Люстдорфська дор., 90а

В продажу екслюзивна квартира на Люстдорській дорозі "АЛЬТАЇР " простора квартира з правельним плануванням, якісний ремонт НЕ від забудовника та технікою. Комфортний 7 поверх. Є балкон. Розвинута інфраструктура, закрита охороняема територія

можливий продаж по єОселя
дорога Люстдорфська вул., 90а
rieltor.ua

Продам квартиру в ЖК Альтаїр-2. Великий затишний двір. Квартира східна, оснащена дорогими меблями, зробленими на замовлення, дорога побутова техніка. Продумано все до дрібниць. У кухні розташований диван (двоспальний), вбудований телевізор, посудомийна машина, холодильник, індукційна поверхня, духова шафа, деревяний стіл та стільці. З кухні вихід на застелений, утеплений балкон, де є зручна вбудована шафа для господарського приладдя. Є простора та містка вбиральня. У санвузлі розташована ванна кімната, вбудована пральна машина, бойлер, тепла підлога

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 58000.0 USD
dom.ria.com

Однокомнатная квартира в новом, сданном доме от СК Будова. Квартира правильной планировки, система умный дом, счётчики на тепло, электричество и воду, низкие комунальные, генератор, закрытая, охраняемая территория, рядом парк и школа. Шикарный вид из окон. Дом заселен. Развита инфраструктура и удобная транспортная развязка.

Люстдорфская дорога улица, 90А, Киевский, Одесса, Одесская 40600.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 328244. АН "Атланта".ЖК Альтаїр-2 - житловий комплекс на Таїрове.Квартира зі свіжим новим ремонтом, в якому ніхто не жив.Квартира світла, простора, з гарним краєвидом.Морська сторона.Висока якість будівництва та обслуговування будинку.Система "Розумний дім".Красивий двір з ландшафтним дизайном, дитячим та спортивним майданчиком.Закрита територія, що охороняється.Можливо розглянути розстрочку на 12 місяців!Та найголовніше - без додаткових витрат для покупця!

Люстдорфская дорога улица, 90А, Киевский, Одесса, Одесская 71520.0 USD
dom.ria.com

27185. Продам 1-комнатную квартиру в ЖК Альтаир 2. Располагается на среднем этаже с видом на море. Южная сторона. Общая площадь 52 кв.м. Распланирована на спальню и кухню-студию с выходом на застекленный балкон. Качественный ремонт в светлой цветовой гамме. Укомплектована мебелью. В доме есть паркинг и наземная парковка. Консьерж. Система умный дом. Огороженная охраняемая территория со спортивной площадкой.

Люстдорфская дорога улица, 90А, Киевский, Одесса, Одесская 58000.0 USD
dom.ria.com

ID 24086 Однокомнатная квартира в ЖК Альтаир 2, квартира юго-восточная, вид моря, балкон остеклен. Кухня выполнена под заказ, установлена бытовая техника европейских брендов, все остается. Санузел совмещен, современная облицовка. Квартира светлая, просторная. Прекрасный жилой комплекс, со своей инфраструктурой, все рядом, отличная транспортная развязка.

Люстдорфская дорога улица, 90А, Киевский, Одесса, Одесская 42500.0 USD
dom.ria.com

Тридцять чотири тисячі чотириста чотири Продам однокімнатну квартиру з шикарним дизайнерським ремонтом в ЖК Альтаїр-2, з видом на центр міста і море. 44 м. кв., знаходиться на 21 поверсі . З квартири відкривається прекрасний вид на море і на місто. Відмінний варіант для життя і для здачі в оренду. Телефонуйте вже зараз!

Люстдорфская дорога, 90, Киевский, Одесса, Одесская 61000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Альтаїр-2, по вул. Люстдорфська дорога. Квартира загальною площею 50 кв. Розташована на 18-му поверсі. Північно-східний бік. Кухня-вітальня та окремо спальня. У квартирі виконано якісний євроремонт. Дорога техніка добрих марок. Автономний комплекс, закрита територія, що обмежується, двір з дитячими та спортивними майданчиками, продуктовий магазин, салони краси, дитячий центр, ремонт одягу. На території комплексу є підземний паркінг та передбачено місце для гостьового паркування машин. Зручна транспортна розвязка у будь-якому напрямку.

