Тільки продаж, вибачте будинок не здається!!! Прошу віднестися з розумінням! Продам будинок, можливе проживання 2, 3 сімей(є добудова з гаражем, літня кухня, другий етаж, камін, зєднано з будинком переходом.окремі виходи.Ще один вихід на великий балкон.Будинок має 6 кімнат+ ванна(туалет можна доробити), є у дворі.0, 03 га городу, садочок, вода, газ, котел новий, хлівчик, підвал 4 кімн.в цоколі , під балконом приміщ.на дрова, вугілля.Опалення водяне, є грубка кафельна (потребує перекладки, щоб з плитою, є для цього все)Вікна більшість пластикові.Покрівля профнастил, під черепицю.До зупинки маршрутки 10 хв, до Городка 15 хв їзди.Залишаю стінку прихожу, кухню, пральну автомат , 3 дивани, шкафи, холодильник, багато іншого.На даний момент, можна заселятись, опалення ще включено.ціна за домовленістю. Лариса. Пишіть в вайбер, месенджер. 07******37 Особливості планування: з опаленням • з гаражем • з садом • з каміном • з балконом • з підвалом • з верандою • з ділянкою

владелец
ТІЛЬКИ ПРОДАЖ Будинок Городок (Чорниводи)
olx.ua

Подається двух поверховий будинок з цокольним приміщенням. м.Городок Хмельницька область. Від центру 1 км.Вулиця Грушевського. Біля суботнього ринку, гарне та зручне розташування біля дороги. Будинок побудований з якісних матеріалів професійно та якісно, з дотриманням усіх будівельних норм. Загальна площа ділянки 22 сотих. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

владелец
Продається будинок в м.Городок Хмельницька область
olx.ua

Квартира 86 м.кв., євровікна та балкон. 5 поверх з ремонтом, не кутова, 3 кімнати + кухня. Вікна виходять на польську школу та у внутрішній двір. Дерев‘яні двері у кімнатах, виготовлені на замовлення. Є тамбур на дві квартири. Можливий торг реальному покупцю Знаходиться в районі польської школи Вулиця Киівська 16

владелец
Продам квартиру
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж земельної ділянки з житловим будинком та гаражем. Хмельницька область, місто Городок, вул. Грушевського, центр міста. Будинок побудований з каменю. Газ, світло, централізоване водопостачання. Під будинком є великий підвал площею 17 кв. м. Подвіря де ви можете приготувати шашлик. Земельна ділянка 4 сотки щоб посадить картопельку. Неподалік розташовані Епіцентр, будинок культури, побуткомбінат, школа, податкова, безліч магазинів, ринок, банки, салони мобільного звязку. Будинок потребує невеликого ремонту. Можливий торг. Власник. Є всі документи на будинок, землю та гараж. Ціна 7500 $ Деталі за номером: 06*******26 Євген (вайбер)

владелец
Терміново! Продається земельна ділянка з житловим будинком та гаражем
olx.ua

Доброго дня. До Вашої уваги! Продам хороший двох поверховий цегляний будинок загальною площею 134 м.кв. В стані : " заходьте та живіть". Будинок розташований в затишній території з асфальтованим підїздом. На території домоволодіння присутні: Гараж, літня кухня велике підвальне приміщення( під гаражем та кухнею) сарай та вже існуючий фундамент з водовідведенням для бані. На земельній ділянці присутній сад з різноманітними фруктовими, плодоносними породами дерев. В будинку індивідуальне газове опалення, централізоване водопостачання та водовідведення. На першому поверсі будинку присутній санвузол, вітальня, зал та кухня. На другому поверсі: ванна кімната, туалет, 3 кімнати та роздільна лоджія. По попередній домовленості будинок завжди можна оглянути.

владелец
Продам двох поверховий цегляний будинок.
olx.ua

До Вашої уваги. Хмельницький р-н Городок. Продаж 2х поверхового будинку загальна площа 137 м.кв. Житлова 74,8м.кв. 4 кімнати ,2 санвузла, балкон. Утеплений дах. Металопластикові вікна Готовності в середині на 60%. Світло 3 фази. Перший поверх санвузол. При вході в будинок в коридорі тепла підлога. Велика кухня з каміном, котрий обігріває кухню та кімнату та 2кімнати на другому поверсі. Другий поверх 3 кімнати та санвузол. Великий гараж в загальному 48м.кв. Земельна ділянка 10соток. Молодий садок, огород. Зроблена електропроводка, сантехніка. На подвірї Септик. Вода Свердловина. Від дороги до будинку 300м

Продаж 2х поверхового будинку
olx.ua

Продається будинок у самому центрі міста, земельна ділянка приватизована, новий стан, євро ремонт, 4ри кімнати, великий коридор, велика кухня, роздільний санвузол, газове опалення, гараж, город. Деталі за телефоном.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Трьох кімнатна квартира в місті Городок Хмельницької обл. по вул. Київська 16А . Після будівельників . Стяжка та штукатурка не зроблені. Квартира на дві сторони будинку , з обох сторін балкони . Всі деталі по телефону .

