році. Місцерозташування максимально зручне, в 5 хв. на авто супермаркети СІЛЬПО, АТБ, ресторани, МакДональдс, до Києва до самого густонаселеного району 20 хв. на авто. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Світла, 3
rieltor.ua

Продаж садового будинку заг площею 272 кв.м + гостьовий будинок заг площею 100 кв м Земельна ділянка 0,12 га Асфальтований підʼїзд Матеріал будинків- пеноблок утеплений пінопластом. Перекриття - деревʼяні балки. Опалення - електричне. Кожен з будинків має заведену потужність 25 кВт. Додатково зроблено опалення на твердому паливі (дрова) в основному будинку. Кондиціонери у всіх кімнатах. Відкатні ворота з автоматикою. Скважина - 70 м. Колодязь Ділянка озеленена Інтернет підключено Супутникове телебачення Каналізація- вигрібні ями

можливий продаж по єОселя
Лобановського
rieltor.ua

Оренда 2поверхового будинку зі зрубу в Забуччі,150 мкв,2поверхи,3с землі,окремий двір,навіс для 2машин.Гарний ремонт,на 1поверсі: кухня- студія 60мкв,с/в,2прверх: 2спальні,с/ в.Будинрк теплий ,затишний,будувався для себе,повна комплектація: меблі, техніка,інтернет,гарна транспортна розвязка( виїзд на Житомирську трасу,Ірпінь,Бучу,Рубежівку.Також поруч ліс ,сусіди проживають Комунікації: електрика,вода( свердловина),каналізація( септик).Ціна :33000грн+ комун.Марія:09******87.

Здам будинок з ремонтом!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишний комплекс комфорт класу. Пятиповерхові цегляні будинки, якісне будівництво, закрита територія, Максимальна комплектація: - гіпсова штукатурка стін - лазерна стяжка підлоги - заведені комунікації в квартиру (без розводки по квартирі) -опалення індивідуальне газове (в студіях електроопалення) - встановлюються лічильники на воду, електроенергію та газ - вікна двокамерний склопакет, пятикамерний профіль - вхідні двері металеві з МДФ накладками. Максимально розвинена інфраструктура - дитячі майданчики, магазини, торгівельні центри, ресторани, затишні кавярні, аптеки, банкомати, басейн, спортивний зал, зоомагазини, салони краси та все необхідне для комфортного проживання. Великий вибір планувань!

Продаж квартири у затишному комплексі. Ірпінь.
olx.ua

Продам окремо стоящий будинок в котеджному містечку міста Забуччя. Будинок розташований на 5 сотках землі. Площа першого поверха 75м2 з можливістю обладнати 2 поверх також на 75м2. Сусіди вже проживають. Хороший мікрорайон, поруч красива нова забудова. Зручним виїзду Київ, Ірпінь, Бучу.

Продам окремо стоящий будинок в коттеджному містечку
olx.ua

Дом введен в эксплуатацию.Новый, уютный дом, построен из экологических материалов.Рядом лес,грибные места. Строили для себя. Участок 6 соток, по периметру высажены туи. Первый этаж: кухня-гостиная, терраса, второй этаж: три спальни, балкон. h=2.9 м, два с/у. Ж/б перекрытие, монолит. Стены - керамический красный кирпич, утеплен базальтовой ватой 10 см "Parok" (Дания), силиконовая штукатурка "Caporol" крошка (Германия). Улучшенное утепление кровли - базальтовая вата 40 см. Битумная черепица IKO (Канада) - пожизненная гарантия. Полы утеплены минеральной ватой. Энергосберегающий, шумопоглощающий двухкамерный стеклопакет, бессвинцовый профиль "Интернова" (Словения). Газ в доме! Двухконтурный газовый котел "Vaillant" (Германия). Батареи (Италия).Независимые контуры отопления первого и второго этажа, водяной пол первого этажа (трубы "wirsbo", Швеция). Разводка сигнализации. Интернет-оптоволокно (по улице). В сан.узлах - итальянская плитка. Пол в коридоре, в кухне, на террасе, балконе и крыльце - плитка (Испания).Все плиточные работы в доме сделаны. Подоконники - мрамор (Италия). Стены,потолок - сделана финишная отделка!!!Осталось покрасить или поклеить обои. В дом куплены: -обои производства США - сантехника Villeroy & Boch (Германия) - душевая кабина Huppe (Германия) - смесители Hansgrohe (Германия) При доме обустроена стоянка для двух авто и дорожки из натурального камня. Концепция проекта и подбор материалов выполнены с участием профессионального дизайнера. Дом введен в эксплуатацию. Собственник. Торг.