Люстдорфская дорога улица, 90А, Киевский, Одесса, Одесская 73000.0 USD
dom.ria.com

59253 Красива 1 Кімнатна квартира в престижному ЖК Альтаїр-2 на Люстдорфській дорозі. Виконаний дорогий якісний ремонт, все укомплектовано меблями та побутовою технікою найкращих світових виробників. Є містка вбиральня. Передпокій просторий, встановлений акваріум. Просторий балкон. Квартира дворова, тиха, південна. Є підземний паркінг. Затишний двір із дитячим майданчиком та місцями для відпочинку. У квартирі залишається все! Ви можете заселитися одразу ж і жити у комфортній, світлій красивій квартирі!

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 49990.0 USD
dom.ria.com

48661 продається світла і простора однокімнатна квартира 43 кв.м в Київському районі м.Одеса. Квартира з якісним ремонтом в світлих тонах. Без меблів м техніки. Біля будинку - облаштований великий і доглянутий двір. На його прибудинкової території розташовується дитячий та спортивний майданчик, є місця для прогулянок і відпочинку. Розвивається інфраструктура будинку: офіси, магазини, кафе, перукарні. Це житло для успішних і ділових людей живуть в ритмі міського життя.

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 50000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса

Продається однокімнатна квартира з авторським ремонтом в ЖК Альтаїр, по вул. Люстдорфська дорога. 4307 Все виконано з якісних дорогих матеріалів, коштує гарна дорога техніка. Також кухня за індивідуальним проектом з якісною фурнітурою, доводчиками, органайзерами. Упорядкована територія будинку. У кроковій доступності є магазини, супермаркети, салони краси, школи, дитячі садки, тренажерні зали, спортивні майданчики. Відмінна транспортна розвязка, можна дістатися будь-якої точки міста.

Люстдорфская дорога улица, 90, Чубаевка, Одесса, Одесская 59900.0 USD
dom.ria.com

Продам однокімнатну квартиру з шикарним видом на місто та море. Загальна площа 42.5 кв. У квартирі стильний ремонт. Простора вбиральня. Велика кухня. Душова кабіна. Система розумний будинок. Територія, що охороняється, паркінг, дитячий майданчик. Поруч магазини та супермаркети, кафе та ресторани, пивний ресторан, з гарною кухнею, лінія трамвая та зупинки маршруток, до моря 10 хвилин. Зручна транспортна розвязка у всі райони міста за 5-10 хвилин на машині. Телефонуйте, покажемо. Допоможемо швидко та безпечно купувати нерухомість будь-якого рівня в Одесі! Не відкладайте на завтра, що можна зробити сьогодні. Фісинчук Євген, Компанія Stage Development. ID 8076

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 57000.0 USD
dom.ria.com

Id-62459 Продам светлую, красивую 1-комнатную квартиру с ремонтом в жилом комплексе Альтаир-2 на 3-й станции Люстдорфской дороги. Из окон квартиры открывается красивый вид на город. Квартира 43м2 распланирована в кухню-студию с выходом на балкон, комнату, ванную комнату, прихожую. Ремонт выполнен очень качественно. Встроенная кухня оборудована необходимой техникой. Из прихожей в комнату установлены раздвижные двери из закаленного стекла. В прихожей установлен большой шкаф-купе. Квартира полностью готова для жизни, есть вся мебель и бытовая техника.

Люстдорфская дорога улица, 90, Чубаевка, Одесса, Одесская 48000.0 USD
dom.ria.com

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира в ЖК Альтаир- 2. Загальна площа 42 кв. м., кухня 12 кв. м., санвузол суміжний, є балкон, просторий передпокій. У квартирі виконаний ремонт і використанням високоякісних матеріалів. Ламінат, плитка, уся техніка і меблі відомих перевірених виробників. При продажі усі меблі і техніка залишаються. Квартира дуже світла, простора, затишна, все продумано до дрібниць, вікна виходять в двір. Шикарна панорама і вид з вікна, у дворі великий дитячий майданчик, все для прекрасного відпочинку і прогулянки з дитиною. Доглянута прибудинкова територія, закритий двір, відеоспостереження і протипожежна сигналізація, прекрасна вхідна група. Шикарний спальний район, в кроковій доступності усі необхідні комунікації. Безпрограшний варіант як для життя так і для бізнес-вкладення. Дзвоніть! Дамо відповідь на усі питання і організуємо показ у будь-яке зручне для Вас!

