Продається стильна однокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою у житловому комплексі «U One», що знаходиться поблизу Veles Mall. У квартирі відмінне планування: простора кухня-студія із зоною вітальні біля вікна (диван та навпроти ТБ зона), робоча частина, спальна з шафою, передпокій з місцем для зберігання верхнього одягу та великий санвузол. U ONE - невеликий житловий комплекс, що складається всього з 4 секцій. Закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Відмінна локація, яка вдало поєднує сучасну інфраструктуру та домашній затишок. Наявна інфраструктура району перетворить рутинні турботи в захопливі заняття. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Мешканці U ONE зможуть щодня обирати інший сценарій життя: насолоджуватися перебуванням вдома, податися на шопінг або відпочити на природі. За деталями телефонуйте.

Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua

Неймовірна, стильна, частково укомплектована квартира в ЖК "U-One". Цегляний будинок та ідеальний 6-й поверх з 13. Планування роздільне, кухня поєднана з лоджією. В квартирі є окреме місце під гардеробну зону. Встановлена: духовка та мікрохвильова піч, електро плита, витяжка, холодильник, а також кондиціонер на обігрів та охолодження. По всій квартирі для вашої зручності та комфорту встановлена тепла підлога. Ремонт та меблі виконано з якісних матеріалів з урахуванням усіх найсучасніших тенденцій. Секція повністю здана, наявні усі комунікації в тому числі і газ. ЖК є одним з найпродуманіших, найбажаніших і найкомфортніших у місті та активно масштабується. Закрита територія, вдосталь паркомісць. Найближчим часом буде безліч сучасних дитячих та спортивних майданчиків, озеленення території. Поруч вся необхідна інфраструктура, аптека, школа, лікарня, торгівельний центр "Veles Mall" і багато іншого. Телефонуйте, оглядайте!

возможна продажа по єОселя
Богдана Хмельницького, 94
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у ЖК U One по вул. Богдана Хмельницького (заїзд з Вовчинецької). Основні характеристики: - 9й поверх - площа - 42м2 - роздільні кухня та кімната - панорамні вікна - житловий комплекс закритого типу - якісне будівництво від бк Blago Developer - будинок на другій лінії від дороги - гарний вид на місто. - до ТРЦ Велес 3хв пішки Добре розвинена інфраструктура. В пішій доступності зупинка, школа, дитсадок, хороша транспортна розвʼязка. Цікавий варіант для інвестиції, для здачі в оренду. Будинок на завершальній стадії будівництва, влітку можна буде робити ремонт і документи. Продаж по переуступці. В даному ЖК 1 кімнатних квартир з таким плануванням і розміщенням уже нема!

Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК UOne В листопаді можна робити ремонт Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Мешканці U ONE зможуть щодня обирати інший сценарій життя: насолоджуватися перебуванням вдома, податися на шопінг або відпочити на природі. Тут можливо реалізувати безліч цікавих ідей. Переваги комплексу: – власний закритий двір – ландшафтний дизайн території – панорамне скління – 2 ліфти і 2 сходові – дитячий та спортивний майданчик Пропозиція вартує Вашої уваги! Тому, не зволікайте! Телефонуйте для огляду!

Вовчинецька вул., 221
rieltor.ua

Продається шикарна 1кім квартира у затишному районі площа 41м2 поверх 12 з 13 роздільне планування Можливе розтермінування Великою перевагою жк "U ONE" це розвинута інфраструктура,а саме: - найбільший ТРЦ "VELES MALL" -торговельний центр METRO,Епіцентр ,Арсен -дитячі садочки,навчальні заклади -найкраща панорама міста -Вовчинецькі гори -річка Бистриця Надвірнянська Концепцією U ONE передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному під’їзді, продумані планування, закрита територія – все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. Квартира варта вашої уваги,телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом в сучасному комплексі від Blago. Розташована на 9 поверсі, звідки відкривається чудовий краєвид на місто та гори! U ONE - житловий комплекс, розташований у районі Позитрон. Концепцією U ONE передбачено будинок квартального типу, де є власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Локація комплексу вдало поєднує сучасну інфраструктуру та домашній затишок. Поруч з домом розташовані ТЦ Велес, ТЦ METRO, екозона Вовчинецькі гори. Мешканці U ONE можуть щодня обирати інший сценарій життя: насолоджуватися перебуванням вдома, податися на шопінг або відпочити на природі.

Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua

Продається 1 к. квартира від одного з кращих забудівників міста - бк "Благо" в ЖК U One. Код квартири #36904899 Район Каскад, заїзд з вул. Вовчинецької неподалік супермаркету VELES Mall. Адреса комплексу вул. Богдана Хмельницького 94 *5хв машиною до вокзалу, 8хв до центру. * заг. площею 45м2, знаходиться на 6-му поверсі. * вікна квартири виходять у внутрішній двір житлового комплексу. Гарний вид з вікон- це очевидна перевага цієї квартири. * знаходиться у 3-ій секції, можна вже робити ремонт. * стіни з керамоблоку = екологічність+теплоізоляція Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-кімн в Збудованому будинку БЛАГО, район Каскад
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири, в сучасному ЖК U One міста Івано-Франківськ. По вулиці Богдана Хмельницького 94 Площа - 70 м2. Поверх - 3 з 13. Чудовий вигляд на зелену зону. В сторону Вовчинецьких гір. У квартирі хороше планування. Простора кухня - 12.4 м2, велика ванна - 5.4 м2 і спальня кімната - 17.5 м2 ЖК U One - має власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному під’їзді, продумані планування, закрита територія – все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. За всіма деталями можете телефонувати за номером, або писати у вайбер/телеграм.

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК U ONE з чудовим місцезнаходженням
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ-Комфотної квартири від власника. Однокімнатна квартира в ЖК U One, надійний забудіаник-Будівельна компанія Blago. Здача 4 квартал 2024 року. 10 поверх (13 пов.)-площа 42 м2, вул. Хмельницького Богдана, 94. Зовні оздоблений декоративною штукатуркою, 4 підїзди, утеплений зовні. Закритий двір. Поруч розташований новітній торговий центр Велес, Епіцентр, Метро, Арсен. Торг можливий!!!

владелец
ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ-Комфотної квартири від власника.
olx.ua

ПРОДАЖ КВАРТИР ВІД ЗАБУДОВНИКА! Доступне розтермінування 0% та програма ЄОселя! ЖК U One, вул. Вовчинецька 223а Друга лінія від дороги, тихий район із власним внутрішнім подвірям! Здане житло! Ціну прораховуємо індивідуально! 06********47, Тетяна

владелец
ПРОДАЖ КВАРТИР від забудовника! Розтермінування\ЄОселя
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Ивано-Франковск

Продаж однокімнатної квартири у жк U One По вулиці Богдана Хмельницького 94 Площа-44м2 Поверх-9/12 Вигляд на місто. Сонячна сторона У квартирі чудесне планування. Простора кухня-15,2м2, велика ванна-6,6м2 і спальня кімната-15,7м2 Будинок введений в експлуатацію Ціна-37600$ За усіма деталями і оперативним показом телефонувати-09******63 U One-власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному під’їзді, продумані планування, закрита територія – все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома.

Продаж однокімнатної квартири у жк U One
olx.ua

До продажу пропонується простора 2-кімнатна квартира з функціональністю 3-кімнатної в ЖК U ONE, 3 черга (здана), переуступка, всі комунікації підведені, можна приступати до ремонтних робіт! Переваги : - Панорамний вигляд - У будинку два ліфтим - Поруч супермаркети "Еко-Маркет" та "Торба", а також гіпермаркет "Метро" та ТРЦ "Велес" для зручних покупок - Наявність зарядної станції для електромобілів - Спортивні клуби "Альянс" та "Hazard Gym" розташовані поруч, що ідеально підходить для активного способу життя. Дизайнерський проект квартири в подарок!

Продаж просторої 2-кімнатної квартири в ЖК U ONE на Б.Хмельницького,94
olx.ua

щоб отримати додаткові перегляди та збільшити шанси на угоду 1 кімната · 9 поверх з 13 Загальна площа 42 м² · кухня 14 м² Стіни з газоблоку Побудовано 2023 Можлива переуступка Пропозиція від власника НовобудоваІнформація про будинок вул. Хмельницького Богдана, 94 Будинок Збудований у 2023 Зовні оздоблений декоративною штукатуркою Будинок зданий можливо оформлювати право власності! 4 підїзди Утеплений зовні Двір Закритий двір Вільна парковка Торг можливий!

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру ЖК U One!
olx.ua

Терміново!!! Продаж однокімнатної квартири на 3 поверсі, від одного з найбільших забудовників Івано-Франківська - благо, в ЖК U one, з ремонтом, кухнею+технікою та зробленим санвузлом!

Хмельницкого Богдана улица, 94, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 62000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 кім квартира в ЖК U ONE Площа 39 м2 Кухня 11, 5м2 Поверх 6/13 стіни поштукатурені Дизайн проект в подарунок. Власний закритий двір дитячий майданчик ландшафтний дизайн гаражі панорамне скління 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді Закрита територія все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Поруч з домом розташовані ТЦ Велес, ТЦ METRO, Вовчинецькі гори.

Хмельницкого Богдана улица, 94, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 37000.0 USD
dom.ria.com

Чудова квартира, в престижному районі Івано-франківська, близько центру. Зручний 6 поверх. ЖК U ONE - новий проєкт у районі Позитрон. В ЖК передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія. Також ЖК віддалене від дороги тому немає шуму та загазованості повітря. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Кого цікавить, телефонуйте за номером або пишіть на телеграм/вайбер.