власник
Забучье..Газ в доме.Собственник.
olx.ua

Продається 2-х поверховий цегляний будинок в Забуччі. Загальна площа 200 м2. У будинку є кухня з балконом, спальня, дитяча. кабінет, камінний зал, пральня, гараж, басейн і баня на дровах. Будинок обладнаний всіма необхідними меблями та побутовою технікою (пральна машина, холодильник та плита), проведено інтернет та телебачення, відеоспостереження та охорона. Територія 13 сотих з фруктовим садом і газоном. Є декоративне озеро і альтанка, гараж та закритий навіс для авто, є вольєр для собаки. Біля будинку прекрасний ліс та озеро.

власник
Є оселя! Продається будинок в Забуччі
olx.ua

Крута квартира на 2 му із 5ти поверхів і з просторою кухнею 18 м2 -Вікна виходять на ліс, -частковий ремонт, -індивідуальне газове опалення, -будинок із червоної цегли та утеплення мінеральна вата, -паркомісця під кожну квартиру, -будується поруч NOVUS. Ціни від 840дол. 1 м2 Пропозиція 30% перший внесок та залишок в розтермінування на 12 місяців. Можливо взяти квартиру із першим внеском від 30% Телефонуйте підберемо квартиру в яку ви захочете повертатися!

Ціна ! 40м2 повноціна 1к квартира з видом на ліс!
olx.ua

Продам будинок в котеджному містечку! Будинок 120 м2 на 5 сотках Матеріал будівництва: керамоблок 380 мінеральна вата утеплювач Комунікації опалення - електричне вода - централізоване каналізація - септик Поруч вся необхідна інфраструктура

Будинок на 5 сотках
olx.ua

ТЕРМІНОВО! Новий будинок! Нова квартира! Нове життя! Нові можловості! 2 кім.квартира з ремонтом, зроблено - стіни под чистову, стеля гіпсокартон, на підлозі плитка, в с/в не дороблена, але куплена. Індивідуальне газове опалення, котел в ціні! Тихе місце, сосни, парки, свіже повітря, краса! Максимальне наповнення квартири!

ТЕРМІНОВО! 2 кім. з ремонтом 50 000$!
olx.ua

В наявності таунхаус площею 106 м2 в лісовій зоні Ірпеня Побудований на 80% Ділянка землі від 1,5 сотки Прямий продаж без посередників Сдача в експлуатацію 2 квартал 2024 року Перегляд/ консультація по телефону 09******70 Марія :)

Таунхаус біля соснового лісу - 80% готовності!
olx.ua

Будинок, розташований безпосередньо у лісовому масиві поряд з с. Забучча.у дачному кооперативі «Кінемотографіст», Ділянка примикає до хвойного лісу – 9 соток (за документами 6,5) . Є можливість зробити для себе окремий заїзд. Загальна площа – 149/38/9 кв.м. Планування: цоколь – гараж, господарські приміщення; 1 поверх – кухня, вітальня, 2 спальні кімнати, ; 2 (великий мансардний) поверх – вільне планування Капітальний цегляний будинок з верандою. Вікна – металопластикові та дерев’яні. Будинок повністю придатний для життя! Мебльована кухня, газова поверхня, холодильник, телевізор,ліжка, розкладний диван, крісла, тумби та інші меблі. На ділянці ростуть фруктові та декоративні дерева. Комунікації:  газ – в будинку;  електроенергія – в будинку (житловий тариф);  вода – власна свердловина та колодязь (питна вода);  каналізація – яма;  Інтернет – провайдер BEST та супутникове телебачення. Як альтернативу для опалення, можна використовувати дров’яну піч з грубою на 3 кімнати! Кооператив розташований в затишному, тихому місці, серед хвойного лісу. В 5-ти хвилинах від м. Ірпінь та 15км від м. Київ. Мешканці кооперативу постійно проживають! Практично до самого кооперативу, прокладена якісна асфальтована дорога! Оформлення мінімальне! Можливий предметний торг! Перегляд в зручний для Вас час.