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продается квартира в жилом комплексе «Альтаир-2». Современный комплекс на границе спальных районов Черемушки и Таирова. Квартира с ремонтом, мебелью и техникой! Ремонт свежий, выполнен из качественных материалов. Планировка квартиры раздельная, кухня увеличена. В паре минут 3-я станция Люстдорфской дороги, недалеко ключевая транспортная развязка между несколькими районами на площади Толбухина. По улице Толбухина можно за десять минут доехать до пляжа на 10-й станции Фонтана. Вблизи есть крупнейший сетевой супермаркет Таврия-В "Вузовский", с детским игровым центром, кафе и магазинами, здесь же популярная пивоварня «Люстдорф», а напротив домов комплекса ТРЦ с развлекательным городком Sky Park. В прилегающих кварталах работают гимназия, общеобразовательная и спортивная школы. Вам понравится комфортный двор с прогулочными дорожками, спортивными и детскими площадками. Звоните, пойдем смотреть! КОД ОБЪЕКТА 285668

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам шикарную квартиру с ремонтом в ЖК "Альтаир-2" ! Общая площадь - 43 кв.м, кухня 12 кв.м., 15/24 Этаж СПС более 3 лет западная сторона Боковая, тихая часть корпуса (дороги не слышно), балкон, окна не просматриваются. В планировке коридора закаленное стекло/раздвижные двери, в спальне угол под рабочий стол или кровать. «Система Умный дом». Квартира очень светлая за счёт стекла и открытого вида. Дорогой , стильный ремонт в светлых тонах, все комуникации, TV, internet, полностью готова для жизни, вся бытовая техника. Квартира свободна, никто не прописан. Жилой комплекс «Альтаир-2» расположен в развивающемся районе Одессы по адресу Люстдорфская дорога 90 и является примером качественного строительства от компании Будова. Согласно проекту, комплекс будет включать четыре жилых дома по 23 этажа каждый. Звоните!

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 47000.0 USD
dom.ria.com

32673 Срочная продажа! Продам 2-комнатную квартиру в ЖК Альтаир 2. Квартира общей площадью 77 метров расположена на 5 этаже 24 этажного дома. В квартире выполнен хороший ремонт из качественных материалов. Большая комната разделена с помощью испанской стеклянной раздвижной системы на две зоны: зону отдыха и зону для сна. Кухня со встроенной бытовой техникой (варочная поверхность и посудомоечная машина Bosch, духовой шкаф, СВЧ-печь Gorenje). Столешница из кварца. Балкон с видом во двор застеклен, окна спален выходят на частный сектор. В квартире есть вместительная гардеробная комната. В прихожей установлен просторный шкаф. В квартире установлены теплые полы на кухне и в санузлах, система предотвращения затоплений, дополнительный бойлер для подогрева воды. По комнатам есть разводка под компьютерную сеть и кабельное телевидение. В комнатах и в кухне установлены кондиционеры. В доме автономная котельная. Счетчики на электричество, холодную, горячую воду и отопление подключены к системе умный дом, что позволяет контролировать температуру в квартире и расходы с планшета

Люстдорфская дорога, 90, Киевский, Одесса, Одесская 85000.0 USD
dom.ria.com

45526 У продажу двухкомнаная квартира в зданому будинку в серце Київського району. Загальна площа 60 метрів. Велика кухня - студія 20 метрів. В квартирі виконаний ремонт, вам вже не потрібно про це думати, про вас уже подбали. Якісний ремонт: фактурна шпаклівка стін, на підлозі плитка, в кімнатах ламінат, в санвузлі підігрів підлоги. Квартира укомплектована меблями і побутовою технікою, такий як: індукційна плита, духова шафа, холодильник, пральна машина, телевізор, робот-пилосос. Містка гардеробна, комора. Є додаткова кімната 9 метрів. Телефонуйте!

Люстдорфская дорога улица, 90, Киевский, Одесса, Одесская 68000.0 USD
dom.ria.com

35229 Продам 1 комнатную квартиру в ЖК "Альтаир-2" по ул. Люстдорфская дорога. Квартира общей площадью 44 метра, расположена на 21 этаже. В квартире выполнен дорогой дизайнерский ремонт с использованием качественных материалов, мебель трансформер под заказ, техника от лучших брендовых производителей, все очень стильно и гармонично Отличный комплекс для жизни и для аренды.

Люстдорфская дорога, 90, Киевский, Одесса, Одесская 54500.0 USD
dom.ria.com