владелец
olx.ua

Продається будинок м. Городок Хмельницька обл. Вул. Грушевського 7 б, 2 поверх Індивідуальне опалення, вода, світло, м/п вікна. З можливістю придбання землі біля будівлі. 20000 у.о. 06******35

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається 3-на квартира за адресою, м. Городок, вул. Індустріальна 3, кв 6 (район молочноконсервного заводу). Квартира знаходиться на другому поверсі. У квартирі встановленні пластикові вікна. Квартира без ремонту. Також є коморка в підвалі зі стелажами, гараж з хлівом та грядка. Термін.

владелец
Трикімнатна квартира в м. Городок з гаражем, кладовою, земельн. ділянк
olx.ua

Будинок газ світло сан вузол деталі за номером телефону 09******19

владелец
Будинок Городок хмельницька область мархлівка леталі за номером тел кк
olx.ua

Продаж, деталі за телефоном по вулиці Волошина (Дімітрова) в Городку ( Хмельницька область) будинок частково з меблями- 4 кімнати, веранда, присадибна ділянка -12 соток, 2 підсобні приміщення з горищем /2 сараї, 2 гаражі, літня кухня, погріб, фруктові плодючі дерева та кущі. Є робоча пічка в будинку, погріб, вода на подвірї, а також кухня в будинку. Деревяна підлога, стіни побілені.. Хороші сусіди. Проведено газ. Водопровід в дворі. Туалет на вулиці. Встановлений індивідуальний газовий котел для опалення. Зручний заїзд. Площа будинку 80 кв м. Поряд річка та ліс За довідками звертатись по тел

владелец
Продаж Будинок від власника з земельною ділянкою Городок Хмельницька
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вулиці Заводська площа, буд 5, кв.12. Перший поверх двоповерхового будинку. До квартири ще є сарай, грядка. Потребує ремонту. Затишний двір.

владелец
Квартира під ремонт
olx.ua

Продається 1 кімн квартира в м.Городок Хмельницької обл. Центр міста, вул.Шевченка, поруч вся інфраструктура. Ремонт, меблі та побутова техніка. Опалення індивідуальне, газовий конвектор. Поверх 2/2. Площа 29 кв.м.

Продається квартира
olx.ua

Продається 2-х. поверховий незавершений будинок в м.Городок по вул.Глібова 1.Земля приватизована,виготовлено нові документи на незавершене будівництво.

владелец
Продається недобудований 2-х поверховий будинок
olx.ua

Будинок у нормальному стані, Потребує косметичного ремонту, майже під весь будинок є підвальна приміщення. Поблизу є міні маркет, а за 1 км знаходиться великий ринок та АТБ маркет. Непоганий торг, деталі за тел.

владелец
Приватний Будинок
olx.ua

Продаж квартири від власника По квартирі знаходиться на 1 поверсі 2 поверхового будинку площа квартири в районі 60м2 , є можливість законно добудувати - і створити свій бізнес чи розширити квартиру індивідуальне опалення, підлога в двох кімнатах ламінат, інші дерево дуже тепле. Цоколь високий. Вікна металопластик. Труби заміненні на пластик. бойлер на теплу воду є можливість палити дровами при потребі своя прибудинкова територія + погріб+ кладовка Квартира хороша - майже все залишається.Стан як на фото. Заїжджай і живи. Утеплена, суха, без запахів. Тому телефонуй надам додаткову інформацію.

владелец
2К, супер хороша квартира, Городок, молочний район
olx.ua

Дачний масив (за кладовищем). На ділянці проведено планування, встановлений септик та заведено в будинок каналізацію і воду (своя свердловина). Підключено електроенергію - три фази з двозоним лічильником. Будинок загальною площею 95,9 кв., двоповерховий і є можливість зробити третій поверх. Потребує внутрішніх робіт.

владелец
Дачний будинок на 6 сотих землі
olx.ua

Продається квартира , вулиця Ювілейна 2.Жила площа 42м2, з косметичним ремонтом. Біля дому садочок, школа, магазин, автобусна зупинка. Є додатково підвал, сарай, 3 грядки з земельними ділянками. У квартирі є газ, світло, до дому підведена вода, отоплення - газовий котел. Вікна пластикові, нові вхідні двері. Без удобств. Без посередників. За детальною інформацією звязуйтесь пишить. tania21123(добавьте собаку в начале) телеграмм

владелец
Продам 2-х комнатную квартиру, м. Городок
olx.ua

"Житловий будинок загальною площею 112,2 кв.м., житловою площею 43,5 кв.м. за адресою: Хмельницька обл., Городоцький р., м. Городок, вул. Чайкіної Л., буд. 15 Будинок розташований на земельній ділянці кадастровий номер 68*****100:14:003:0018 площею 0,1 га, цільове призначення: Для індивідуального житлового, гаражного і дачного будівництва. Земельна ділянка належить третій особі. Доступ відсутній, мешкають люди. Зареєстровані 4 повнолітні особи. Всі витрати, повязані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, а також скасуванням обтяжень сплачує Переможець аукціону (Покупець). Договір купівлі-продажу укладається в м.Київ після повної оплати за придбане майно. Посвідчення договору купівлі-продажу здійснюється нотаріусом, погодженим банком (продавцем)."

Житловий будинок: Хмельницька обл., м. Городок, вул. Чайкіної Л.,15
olx.ua

лікарня.садок.магазини.будинок теплий.2 с/у, 2міні кухні.частково залиш.мебель.пластик.вікна.двері нові

владелец
Леонтовича (Лермонтова) улица, Городок, Городок, Хмельницкая 34000.0 USD
dom.ria.com

География, Городок