Будинок з ремонтом біля Ірпеня безпосередньо поряд з лісом
olx.ua

Продаж 2-поверхового будинку, с. Забуччя, Бучанський р-н.Продажа 2-х этажного дома, с. Забучье, Бучанский р-н.180 м2 від 2006р, 10 соток.Останній косметичний ремонт у липні 2022 р.Ремонт даху в 2020 р.Будинок на 2 поверхи:1-й поверх: вбиральня, сан вузол з ванною, вітальня з камінним залом 38 м2, тераса 10 м2 та балкон.2-й поверх: кухня, кімната вільного призначення, 2 спальні, сан вузол з душовою кабіною, гардероб, тераса 12 м2.Всі меблі з дерева, дубова кухня в класичному стилі.У будинку є вся необхідна побутова техніка для комфортного проживання (пральна машина, холодильник, вбудована посудомийна машина, газова плита та електродуховка).Опалення - газове + камін; проведено інтернет та телебачення, є охорона та відеоспостереження.Цокольний поверх складається з гаража на 1 автомобіль, котельня, 1 комора для зберігання продуктів харчування (морозильна камера), 2 комора для зберігання речей. Пральня з вікном, можна використовувати як бомбосховища.У котельні розташований газовий котел, електробойлер, насосна станція.Надходження води централізоване та своя свердловина глибиною 60м.Каналізація з 2-х септиків.У будинок два входи з центральної вулиці та з боку гаража.Також у двір також 2 входи з різних вулиць.На території крім основного будинку є альтанка-альтанка з дерева для барбекю, 2-й будинок, де знаходиться сауна на дровах і басейн, є підігрів підлоги в сауні і підігрів води в басейні. Вольєр для собак, можна використовувати для зберігання дров.Також на території фруктовий сад, газон та декоративне озеро.Розташування будинку знаходиться наприкінці тихої вулиці, в окрузі всі будинки заселені спокійними сусідами. Поруч ліс і два озера, де можна відпочити на природі будь-якої пори року.Є відеоогляд.Перегляд в будь який зручний для вас час.#3159.17350940

Продаж 2-поверхового будинку, с. Забуччя, Бучанський р-н
olx.ua

Без % для покупця! Житловий комплекс, що знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Неподалік школи, дитсадки, супермаркети й різні магазини, поліклініка, а також залізничний вокзал, зупинка громадського транспорту! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Двокімнатна квартира з ремонтом!
olx.ua

Ця нерухомість без ремонту створює можливість для вас самостійно створити свій ідеальний житловий простір,відповідно до вашого баченні та уявлення про комфорт і стиль Квартира розташована в зручному районі з легким доступом до громадського транспорту ,магазинів,ресторанів.Ця квартира без ремонту,що дозволяє облаштувати її згідно Ваших вподобань стилю та дизайну. Планування приміщення раціональне та функціональне 09******98 Анна

