Будинок у гарному житловому стані, дві кімнати, кухня, санвузол також хозбудівлі. Все доглянуте, гарний двір.

Украинская
rieltor.ua

Продам кирпичный дом: 5 жилых комнат с автономным газовым отоплением ( сохранена печь для отопления альтернативными видами топлива), предбанник, зимняя кухня. Летняя кухня с терассой. Хозяйские пристройки : 3 коморы, 2 гаража,входной погреб, курятник, сарай(все кирпичное),колодец. Огород с садовыми деревьями. Расположениее: в 10 мин ходьбы от рынка, 15 мин от водохранилища, 1мин от больницы. Частично меблирована. Только продажа, аренды нет. Цена договорная

владелец
Продам дом, гаражи, коморы, погреб
olx.ua

Продам дім смт Градизьк вулиця рибацька буд 21 по всім питанням за т 38********37 Віталій

владелец
Продам дім смт Градизьк
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок розташований по центральній вулиці селища є погріб, свердловина, поруч центральний ринок, аптеки, автостанція, магазини. Деталі телефоном.

владелец
Будинок Градизьк
olx.ua

Продається цегляний будинок в центрі смт Градизьк. Вулиця - асфальт. Є гараж з ямою та горищем. Площа будинку - 89 кв.м. 4 кімнати, кухня, ванна. Є вхідний погріб. Є господарські споруди літня кухня з пічним опаленням та горищем, курятник, свинарник, дровник. Підключено до електромережі, центрального водопостачання, газове опалення будинку економний котел. Підігрів води - газова колонка. 200 м від центрального ринку, аптеки, парку, відділення пошти. 3 км до водосховища та гори Пивиха.

владелец
Будинок / гараж / город (Градизьк)
olx.ua

До Вашої уваги класний сучасний будинок в Градизьку. Все продумано до дрібниць. Свіжий сучасний ремонт. Будинок цегляний, утеплений мінватою та обшитий сайдингом. Висока стеля. Величезна кухня з виходом до гостьової кімнати з окремим санвузлом та бані. В гостьовій зоні є камін. По всьому будинку тепла підлога. Опалення - газовий 2-контурний котел. Всі стіни - декоративна штукатурка. В будинок є центральний вхід та додатковий вхід з терасою біля мангальної зони. Є основний санвузол (господарський) та додатковий гостьовий. Будинок продуманий та розділений на зони, так щоб гості жили в окремій зоні та користувалися своїм санвузлом. 4 житлових кімнати господарського блоку. В будинку є капітальний підвал. Земельна ділянка - 25 соток (приватизовано). Ландшафтний дизайн території. Великий заїзд для авто, де поміститься 3 автомобіля. Окрема будівля гаражу. Гараж з ремонтом, електропривід ролетних воріт (управління з пульту). Сигналізація. Інтернет. На задньому дворі розташований сад з фруктовими деревами та кущами. Огород. Система поливу. Дуже класно обладнана мангальна зона, заведена вода, стаціонарна піч. Будинок в ідеальному стані. Територія також в ідеальному стані, постійно обслуговується із залученням спеціалістів. Добре підійде як для особистого проживання так і для відпочинку. Вода - скважина і також централізована. Дах утеплений, покрівля - металочерепиця. Будинок дуже добре тримає тепло взимку та прохолоду влітку. Детальна інформація по телефону.

Нова ціна! Продаж Будинку з ремонтом, 173м2, ГРАДИЗЬК
olx.ua

Велика земельна ділянка, будинок потребує ремонту,газ в дворі,скважина ,поблизу гора пивиха , автобусна остановка , водосховище,магазин,пікарня

владелец
Продам будинок срочно
olx.ua

Всі питання по телефону/вайбер/телеграм вул. Маяковського. Звонити з 8:00-20:00 7/7

владелец
Продам будинок в Градизьку
olx.ua

Продам старий будинок у нежитловому стані з приватизованою земельною ділянкою по вул. Гвардійська, 35 (р-н рибколгоспу "Прибій"). Поряд водосховище, 5 хв. пішим ходом. Газ, вода, електроенергія є по вулиці.

владелец
Продам будинок/дача в смт. Градизьк
olx.ua

Сучасний будинок у смт.Градизьк по вул.Раїси Кириченко,33. Будинок побудований у 1986 році,капітальний ремонт та перебудова у 2001році. Загальна площа будинку 117кв метрів,житлової-74кв метрів.У будинку все зроблено досконало-сучасний ремонт,літня кухня,санвузол,кладовка ,велике горище,хозкімната. Фундамент -бетон,стіни та перегородки-цегла,дах-металочерепиця.У будинку індивідуальне газове опалення,централізоване водопостачання,індивідуальна каналізація.Земельна ділянка 0,1033га та 0,12га додатково. Також є літня кухня ,погріб,надвірній туалет,літній душ,ґанок,навіс,на території подвірʼя -криниця,огорожа.Будинок в ідеальному стані. Додатково можу скинути відео.

владелец
Продам будинок у Градизьку
olx.ua

Продам будинок в с. Середпілля 6 км від с-ща Градизьк. Будинок із литої глини обкладений цеглою, пластикові вікна, 5 кімнат, опалення газове та пічне. Є літня кухня, господарські будівлі, погріб, 2 гаражі, колодязь, скважина. Город 0,25га з молодими фруктовими деревами і кущами та виноградником.

