Продається компактна 1-кімнатна квартира вдалого планування в найновішому ЖК мікрорайону "Smart Fort". Зручне місцерозташування, хороша інфраструктура поруч з будинком. Площа: 33,91м2; Зручний 1 поверх з 8; Вхідні двері: металеві з МДФ накладками та 2-ма замками; Вікна: 6-ти камерний профіль з 2-камерним склопакетом; Опалення: 2-контурний газовий котел (24 кВт) з центральним димовиведенням; Енергоефективний будинок з червоної цегли та утеплений 150 мм. утеплювачем. Переваги: - Енергоефективний будинок; - Закриті безпечні двори; - Відеонагляд. Також можливі варіанти інших планувань, та ще й у розтермінування з першим внеском від 30%. За деталями телефонуйте або пишіть у Viber, Telegram чи Whats App.

Компактна та ергономічна 1-кімнатна квартира в новому ЖК Smart Fort
olx.ua

Власна 1-кімнатна квартира у розтермінування до 3-х років. Перший внесок від 30% Представляємо Вам простору 1-кімнатну квартиру, площею 40,18м2 в ЖК Smart Fort. Квартира має просторе та водночас ергономічне та продумане планування з роздільними кімнатами. Квартира пропонується з якісними вхідними дверима, які не потрібно буде міняти, комунікаціями, які заведені до квартири з лічильниками, перестінками, енергоефективними 6-ти камерними вікнами, 2-контурним котлом на індивідуальне опалення. Квартира за вигідною вартістю в уже збудованому будинку - варта Вашої уваги! Телефонуйте, з радістю покажемо Вам даний варіант квартири, а також інші варіанти. Увага - військовослужбовцям ЗСУ - додаткові знижки!!!

Власна квартира у розтермінування до 3-х років. Перший внесок від 30%
olx.ua

Ви давно мрієте про власну квартиру для сімї, але постійний ріст цін та умов не дозволяє накопичити кошти - тоді представляємо Вам 2-кімнатну квартиру, площею 55,97м2 в ЖК Smart Fort. Квартира має компактне та водночас ергономічне та продумане планування з роздільними кімнатами. Квартира пропонується з якісними вхідними дверима, які не потрібно буде міняти, комунікаціями, які заведені до квартири з лічильниками, перестінками, енергоефективними 6-ти камерними вікнами, 2-контурним котлом на індивідуальне опалення. А класні умови розтермінування та знижки при 100% розрахунку точно Вас не залишать осторонь: перший внесок від 12 845$, розтермінування до 3-х років з можливістю дострокового погашення без %, низька вартість (36 394$) при умові 100% розрахунку. Телефонуйте, з радістю покажемо Вам даний варіант квартири, а також інші варіанти. Уже збудований будинок! Війсковослужбовцям - знижки!

Власна 2-кімнатна квартира з мінімальним першим внеском 12 845$
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Простора 1-но кімнатна квартира за вигідною вартістю у збудованому удинку. Представляємо Вам простору 1-кімнатну квартиру, площею 43,32м2 в ЖК Smart Fort. Квартира має просторе та водночас ергономічне та продумане планування з роздільними кімнатами. Квартира пропонується з якісними вхідними дверима, які не потрібно буде міняти, комунікаціями, які заведені до квартири з лічильниками, перестінками, енергоефективними 6-ти камерними вікнами, 2-контурним котлом на індивідуальне опалення. Квартира за вигідною вартістю в уже збудованому будинку - варта Вашої уваги! Телефонуйте, з радістю покажемо Вам даний варіант квартири, а також інші варіанти. Військовим - персональні знижки!!!

1-кімнатна квартира в новому збудованому будинку. Війсковим - знижка!
olx.ua

Купуйте власну 1-кімнатну квартиру без великих накопичень у розтермінування у ЖК "Smart Fort" (мікрорайон Жовтневий). Площа: 40,18м2; Зручний 2 поверх з 8; Вхідні двері: металеві з МДФ накладками та 2-ма замками; Вікна: 6-ти камерний профіль з 2-камерним склопакетом; Опалення: 2-контурний газовий котел (24 кВт) з центральним димовиведенням; Енергоефективний будинок з червоної цегли та утеплений 150 мм. утеплювачем. Переваги Розтермінування до 3 років; Квартира не кутова Також можливі варіанти більших планувань. За деталями телефонуйте або пишіть у Viber, Telegram чи Whats App

Власна 1-кімнатна квартира у розтермінування з внеском від 9 221$
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Каменец-Подольский

Ищите квартиру по локации