Продається 2 кімнатна квартира без ремонту ! Ірпінь!
olx.ua

Дом 250 м2 с дизайнерским ремонтом! Материал - качественный керамоблок(лучше кирпича). Дом с балконами на ровном, ухоженном участке 600 кв.м. в 10 км от метро Житомирская в лесу. 2 этажа. 6 комнат. 6 соток земли(участки больше 6 соток приносят только лишние хлопоты, так, что не ищите большие участки) Дом построен в 3-х уровнях. Чистый воздух и отличный вид. Сосновый лес сразу за калиткой. 1 уровень - гараж, техническое помещение, кладовая и большая игровая комната (кинотеатр, бильярд, теннис и т.д.). 2 уровень - кухня-столовая, гостиная, санузел и балкон-терасса. 3 уровень - 3 спальни со своими выходами на балконы и санузел. Душевая кабина. Ванна. Подогрев полов. Спортзал. Цокольный этаж из красного кирпича и ж/б блоков. Кровля - битумная черепица KATEPAL. Перекрытия - монолитный ж/б. Утеплитель- пенополистирол, на стенах 100 мм и 250 мм утепление кровли. Комунникации: электричество, вывоз отходов, скважина. Канализация - септик. Интернет и тв разведено по дому, подключён высокоскоростной интернет. Входная мощность электрической сети 37 Квт. Отопление: комбинированное от электрических систем тёплых полов производства Германия (гарантия 30 лет) и керамических панелей. Ремонт выполнен по авторскому дизайн-проекту American Style in wooden dressing с применением экологических материалов из дерева. Сантехника производства Испания, Польша. Дом укомплектован всей бытовой техникой марки Electrolux, тв Sony. Спальни IKEA. Бытовая техника: посудомоечная машина, холодильник, варочная панель, духовой шкаф, плита. Всё приборы подключены к термодатчикам, что позволяет дому поддерживать комфортную температуру. Вода поступает из скважины 70 м. и проходит систему комплексной очистки Ecosoft. Кабельное, цифровое ТВ, скоростной интернет, телевизор, Wi-Fi Сигнализация, технология "умный дом". Терраса. Подсобные помещения. Автоматические ворота. Забор. Гараж, Сад, огород. Охраняемая территория. Асфальтированная дорога. Установлены автоматические приводы на въездные ворота и гараж. На участке посажен газон и сделан автоматический полив. Установлена охранная система AJAX. Удобная инфраструктура. Предложение от собственника. Инфраструктура (до 500 метров): детский сад, лес, детская площадка, школа, супермаркет, ТРЦ. Новый дом 2022 года. Забучье. От хозяина без % Дом 250 м2 с дизайнерским ремонтом! Материал - качественный керамоблок(лучше кирпича). Дом с балконами на ровном, ухоженном участке 600 кв.м. в 10 км от метро Житомирская в лесу. 2 этажа. 6 комнат. 6 соток земли(участки больше 6 соток приносят только лишние хлопоты, так, что не ищите большие участки) Дом построен в 3-х уровнях. Чистый воздух и отличный вид. Сосновый лес сразу за калиткой. 1 уровень - гараж, техническое помещение, кладовая и большая игровая комната (кинотеатр, бильярд, теннис и т.д.). 2 уровень - кухня-столовая, гостиная, санузел и балкон-терасса. 3 уровень - 3 спальни со своими выходами на балконы и санузел. Душевая кабина. Ванна. Подогрев полов. Спортзал. Цокольный этаж из красного кирпича и ж/б блоков. Кровля - битумная черепица KATEPAL. Перекрытия - монолитный ж/б. Утеплитель- пенополистирол, на стенах 100 мм и 250 мм утепление кровли. Комунникации: электричество, вывоз отходов, скважина. Канализация - септик. Интернет и тв разведено по дому, подключён высокоскоростной интернет. Входная мощность электрической сети 37 Квт. Отопление: комбинированное от электрических систем тёплых полов производства Германия (гарантия 30 лет) и керамических панелей. Ремонт выполнен по авторскому дизайн-проекту American Style in wooden dressing с применением экологических материалов из дерева. Сантехника производства Испания, Польша. Дом укомплектован всей бытовой техникой марки Electrolux, тв Sony. Спальни IKEA. Бытовая техника: посудомоечная машина, холодильник, варочная панель, духовой шкаф, плита. Всё приборы подключены к термодатчикам, что позволяет дому поддерживать комфортную температуру. Вода поступает из скважины 70 м. и проходит систему комплексной очистки Ecosoft. Кабельное, цифровое ТВ, скоростной интернет, телевизор, Wi-Fi Сигнализация, технология "умный дом". Терраса. Подсобные помещения. Автоматические ворота. Забор. Гараж, Сад, огород. Охраняемая территория. Асфальтированная дорога. Установлены автоматические приводы на въездные ворота и гараж. На участке посажен газон и сделан автоматический полив. Установлена охранная система AJAX. Удобная инфраструктура. Предложение от собственника. Инфраструктура (до 500 метров): детский сад, лес, детская площадка, школа, супермаркет, ТРЦ.