Хмельницкого Богдана улица, 94, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 58300.0 USD
dom.ria.com

Чудова квартира, в престижному районі Івано-франківська, близько центру. Це ЖК U ONE - новий проєкт у районі Позитрон. Концепцією U ONE передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія. Також ЖК віддалене від дороги тому немає шуму та загазованості повітря. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Кого цікавить, телефонуйте за номером або пишіть на телеграм/вайбер.

Хмельницкого Богдана улица, 94, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 36500.0 USD
dom.ria.com

Чудова квартира, в престижному районі Івано-франківська, близько центру. На зручному 3 поверсі. Це ЖК U ONE - новий проєкт у районі Позитрон. Концепцією U ONE передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія. Також ЖК віддалене від дороги тому немає шуму та загазованості повітря. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Кого цікавить, телефонуйте за номером або пишіть на телеграм/вайбер.

Хмельницкого Богдана улица, 94, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 59100.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ ЖОДНИХ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ТА КОМІСІЙ! Найнижча ціна на 1к квартиру в ЖК U-ONE, від БК "БЛАГО" Терміново продаю 1к квартиру у будинку який знаходиться поряд з ТЦ Велес. Здача будинку в експлуатацію 3 квартал 2024 р. Гарне планування, панорамні вікна. Телефонуйте. МОЖНА РОБИТИ РЕМОНТ.

1к квартира під ремонт Каскад.Власник
olx.ua

Продається 1-к новобудова в сучасному житловому комплексі комфорт класу U-One (поруч з ТЦ "Велес"). Функціональне планування, вхідні броньовані двері фірми Maximum, якісні панорамні вікна, забезпечать Вам максимум природнього світла, відчуття простору та дозволять милуватись шикарною панорамою на Вовчинецькі гори не встаючи з дивану. Гарний краєвид за вікном – Ваш новий щоденний релакс. Дизайнерські холи, які точно вразять Вашиих гостей, також для комфорту мешканців в кожному підїзді встановлено по 2 ліфти. Чудове місцерозташування з розвиненою інфраструктурою та найбільшими торговими центрами міста. Деталі та огляд за телефоном

Ексклюзивна квартира з неповторним краєвидом
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК UOne Квартира готова до ремонту. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Мешканці U ONE зможуть щодня обирати інший сценарій життя: насолоджуватися перебуванням вдома, податися на шопінг або відпочити на природі. Тут можливо реалізувати безліч цікавих ідей. Переваги комплексу: – власний закритий двір – ландшафтний дизайн території – панорамне скління – 2 ліфти і 2 сходові – дитячий та спортивний майданчик Пропозиція вартує Вашої уваги! Тому, не зволікайте! Телефонуйте для огляду!

владелец
2-кімнатна квартира в ЖК UOne
olx.ua

Ціна 36900$ Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК «U One», Івано-Франківськ. Характеристика: - площа 41м - кухня 13,8м - поверх 4/13 ЖК «U One» – це сучасний житловий комплекс, який поєднує комфорт, стиль та функціональність. Квартира має просторе планування, яке дозволяє ефективно використовувати простір для облаштування житлових зон. Сучасні будівельні матеріали та технології забезпечують енергоефективність та шумоізоляцію. Комплекс розташований у зручному районі з розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, школи, дитячі садки, парки та громадський транспорт. дитячі майданчики та озеленені зони для відпочинку мешканців. Чудовий варіант для власного проживання або інвестування у нерухомість.

Продається 1 к.квартира - поблизу Велесу!
olx.ua

Простора квартира з гарний краєвидом з панорамних вікон на Пд.Схід. Функціональне планування, раціонально використана площа, велика ванна (7 м2), простора кімната та кухня. Можна приступати до ремонту. Переваги: Всього в 5 хв ходьби найбільший ТРЦ міста «Veles Mall 10 хв пішки до гіпермаркету "METRO" Всього 10 хв на авто до найкращої панорами міста - Вовчинецьких гір Два ліфти вкожному підїзді для комфорту усіх мешканців

Продаю квартиру під ремонт ЖК U One
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у ЖК U One по вул. Богдана Хмельницького (заїзд з Вовчинецької). Основні характеристики: - 9й поверх - площа - 42м2 - роздільні кухня та кімната - панорамні вікна - житловий комплекс закритого типу - якісне будівництво від бк Blago Developer - будинок на другій лінії від дороги - гарний вид на місто. - до ТРЦ Велес 3хв пішки Добре розвинена інфраструктура. В пішій доступності зупинка, школа, дитсадок, хороша транспортна розвʼязка. Цікавий варіант для інвестиції, для здачі в оренду. Будинок на завершальній стадії будівництва, влітку можна буде робити ремонт і документи. Продаж по переуступці. В даному ЖК 1 кімнатних квартир від забудовника уже немає.

1 кімнатна квартира, вул. Б. Хмельницького/ Вовчинецька, ТРЦ Велес
olx.ua
1 - 24 из 57 результатов

Ищите квартиру по локации