владелец
Продам будинок в смт. Градизьк
olx.ua

Хороший будинок в центрі селища, в районі школи-інтернат. Є гараж, вхідний погріб, всі господарські будівлі. Продаж від власника. Звертатися за телефоном: +38********07

владелец
Житловий будинок
olx.ua

Будинок із червоної цегли (взимку зберігає тепло, а влітку - прохолоду), сарай на 3 відділення, є вхідний, глибокий погріб, у дворі знаходиться колодязь із джерельною водою. Вода та каналізація в будинку. Лічильникина газ і світло. До магазину 500 м, до зупинки 1 км, до гімназії 3 км, поряд гора Пивиха і Кременчуцьке водосховище.

владелец
Продається будинок !
olx.ua

Продам дом з удобствами в п г тградизьк недалеко от базара есть автостанция лицей 3 школи больница хлеб завод рибзавод 4церкви много магазинов рибний ринок круглосуточьно маркетоп мммузикальна школа спорт зали перукарни 5 вет больница почьта приват банк нова почьта тех станции заправки3 всйо для нормальной жизни опалення газ и дрова дилянка 25соток огород ровний прекрасний дом 6 комнат сан узел прихожая кухня котельня веранда есть подвал летня кухня хоз постройки летний душ туалет над подваломбудиночок кухня потребуе штукатурки вода в доме и на улице есть колодязь молодой сад родит 87 деревьев много винограда много кустарников асвальт прямо к дому в пределах розумного тотг

владелец
продам дом в пгт Градизьк
olx.ua

В продажу будинок в смт. Градизьк (25 км. від Кременчука). В будинку 4 кімнати (план 5 фото). Санвузол та ванна кімната в будинку, вода централізована. Опалення - електричний котел. Є кондиціонер. Є окремо флігель (однокімнатний), два гаражі (один під авто, другий під інвентар), вхідний погреб. Знаходиться в центрі. За дод. інформацією пишіть сюди. На дзвінки не завжди є можливість відповісти.

владелец
Продаж будинку в смт. Градизьк
olx.ua

Продається будинок в селі Градизьк, до Кременчука 25км, загальна площа ділянки 28соток, з яких 15 ділянки під сад/город, а 13 під будинком і Хоз приміщеннями. В будинку газове опалення стоїть котел, встановлений бойлер, в будинку відреставрована піч для опалення дому дровами, кому як подобається робити тепло в домі, але воно буде завжди. Більше інформації стосовно будинку по телефону.

владелец
Продам будинок
olx.ua

Приватизованих Будинок В Центрі міста,вул.Сонячна 14 ,до Ринку 5 хвилин,до Школи 5 хвилин,до Зупинки 2 хвилини.земельною ділянкою 15 соток.Я є власником не агентство.Будинлк з меблями.Газ,Вода Електрика в Будинку,На все є Лічильники, Туалет Ванна.Телевізор,Холодильник.Інтернет.2 Кондиціонери.Заїжай і живи.Тел.Вайбер,Телеграм,Ватцап,Месенжер.

владелец
Продам.Сонячна 14.Приватизований Будинок земельною ділянкою 15 соток.
olx.ua

Продається будинок, смт. Градизьк. Вся додаткова інформація за телефоном.09******43.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок по вулиці Котляревського 29. В будинку 4 кімнати, вода, газ, бойлер, ванна кімната, кухня, інтернет. Вхідний погріб. Великий двір. Декілька господарських будівель. Більш детально інформація по телефону +38********97

владелец
Продам будинок в Градизьку
olx.ua

Вашій увазі пропонується капітальний будинок в селищі Градизьк з товстими стінами та високими стелями, можна використовувати як під проживання, так і бізнес. Сам будинок знаходиться в пішій доступності до центру селища. Неподалік знаходиться центральна траса Київ-Маріуполь. На ділянці знаходиться літня кухня, два сараї, свердловина до якої є помпа та труби. В будинку пічне опалення, водопостачання не підведене на ділянці знаходиться свердловина.

владелец
Вашій увазі пропонується капітальний будинок в селищі Градизьк
olx.ua

Трьохкімнатна квартира в центрі смт. Градизьк. Досить простора та світла. Знаходиться на четвертому поверсі пятиповерхового будинку вул. Рєпіна 7Б. В квартирі індивідуальне опалення, також підведений насос на воду з підвального приміщення. Квартира двухстороння, з одного боку балкон, з іншого лоджія. Разом з квартирою продається підвальне приміщення для зберігання речей та погріб за 5 м від будинку. Біля погрібу є місце, щоб збудувати гараж. З балкону відкривається гарний вид. До центру 5 хв. пішки. Присутній торг. Дзвоніть 0*9*8*9*2*3*9*1*4*9, Жанна.

владелец
Простора квартира в центрі Градизька
olx.ua

Будинок в старій частині Градизька,біля підніжжя гори Пивихи.Ділянка 0,24га,будинок,літня кухня два сараї,підвал бутовий вхідний.В будинку 5кімнат,два котли опалення газовий та дрова,вода ,санвузол.Будинок цегляний .Є садок,огород.Поруч ліс та спуск до водосховища.Місце тихе та дуже гарне.В межах 200 м пекарня та продуктовий магазин.Недалеко церква,тановка автобуса

владелец
Продам дом в Градижске
olx.ua

Продам будинок в СМТ Градизьк , великий будинок , душ , туалет , опалення. Стоїть газовий котел, насосна станція. На території будинок , гараж , літня кухня, сарай , курник, погріб , веранда , літній душ та туалет. Всі питання по телефону.

владелец
Продам будинок з усіма удобствами
olx.ua

Продам будинок в Градизьку, вулиця Приморська. До пляжу 7 хвилин пішком, газове опалення, вода в будинку і всі зручності.

владелец
Продам будинок в Градизьку
olx.ua
1 - 24 из 33 результатов