власник
Без %.  Забучье. Новый дом 2022 года. 250 м2. 6 соток
olx.ua

Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с.Забуччя, Садове товариство "Зоря", вул.Терешківська, 25. Геолокація: 5О.49З4О45, ЗО.1664О45 (Дані геолокації не копіювати з оголошення, так не працюватимуть. Потрібно їх виписати з оголошення та вручну заново ввести в навігатор або Google-мапу тільки цифрами). 1-поверховий з мансардним поверхом садовий цегляний будинок загальною площею 70,4 м2. Рік будівництва - 1991. Земельна ділянка площею 5,28 сот. Кадастровый номер 3222485202:02:002:0112. Цільове призначення - для індивідуального садівництва. Без комісії. Від прямого власника. Власник юридична особа.

Продаж садового будинку та землі в с.Забуччя Київської обл 61400$
olx.ua

Продається будинок площею 240 кв.м в Забуччі СК Гранат 2. Будувався, як дуплекс на дві родини. Будинок 2 поверхи розташовано на ділянці площею 0.055сот. Побудований з газоблоку 300мм та утеплений пінопластом 100мм. Будинок без перегородок під вільне планування. Є скважина 80м, каналізація септик, електрика. Газова труба проходить вздовж ділянки(проплачена). На ділянці побудовано гараж та жилий літній будиночок 25кв. з туалетом та душем. Будинок знаходиться в мальовничому місці, в двох кілометрах від Ірпеня, з прямим виходом до лісу. На теріторії СК є магазин. Також магазини є в пішому доступі. До найближчого супермаркету 5хв. на автівці. Зручний виїзд на Житомирську трасу, та до Ірпеня і Бучі. Без комісії для покупця! Більш докладно розповім по телефону. Також є цікаві пропозиції в Бучанському та прилягаючих до нього районах!!!

Продаж будинку на дві родини в Забуччі
olx.ua

Шикарный Дом площадью 790 м2 расположен в Бучанском районе, с. Забучье в обжитом коттеджном городке. Фасад дома выполнен из кирпича с наружным утеплением, оштукатуренный. Внутреннее состояние 100% обжитой, пол мрамор натуральный. Крыша натуральная черепица "Брасс". Дом состоит из: Цокольный этаж: сауна, джакузи с гейзером диаметром 180 см- , , комната отдыха, сан. узел прачечная, котельная, игровые комнаты, спорт зал. 1 этаж (гостевой): 2 гостевые комнаты, санузел , , кухня, столовая с выходом на террасу и кухню, холл с лестницей, бассейн 6 × 4, бассейн на улице с водопадом, бильярдная. 2 этаж: 4 спальни со своими гардеробными и двумя санузлами. Мансардный этаж: комната 129 кв.м свободной планировки. Дом очень светлый, просторный и теплый. КОММУНИКАЦИИ: централизованное газоснабжение, вода (скважина 87 м), система водоочистки, канализация - септик. Электричество счетчик, с дневным и ночным тарифом. В доме отопление «Висман» 100% готовности, электропроводка, интернет, сигнализация, вода и канализация разведенная согласно дизайн проекта. Участок 40 соток правильной формы, ландшафтный дизайн. Участок обнесен кирпичной оградой. На участке гараж на 2 авто, дом для персонала, летняя кухня, беседка с камином. Полную информацию, фото и видео пришлю по запросу. Просмотры согласуем заранее только с реальными покупателями, ценящими красоту и комфорт.

власник
От хозяина. Забучье. Продажа. Шикарное имение 2016 г., 790 м2. 0,4 Га
olx.ua

Якщо ви хочете втекти від міської метушні та рутини, але щоб до міста було рукою подати – цей варіант саме для Вас! До Вашої уваги продаж неймовірного будинку в Забуччя! Будинок має два поверхи загальна площа будинку 140м2 побудований дуже якісно, адже будували люди для себе. Земельна ділянка 9 соток. Будинок – повністю цегляний, утеплений, має гарне планування, відмінний якісний ремонт! Автоматичні ворота. Гараж для авто (ворота Ryterna автоматичні). В будинку є кухня-студія 30 м², кабінет на 1 поверсі, кладовка з погрібом, санвузол, дві спальні, балкон. Велика зона барбекю з чудовим краєвидом (в процесі будівництва). Опалення будинку індивідуальне газове, тепла водяна підлога. Елекрики 15квт, вода централізована. Каналізація переливний септик 11 кубів. Мінімальне оформлення. Деталі за тел. Без комісії.

