Продається сімейний будинок зі всіма зручностями з меблями в с. Дийда. 800 метрів від аквапарку Horus. 4 кімнати: вітальня, спальня, їдальня, ванна кімната, кухня, комора, передпокій, окремий туалет, тераса. Сад, город. Цікавитися за цим номером: +36204857974 (Viber). Дзвінки до 17.00. повідомлення - в будь-який час.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається дом яке потребує капітального ремонту або перебудування з великою огородою і садом із виноградом і з фруктовими деревами. Загальна площа 23.75 сотень

Продається дом у с. Дідово
olx.ua

Продається будинок 158 м/кв. Будинок має два поверхи ,збудований у 2019 році, в будинку не проживали. На першому поверсі :коридор , кухня, гостинна та гостьовий санвузел. На другому поверсі :коридор, три спальні кімнати, гардеробна та санвузел.

власник
Житловий будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двоповерховий цегляний будинок поряд з озером в тихому спокійному середовищі. На 1-му поверсі: кімната, кухня-студія, душова кабіна + туалет, велика тераса. Вхід на 2 поверх окремий. На 2 поверсі 2 кімнати, душ + туалет, балкон з видом на озеро! У дворі велика прибудова для літньої тераси, службове приміщення. Весь двір оздоблений тротуарною плиткою з каменю. 2 паркомісця для автомобілів. У дворі висаджені декоративні дерева і рослини. Опалення електричне, але є можливість вмонтувати камін- є комин з 1-го поверху!

власник
Продаж будинку поряд з мальовничим озером
olx.ua

Продається будинок в селі Дийда. Будинок з двома входами, можна для двох сімей, або половину будинку здавати для туристів.

власник
Продаж Будинку в селі Дийда
olx.ua

Будиночок з усіма зручностями у с. Дийда (Дідове). Газове та електричне опалення, обладнана кухня, спальні місця на шість осіб. Телевізор, DVD, музика. Wi-Fi. Санвузол у будинку. На ділянці – мангал. Паркування для трьох авто. Мiсце для вiдпочинка - альтанка для великої компанії . Поруч Термальні джерела КОСИНО (10 км), Аквапарк Косино, комплекс ЖАЙВОРОНОК (БЕРЕГОВЕ) - 7 км, ECO-termal -11 км. Телефонуйте +38********20. .

Будинок с.Дийда (Дідово)
olx.ua