Продаж нового будинку зі зрубу в мальовничому с. Гусачівка (Обухівський район) Загальна площа будинку 70 кв.м + тераса 27 кв.м. Три кімнати, кухня-вітальня, 1 санвузол. Світло-13 кіловат, лічильник день/ніч. Опалення - електро. Своя скважина глибиною 78 метрів з гарною чистою водою. Розведення води та електрики в будинку, (змонтовано електрощитову, розетки, вимикачі та зроблено заземлення). Септик з переливом на 9 кубів. Ділянка приватизована 25 соток, на ділянці розташовані фруктові дерева та виноград. Є підвал. Будинок побудовано у 2023 році. Діаметр бруса - 240-260 мм. Дах утеплення - 200 мін вата. Мальовничий ландшафт, річка, доброзичливі сусіди, асфальтний під‘їзд. На відстані 300 м знаходяться магазини та зупинка. Гарне місце розташування. Є старий будинок зі світлом і газом, який за бажанням можна відновити. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Слави
rieltor.ua

Гусачевка 120кв.м, 2 спальни, кабинет, участок 10 соток, вид на озеро. Очень тихое уютное место 600$, брокерские 50%

Оренда срубу Обухівський р-н, Гусачівка
olx.ua

Продається Новий сучасний будинок в Обухівському районі Відмінний стан і будинку, і прибудинкової території. Не потребує додаткових вкладень! Два жилих поверхи і цокольний. Площа 309кв.м. Облаштована сауна в будинку та басейн у дворі. Земельна ділянка 50соток Асфальтований підїзд. З одного боку від будинку озеро, з іншого ліс. БЕЗ комісії! Агенція нерухомості Етрен. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефонами вказаними в оголошенні. Працюємо в таких направленнях: Стоянка, Ірпінь, Гореничі, Лука, Музичі, Гусачівка (Обухів)

Новий будинок з ремонтом в Обухівському районі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комиссии для покупателя , продам просторный дом в с. Гусачевка Обуховского района Киевской области. Трехэтажный кирпичный дом, ремонт не завершен, 574,2/209/18,3. Вода, газ, электричество, отопление разводка частично, канализация. Земля 20 соток. Кадастровый номер 3223182002:02:009:0129 . Эксклюзивный договор. 195000.

Без %, Продам дом в с. Гусачевка, Обуховский район, Киевская область
olx.ua

Дуже мальовнича місцевість,ділянка найкраща в селї Гусачівка. Рівний участок до берега річки Красна Чернозем 1 метр в глибину. Дуже широкий,можна спокійно поділити на два участка .Пропонується на продаж участок 43 сотки з двома будинками. Один будинок старенька хата. Другий цегляний ,але недобудований. Немає внутрішніх робіт . На участок підведена електрика в будинок,та є вивід газової труби на участок. Вулиця вся заселена. До траси на Київ -10 хвилин пішки. Київ -35 хвилин на машині. Обухів -10 хвилин . Можна під бізнес. Зробити хату ( їй 100 років ) ,та возити іноземців ,пропонувати переночувати в українській хаті . Піч та груба в гарному стані . Можна показувати побут українців. Другу хату можна зробити .. та жити Коміссія 3 %

Гусачівка. Обухів.  Два будинка  .43 сот. Або єтно бізнес.
olx.ua

Продается дом всего 40 км от КП Киева. Село Гусачивка, Обуховский район, Живописное место, тихий островок посреди природы. Для тех, кто без авто – постоянно курсирует маршрутка от метро Выдубичи. Большой участок 22 сот (приватизирован). Площадь дома 570 м2. Дом теплый и просторный, но требует ремонта, состояние под чистовую отделку, коммуникации не подключены, но эл.энергия, газ проходят рядом , подъезд асфальт. Достоинства: - Рядом река Красная - лес - магазин Цена: 65 000$

Продажа дома с большим участком, Обуховский район
olx.ua

Продам цегляний будинок, 90-х років побудови, в с. Гусачівка, Обухівського району. Загальна площа - 78.3 кв.м. Будинок цегляний, утеплений зовні, нанесена декоративна штукатурка «Короїд». Дах покритий металочерепицею. У будинку велика, світла, утеплена веранда, три кімнати, передпокій з великою вбудованою шафою-купе, кухня, санвузол, великий ганок з козирком та підсвічуванням, викладено плиткою. Усі вікна металопластикові, радіатори чавунні та біметалічні. До будинку підведені всі комунікації (світло, газ) - індивідуальне газове опалення, свердловина, септик. Підведено інтернет та супутникове телебачення. Усередині будинок потребує невеликого косметичного ремонту. Ділянка 23 сотки. Господарські будівлі: сарай, гараж, зелена зона відпочинку, пічка барбекю, погріб. Двір доглянутий, фруктові дерева, виноград, кущі троянд, квіти. Ділянка огороджена. Підїзд до будинку асфальтований. Ціна - 50000. Ірина.

Продам будинок в Гусачівці, Обухівський р-н!
olx.ua

Будинок збудований по каркасній технології, два рівні + підвальний поверх, чотири спальні кімнати, кухня-їдальня з виходом на відкриту терасу, вітальня, кабінет, пять санвузлів, в цокольному поверсі велика кімната вільного призначення (більярдна або спортзал), сауна, сан.вузол. Земельна ділянка 34 сотки на горбу з природним ландшафтом, газон, басейн, дорослі фруткові дерева, в кінці ділянки каскад озер, будинок охорони з альтанкою та комплексом гриль, літній навіс для двох авто.

Обухівський район. с. Гусачівка. 4 спальні. 34 сотки землі.
olx.ua

Продаж 3-х поверхового будинку в с. Гусачівка, Обухівський р-н., Загальна площа 521,1 м2 та земельна ділянка площею - 0,1943 га

Продаж 3-х поверхового будинку в с. Гусачівка
olx.ua

Продаю доглянутий цегляний будинок в с. Гусачівка (40км від КП) в мальовничій місцині. Асфальтний заїзд, газ, криниця, погріб, сучасний паркан і ворота, бетонні доріжки. Молодий сад, город прямокутної форми. Зручна локація - майже в центрі села, магазин і кафе фактично через дорогу, до лісу і річки - 10 хв. пішки..

власник
Цегляний будинок в с. Гусачівка
olx.ua

Продаж 2-х поверхового будинку, 309 м2, с. Гусачівка, Обухівський р-н.Продажа 2-этажного дома, 309 м2, с. Гусачевка, Обуховский р-н.Поряд з лісом та річкою50 соток землі.На ділянці у дворі проведено автополив, басейн із підігрівом. Встановлений газовий котел "Вісман", бойлер, весь будинок має теплу підлогу, джакузі, 2 дитячі спальні зі своїм гардеробним душем та санвузлом.Є цокольний поверх із великою кімнатою відпочинку, сауною, душем та санвузлом.Є гараж та навіс для машини. Каналізація септик, свердловина своя. Два заїзди до будинку на територію.По периметру паркану камери відеоспостереження. Запрошуємо на перегляд.#3159.17348967

Продаж 2-х поверхового будинку, 309 м2, с. Гусачівка, Обухівський р-н
olx.ua