Будинок 140м2 з ремонтом на 9 сот, газове опалення, гараж, тераса.
olx.ua

Квартира в центрі міста. Є все необхідне. Диван, шафа, пральна машина, мікрохвильова, комоди. З кімнати вихід на засклену лоджію. Поверх 3/5. Вся інфраструктура в пішій доступності: парки, школа, садок, Новус, Траш, Нова пошта. Один власник. Перегляд в зручний для вас час.

Продам 1к квартира 35м2. Поверх 3/5. Центр Ірпеня. Оф.2%
olx.ua

Продажа участка с домом в одном из красивейших и экологически чистых районов Киевской области с. Забучье Киево-Святошинского района, метро Житомирская 19 км До остановки маршруток в Киев 100 метров, там же несколько магазинов Тихое спокойное место, чистейший воздух и все прелести проживания на своей земле Целевое назначение участка: под строительство и обслуживание жилого дома Участок 8 соток находится в центральной части села, хорошие соседи Все коммуникации: газ, электричество, вода. Удобства в доме Дом дуплекс (разделен на две автономные части со своим участком), материал кирпич Добротный фундамент, дает возможность надстроить 2 этаж, площадь дома 50 м2 Установлено газовое отопление, центральное водоснабжение, металлопластиковые окна, септик Состояние дома жилое, но требует косметического ремонта Есть большой деревянный сарай Одно из самых привлекательных предложений по Забучью Предложение от собственника, без комиссии! Звони уже сейчас 22 000 у.е. без % youtube.com/watch?v=K8Ja0dSTgcE

Продажа пол дома с участком 8 соток, без %
olx.ua

Продаж будинку в котеджному містечку Будинок розташований на пʼяти сотках землі Загальна площа будинку 140 м2 Перший поверх - дві окремі спальні, велика кухня-студія, с/в та тераса Другий поверх - можливо облаштувати кімнати під себе, зробити кабінет та спальню з санвузлом Заведено 16 кВт електроенергії Сусідні будиночки - заселені Тихе та спокійне місце Телефонуйте та приємних вам покупок

Продаж будинку в котеджному містечку. Прямий виїзд на Київ!
olx.ua

Якщо ви хочете втекти від міської метушні та рутини, але щоб до міста було рукою подати – тоді цей варіант саме для Вас! До Вашої уваги продаж неймовірного будинку в с. Забуччя! Будинок має два поверхи та мансарду - загальна площа будинку 320м2 + 100м2 мансарда! Будинок побудований дуже якісно! Адже будували для себе люди, які є професіоналами в сфері будівництва! Будинок – повністю цегляний, утеплений. Дах – бітумна черепиця «Katepal» У будинку є дві тераси, два балкони, та два ґанки для ваших чудових ранків із запашною кавою та романтичних вечорів! На першому поверсі знаходиться: котельня (опалення індивідуальне газове), де розташоване все необхідне обладнання, хол зі сходами нагору, кухня-їдальня – 35м2 з виходом на терасу, вітальня з каміном – 42м2 та виходом в сад, гостьова спальня та санвузол. На другому поверсі розташовується: хол зі сходами на мансарду, санвузол, кабінет з виходом на балкон, три спальні кімнати, спальня господарів з балконом, санвузлом і гардеробом. Ремонт в будинку виконано у класичному стилі: ясеневий паркет, міжкімнатні двері з вільхи, бетонні сходи з ясеневими накладками, стеля – багатоярусна. Ділянка: має площу 16 соток, огороджена гарним парканом на високому цоколі. На ділянці ландшафтний дизайн, висаджено багато зелених насаджень, є фруктовий сад, бонус – великий вольєр для собак. Переваги інфраструктури: тихо та спокійно, поруч ліс та озеро, добрі сусіди, зручний виїзд на Київ через Житомирську трасу, Ірпінь чи Бучу! Телефонуйте! Уточнюйте! Розповімо і покажемо все детально! Будинок який дійсно вартий Вашої уваги.

Власний будинок з якісним ремонтом на 16 сотках в казковому місці
olx.ua
1 - 24 з 28 результатів

Географія Забуччя